Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 3 éve
Fields...jaj ne...az a pali borzalmasan rosszul passzol, két év múlva pedig ha így folytatja akkor szarrá törik...Isten ments, hogy ilyen palikat keljen nézegetnem. Akkor már tényleg inkább draft...két éve még biztosan van Pickettnek, addig nem hozunk QB-t, utána draftról kell értelmeset...Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Amit láttam ma Pickettől, az első félidőben bíztató volt, de a második félidő tőle is katasztrófa volt. Sajnos a hosszú labdáknál nagyon inkonzisztens. De akkor azt nem értem miért nem játszunk vele slant-eket, kereszt route-okat a WR corppal.
Klemó
Engem amúgy ez az első félidő meggyőzött, hogy Pickett értelmesen felépített stratégiával és jól mozgatott WR-kkel még akár el is evickélhet az NFL-ben. Noha továbbra sem hiszem, hogy ő lesz a franchise qb-nk, de most már inkább hajlok rá, hogy adjak neki 1-2 évet Canada nélkül.
(Két év múlva meg, ha Pickett mégis kuka, akkor elhoznám Fieldset a Bearstől, ha marad a mostani vezetés és nem darálják le addig teljesen, akkor egy marék szotyiért is mozdítható lesz, mert úgysem adnak neki nagy pénz. 😛)
badsco
Ettől függetlenül jelenleg nem a QB a legnagyobb hiba, hanem az OC, aki ragaszkodik az ostobaságaihoz
több mint 3 éve
Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Amit láttam ma Pickettől, az első félidőben bíztató volt, de a második félidő tőle is katasztrófa volt. Sajnos a hosszú labdáknál nagyon inkonzisztens. De akkor azt nem értem miért nem játszunk vele slant-eket, kereszt route-okat a WR corppal.
Klemó
Engem amúgy ez az első félidő meggyőzött, hogy Pickett értelmesen felépített stratégiával és jól mozgatott WR-kkel még akár el is evickélhet az NFL-ben. Noha továbbra sem hiszem, hogy ő lesz a franchise qb-nk, de most már inkább hajlok rá, hogy adjak neki 1-2 évet Canada nélkül.
(Két év múlva meg, ha Pickett mégis kuka, akkor elhoznám Fieldset a Bearstől, ha marad a mostani vezetés és nem darálják le addig teljesen, akkor egy marék szotyiért is mozdítható lesz, mert úgysem adnak neki nagy pénz. 😛)
több mint 3 éve
Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Amit láttam ma Pickettől, az első félidőben bíztató volt, de a második félidő tőle is katasztrófa volt. Sajnos a hosszú labdáknál nagyon inkonzisztens. De akkor azt nem értem miért nem játszunk vele slant-eket, kereszt route-okat a WR corppal.
több mint 3 éve
A második körös pickünk még jobb helyzetbe került.. 😀Ezen felül nagyon nem "fixegyes" ez a Colts és a Falcons meccs sem. A Colts az utolsó negyedig jobb is volt, mint az Eagles, de a végén egy drive döntött. A Falcons pedig végig tudott playeket csinálni.
több mint 3 éve
Majd a galambok megcsipkedik 😂😂Kár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 3 éve
Leal újra edzésben, 21 napunk van aktiválni őt...
több mint 3 éve
Martavis Bryant az XFL 1 kör 5. helyén kelt el....nagyon szerettem a játékát...iszonyat tehetség volt, csak fejben gyenge...sose felejtem el, ezt a héten amúgy is aktuális elkapását:
Throwback to the Martavis Bryant catch against the Bengals #Steelers #HereWeGo pic.twitter.com/uZDrip9DyW
— Steelers Depot 7⃣🦃 (@Steelersdepot) November 13, 2020
több mint 3 éve
Azért szép csendben Highsmith egész jó teljesítménytpakol le az asztalra.Hogy hogynem akkor lesz a legjobb, mikor Watt visszatér.......
