NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 2 éve
roppihe
244
Mekkora kamu lehet persze hiszen csak spekuláció de nyomják Bradyt a Ninersel hogy Ő mekkora friscó fan és hogy így lenne kerek ez az egész hogy nálunk fejezze be.Szinte sosem szállok fel erre az álomhajóra de most ez oly édes😊)
több mint 2 éve
Niner Empire
578
1/4 mulatt talán.Nem is tudtam eddig, hogy McDanielért két 3. körös pick jár. Ránk fér nagyon. 😀Amúgy ő milyen rassz?
Niner Empire
tüsi91
Jimmy-ért egy 2. kör nem is olyan ördögtől való. Látom már, hogy a 7. körben meg majd jól feltankolunk futókból. 😀
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem is tudtam eddig, hogy McDanielért két 3. körös pick jár. Ránk fér nagyon. 😀Amúgy ő milyen rassz?
Niner Empire
több mint 2 éve
DFNiner
21
Még ha lenne egy agyalágyultabb csapat aki ad egy 1.-2. kört Jimbóért akkor tényleg elég pofás leszNem is tudtam eddig, hogy McDanielért két 3. körös pick jár. Ránk fér nagyon. 😀az egyik pick így visszajött amit kiadtunk Lance-ért. azért így már nem rossz az idei draft:
Niner Empire
Round 2, Overall Pick 61
Round 3, Overall Pick 93
Round 3 (compensatory pick for McDaniel)
Round 4, Overall Pick 133
Round 5, Overall Pick 172
Round 6, Overall Pick 186 (from Broncos for LB Jonas Griffith)
Round 7 (compensatory pick)
petey
több mint 2 éve
Nem is tudtam eddig, hogy McDanielért két 3. körös pick jár. Ránk fér nagyon. 😀az egyik pick így visszajött amit kiadtunk Lance-ért. azért így már nem rossz az idei draft:
Niner Empire
Round 2, Overall Pick 61
Round 3, Overall Pick 93
Round 3 (compensatory pick for McDaniel)
Round 4, Overall Pick 133
Round 5, Overall Pick 172
Round 6, Overall Pick 186 (from Broncos for LB Jonas Griffith)
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
FloresR
208
Szerintem shanehen iránti tiszteletből mondta Mcdaniel hogy apja fekete
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Nem is tudtam eddig, hogy McDanielért két 3. körös pick jár. Ránk fér nagyon. 😀
több mint 2 éve
Hightower meg lekoccolt Chicagoba. Az idei év után nem fog hiányozni annyira. Vajon a Macik mit láttak benne?szegények
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Hightower meg lekoccolt Chicagoba. Az idei év után nem fog hiányozni annyira. Vajon a Macik mit láttak benne?
több mint 2 éve
playmaker90
215
Egy ilyen 4.és 2 nem lesz többet ami gondolkodásra(se)méltatja Sanyit.Ez Jimmy korlátai miatt volt.Sok elbaszott hívásai voltak de ez rájöttem nem az.Bár Lance t bevállalhatta volna ám konzervatív mint tudjuk.Rohadtul kiváncsi vagyok a jövő évre.Ha ez a gyerek kurva jó lesz akkor bármi lehet.😊Jimmynek rengeteg korlátja van de amit Sanyi csinált vele az se fair azért. Állandóan 3 és 5-6-7-10 yardot kellett megcsinálni meccsenként több alkalommal, mert 1 és 2.downra csak futás. Ha tudom hogy korlátjai vannak az irányitómnak akkor az elsőre besült futás után a másik két downra is passz játék kellene jöjjön. Egy ilyen QB-tól azt elvárni hogy állandóan oldja meg a 3.downt nonszensz.
roppihe
több mint 2 éve
roppihe
244
Egy ilyen 4.és 2 nem lesz többet ami gondolkodásra(se)méltatja Sanyit.Ez Jimmy korlátai miatt volt.Sok elbaszott hívásai voltak de ez rájöttem nem az.Bár Lance t bevállalhatta volna ám konzervatív mint tudjuk.Rohadtul kiváncsi vagyok a jövő évre.Ha ez a gyerek kurva jó lesz akkor bármi lehet.😊
több mint 2 éve
www.49erswebzone.com/articles/156158-49ers-hiring-anthony-lynn-assistant-head-coach-report/akkor 100% h McD out.
ez egy nagyon fasza igazolás volt.
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Érdekes ez azért visszagondolva. Az itt töltött négy teljes évéből kettőben sérült volt, a másik kettő pedig tényleg "hell of a ride" volt.
több mint 2 éve
Jimmy elbúcsúzott, nem mondom nem érintett meg 😕twitter.com/49ers/status/1488614227535302656
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Örülök, hogy mindenki pozitivan látja a jövőt és a lehetőségeket... ki tudja mi lesz a gb, dallas, tampa, rams kvartettel. Mi dobhatunk nagyot, Ök legjobb esetben is csak stagnálnak, de lehet veszítenek egy-két poszton. Idén is pariban voltunk az elejével.... akkor szeptembertől akár....
