NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
"The 49ers and QB Jimmy Garoppolo have agreed to a five-year, $137.5 million contract, source says. The biggest deal in NFL history on a average-per-year basis."
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 918
JimyG 5 év 130 milla felett
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Bazdmeg ez fájt ☺Ha nagyon nem allna kotelnek, meg egy olcsobb Garcont is fizetnek neki.Úgy tűnik Butlert szívesen látnák a játékosok SF-ban:Tartt karokkal várja
www.ninersnation.com/2018/2/7/16988434/jaquiski-tartt-tweet-malcolm-butler-free-agency
SFGaben
Höri
dankodavid
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Ha nagyon nem allna kotelnek, meg egy olcsobb Garcont is fizetnek neki.Úgy tűnik Butlert szívesen látnák a játékosok SF-ban:Tartt karokkal várja
www.ninersnation.com/2018/2/7/16988434/jaquiski-tartt-tweet-malcolm-butler-free-agency
SFGaben
Höri
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ne legyél Empty 😀Úgy tűnik Butlert szívesen látnák a játékosok SF-ban:Tartt karokkal várja
SFGaben
Höri
több mint 6 éve
Úgy tűnik Butlert szívesen látnák a játékosok SF-ban:Tartt karokkal várja
SFGaben
több mint 6 éve
SFGaben
1 076
Úgy tűnik Butlert szívesen látnák a játékosok SF-ban:www.ninersnation.com/2018/2/7/16988434/jaquiski-tartt-tweet-malcolm-butler-free-agency
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Beteszem ide is, kiadott a PFF egy 300 oldalas, irányítókkal foglalkozó pdf-et, ha valakinek van affinitása az ilyenek böngészésére, itt eléri: drive.google.com/open?id=1ZssxGXQJCyUj7vYPSU5bOYxQ82bm7sgr
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Urak, hölgyek...SB nézés a Trollfoci pubban, este 11-től. gyorsan fogynak a helyek, kb 20 főre megnyitják nekünk a pincét 😀 #gyertekjolesz #bulika
több mint 6 éve
Elméletileg van még 156 fontértSuper Bowl jegyre utaltam, ami horror árú.
cziri66
több mint 6 éve
cziri66
141
Elméletileg van még 156 fontért
több mint 6 éve
Arra már nincs jegy, csak horror áron. Az NFL kedvezni akart a Londoni meccsek népszerűségének, hogy a Super Bowl visszavágóját viszi oda.Nem tervez esetleg valaki Pécsről menni a Philadelphia Eagles vs Jacksonville Jaguars derbire?A február negyedikire vagy az őszire?
cziri66
mustaine
Szerkesztette: Alabama Niners
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
PICK 9Az egyik, ha nem a legjobb LB prospect. Masszívan első körös prospect, nyilván ebből bármi lehet...szerintem 10-20 között vihetik ki, de ilyenkor a mock draftok még tévedhetnek nagyobbat is.
Tremaine Edmunds - LB, Virginia Tech
Róla tudunk valamit? Egyik Mock Draft őt kínálja!
Harlequin
Az utolsó két évében 30,5 TFL és 10 sack, impozáns. Nem maradt utolsó évére, de nem is csodálom, mert komoly pénzt kereshet. Én 3-4 ILB-ben szívesen látnám, de 4-3 OLB-ben is hasonlóan hatékony lehet NFL-ben.
4 csillagos recruitként került a VA Tech-re. 6-3 / 215 volt amikor egyetemre került, most 6-5 / 250, ideális méret
Döntős volt a Butkus Award (legjobb LB kapja) 3.csapatos All-American és természetesen az ACC legjobbjai között idén.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Harlequin
332
PICK 9Tremaine Edmunds - LB, Virginia Tech
Róla tudunk valamit? Egyik Mock Draft őt kínálja!
több mint 6 éve
cziri66
141
Nem tervez esetleg valaki Pécsről menni a Philadelphia Eagles vs Jacksonville Jaguars derbire?A február negyedikire vagy az őszire?
cziri66
Bocs, nem volt egyértelmű. Londonba okt.28-án.mustaine
több mint 6 éve
Ken Norton dobbantott is tovább a kék verebekhez...lelke rajta.Allitolag a szerzodesebe volt egy ilyen pont, ha a hox hivja akkor elengeditek.
twitter.com/EricksonAaron44/status/953085766665564160?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.49ersfaithfulforum.com%2Fshowthread.php%3Ftid%3D456%26page%3D23
legyen így
petey
több mint 6 éve
Nem tervez esetleg valaki Pécsről menni a Philadelphia Eagles vs Jacksonville Jaguars derbire?A február negyedikire vagy az őszire?
cziri66
több mint 6 éve
cziri66
141
Nem tervez esetleg valaki Pécsről menni a Philadelphia Eagles vs Jacksonville Jaguars derbire?
több mint 6 éve
Ken Norton dobbantott is tovább a kék verebekhez...lelke rajta.twitter.com/EricksonAaron44/status/953085766665564160?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.49ersfaithfulforum.com%2Fshowthread.php%3Ftid%3D456%26page%3D23
legyen így
Szerkesztette: petey
több mint 6 éve
gzotya
47
Jajj, erről lemaradtam 😊 mindenesetre közelről figyelhette Kap-et a pàlyàn 😊ez tény, viszont van már gyűrűje :dJogos, Tyrod még nem nyert meccset ràjàtszàsban 😊Miattam neee 😀azért a kettőt ne említsük már egy lapon ha lehet 😊
Én csak szeretem Kaepernicket meg Tyrod Taylort | kritizálni |
Wyatt
eaglesmcnabb
gzotya
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
ez tény, viszont van már gyűrűje :dJogos, Tyrod még nem nyert meccset ràjàtszàsban 😊Miattam neee 😀azért a kettőt ne említsük már egy lapon ha lehet 😊
Wyatt
eaglesmcnabb
gzotya
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
gzotya
47
Jogos, Tyrod még nem nyert meccset ràjàtszàsban 😊Miattam neee 😀azért a kettőt ne említsük már egy lapon ha lehet 😊
Wyatt
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Miattam neee 😀azért a kettőt ne említsük már egy lapon ha lehet 😊
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!