San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Leírom a félelmemet aztán legfeljebb elküldtök a francba.... oké, örülök. nyertünk, kiszurkoltuk. Nem Jimmyn múlott.... minél messzebb jutunk annál valószínűbb, hogy a Gerappa marad.... most akkor melyik ujjamat harapjam? Mire lesz egy épkézlább qb a védelem kiöregszik.... mennyi DC adjunk még a ligának, hogy HC csináljon belőle.... nekünk sem örökös a SB ablakunk! Meddig tartható meg egy ilyen védelem!?
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
szerencsenk van ezzel a kurva eros csoporttal, azert mi nem egy sikago/ditrojit ellen duplazunk evrol-evre. ezt valamiert figyelmen kivul hagyja minden szaki, ami persze tokeletes nekunk. jo lesajnalva is a W.Én azért bízok a rams w-be ma este. Ők jobb ellenfelek lennének nekünk mint a tampa
a kovetkezo korben pedig mar remelhetoleg bredi gyerekkori almat valtoztatjuk remalomma 😊
gaborik
több mint 2 éve
gaborik
514
szerencsenk van ezzel a kurva eros csoporttal, azert mi nem egy sikago/ditrojit ellen duplazunk evrol-evre. ezt valamiert figyelmen kivul hagyja minden szaki, ami persze tokeletes nekunk. jo lesajnalva is a W.a kovetkezo korben pedig mar remelhetoleg bredi gyerekkori almat valtoztatjuk remalomma 😊
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 2 éve
Gratula srácok, ez emlékezetesre sikerült.Gyűjtsetek még skalpokat 😊
több mint 2 éve
gaborik
514
Srácok mi lenne ezzel a csapattal ha lenne még egy normális QB is? 🙂fillerekert kivaghato mar csak lincs azt álmodja, hogy 1. Korert el lehet cserelni. aztán még az is benne van hogy hosszabbitunk vele.
Amúgy tényleg őszintén kérdem. Jimmynek ennyire szar a szerződése, hogy nem lehet tőle megszabadulni, vagy miért kínlódik a 49ers vele?
Cowboykarcsi90
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 2 éve
Srácok mi lenne ezzel a csapattal ha lenne még egy normális QB is? 🙂Amúgy tényleg őszintén kérdem. Jimmynek ennyire szar a szerződése, hogy nem lehet tőle megszabadulni, vagy miért kínlódik a 49ers vele?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
..meg a speciális csapategységgel, elvégre a TD onnan jött!Kár, hogy csak a védelemmel nem lehet meccset nyerni....Aztán meg mégis lehetett... 😊
Tapsi Hapsi
Steve Ribbed
több mint 2 éve
Steve Ribbed
400
Kár, hogy csak a védelemmel nem lehet meccset nyerni....Aztán meg mégis lehetett... 😊
Tapsi Hapsi
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
😊 "You're a f****** legend, man. F*** the Packers.” - Jimmy G
— PFF (@PFF) January 23, 2022
🎥: @StaceyDales
pic.twitter.com/rfzkcVIiXh
több mint 2 éve
És ha mind az öt háromjegyű lesz? 😊Gameday! Fura ezt így kimondani szombaton 😀Mondanál 5 számot privátban ? Gratulálok amúgy,sok sikert!
Hát, lássunk egy jó meccset, aztán ha mindent megteszünk és kaikapunk a jobbtól akkor nem szégyen. Adamst el is engedtem, mert ő képes mindenkit cselédbe rakni Rodgersszel, de mondjuk Arod meg nem tud a hátáról dobálni..szóval 😀
Ha meg mi leszünk a jobbak akkor mi nyerünk 😊
Amúgy totál megjósolhatatlan ki nyer, szerintem egy szoros körömrágós meccsen mi, persze.
Lecccgóóó
twitter.com/49ers/status/1484718910268137477
petey
kolok1972
több mint 2 éve
Privatban,mi... sajnálod tőlünk?! 😛Gameday! Fura ezt így kimondani szombaton 😀Mondanál 5 számot privátban ? Gratulálok amúgy,sok sikert!
Hát, lássunk egy jó meccset, aztán ha mindent megteszünk és kaikapunk a jobbtól akkor nem szégyen. Adamst el is engedtem, mert ő képes mindenkit cselédbe rakni Rodgersszel, de mondjuk Arod meg nem tud a hátáról dobálni..szóval 😀
Amúgy totál megjósolhatatlan ki nyer, szerintem egy szoros körömrágós meccsen mi, persze.
Lecccgóóó
petey
kolok1972
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Gameday! Fura ezt így kimondani szombaton 😀Mondanál 5 számot privátban ? Gratulálok amúgy,sok sikert!
Lecccgóóó
petey
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Tévedtem.Nagyot küzdöttetek minden fronton. Gratulálok a győzelemhez!
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Már most várom Hörinek az értékelését 😀
több mint 2 éve
nando89
3 901
Gratu nektek , mostmár ne álljatok meg 😊
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Csak jelzem a Bengals 81' 88' ban bejutott a SB.-ba..... és mind a kettö alkalommal kikapott.....
több mint 2 éve
Nagyon jót aludtam, győztes fg-t láttam, lehet aludni tovább. :o
több mint 2 éve
Gratulálok, megérdemeltétek. Aki így küzd, az előtt le a kalappal.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Köszönöm, köszönöm és köszönöm.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kenny91
321
Iiiiiíiiiiiiiigen! W!szokásos utolsó mp-s meccs...ez már ilyen specialitás...csak fel kellett volna kelni 5kor hogy megnezze az ember a meccs végét 😀
Tapsi Hapsi
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Szóljon már vki az Jimmyéknek, mit gondol meddig lehet Rodgerséket 7 ponton tartani..... ember!!!!!
több mint 2 éve
picsába, Ambry inaktív, csak nem lett jó a térde. azért jelent valamit, hogy egy rookie miatt sírok, akit a rögös kezdés miatt sokszor szidtunk, de most hogy nincs ebbű baj is lehet.