San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
szerintem próbálják felnyomni az árát, hátha kijön egy jobb napja, csak aztán ez ne kerüljön továbbjutásba 😛
dande
Jobb nap december elején/közepén volt talán utoljára, a tendencia szerint valószínűleg a következő szenozban fog eljönni újra. 😀 Viszont benne megvan a képesség a GWD-ra, ami sokat jelent azért.
Niner Empire
Samuel képes GWD-ra

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
Csak a szokásos 2021s Jimmy...ha vezetünk akkor tesz róla hogy kiélezett legyen a vége...olyan nincs hogy nyugodt 9ers meccs
Ez a Jimmy package része
Kenny91
A D teszi a dolgát minden meccsen (a gyenge corner sor ellenére), az O-ban is rendelkezésre állnak a szükséges playerek, egyedül egy korrekt közepes QB teljesítményre lenne csak szükség, és akkor nyugodtan lehetne nagyot álmodni idén is.
Ha Jimmy az elvárható minimumot hozza, akkor simán megvan a mérkőzés, 23-7-nél le lehetett volna zárni. De ehhez alap dobásokat kellett volna megcsinálnia, üresen álló elkapókhoz eljuttatni a labdát, vagy éppen nem passzolnia, ha olyan a helyzet. Na, ez nem ment. És valószínűleg ezután sem fog, így meg lehet örülni a győzelemnek (kell is), de komoly kilátások itt nincsenek.
És még így is vertük a Boyzt, akik a legtöbb pontot és yardot szerezték az alapszakaszban, azért ez komoly fegyvertény.
Niner Empire
Itt meg azért a homály dobásokat illetöen felvetodik az a kerdes is hogy mennyire faj meg az a hüvelykujj...mennyire is epült fel Jimmy a serülesböl meccs közbe volt e valami gond vagy csak összetapasztottak öt a playoffra pont ahogy irtak lejjebb hogy az arat felnyomjuk...
Azert Jimmy regen nem dobott ekkora full homalyokat 15yardon belül...pont ez volt a specialitasa a rövid gyors passzok es pont azt hianyoltuk hogy hosszut nem tud dobni

Bosa, Warnerröl van valami hivatalos hir ? egy het kimaradas vagy szezon veg?
Kenny91
ha nem kittle volt a celpont dobott o homalyt rovidre is, teljesen kiszamithatatlan egeszsegesen is. most meg mar kittle is inkabb blokkol, hogy tobb ideje legyen jimbonak es ha sikerul aiyukeknak elszakadni akkor 1-1x full uresbe odatudja dobni, TALAN.
nem hiaba lett samuelbol futo, pedig ilyen izom-sebesseg komboval QB mellett o top 3 WR lenne.

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 2 éve
Kenny91 San Francisco 49ers 321
Csak a szokásos 2021s Jimmy...ha vezetünk akkor tesz róla hogy kiélezett legyen a vége...olyan nincs hogy nyugodt 9ers meccs
Ez a Jimmy package része
Kenny91
A D teszi a dolgát minden meccsen (a gyenge corner sor ellenére), az O-ban is rendelkezésre állnak a szükséges playerek, egyedül egy korrekt közepes QB teljesítményre lenne csak szükség, és akkor nyugodtan lehetne nagyot álmodni idén is.
Ha Jimmy az elvárható minimumot hozza, akkor simán megvan a mérkőzés, 23-7-nél le lehetett volna zárni. De ehhez alap dobásokat kellett volna megcsinálnia, üresen álló elkapókhoz eljuttatni a labdát, vagy éppen nem passzolnia, ha olyan a helyzet. Na, ez nem ment. És valószínűleg ezután sem fog, így meg lehet örülni a győzelemnek (kell is), de komoly kilátások itt nincsenek.
És még így is vertük a Boyzt, akik a legtöbb pontot és yardot szerezték az alapszakaszban, azért ez komoly fegyvertény.
Niner Empire
Itt meg azért a homály dobásokat illetöen felvetodik az a kerdes is hogy mennyire faj meg az a hüvelykujj...mennyire is epült fel Jimmy a serülesböl meccs közbe volt e valami gond vagy csak összetapasztottak öt a playoffra pont ahogy irtak lejjebb hogy az arat felnyomjuk...
Azert Jimmy regen nem dobott ekkora full homalyokat 15yardon belül...pont ez volt a specialitasa a rövid gyors passzok es pont azt hianyoltuk hogy hosszut nem tud dobni