Razi
több mint 3 éve
Azért szép csendben Highsmith egész jó teljesítménytpakol le az asztalra.
több mint 3 éve
Igen, a color rush általában bejött eddig, de a méhecskés mez nekem is hiányzik.emlékeim szerint nem fogunk tervezetten pályára lépni már abban a mezben...illetve ha igen, akkor az valami történelmi visszatekintő meccs lehet majd a későbbiekben...a color rush meg pedig minden csapatnál kötelező 1 évben 1szer...7-1-re állunk amúgy ha ebben játszunkKár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 3 éve
emlékeim szerint nem fogunk tervezetten pályára lépni már abban a mezben...illetve ha igen, akkor az valami történelmi visszatekintő meccs lehet majd a későbbiekben...a color rush meg pedig minden csapatnál kötelező 1 évben 1szer...7-1-re állunk amúgy ha ebben játszunkKár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 3 éve
Vagy a cicusok beleharapnak a potrohotokba… 🐯💪😁Kár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Kár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 3 éve
Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
több mint 3 éve
Na ki kapta legmagasabb pontot támadó oldalon a PFF-nél? Dan Moore 89,6. Ettől még nem lett jó játékos de az látszott hogy a kanadai feladatokat jobban hajtották végre. Ettől még Canada nem jó OC 😀. Az egész fal jó teljesített bár Okorafor kapta a legalacsonyabb pontot szemre pedig néha egész jó volt. A védelembe Highsmith 91,4 a max. (TJ effect)Ha már ennyit szidtuk, akkor szerintem azt ne vegyük el Canada-tól, hogy nagyon sokat változtatott. Én ilyen váltást még nem is nagyon láttam. Sőt. Ha Pickett jobban olvas, akkor jóval több játék lehetett volna ebben.
astroid
Persze az igazi teszt a Bengals lesz most. Egyrészt erősebb csapat, másrészt már erre is készülhet az ellenfél. Itt derül ki, hogy az amit kitalált az miként működik.
több mint 3 éve
Na ki kapta legmagasabb pontot támadó oldalon a PFF-nél? Dan Moore 89,6. Ettől még nem lett jó játékos de az látszott hogy a kanadai feladatokat jobban hajtották végre. Ettől még Canada nem jó OC 😀. Az egész fal jó teljesített bár Okorafor kapta a legalacsonyabb pontot szemre pedig néha egész jó volt. A védelembe Highsmith 91,4 a max. (TJ effect)
több mint 3 éve
Ugye erről Faragó Ricsi (is) tudna mesélni a Mahomes és Reid előtti idők kapcsán. De ameddig egy Minkah a vakbél műtéte utáni napon már játszani akar(na), addig ezzel a csapattal nincs olyan gond, amiért újjáépíteni kellene, sőt.Szeretnék én idén egy olyan szenvedős szezont, mint amit ők csináltak Alex Smith-szel.
Klemó
több mint 3 éve
Ugye erről Faragó Ricsi (is) tudna mesélni a Mahomes és Reid előtti idők kapcsán. De ameddig egy Minkah a vakbél műtéte utáni napon már játszani akar(na), addig ezzel a csapattal nincs olyan gond, amiért újjáépíteni kellene, sőt.Az elmúlt éveket tekintve az én steelers rajongásom inkább tartozik a megmagyarázhatatlan kategóriába, mint az övé. 😛hát senki sem tökéletes 😉 😀Jó igaz, a szóhasználat erős volt, elnézést, a ket döntő valóban szép, de nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a gödörből, amit ő is serényen ásott, van-e kiút. Remélem rám cáfol, mert feleségem amúgy Packers drukker. 😀MLF: 3 év, 3 PO, 2 vesztes konferencia döntő, összesen 41-13-ás összesített mérleg. Ez az év nem jó, az tény. Ötletem sincs mire gondoltál, hogy lófing. Ja, nem nyert döntőt, de igen igazságtalan KK-val összehasonlítani.Igen, valóban lehetne rosszabb, lásd JMcD, Reich, bármelyik Bears kócs az elmúlt 10 évben, meg lehetne sorolni. De azt is kijelenthetjük, hogy Tomlinnal valószínűleg soha az életben nem leszünk SB-győztesek és folyamatosan megy lejjebb az egész franchise. Én szerintem mindenkire ráférne a vérfrissítés. Lehet, hogy ő máshol, még kurvajólesz, az is lehet, hogy évekig szopnánk ilyen Matt Ruhle-okkal, meg szintén lehet sorolni, hogy a világmegváltóatyaúristenkoponyáknak beharangozott Lafleurről meg Kingsburyról is kiderült, hogy amúgy lófing eredményt nem tudnak felmutatni. Szóval értem, hogy lutri, de egész egyszerűen valamit változtatni kell.Tomlin immár mind a 31 csapatot le tudta győzni.Tomlinnak is megvannak a maga erősségei és gyengeségei, összképet nézve nekem nincs bajom vele, sokkal rosszabb is lehetne ha más lenne a HC...
