San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 2 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Kíváncsi leszek, hogy a Remz szánalmas próbálkozása ellenére mégis hány niners szurkoló lesz ott az NFC döntőn.
Niner Empire
Sok. Állítólag sokan eladják nekik a jegyeiket.
dogbite
ebben a szituban én azt nem értem hogy ezt jogilag hogy lehet megtenni?
mármint milyen alapon gátolsz meg valakit a lakcíme alapján egy termék megvásárlásában, ez nekem nem kerek
Cuchulain82
simán megtehetik, nincs rá szabályozás. az más kérdés, hogy hiába csinálják, kurva sok úgy értem KURVA SOK 9ers fan van LV-ban is.
ezen felül a belépésnél nem kérnek lakcímkártyát 😀 ezen kívül rengeteg mód van rá hogy jegyet szerezz. sokan plusz pénzért inkább eladják rivális szurkolóknak.

Ezt meg Mrs. Kittle tweetelte, ő is éli a témát 😀
 twitter.com/Ninergirl99/status/1485471964093313024

Staley 😀
 twitter.com/jstaley74/status/1485438714616500228
petey
hát nem tudom, azért az eléggé odab@szna ha elmennék moziba az Arenaba és közölnék hogy csak budapesti lakcímkártyával vehetek jegyet

értem hogy ettől még lehet jegyet szerezni nem hivatalos úton is csak ettől az eljárás maga még hihetetlen
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Kíváncsi leszek, hogy a Remz szánalmas próbálkozása ellenére mégis hány niners szurkoló lesz ott az NFC döntőn.
Niner Empire
dogbite
mármint milyen alapon gátolsz meg valakit a lakcíme alapján egy termék megvásárlásában, ez nekem nem kerek
Cuchulain82
simán megtehetik, nincs rá szabályozás. az más kérdés, hogy hiába csinálják, kurva sok úgy értem KURVA SOK 9ers fan van LA-ben is.
ezen felül a belépésnél nem kérnek lakcímkártyát 😀 ezen kívül rengeteg mód van rá hogy jegyet szerezz. sokan plusz pénzért inkább eladják rivális szurkolóknak.

Ezt meg Mrs. Kittle tweetelte, ő is éli a témát 😀
 twitter.com/Ninergirl99/status/1485471964093313024

Staley 😀
 twitter.com/jstaley74/status/1485438714616500228

böngészve a twittert példaértékű az összefogás, kemény.

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve
Niner Empire
dogbite
Cuchulain82
Salernitana-Lazio meccsre római születésű embert nem engedtek be konkrétan
Heisman
az is nevetséges, de mégiscsak Olaszországról beszélünk, a covidos halasztás/nincs halasztás cirkusz után ott bármit el tudok képzelni 😊
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Niner Empire
dogbite
Cuchulain82
Salernitana-Lazio meccsre római születésű embert nem engedtek be konkrétan

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Niner Empire
dogbite
több mint 2 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Niner Empire

Szerkesztette: dogbite

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 2 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
több mint 2 éve
cziri66 San Francisco 49ers California Golden Bears 141
Reméljük, hogy a mázli faktorukat elhasználták tegnap. Mert az volt nekik bőven.
több mint 2 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
Akkor harmadjára is Rams.
cziri66
ha a boys es a gb-tol kotelezo gyozelmet vartak, a drimtim rams-tol innentol a min. elvaras a lombardi lesz.
de azert meg jimmy kienekelheti a sajtot 😊

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 2 éve
cziri66 San Francisco 49ers California Golden Bears 141
Akkor harmadjára is Rams.
több mint 2 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Megvan a recept:

Matthew99
Akkor meg is van az új posztja, holder. Abból nem lehet baj 😀
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Megvan a recept:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 735
egész végig csak szépen gondoltam arra a qr.... hídra.... ízé a W.-re 😀 és tényleg bejött..... go 9 ers!

Szerkesztette: Tapsi Hapsi

több mint 2 éve
Mondjuk ez mennyire karma, amikor a 3. héten ARod meg a GB úgy ünnpelte hogy FG távba jutottak 30+ mp alatt és nyertek egy uccsó mp-es FG-lal.
Fast forward to jan 22...

www.youtube.com/watch?v=AguVBG1P1zc
01:59-nél a fist pump

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
Gratulálok a győzelemhez, az itt olvasottak alapján sikerült a mi STnknek alulmúlni a tiéteket, de ez a győzelmet nem veszi el.

Viszont a Twitter posztok alapján 2 dolog felé haladunk.