Bosa, Warnerröl van valami hivatalos hir ? egy het kimaradas vagy szezon veg?
több mint 2 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
szerintem próbálják felnyomni az árát, hátha kijön egy jobb napja, csak aztán ez ne kerüljön továbbjutásba 😛
dande
Jobb nap december elején/közepén volt talán utoljára, a tendencia szerint valószínűleg a következő szenozban fog eljönni újra. 😀 Viszont benne megvan a képesség a GWD-ra, ami sokat jelent azért.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Miért nem szól rá senki Shanny-re, hogy vegye ki azt a "qbt" a kezdőből?
Nekem szimpi a 9ers, nem tudom tudjátok-e, de hazavág az a "qb" sokszor mindent.
Lance azt megfutotta volna, de legalábbis nem ilyen homály labdaeladást dob, az tuti és nem értem, miért ragaszkodnak hozzá ennyire? Mikor itt a jövő, az első körben draftolt irányítód.
Előrébb lennétek ha csak futnátok amíg ez a "qb" a kezdő itt.
Go Niners!
KeyG
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511
Miért nem szól rá senki Shanny-re, hogy vegye ki azt a "qbt" a kezdőből?
Nekem szimpi a 9ers, nem tudom tudjátok-e, de hazavág az a "qb" sokszor mindent.
Lance azt megfutotta volna, de legalábbis nem ilyen homály labdaeladást dob, az tuti és nem értem, miért ragaszkodnak hozzá ennyire? Mikor itt a jövő, az első körben draftolt irányítód.
Előrébb lennétek ha csak futnátok amíg ez a "qb" a kezdő itt.
Go Niners!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ez a Jimmy package része
Kenny91
több mint 2 éve
Kenny91 San Francisco 49ers 321
Ez a Jimmy package része
több mint 2 éve
kicsit nagy volt az arc odaat.. ilyen ez mikor valaki eloszezon vagy PO meccseket jatszik a csoportjan belul, nehez megitelni ki a jobb.

a meccsrol: ha iranyitoval allunk ki, ez mar az elejen lehetett volna joval nagyobb kulonbseg is. ezek szerintem mar mind a sb-ban ereztek magukat.
azert az komoly volt, hogy bosat sokszor harman fogtak : )

Szerkesztette: gaborik

több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 400
Hát ezt majdnem sikerült a végén "elcsókerkedni", az ideg szétbaszott.
De a lényeg, hogy meglett a W

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Jimmy fiúnak majdnem sikerült elveszteni....mikor akár nyerni?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 735
Detto! Meg a két madár az Arénán, akik már a 3. negyedben oda adták a meccset.... jé, még van idő, jé a Dallas visszakapja még a labdát.... ezek 3.-an Jimmyvel kikészítettek, a végén már csak a bírónak hittem... végre vége... de majdnem elbas......

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
fú de kikúrt ideges vagyok Jimmy-re, tudják hogy kell a stabil drive, lehetőleg minnél több időt égetve...erre kidobhatná, a földre dobhatná a lasztit..nem, inkább dobok egy fasza interceptiont, hadd jöjjenek vissza a meccsbe!