Érzésre bőven megvan a 32 is, sőt, egy csapatot nagyon sokszor megszívatott már...
badsco
Reggio1914
badsco
Fontos_Vidra
badsco
Klaci79
badsco
több mint 3 éve
csini Color rushban nyomjuk
több mint 3 éve
az ember sosem csak a kellemes évekre választ magának csapatot...képzeld el szegény Dózsa szurkolókat 😉 😛Az elmúlt éveket tekintve az én steelers rajongásom inkább tartozik a megmagyarázhatatlan kategóriába, mint az övé. 😛hát senki sem tökéletes 😉 😀Jó igaz, a szóhasználat erős volt, elnézést, a ket döntő valóban szép, de nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a gödörből, amit ő is serényen ásott, van-e kiút. Remélem rám cáfol, mert feleségem amúgy Packers drukker. 😀MLF: 3 év, 3 PO, 2 vesztes konferencia döntő, összesen 41-13-ás összesített mérleg. Ez az év nem jó, az tény. Ötletem sincs mire gondoltál, hogy lófing. Ja, nem nyert döntőt, de igen igazságtalan KK-val összehasonlítani.Igen, valóban lehetne rosszabb, lásd JMcD, Reich, bármelyik Bears kócs az elmúlt 10 évben, meg lehetne sorolni. De azt is kijelenthetjük, hogy Tomlinnal valószínűleg soha az életben nem leszünk SB-győztesek és folyamatosan megy lejjebb az egész franchise. Én szerintem mindenkire ráférne a vérfrissítés. Lehet, hogy ő máshol, még kurvajólesz, az is lehet, hogy évekig szopnánk ilyen Matt Ruhle-okkal, meg szintén lehet sorolni, hogy a világmegváltóatyaúristenkoponyáknak beharangozott Lafleurről meg Kingsburyról is kiderült, hogy amúgy lófing eredményt nem tudnak felmutatni. Szóval értem, hogy lutri, de egész egyszerűen valamit változtatni kell.Tomlin immár mind a 31 csapatot le tudta győzni.Tomlinnak is megvannak a maga erősségei és gyengeségei, összképet nézve nekem nincs bajom vele, sokkal rosszabb is lehetne ha más lenne a HC...
Érzésre bőven megvan a 32 is, sőt, egy csapatot nagyon sokszor megszívatott már...
badsco
Reggio1914
badsco
Fontos_Vidra
badsco
Klaci79
badsco
Pont mint a házasság...jóban-rosszban
több mint 3 éve
Az elmúlt éveket tekintve az én steelers rajongásom inkább tartozik a megmagyarázhatatlan kategóriába, mint az övé. 😛hát senki sem tökéletes 😉 😀Jó igaz, a szóhasználat erős volt, elnézést, a ket döntő valóban szép, de nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a gödörből, amit ő is serényen ásott, van-e kiút. Remélem rám cáfol, mert feleségem amúgy Packers drukker. 😀MLF: 3 év, 3 PO, 2 vesztes konferencia döntő, összesen 41-13-ás összesített mérleg. Ez az év nem jó, az tény. Ötletem sincs mire gondoltál, hogy lófing. Ja, nem nyert döntőt, de igen igazságtalan KK-val összehasonlítani.Igen, valóban lehetne rosszabb, lásd JMcD, Reich, bármelyik Bears kócs az elmúlt 10 évben, meg lehetne sorolni. De azt is kijelenthetjük, hogy Tomlinnal valószínűleg soha az életben nem leszünk SB-győztesek és folyamatosan megy lejjebb az egész franchise. Én szerintem mindenkire ráférne a vérfrissítés. Lehet, hogy ő máshol, még kurvajólesz, az is lehet, hogy évekig szopnánk ilyen Matt Ruhle-okkal, meg szintén lehet sorolni, hogy a világmegváltóatyaúristenkoponyáknak beharangozott Lafleurről meg Kingsburyról is kiderült, hogy amúgy lófing eredményt nem tudnak felmutatni. Szóval értem, hogy lutri, de egész egyszerűen valamit változtatni kell.Tomlin immár mind a 31 csapatot le tudta győzni.Tomlinnak is megvannak a maga erősségei és gyengeségei, összképet nézve nekem nincs bajom vele, sokkal rosszabb is lehetne ha más lenne a HC...
