NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 2 éve
playmaker90
215
Lényeget sikerült megragadni🙃Ha már az FK cikkben is pedzegetik akkor az biztos is 😀 😀 😀Többek között a mai FK cikkben is pedzegetik, illetve egyre több helyen olvasni. Szerintem csak clickbait szokás szerint épp ezért kérdezem a ti véleményetek és ez mellett mi lenne a reakciótok ha jönne.Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Hol olvastad ezt hogy Tamás jönne ide ?
Én személy szerint nem tudom hogy mi lenne a reakcióm, mégiscsak ott egy 1/3-s QB a padon, mivel Jimmy elmegy az ő pénzét a secondaryre kéne költeni nem Brady-re, mégha óriási erősítést is jelentene Tom.
playmaker90
Coolearie
playmaker90
Csiriba
több mint 2 éve
Ha már az FK cikkben is pedzegetik akkor az biztos is 😀 😀 😀Többek között a mai FK cikkben is pedzegetik, illetve egyre több helyen olvasni. Szerintem csak clickbait szokás szerint épp ezért kérdezem a ti véleményetek és ez mellett mi lenne a reakciótok ha jönne.Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Hol olvastad ezt hogy Tamás jönne ide ?
Én személy szerint nem tudom hogy mi lenne a reakcióm, mégiscsak ott egy 1/3-s QB a padon, mivel Jimmy elmegy az ő pénzét a secondaryre kéne költeni nem Brady-re, mégha óriási erősítést is jelentene Tom.
playmaker90
Coolearie
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Lance-t kizárt hogy odaadnák. Esélytelen lenne után magasan QB-t draftolni.De utálom ezt az állandó lebegtetèst. Nemcsak Brady más esetèben is. Ha visszavonult visszavonult ès nem kell a feszkót csinálni. Persze, tudom, így van story csak nekem már unalmas.Pedig ez ilyen.
dande
Ahogy lentebb is írták, simán benne van, hogy eltradelik Jimmyért vagy lehet, hogy Trey Lancet is bedobják, ha kapnak érte 1-2 első kört is.
Jövőre meg megint húzhatnának egy új QB-t.
Aztán most Gronk is lebegtet, mert ha TB nem jönne vissza, akkor ő meg szívesen menne Cincibe, Burrow-val játszani.
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
De utálom ezt az állandó lebegtetèst. Nemcsak Brady más esetèben is. Ha visszavonult visszavonult ès nem kell a feszkót csinálni. Persze, tudom, így van story csak nekem már unalmas.Pedig ez ilyen.
dande
Ahogy lentebb is írták, simán benne van, hogy eltradelik Jimmyért vagy lehet, hogy Trey Lancet is bedobják, ha kapnak érte 1-2 első kört is.
Jövőre meg megint húzhatnának egy új QB-t.
Aztán most Gronk is lebegtet, mert ha TB nem jönne vissza, akkor ő meg szívesen menne Cincibe, Burrow-val játszani.
több mint 2 éve
playmaker90
215
Megkapják cserébe Jimmy-t😂a fizetése az smafu. azt nem tudom, hogy így ki tudja-e cselezni a tampa szerződését? hogy akkor ő most visszavonul, aztán aszondja 2 hónap múlva, hogy ja mégsem és innen szabadon igazolhat ahová akar? én nem hiszem, hogy ilyen könnyű kibújni egy élő szerződés alól.Többek között a mai FK cikkben is pedzegetik, illetve egyre több helyen olvasni. Szerintem csak clickbait szokás szerint épp ezért kérdezem a ti véleményetek és ez mellett mi lenne a reakciótok ha jönne.Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Hol olvastad ezt hogy Tamás jönne ide ?
playmaker90
Coolearie
playmaker90
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
a fizetése az smafu. azt nem tudom, hogy így ki tudja-e cselezni a tampa szerződését? hogy akkor ő most visszavonul, aztán aszondja 2 hónap múlva, hogy ja mégsem és innen szabadon igazolhat ahová akar? én nem hiszem, hogy ilyen könnyű kibújni egy élő szerződés alól.Többek között a mai FK cikkben is pedzegetik, illetve egyre több helyen olvasni. Szerintem csak clickbait szokás szerint épp ezért kérdezem a ti véleményetek és ez mellett mi lenne a reakciótok ha jönne.Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Hol olvastad ezt hogy Tamás jönne ide ?
playmaker90
Coolearie
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Többek között a mai FK cikkben is pedzegetik, illetve egyre több helyen olvasni. Szerintem csak clickbait szokás szerint épp ezért kérdezem a ti véleményetek és ez mellett mi lenne a reakciótok ha jönne.Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Hol olvastad ezt hogy Tamás jönne ide ?
playmaker90
Coolearie
több mint 2 éve
Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Hol olvastad ezt hogy Tamás jönne ide ?