1. Az NFL egy 32 csapatos liga, mely mindig Brady és Mahomes között dől el.

2. Erin Andrews elhagyja a férjét Gerappa kedvéért 😀
több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 227 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Szerintem sokkal inkább adja magát ARod.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
amikor Russel Wilson tweetel rólunk..jövőre ide? 😉

twitter.com/DangeRussWilson/status/1485103252924342272

több mint 2 éve
Asszem még kell 1 kicsi, hogy összekaparjam magam...

több mint 2 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
a tampa sokkal jobban védekezik futás ellen mint a rams, és Bradyre sem éppen jellemző, hogy elbénázzon egy po meccset
Tarsi
Pontosan!Meg maga a tudat Jimmyben hogy a kecske ellen kellene győzni.Ez pszichológiailag K.O.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
a tampa sokkal jobban védekezik futás ellen mint a rams, és Bradyre sem éppen jellemző, hogy elbénázzon egy po meccset
több mint 2 éve
Gouldra is azt mondták minden sorozat véget ér.Nem ért véget.A tampától jobban félek.
több mint 2 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
A speciális csapategységről se feledkezzünk meg, mert nélkülük most éppen búslakodnánk, Ward blokkolt FG, Willis blokkolt punt, Hufanga visszahordott TD,
Jimmy G megint vakon volt a meccs 90%-án, de a védelem tudta kompenzálni a baromságait.
Nem vagyok biztos benne, hogy a Rams lenne a jó ellenfél, oké, hogy 3 éve oda-vissza verjük a szájukat, de minden sorozat egyszer véget ér. A Garoppolo vs Brady meccsnek is lenne egy érdekes pikantériája, hátha ez pozitívan hatna a jóképű csődörünkre 😊
több mint 2 éve
Leírom a félelmemet aztán legfeljebb elküldtök a francba.... oké, örülök. nyertünk, kiszurkoltuk. Nem Jimmyn múlott.... minél messzebb jutunk annál valószínűbb, hogy a Gerappa marad.... most akkor melyik ujjamat harapjam? Mire lesz egy épkézlább qb a védelem kiöregszik.... mennyi DC adjunk még a ligának, hogy HC csináljon belőle.... nekünk sem örökös a SB ablakunk! Meddig tartható meg egy ilyen védelem!?
Tapsi Hapsi
Nem hiszem, hogy maradna. Ha netalántán mi nyerjük az SB-t, az egy megismételhetetlen csoda lenne Jimmy-vel. A 2019-es zseniális post season 2 TD/3 INT teljesítménye mellé idén eddig 0 TD/2 INT mutatót tud felmutatni, amiből a vak is láthatja, hogy a játéka gyakran nem hozzátesz, hanem inkább elvesz a csapattól valamit. Ha meglesz az SB, akkor jövőre nem lesz nyomás a csapaton, nyugodtan el lehet küldeni, és felépíteni a rendszert Lance köré, ha meg nem nyer, akkor pedig muszáj elküldeni, mert reménytelen vele a helyzet.

Egyébként meg k**** büszke vagyok a csapatra, hogy képes volt az utolsó mp-ig teljes erőből küzdeni (és a végén nyerni). Egy szurkoló nem kívánhat többet! (Esetleg egy jobb QB-t jövőre.) 😀
Niner Empire
Jaja pontosan így látom én is.Ha meglesz az SB akkor is elpasszolják de akkor jó cetliért.A jövő Lance.Ha bejön ha nem.
több mint 2 éve
Én is a Ramsben bízok nem kellene egy mester vs tanítványa csata megaztán a kosoknak a mumusai vagyunk.(rip GB nekik is😊)Viszont Jimmy G röl áradoznak a csapattársak.Lemaradtunk valamiről vagy tényleg inkább ök látják át mint mi vagy ez is marketing?(az utsót mondjuk kétlem)
több mint 2 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Leírom a félelmemet aztán legfeljebb elküldtök a francba.... oké, örülök. nyertünk, kiszurkoltuk. Nem Jimmyn múlott.... minél messzebb jutunk annál valószínűbb, hogy a Gerappa marad.... most akkor melyik ujjamat harapjam? Mire lesz egy épkézlább qb a védelem kiöregszik.... mennyi DC adjunk még a ligának, hogy HC csináljon belőle.... nekünk sem örökös a SB ablakunk! Meddig tartható meg egy ilyen védelem!?
Tapsi Hapsi
Nem hiszem, hogy maradna. Ha netalántán mi nyerjük az SB-t, az egy megismételhetetlen csoda lenne Jimmy-vel. A 2019-es zseniális post season 2 TD/3 INT teljesítménye mellé idén eddig 0 TD/2 INT mutatót tud felmutatni, amiből a vak is láthatja, hogy a játéka gyakran nem hozzátesz, hanem inkább elvesz a csapattól valamit. Ha meglesz az SB, akkor jövőre nem lesz nyomás a csapaton, nyugodtan el lehet küldeni, és felépíteni a rendszert Lance köré, ha meg nem nyer, akkor pedig muszáj elküldeni, mert reménytelen vele a helyzet.

Egyébként meg k**** büszke vagyok a csapatra, hogy képes volt az utolsó mp-ig teljes erőből küzdeni (és a végén nyerni). Egy szurkoló nem kívánhat többet! (Esetleg egy jobb QB-t jövőre.) 😀