NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 2 éve
playmaker90
215
Most tudtam csak visszanézni a mérkőzést, hálisten nem tudtam meg az eredményt(bár így utólag jobb lett volna). Fájó hogy megint nem tudtunk lezárni egy meccset, de talán most kezdődik egy remélhetőleg sikeres korszak Lance vezetésével.Ennek ellenére büszke vagyok a csapatra, sokszor a szív diadala volt!
több mint 2 éve
DFNiner
21
Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!Brandon Sherff elférne asszem😏 Tudom naív vagyok...de talán még van is rá esély. Az egyébként teljesen egyértelmű hogy már rég kinőtte a csapat Jimmyt. Mostertnek lett egy nem várt és tökéletes pótlása, bár én örülnék ha itt maradna. Az offense jövőre nagy eséllyel tarolni fog ha Shanahan tényleg kicsit kinyitja majd a playbookot és jobban Lance-re sematizálja. Ebből sajnos idén nem láttunk sokat. Samuelt nem szabad majd túlhasználni, tök jó hogy van, de ha mindig ő kapja mindenhol a labdát 200% hogy ki fog dőlni. Azt sajnálom hogy mind Shanahan, mind a qb-k (Lance-el végig így volt amikor játszott) időszakosan elfelejtik hogy jé ez a George Kittle elkapni is tud nem csak blokkolni. Nagyon jó lenne ha többet keresnék jövőre, mert hatalmas fegyver. Cb-be egyértelmű hogy kell egy minőségi játékos, Moseley bár nagyon csípem nem elsőszámú CB, mögötte pedig hatalmas a lyuk. Beigazolódott hogy nem számíthatunk arra, hogy Üvegverrett egészséges lesz, idén jó eséllyel már elengedjük, úgyhogy mindenképp kell FA-ről legalább egy tapasztalt és messze első számú Corner. Aztán jövőre úgyis csak erősebb lesz ez a csapat, 3-5 után ez a rájátszás tényleg ajándék volt, ahogy a Cowgirls és a Packers kiütése is, innen csak előre!
Alabama Niners
Szerkesztette: DFNiner
több mint 2 éve
Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!idéntől vége lesz nekik a lófasznak 😀 bár a Cards szimpi...még 😀
Alabama Niners
több mint 2 éve
Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!
több mint 2 éve
Steve Ribbed
400
Igen simán, mert a Patriots ellen bárkinek szurkoltam volna, annyira rühelltem őket...Nagyon remélem, hogy ezt a szellemi fogyatékos JG-t már soha többet nem kell pályán látnom a 49ers-ben. Shanahannak meg ideje végre tököt növeszteni, de jó nagyot!meg 11ben is nekunk miutan elutottunk titeket?
Én most fogok életemben először az AFC győztesének szorítani a Super Bowlon!
2007-óta minden SB-n mindig az NFC győztesének szurkoltam, kivétel nélkül.... de ez most másképp lesz, mert ez a mindenhonnan összeharácsolt Rams egy bágyadt lófasz, esti fénnyel, semmi több.
Az SB-n: HAJRÁ BENGALS!
Cső mindenkinek, viszlát szeptemberben. #GoNiners
Steve Ribbed
csebi
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
na, akkor asszem vége a Jimmy érának. szerintem Lance-t berakja 4 és 2-nél simán megoldotta volna. nem játszottunk jól, túl sok időt hagytunk Staffordnak és persze Kupp az Kupp, OBJ is képes bármikor üresre mennie.
Offenz oldalon meg kijött az, hogy Jimmy verje meg őket, mert a futást kiválóan elvették. Lance-szel ez másképp lesz, ő fut, tud dobni is és nem egy kibaszott útjelző bólya 😀
viszont a fal jobb oldalát rendbe kell tenni. se Compton se Brunskill nem jó. idén erőn felül játszottak de ez nem mehet.
OBJ-nek jár a pacsi hogy Deebo-t vigasztalta, kellemes meglepetés volt.
szó mi szó, 3-5 után már temettünk mindent, erre csak NFC döntőt játszottunk. soha rosszabbat. köszönöm ezt az élményt, hogy lenyomtuk a Cowboyst, Packerst 😊
innentől hajrá Bengals! pusztuljon a Man City 😀
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Nagyon remélem, hogy ezt a szellemi fogyatékos JG-t már soha többet nem kell pályán látnom a 49ers-ben. Shanahannak meg ideje végre tököt növeszteni, de jó nagyot!meg 11ben is nekunk miutan elutottunk titeket?
Én most fogok életemben először az AFC győztesének szorítani a Super Bowlon!
2007-óta minden SB-n mindig az NFC győztesének szurkoltam, kivétel nélkül.... de ez most másképp lesz, mert ez a mindenhonnan összeharácsolt Rams egy bágyadt lófasz, esti fénnyel, semmi több.
Steve Ribbed
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Nincs új a nap alatt, 2019-es SB run után már tudtuk, hogy Jimmy nem megoldás, és ezt idén is fényesen bizonyította. A csapat nagyon rendben van, az időnkénti hülyeségei ellenére Sanyi is, Jimmy viszont egy rohadt nagy fék. Nem kívánok neki semmi rosszat, de remélem, hogy jövőre már máshol nyomja.
több mint 2 éve
Steve Ribbed
400
Nagyon remélem, hogy ezt a szellemi fogyatékos JG-t már soha többet nem kell pályán látnom a 49ers-ben. Shanahannak meg ideje végre tököt növeszteni, de jó nagyot!Én most fogok életemben először az AFC győztesének szorítani a Super Bowlon!