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Jól tette, én is így csináltam volna a helyében. 😀 Semmi értelme beleállni Jimmy-be, remélhetőleg mindenki tisztában van a nyilvánvalóval. Egy nyertes/vesztes meccs után, a történtek hatása alatt sokan sokszor faszságokat nyilatkoznak, én nagyon is értékelem a visszafogott megnyilvánulásokat.Az a helyzet, hogy már most 1000x várom az őszi első meccsünket, mint a Super Bowlt. 😀Csak tényleg küldjük el Jimmyt. Remélem Shanny csak udvariasságból nyilatkozta a bukott meccs után, hogy még nem köszön el.
Ha Lance beérik úgy cirka 7 hónap múlva, akkor nem leszünk bajban egyáltalán, Jimmy fizujából meg tudjuk orvosolni a hiányosságokat. Szerintem egészen jók a kilátások perpill.
Niner Empire
Platypus
DeMeco-nak meg egy nagy plusz, most még szükségünk van rá, ne menjen sehova.
több mint 2 éve
Platypus
295
Az a helyzet, hogy már most 1000x várom az őszi első meccsünket, mint a Super Bowlt. 😀Csak tényleg küldjük el Jimmyt. Remélem Shanny csak udvariasságból nyilatkozta a bukott meccs után, hogy még nem köszön el.
Ha Lance beérik úgy cirka 7 hónap múlva, akkor nem leszünk bajban egyáltalán, Jimmy fizujából meg tudjuk orvosolni a hiányosságokat. Szerintem egészen jók a kilátások perpill.
Niner Empire
több mint 2 éve
Meco lemondta a Vikings interjút, hogy a csapatnál maradjon. ez igen. remélem McD is így tesz 😀
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Az a helyzet, hogy már most 1000x várom az őszi első meccsünket, mint a Super Bowlt. 😀Ha Lance beérik úgy cirka 7 hónap múlva, akkor nem leszünk bajban egyáltalán, Jimmy fizujából meg tudjuk orvosolni a hiányosságokat. Szerintem egészen jók a kilátások perpill.
több mint 2 éve
akkor is el kell kezdeni valami fiatalítási mozgalomnak, mert ennek az egységnek egybe kell érni. ráadásul Mack azt mondja, hogy most kis időt elvonulva tölt és megálmondja mi lesz 2022-ben...Se Mack. Ennek a falnak már nincs sok hátra, Tomlinson is 30 körül van, majd pár év múlva építsük inkább újra egy már tapasztaltabb Lance előttWilliams se volt fiatalabbSherff már 30 éves, jobban örülnék valami ifjú titánnak akit draftoltunk ugye, khm khm Jaylon Moore és AAron Banks lehetne a jövő a jobb oldalon.Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!Brandon Sherff elférne asszem😏 Tudom naív vagyok...de talán még van is rá esély. Az egyébként teljesen egyértelmű hogy már rég kinőtte a csapat Jimmyt. Mostertnek lett egy nem várt és tökéletes pótlása, bár én örülnék ha itt maradna. Az offense jövőre nagy eséllyel tarolni fog ha Shanahan tényleg kicsit kinyitja majd a playbookot és jobban Lance-re sematizálja. Ebből sajnos idén nem láttunk sokat. Samuelt nem szabad majd túlhasználni, tök jó hogy van, de ha mindig ő kapja mindenhol a labdát 200% hogy ki fog dőlni. Azt sajnálom hogy mind Shanahan, mind a qb-k (Lance-el végig így volt amikor játszott) időszakosan elfelejtik hogy jé ez a George Kittle elkapni is tud nem csak blokkolni. Nagyon jó lenne ha többet keresnék jövőre, mert hatalmas fegyver. Cb-be egyértelmű hogy kell egy minőségi játékos, Moseley bár nagyon csípem nem elsőszámú CB, mögötte pedig hatalmas a lyuk. Beigazolódott hogy nem számíthatunk arra, hogy Üvegverrett egészséges lesz, idén jó eséllyel már elengedjük, úgyhogy mindenképp kell FA-ről legalább egy tapasztalt és messze első számú Corner. Aztán jövőre úgyis csak erősebb lesz ez a csapat, 3-5 után ez a rájátszás tényleg ajándék volt, ahogy a Cowgirls és a Packers kiütése is, innen csak előre!