áh, a plafonon vagyok bazdmeg ettől.
petey
Azèrt köszi 😏😉
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
fú de kikúrt ideges vagyok Jimmy-re, tudják hogy kell a stabil drive, lehetőleg minnél több időt égetve...erre kidobhatná, a földre dobhatná a lasztit..nem, inkább dobok egy fasza interceptiont, hadd jöjjenek vissza a meccsbe!

áh, a plafonon vagyok bazdmeg ettől.

több mint 2 éve
Bold kérdés: Ha Jimmy-vel SB-t nyertek, akkor kivel vágtok neki a következő szezonnak QB poszton? Mert nagyon mondogatják, hogy el akarjátok trade-lni.
Toto21
Írja be magát a 49ers legendáriumába egy SB győzelemmel, aztán menjen el levezetni valahova máshová. 😊
több mint 2 éve
Platypus San Francisco 49ers 295
Bold kérdés: Ha Jimmy-vel SB-t nyertek, akkor kivel vágtok neki a következő szezonnak QB poszton? Mert nagyon mondogatják, hogy el akarjátok trade-lni.
Toto21
szerintem ezt még kb párezren szeretnék tudni 😀 fingunk nincs
petey
Ha ez lesz az offseason problémája, én aláírom!
több mint 2 éve
Toto21
szerintem ezt még kb párezren szeretnék tudni 😀 fingunk nincs

több mint 2 éve
Meccsnap!
Kemény lesz, de játsszunk 1 jó meccset, lehetőleg egy W-vel a végén 😊

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 955
több mint 2 éve
nya, holnap rangadó. ahogy indult a szezon egy lukas garast nem adta, volna, hogy öszeszedik magukat. így az utóbbi hetek alapján minden hét ajándék, élvezzük ki a plusz 1 meccset, megérdemelnék a fiúk a W-t. pláne a Boys ellen. 😊

bónusz Johnnydel elemzés holnapra. enjoy! 😊

www.youtube.com/watch?v=M41aZsz3bPM

több mint 2 éve
Szinte hihetetlen teljesítmény a Brunskill, Compton jobboldallal.
Számomra még mindig rejtély, hogy miért engedtük el Garlandot. Brunskill helyett simán upgrade lehetett vona RG poziban.
Niner Empire
mer a nagytudasu lincs megint azt hitte hogy kifogta az aranyhalat a bust 2. koros banksel, aki jo esellyel a 3. vegen is bent lett volna...
gaborik
mondjuk ezt így kijelenteni, h bust elég meredek 😀 csak nem játszatják, same with Ambry..neki is kellett volna az ilyen Fitzpatrik helyett.

több mint 2 éve
Számomra még mindig rejtély, hogy miért engedtük el Garlandot. Brunskill helyett simán upgrade lehetett vona RG poziban.
Niner Empire
mer a nagytudasu lincs megint azt hitte hogy kifogta az aranyhalat a bust 2. koros banksel, aki jo esellyel a 3. vegen is bent lett volna...

több mint 2 éve
több mint 2 éve
OL ranking:

3. SAN FRANCISCO 49ERS (NO CHANGE)

LT Trent Williams | 98.3
LG Laken Tomlinson | 76.0
C Alex Mack | 70.7
RG Daniel Brunskill | 62.2
RT Tom Compton | 86.4

Trent Williams finished the year with the best PFF grade (98.3) in the NFL at any position. It’s the highest single-season grade PFF has ever given to an offensive lineman, and the next best marks belong to Hall of Famers Jonathan Ogden and Joe Thomas.

Williams allowed 16 pressures from 508 pass-blocking snaps, but it was his performance in the run game that was the stuff of legend, forming its own highlight reel of pancake blocks. All five of the 49ers' starters earned overall grades of 62.2 or higher, and the unit was forced to perform without right tackle Mike McGlinchey for nine games.

több mint 2 éve
K'waun és Lenoir is bevethető, TW is visszatér a Boys ellen. Sermon is lejött IR-ről. ez a legegészségesebb 9ers a szezon alatt evör 😀