badsco
Reggio1914
badsco
Fontos_Vidra
badsco
Klaci79
Szerkesztette: badsco
több mint 3 éve
hát senki sem tökéletes 😉 😀Jó igaz, a szóhasználat erős volt, elnézést, a ket döntő valóban szép, de nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a gödörből, amit ő is serényen ásott, van-e kiút. Remélem rám cáfol, mert feleségem amúgy Packers drukker. 😀MLF: 3 év, 3 PO, 2 vesztes konferencia döntő, összesen 41-13-ás összesített mérleg. Ez az év nem jó, az tény. Ötletem sincs mire gondoltál, hogy lófing. Ja, nem nyert döntőt, de igen igazságtalan KK-val összehasonlítani.Igen, valóban lehetne rosszabb, lásd JMcD, Reich, bármelyik Bears kócs az elmúlt 10 évben, meg lehetne sorolni. De azt is kijelenthetjük, hogy Tomlinnal valószínűleg soha az életben nem leszünk SB-győztesek és folyamatosan megy lejjebb az egész franchise. Én szerintem mindenkire ráférne a vérfrissítés. Lehet, hogy ő máshol, még kurvajólesz, az is lehet, hogy évekig szopnánk ilyen Matt Ruhle-okkal, meg szintén lehet sorolni, hogy a világmegváltóatyaúristenkoponyáknak beharangozott Lafleurről meg Kingsburyról is kiderült, hogy amúgy lófing eredményt nem tudnak felmutatni. Szóval értem, hogy lutri, de egész egyszerűen valamit változtatni kell.Tomlin immár mind a 31 csapatot le tudta győzni.Tomlinnak is megvannak a maga erősségei és gyengeségei, összképet nézve nekem nincs bajom vele, sokkal rosszabb is lehetne ha más lenne a HC...
badsco
Reggio1914
badsco
Fontos_Vidra
badsco
több mint 3 éve
Jó igaz, a szóhasználat erős volt, elnézést, a ket döntő valóban szép, de nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a gödörből, amit ő is serényen ásott, van-e kiút. Remélem rám cáfol, mert feleségem amúgy Packers drukker. 😀MLF: 3 év, 3 PO, 2 vesztes konferencia döntő, összesen 41-13-ás összesített mérleg. Ez az év nem jó, az tény. Ötletem sincs mire gondoltál, hogy lófing. Ja, nem nyert döntőt, de igen igazságtalan KK-val összehasonlítani.Igen, valóban lehetne rosszabb, lásd JMcD, Reich, bármelyik Bears kócs az elmúlt 10 évben, meg lehetne sorolni. De azt is kijelenthetjük, hogy Tomlinnal valószínűleg soha az életben nem leszünk SB-győztesek és folyamatosan megy lejjebb az egész franchise. Én szerintem mindenkire ráférne a vérfrissítés. Lehet, hogy ő máshol, még kurvajólesz, az is lehet, hogy évekig szopnánk ilyen Matt Ruhle-okkal, meg szintén lehet sorolni, hogy a világmegváltóatyaúristenkoponyáknak beharangozott Lafleurről meg Kingsburyról is kiderült, hogy amúgy lófing eredményt nem tudnak felmutatni. Szóval értem, hogy lutri, de egész egyszerűen valamit változtatni kell.Tomlin immár mind a 31 csapatot le tudta győzni.Tomlinnak is megvannak a maga erősségei és gyengeségei, összképet nézve nekem nincs bajom vele, sokkal rosszabb is lehetne ha más lenne a HC...
badsco
Reggio1914
badsco
Fontos_Vidra