Alabama Niners
DFNiner
most már kurva jó lenne tudni hogy mit tudnak..
petey
playmaker90
DFNiner
plusz ott van McG is, aki visszajön az utolsó évére.
kb 2 kezdő cornerre vagyunk egy igazán odabaszós védelemtől. Meco első évében komolyabb cuccot rakott le, mint Saleh. bár mondjuk neki újra kellett építeni a védelmet.
több mint 2 éve
DFNiner
21
Se Mack. Ennek a falnak már nincs sok hátra, Tomlinson is 30 körül van, majd pár év múlva építsük inkább újra egy már tapasztaltabb Lance előttWilliams se volt fiatalabbSherff már 30 éves, jobban örülnék valami ifjú titánnak akit draftoltunk ugye, khm khm Jaylon Moore és AAron Banks lehetne a jövő a jobb oldalon.Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!Brandon Sherff elférne asszem😏 Tudom naív vagyok...de talán még van is rá esély. Az egyébként teljesen egyértelmű hogy már rég kinőtte a csapat Jimmyt. Mostertnek lett egy nem várt és tökéletes pótlása, bár én örülnék ha itt maradna. Az offense jövőre nagy eséllyel tarolni fog ha Shanahan tényleg kicsit kinyitja majd a playbookot és jobban Lance-re sematizálja. Ebből sajnos idén nem láttunk sokat. Samuelt nem szabad majd túlhasználni, tök jó hogy van, de ha mindig ő kapja mindenhol a labdát 200% hogy ki fog dőlni. Azt sajnálom hogy mind Shanahan, mind a qb-k (Lance-el végig így volt amikor játszott) időszakosan elfelejtik hogy jé ez a George Kittle elkapni is tud nem csak blokkolni. Nagyon jó lenne ha többet keresnék jövőre, mert hatalmas fegyver. Cb-be egyértelmű hogy kell egy minőségi játékos, Moseley bár nagyon csípem nem elsőszámú CB, mögötte pedig hatalmas a lyuk. Beigazolódott hogy nem számíthatunk arra, hogy Üvegverrett egészséges lesz, idén jó eséllyel már elengedjük, úgyhogy mindenképp kell FA-ről legalább egy tapasztalt és messze első számú Corner. Aztán jövőre úgyis csak erősebb lesz ez a csapat, 3-5 után ez a rájátszás tényleg ajándék volt, ahogy a Cowgirls és a Packers kiütése is, innen csak előre!
Alabama Niners
DFNiner
petey
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Williams se volt fiatalabbSherff már 30 éves, jobban örülnék valami ifjú titánnak akit draftoltunk ugye, khm khm Jaylon Moore és AAron Banks lehetne a jövő a jobb oldalon.Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!Brandon Sherff elférne asszem😏 Tudom naív vagyok...de talán még van is rá esély. Az egyébként teljesen egyértelmű hogy már rég kinőtte a csapat Jimmyt. Mostertnek lett egy nem várt és tökéletes pótlása, bár én örülnék ha itt maradna. Az offense jövőre nagy eséllyel tarolni fog ha Shanahan tényleg kicsit kinyitja majd a playbookot és jobban Lance-re sematizálja. Ebből sajnos idén nem láttunk sokat. Samuelt nem szabad majd túlhasználni, tök jó hogy van, de ha mindig ő kapja mindenhol a labdát 200% hogy ki fog dőlni. Azt sajnálom hogy mind Shanahan, mind a qb-k (Lance-el végig így volt amikor játszott) időszakosan elfelejtik hogy jé ez a George Kittle elkapni is tud nem csak blokkolni. Nagyon jó lenne ha többet keresnék jövőre, mert hatalmas fegyver. Cb-be egyértelmű hogy kell egy minőségi játékos, Moseley bár nagyon csípem nem elsőszámú CB, mögötte pedig hatalmas a lyuk. Beigazolódott hogy nem számíthatunk arra, hogy Üvegverrett egészséges lesz, idén jó eséllyel már elengedjük, úgyhogy mindenképp kell FA-ről legalább egy tapasztalt és messze első számú Corner. Aztán jövőre úgyis csak erősebb lesz ez a csapat, 3-5 után ez a rájátszás tényleg ajándék volt, ahogy a Cowgirls és a Packers kiütése is, innen csak előre!
