Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 3 éve
Úgy látom idéntől Picksburgh Steelers néven futunk majd. 😃Amúgy eddig nagyon odaver az idei draft. Rég voltam ilyen lelkes. 🙂
több mint 3 éve
Én nem, hogy elégedett vagyok, de rég láttam 2. és 3. körben ennyire betaláló draftot a needjeinkre és ráadásul kifejezetten azt érzem, hogy a tehetséget kerestük. Pickett egyértelmű first round talent és a WR rush után biztos voltam benne, hogy nem csúszik le hozzánk, az ACL sérülése ellenére sem.. Leal is első körös lehetett volna én azt gondolom, ha jobban és tudatosabban felépítik, erősítik és nem azt találgatják a csapatok, hogy hol lehet a legjobb. Nálunk, ha Tuitt visszajön, akkor pont lesz egy éve beszokni és tanulni a 3 elit mögött. Ideális.Pickens ráadásul nem is jöhetett volna jobb helyre. Egy állat, ha blokkolni kell és a drafton másra az 50-50 labdák kapcsán senkire nem fogadnék, ami ebben a rendszerben Pickettnél sokszor lesz majd. Deadpool kötheti a gatyáját felfelé, mert, szerintem Boykinnak is ez a rendszer sokkal jobban fog feküdni, mint az inkonzisztens Jacksonnál.
Már csak egy speedster kellene ebbe az O-ba, de az az érzésem, hogy Olszewski több szerepet fog kapni nálunk pont ezért is.
több mint 3 éve
Alapvetően elégedett vagyok. Mivel nem értek hozzá, a posztokat nézem, ezek pedig rendben vannak. Boardok alapján se csináltunk hülyeséget, mi kell még?
több mint 3 éve
Persze Én is csodálkozom a QB csúszásonm, de összességében ez a realitás. Willis volt a legjobb QB, mert képes volt dobni egy egyenest? 6 láb magas, nem lát a mackók közül semmit.....borzasztóan örültem, hogy ezt nem kajátuk be....Elég nagy üzenet egyébként minden fiatal QB-nak az idei év. Attól még, hogy besietsz a draftra egy rosszabb QB class-ba nem leszel előrébb. Főleg a korábbi évek tapasztalatai miatt sem fognak kihúzni értékes körökben. Pickett más utat járt be. Inkább bent maradt a sulin 1 évet és megmutatta, hogy ott (is) képes szintet lépni. Alacsonyabb plafonnal jön, de alapvetően plug and play módban. Őt legkésőbb a második elején kivitték volna, ebben szinte biztos vagyok.
több mint 3 éve
Ez eddig teljesen jó. Mondjuk tűnik úgy, hogy akar a 3.-ban is jöhetett volna Pickett, de QB-ért sosem kár 🤣Belegondolok, egy Huckenberg kiment 2.korben itt meg Willis 3.vége, Corral 3.vége…
több mint 3 éve
pikisinpik..
pik..
lil...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Itt is a DL, DeMarvin Leal.Nice pick
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Itt is a DL, DeMarvin Leal.
több mint 3 éve
Még mindig bent van Faalele, tőlem jöhet Dean is, de Cameron Thomasnak is örülnék.
több mint 3 éve
Bent van Rainmann, Faalele ha OLt akarunk.Ha csak BPAzunk, Deant vagy Skyy Mooret is bírnám.
