Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
On to Baltimore week...ez az ami számít most....
több mint 5 éve
Majd ma nyer a Jets egy meccset és nem kell aggódni, hogy melyik QB-t vigyük Lawrence után. 😉Tegnap én is megijedtem Fields-től...elég cumi helyzetSzar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
sutianap
Grat a W-hez és a 10-0-hoz.
iktriad
Klaci79
több mint 5 éve
Bills se lesz sima, csoporton belül meg egyik semEz azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....Ah, még ellenünk van nehéz meccsük, utána mindegyik sima liba. Én se örülnék, ha ott lennének na, félek tőlük, mint a tűztől.
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
Ez azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....Ah, még ellenünk van nehéz meccsük, utána mindegyik sima liba. Én se örülnék, ha ott lennének na, félek tőlük, mint a tűztől.
Klemó
több mint 5 éve
Tegnap én is megijedtem Fields-től...elég cumi helyzetSzar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
sutianap
iktriad
több mint 5 éve
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊Almost. Még ott a Browns 😊
Szokol
több mint 5 éve
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊A Browns viszont nyerésre áll a Phily ellen, ezzel ők a másodikok... 😕
Szokol
Csoportgyőzelem még korai.
több mint 5 éve
Ez azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....
több mint 5 éve
Közben a Titans egy Henry TD-vel nyert Baltimoreban.
több mint 5 éve
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊
több mint 5 éve
Szar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
sutianap
több mint 5 éve
én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
49,99 USD volt az imént a Gamepass Pro Júnlius 31-ig, előfizettem, ez lesz az első GP meccsem, kíváncsi vagyok...műxik...
Spy
több mint 5 éve
Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
több mint 5 éve
a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad

több mint 5 éve
Csak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
több mint 5 éve
Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
több mint 5 éve
Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!
több mint 5 éve
49,99 USD volt az imént a Gamepass Pro Júnlius 31-ig, előfizettem, ez lesz az első GP meccsem, kíváncsi vagyok...
több mint 5 éve
Pitypangerzen nem vót maszk, jelentemjövő hétig még lehet új szabály...csak figyeld nálunk hogy megy 😀
sutianap
több mint 5 éve
Pitypangerzen nem vót maszk, jelentem

több mint 5 éve
Kicsit meglepne, utóbbi meccse után agyba-főbe dicsérték. Persze valakit ki kell tenni...Steelers rule outWormley aktivalva ippeg. Nem DT lesz szerintem kirakva. En Brooksot tippelem, o PSbe johet vissza majd.
RB Trey Edmunds
LB Jayrone Elliott
RB Jaylen Samuels
Mindenki más viszont van!!!
Wormley és a két Covidos egyelőre még nem elérhető, bár úgy tudom Wormley-t már be lehetne tenni a csapatba, csak nem akarnak kitenni most senkit a DT-k közül. Majd a Ravens ellen már szükség lehet rá.
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
Steelers rule outWormley aktivalva ippeg. Nem DT lesz szerintem kirakva. En Brooksot tippelem, o PSbe johet vissza majd.
RB Trey Edmunds
LB Jayrone Elliott
RB Jaylen Samuels
Mindenki más viszont van!!!
Wormley és a két Covidos egyelőre még nem elérhető, bár úgy tudom Wormley-t már be lehetne tenni a csapatba, csak nem akarnak kitenni most senkit a DT-k közül. Majd a Ravens ellen már szükség lehet rá.
Klaci79
több mint 5 éve
Nem hagyunk hátra senkit! 😉Mondjuk a holnapi esetleges L miatt nem aggódnék nagyon. ha kikaptok. De ha ez netán mégis megtörténen, nálunk kell hagynotok Alualut és TJ Wattot. 😊Szerintem így hamar meglesz. Kezd már nagy lenni a mellény. Csak szerényen elvtársak, csak szerényen 😊.
steelwolf
bcsarli
iktriad