Alabama Niners
DFNiner
petey
több mint 2 éve
DFNiner
21
Lehet nem fiatal, de instant upgrade lenne, ráadásul mekkora, és még pár jó év lehet benne. Igaz, hogy vannak fiatalok, de nem biztos hogy tudni akarom milyen velük ha nem tudtak egy Tom Comptont kiszorítani a kezdőből. Bár ismerjük Shanahant, nincs türelme az újoncokhoz sajnos. Szerintem nem lenne hülyeség Sherffbe befektetni, bár nem is lenne olcsó, de akkor ezzel a fallal mind Lance, mind Mitchell, mind Mostert, mind Samuel kedvére futkározhatna ahogy akar, plusz garantáltan sokkal több ideje lenne Lance-nek mint a fiatalokkal, ami hát nem hátrány egy kb rookie tapasztalatokkal rendelkező irányítónakSherff már 30 éves, jobban örülnék valami ifjú titánnak akit draftoltunk ugye, khm khm Jaylon Moore és AAron Banks lehetne a jövő a jobb oldalon.Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!Brandon Sherff elférne asszem😏 Tudom naív vagyok...de talán még van is rá esély. Az egyébként teljesen egyértelmű hogy már rég kinőtte a csapat Jimmyt. Mostertnek lett egy nem várt és tökéletes pótlása, bár én örülnék ha itt maradna. Az offense jövőre nagy eséllyel tarolni fog ha Shanahan tényleg kicsit kinyitja majd a playbookot és jobban Lance-re sematizálja. Ebből sajnos idén nem láttunk sokat. Samuelt nem szabad majd túlhasználni, tök jó hogy van, de ha mindig ő kapja mindenhol a labdát 200% hogy ki fog dőlni. Azt sajnálom hogy mind Shanahan, mind a qb-k (Lance-el végig így volt amikor játszott) időszakosan elfelejtik hogy jé ez a George Kittle elkapni is tud nem csak blokkolni. Nagyon jó lenne ha többet keresnék jövőre, mert hatalmas fegyver. Cb-be egyértelmű hogy kell egy minőségi játékos, Moseley bár nagyon csípem nem elsőszámú CB, mögötte pedig hatalmas a lyuk. Beigazolódott hogy nem számíthatunk arra, hogy Üvegverrett egészséges lesz, idén jó eséllyel már elengedjük, úgyhogy mindenképp kell FA-ről legalább egy tapasztalt és messze első számú Corner. Aztán jövőre úgyis csak erősebb lesz ez a csapat, 3-5 után ez a rájátszás tényleg ajándék volt, ahogy a Cowgirls és a Packers kiütése is, innen csak előre!
Alabama Niners
DFNiner
petey
több mint 2 éve
Sherff már 30 éves, jobban örülnék valami ifjú titánnak akit draftoltunk ugye, khm khm Jaylon Moore és AAron Banks lehetne a jövő a jobb oldalon.Összességében szerintem sikeres évet zártunk, a sok sérülés (Mostert nem volt egész idényben!!!) ellenére az NFC döntőbe jutás megsüvegelendő. A win or bust Rams-t Stafford-dal nem lehet 3x megverni ahol ilyen elkapók vannak a liga alja CB sorral szemben. Remélem végre Lynch meghallja évtizedes picsogásom és valami CB-t hozunk, mert hiába szerepelt erőn felül a DL nem gyakorolhatnak nyomást minden play-ben. JimmyG éra off kell legyen, jöjjön Lance és egy akármilyen eredményű szezon, rázódjon bele a ligába a srác és Garoppolo pénzén meg hozzunk vagy 3 játékost az OL-be és a CB sorba. Shanny meg rázza fel a playbookot, hogy azt a két csoffadt madaras csapatot is verjük már el ne csak a kosokat!Brandon Sherff elférne asszem😏 Tudom naív vagyok...de talán még van is rá esély. Az egyébként teljesen egyértelmű hogy már rég kinőtte a csapat Jimmyt. Mostertnek lett egy nem várt és tökéletes pótlása, bár én örülnék ha itt maradna. Az offense jövőre nagy eséllyel tarolni fog ha Shanahan tényleg kicsit kinyitja majd a playbookot és jobban Lance-re sematizálja. Ebből sajnos idén nem láttunk sokat. Samuelt nem szabad majd túlhasználni, tök jó hogy van, de ha mindig ő kapja mindenhol a labdát 200% hogy ki fog dőlni. Azt sajnálom hogy mind Shanahan, mind a qb-k (Lance-el végig így volt amikor játszott) időszakosan elfelejtik hogy jé ez a George Kittle elkapni is tud nem csak blokkolni. Nagyon jó lenne ha többet keresnék jövőre, mert hatalmas fegyver. Cb-be egyértelmű hogy kell egy minőségi játékos, Moseley bár nagyon csípem nem elsőszámú CB, mögötte pedig hatalmas a lyuk. Beigazolódott hogy nem számíthatunk arra, hogy Üvegverrett egészséges lesz, idén jó eséllyel már elengedjük, úgyhogy mindenképp kell FA-ről legalább egy tapasztalt és messze első számú Corner. Aztán jövőre úgyis csak erősebb lesz ez a csapat, 3-5 után ez a rájátszás tényleg ajándék volt, ahogy a Cowgirls és a Packers kiütése is, innen csak előre!
Alabama Niners
DFNiner