Szerkesztette: Steve Ribbed
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Gerichill
526
Tyshunt sajnálom, Garoppolo egy forintot nem ér. 😕
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Amig sanyi ennyire fosik, hogy kikap, amig nincsen passzképes irányítónk, mert amugy minden megvan! A védelmet nem tudom a vereségért hibáztatni.... rams több pont, ennyit gereppa nem tudott termelni.... év elején aláirtam volna, de most várom az új irányítónkat.... de lehet sanyi töle is fél... gerappával nem jöhet újra, lejárt lemez.... muszáj újítani ennyire impotens támadójátékot nem lehet hosszan kihordani.... azért örülök a sok(k) kárörvendönek, mert Ők már kiestek korábban.... 😀
több mint 2 éve
Jövőre Lance-szel sztem qrva jók lesztek, gerappavalennel tobb ebben nem volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
legyen ma egy jó meccs, szerintem az lesz egy full piros stadionban 😊Áááá, evés közben jön meg az étvágy! 😀Én is azt mondom mint Höri, előbb utóbb lennie kell egy jó meccsének Jimmynek, ha az ma lesz akkor nyerünk.ma szoros meccset várok, az SB-ben pedig nehézbombázást 😀 😛
Tarsi
RAMS SUCK! 😀
amúgy 3-5 után a PO tényleg bónusz, benne minden meccsel. szóval bármi lesz, nem lesz sírás 😊
petey
Tapsi Hapsi
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Áááá, evés közben jön meg az étvágy! 😀Én is azt mondom mint Höri, előbb utóbb lennie kell egy jó meccsének Jimmynek, ha az ma lesz akkor nyerünk.ma szoros meccset várok, az SB-ben pedig nehézbombázást 😀 😛
Tarsi
RAMS SUCK! 😀
amúgy 3-5 után a PO tényleg bónusz, benne minden meccsel. szóval bármi lesz, nem lesz sírás 😊
petey
több mint 2 éve
Én is azt mondom mint Höri, előbb utóbb lennie kell egy jó meccsének Jimmynek, ha az ma lesz akkor nyerünk.ma szoros meccset várok, az SB-ben pedig nehézbombázást 😀 😛
Tarsi
RAMS SUCK! 😀
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Én is azt mondom mint Höri, előbb utóbb lennie kell egy jó meccsének Jimmynek, ha az ma lesz akkor nyerünk.
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Reméljük a legjobbat..... összességében jobb csapat a mienk.... csak Gerappa elne bassza.... a Rams topicban az volt a kérdés ki nézi élöben? 😀 Szerintem a tv előtt is áll a 70-30 % arány! Go 9ers!
több mint 2 éve
TW úgy néz ki high ankle sprain, hivatalosan questionable, de ő hajthatatlan és játszani akar. mondjuk McKivitz is levette Vont a múltkor elég jól.durva lesz a stadion, kb, 70-30 vörös jelenlétet prognosztizálnak. milyen durva lenne, szerintem brutál lesz a Ramsnek 😊
Én nem vagyok megrettenve, hogy elvernek minket harmadszorra, pedig már fogadkoztak az előzőn is. szoros lesz szerintem, de nem lesz válasza a Ramsnek Deebora most sem. és mienk a legjobb védelem nem kétség.
meglátjuk. ne feledjük, a nyomás rajtuk van ennyi megvásárolt szupersztárral. az NFL Manchaster City-je XD.
szokásos johnnydel:
www.youtube.com/watch?v=EyAcmQCUAAc
több mint 2 éve
www.theringer.com/nfl-playoffs/2022/1/26/22902126/kyle-shanahan-sean-mcvay-five-years-evolutionpont ma olvastam én is, kurva jó cikk. köszi!
Érdemes lehet nektek is elolvasni, nekem tetszett!
Rolni
több mint 2 éve
www.theringer.com/nfl-playoffs/2022/1/26/22902126/kyle-shanahan-sean-mcvay-five-years-evolutionÉrdemes lehet nektek is elolvasni, nekem tetszett!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
A ticketmaster feloldotta a korlátozást. Közben a jegyárak emelkednek az égig, ami azt mutatja, hogy rendesen veszik a jegyeket. egy helyi rádióban egy büszke Rams fan elmondta, hogy 3 dodóért adott el 4 jegyet 😀 végülis nem rossz.
Stafford neje megint készülhet egy podcasttal, hogy szegény férje nem tud hangosan számolni.
több mint 2 éve
Várom már, hogy megint vörösbe boruljon a SoFi. 😊jaja az a hétvégi háza a csapatnak 😀
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Várom már, hogy megint vörösbe boruljon a SoFi. 😊
több mint 2 éve
Frank is bejelentkezett. twitter.com/frankgore/status/1485639701969182728
mondjuk ez egyre égőbb a Ramsnek, hogy egy játékos felesége könyörög twitteren, hogy nehogy eladják a jegyüket 😀