több mint 3 éve
Szerencsére arra nem emlékszem, mert repült volna a fekete-fehér Videoton tv-nk a panelház 3. emeletéről!Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃nekem ez jutott eszembe:
Willie Parker
1983-ban a Pitt egyetemről jelentkezett egy első körös prospect a draftra. A Steelers 1/21-en választott, egy DT érkezett. 1/27-en vitte a Miami Dolphins ezt a Pennsylvania-i Pittsburghben született irányítót, mert akkor elengedtük. A neve valami Dan Marino! Szerepelt filmben is…talán az Ace Ventura
Képzeld el, ha elengedjük és megint bejön 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃nekem ez jutott eszembe:
Willie Parker
1983-ban a Pitt egyetemről jelentkezett egy első körös prospect a draftra. A Steelers 1/21-en választott, egy DT érkezett. 1/27-en vitte a Miami Dolphins ezt a Pennsylvania-i Pittsburghben született irányítót, mert akkor elengedtük. A neve valami Dan Marino! Szerepelt filmben is…talán az Ace Ventura
Képzeld el, ha elengedjük és megint bejön 😀
több mint 3 éve
Pickett elmondta, hogy néhány éve Trubisky felhívta őt, hogy rábírja, a North Carolina egyetemre menjen 😊"Szia Kenny! Tudod, hogy harmadik számú vagy! Látszik a fizudon"
Trub és Rudi is felhívta és köszöntötte a csapatnál.
Klaci79
több mint 3 éve
Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃
több mint 3 éve
azért ez beszédes:Yinz finding out they drafted Kenny Pickett! #Steelers #NFL pic.twitter.com/YX9qTBO6J7
— BlitzVideos✨ (@BlitzVideos) April 29, 2022
több mint 3 éve
Összességében viszont lássuk be, hogy a pick nem meglepő. Haskins halála után a QB egy need és adott volt az az egyedi helyzet, hogy a gyenge class miatt a 20-ban mi választhattuk ki az elsőt.Szerintem ennek semmi köze Haskins halálához, valszeg ugyanez történt volna, csak tudjuk, hogy Rudi/Haskins cut.
Klemó
több mint 3 éve
De itt és most álljunk meg és tisztelegjünk Mayock munkássága előtt a Raidersben. 2019. kivételes év volt nekik 3(!) első körrel. A negyedik évben a Ferrel, Jacobs, Abraham trió egyikénék sem kerül lehívásra az 5. éves opció. Azért lássuk be ez nagy bravúr, különösen, hogy a csomagban az 1/4 is bent volt. Azóta is eszembe jut néhányszor, amikor az 1/4-nél az nfl.com stúdiójában azon feszengenek, hogy a barit valahogy védjék a pick kapcsán. 😀
több mint 3 éve
Összességében viszont lássuk be, hogy a pick nem meglepő. Haskins halála után a QB egy need és adott volt az az egyedi helyzet, hogy a gyenge class miatt a 20-ban mi választhattuk ki az elsőt.Egy pro style O-ban nevelkedő srác, akire a Canada O tökéletesen ráhúzható. Instant kezdő tud lenni, 24 éves. Ami izgalmas benne az az, hogy ösztönösen érzi merre mehet a siettetés elől és tud és szeret is meghosszabbítani játékot. Ennyiben hasonlít Benre egyébként. Utóbbi kapcsán lássuk be, hogy ugyanakkora kockázatokat vállaltunk fel, ha nem nagyobbat a small school miatt.
Én BPA picket látok most valószínűnek. Ha WR rush lesz, akkor falba húzunk, ha ott is, akkor átnyergelünk a védelembe. Bőven lesz érték a 2. kör végén, ugyanis ez a class nem kiemelkedő átlagban, de kifejezetten mély.
több mint 3 éve
Jó QB-ért a feltrade se lett volna drága. De jó QB (lesz)?vicűsz bolondozol?
Szokol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Jó QB-ért a feltrade se lett volna drága. De jó QB (lesz)?
több mint 3 éve
15-re térdeltünk volna fel, de a Texans nem adta...Pickett volt a cél ott is
több mint 3 éve
Hát wazze. Az a hír, hogy majdnem trade-eltünk a Texans-szal és nem rajtunk múlott a dolog. Hála az égnek a Kenyon Green bent volt és nem valósult meg. 5 helyet és sok picket adtunk volna így - mint kiderült - Picketért.