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Mennyi valóság alapja lehet ezeknek a szokásos Brady érkezésnek?Én személy szerint nem tudom hogy mi lenne a reakcióm, mégiscsak ott egy 1/3-s QB a padon, mivel Jimmy elmegy az ő pénzét a secondaryre kéne költeni nem Brady-re, mégha óriási erősítést is jelentene Tom.
több mint 2 éve
Ezért írtam, hogy edzés..itt maga a karerő, labdahelyezés és improvizáláson van a hangsúly. nem azt írtam, hogy már SB.Lance edzésvideók amik kiszivárogtak. gec, miket művel ez a gyerek?edzésen, amikor semmi nyomás nincs rajtad, a védelem sem akar análvadászatra invitálni, ha picket dobsz sem lesz kovetkezmenye, ill a CBk sem úgy viseklednek mint élesben. edzésen mindenki AllPro
www.ninersnation.com/2022/2/18/22940247/49ers-in-five-trey-lance-practice-footage-leaks-online-news
(oké, edzés meg minden, de baz)
petey
ricsiii83
több mint 2 éve
Hol dobott ilyet?Lance edzésvideók amik kiszivárogtak. gec, miket művel ez a gyerek?húú azért az az int, az a jó öreg Jimmyt idézi
www.ninersnation.com/2022/2/18/22940247/49ers-in-five-trey-lance-practice-footage-leaks-online-news
petey
Tarsi
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Lance edzésvideók amik kiszivárogtak. gec, miket művel ez a gyerek?edzésen, amikor semmi nyomás nincs rajtad, a védelem sem akar análvadászatra invitálni, ha picket dobsz sem lesz kovetkezmenye, ill a CBk sem úgy viseklednek mint élesben. edzésen mindenki AllPro
petey
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Lance edzésvideók amik kiszivárogtak. gec, miket művel ez a gyerek?húú azért az az int, az a jó öreg Jimmyt idézi
petey
több mint 2 éve
DFNiner
21
Lance edzésvideók amik kiszivárogtak. gec, miket művel ez a gyerek?És ezek után tradeljük el Rodgersért😄
petey
több mint 2 éve
Lance edzésvideók amik kiszivárogtak. gec, miket művel ez a gyerek?www.ninersnation.com/2022/2/18/22940247/49ers-in-five-trey-lance-practice-footage-leaks-online-news
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Az értéke felbecsülhetetlen 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Mondjuk Áronnal megnéznék 1évet itt, sorry Trey 😊Az NFC West továbbra is a liga legerősebb csoportja. 😀 Innen kell megcsinálni a PO-t a kövi szezonban.Idén az volt. Jövőre már nem biztos, sőt... Seahawks ha elveszíti Wilsont nem látom hogy tényezők lennének, Cardinalsnál nő a feszültség, Rams könnyen széteshet pláne ha Donald tényleg visszavonul, nálunk ha Lance beválik akkor néhány évig egyeduralkodók lehetünk, de nagyon sok a kérdőjel mind a 4 csapatnál.
(Az elmúlt két hétben végig olyan érzésem volt, hogy a Bengalst elkaptuk volna a döntőben...)
Niner Empire
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Az NFC West továbbra is a liga legerősebb csoportja. 😀 Innen kell megcsinálni a PO-t a kövi szezonban.Idén az volt. Jövőre már nem biztos, sőt... Seahawks ha elveszíti Wilsont nem látom hogy tényezők lennének, Cardinalsnál nő a feszültség, Rams könnyen széteshet pláne ha Donald tényleg visszavonul, nálunk ha Lance beválik akkor néhány évig egyeduralkodók lehetünk, de nagyon sok a kérdőjel mind a 4 csapatnál.
(Az elmúlt két hétben végig olyan érzésem volt, hogy a Bengalst elkaptuk volna a döntőben...)
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Az NFC West továbbra is a liga legerősebb csoportja. 😀 Innen kell megcsinálni a PO-t a kövi szezonban.(Az elmúlt két hétben végig olyan érzésem volt, hogy a Bengalst elkaptuk volna a döntőben...)
több mint 2 éve
Steve Ribbed
400
Jöhet a Lance korszak szeptembertől... "Boom or Bust" meglátjuk. (Erősen bízom benne, hogy "Boom" lesz.)
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Mind2-en padoznak majd Jimmy mögött!valamelyik padozni fog a másik mögöttMekkora kamu lehet persze hiszen csak spekuláció de nyomják Bradyt a Ninersel hogy Ő mekkora friscó fan és hogy így lenne kerek ez az egész hogy nálunk fejezze be.Szinte sosem szállok fel erre az álomhajóra de most ez oly édes😊)küzdjön meg Áronnal érte 😀
roppihe
petey
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
valamelyik padozni fog a másik mögöttMekkora kamu lehet persze hiszen csak spekuláció de nyomják Bradyt a Ninersel hogy Ő mekkora friscó fan és hogy így lenne kerek ez az egész hogy nálunk fejezze be.Szinte sosem szállok fel erre az álomhajóra de most ez oly édes😊)küzdjön meg Áronnal érte 😀
roppihe
petey
több mint 2 éve
Mekkora kamu lehet persze hiszen csak spekuláció de nyomják Bradyt a Ninersel hogy Ő mekkora friscó fan és hogy így lenne kerek ez az egész hogy nálunk fejezze be.Szinte sosem szállok fel erre az álomhajóra de most ez oly édes😊)küzdjön meg Áronnal érte 😀
roppihe