San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
nekem az az érdekes h a 49ers 12nél úgy érezte nem lesz bennt értelmes QB, mi lesz akkor patsel 15ön?Trade Minshewért. Angol tudósok kimutatták, hogy a Patsben csodákat tudnak művelni a 6. körös QB-k.
briareos
mi_a_faszFérfi nemi szerv. Olaszul Garoppolo,
petey
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
nekem az az érdekes h a 49ers 12nél úgy érezte nem lesz bennt értelmes QB, mi lesz akkor patsel 15ön?Belichick eltradeli magát Jacksonvillebe
briareos
több mint 3 éve
nekem az az érdekes h a 49ers 12nél úgy érezte nem lesz bennt értelmes QB, mi lesz akkor patsel 15ön?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytMindig egy szó ugrik be róla: tohonya
Az a csávó világtalan, Jiimmy Clausen és Blaine Gabbert szerelemgyereke.
gabokocka
több mint 3 éve
Jones, úristen, akkor inkább odaadjuk TeddytAz a csávó világtalan, Jiimmy Clausen és Blaine Gabbert szerelemgyereke.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
InkábbPedig jó eséllyel vagy ő, vagy Lance.Mac Jones ftw!
gabokocka
petey
több mint 3 éve
Pedig jó eséllyel vagy ő, vagy Lance.Mac Jones ftw!
gabokocka
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Fields szerintem illene Shannyhez, belőle nagyon sokat lehet kiaknázni
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Pedig jó eséllyel vagy ő, vagy Lance.
több mint 3 éve
Hat baszki kajak POzni fog mind a 4 west team 😀Gyors megrakom a Fields OROY-t amig jo az odds 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tök mindegy mennyit adtál fel, ha a QB akit kihúzol beválik. A Dolphins meg baszhatja adott esetben a sok 1/25 feletti picket, ha Tua nem válik be.
Sztem meg kellett ezt lépni, ez a keret egy QB-ra volt az elittől, most lehet próbálkozni.
több mint 3 éve
Vass49ers
37
Ezek után mindenki irányítot vár, helyette kihúzza a csapat Sewell-t és 2.körben Kyle Traskot.
több mint 3 éve
Cubehor
318
Jól le lett húzva a Dolphins.
több mint 3 éve
Sztem pontosan igy kell ezt csinalni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Gondoltam, hogy Lynch eldobja az agyát (Watsonért), de közben megértem
több mint 3 éve
SFGaben
1 076
Kicsit továbbgondolva Wilsonban és Fieldsben is látjuk a potenciált, hogy hosszú távú megoldás legyen. Vagy?
több mint 3 éve
SFGaben
1 076
Huh ezt azért még emészteni kell, de abban egyetértek ez a keret egy kompetens QB-ra van attól, hogy merjen nagyot álmodni.Kíváncsi vagyok kiben látjuk a fantáziát.
több mint 3 éve
Azért egy 9 helyes felmozgásért 3 első kör...Nem volt ez olyan drága. Pár éve a Jets pont ugyanide jött fel, 3 helyet felmozogva és 1 első + 3 második kört adott, amiből kettő azévi. Szinte ugyanannyiba került ez a 9 helyes felmozgás, mint az a 3 helyes. Ha figyelembe vesszük azt is, hogy a Jets hol draftolt a következő 2 évben, és a Niners várhatóan hol draftol majd, főleg.
Mondjuk ha beválik a qb akkor mindegy is
kapitnono
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
George Kittle, Brandon Aiyuk, and Deebo Samuel when the 49ers draft a QB at No. 3 pic.twitter.com/eHKVHjDq3E
— PFF Fantasy Football (@PFF_Fantasy) March 26, 2021
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
gaborik
514
kar lett volna QB nelkul hagyni egy ilyen keretet, ami osszejott az elmult evek alatt.Igy viszont remelhetoleg Garappa megy a picsaba es a 20 millajat meg felhasznaljuk okosba.
Tanarnak meg visszajohetne Sanyi, remelhetoleg Fields vagy Wilson moge.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Azért egy 9 helyes felmozgásért 3 első kör...Mondjuk ha beválik a qb akkor mindegy is
több mint 3 éve
Jó drága bolt volt! De majd az idő eldönti!
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Gerappa auf wiedersehen. Vajon mit ad érte Bill bá?Egy 6.kört
ParadSEC
criminal lawyer or criminal lawyer?