San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
ezért is kár hogy elment Donatell Fangio után.. :/CB poszton nagyon kíváncsi vagyok, mit tud Acker és Reaser. De egy magas, fizikális corner még jöhetne. Vagy bízunk D.Johsonban?
látszik hogy fel tudta húzni a DB sort rendesen, így is top5 passz D-nk volt tavalypetey
több mint 9 éve
ezért is kár hogy elment Donatell Fangio után.. :/Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...Alabama NinersGoldsont már ki is rakták. Érdekes dolog ez, tavaly is elment a secondary 3/4-e még sem érződött.SFGaben
látszik hogy fel tudta húzni a DB sort rendesen, így is top5 passz D-nk volt tavaly
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...Alabama NinersGoldsont már ki is rakták. Érdekes dolog ez, tavaly is elment a secondary 3/4-e még sem érződött.
több mint 9 éve
Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...
több mint 9 éve
he7edik
1 239
cromgaborikRá nincs esély.
(a válasz gombot használhatnád mert zavaró hogy nem lehet pontosan tudni hogy mihez szólsz hozzá)
több mint 9 éve
Minden idők legjobb aranyásó futója THE 21:www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-Frank-Gores-Final-Game-as-49ers-RB/3523facc-4c11-4348-a561-e0daf7681a49
több mint 9 éve
Emlékezzünk a felejthetetlen 52-re:www.49ers.com/video/videos/Best_of_Patrick_Willis_Micd_Up/097fec2e-5561-45a1-b236-dc2c553f8b58
www.49ers.com/video/videos/FarewellPat_Micd_Up_in_London_vs_JAX/c7182a42-c016-4e3f-81b7-d3c093eb6463
www.49ers.com/video/videos/FarewellPat_Last_Time_Ever_Micd_Up/35f5e4a6-0899-481f-bb57-03f674808a52
www.49ers.com/video/videos/FarewellPat_Micd_Up_in_Candlestick_Park_Finale/53e937e1-0dd9-4b79-925f-af6767bd81f3
több mint 9 éve
Josszi
3 369
Ertem... hat remelem nem one season wonder volt 😀más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 369
2.korben az lesz.CB draftoljunk könyörgöm nem LB-the7edikSzerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.SFGabenmás.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
Tippjeim az elso 3 korre😀E CB WR
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
he7edik
1 239
nem valami jó a felhozatal belőlük jobb lett volna FA piacról hozni.. bár még elcserélhetnénk VD-t...gaborikKit hozznál a szabadügynök piacról? Browner vagy Sterling Moore?
több mint 9 éve
gaborik
514
#Bills Free agent OG Erik Pears will visit the #49ers. #NFL
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
gaborik
514
nem valami jó a felhozatal belőlük jobb lett volna FA piacról hozni.. bár még elcserélhetnénk VD-t...
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
he7edik
1 239
CB draftoljunk könyörgöm nem LB-tSzerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.SFGabenmás.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Szerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
több mint 9 éve
Josszi
3 369
Nemnagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziEngem csak az érdekelne,hogy mióta elment Haribó volt-e olyan intézkedés,amit te pozitívan éltél meg?😊csrnyei
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
csrnyei
489
nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziEngem csak az érdekelne,hogy mióta elment Haribó volt-e olyan intézkedés,amit te pozitívan éltél meg?😊
több mint 9 éve
he7edik
1 239
meg a fizuReggie Bush jön tárgyalni.más running scheme is jön akkor valószínű, Gore jobban blokkol,jobban megy át a kisebb réseken, viszont Bush jobban kap el, gyorsabb és mozgékonyabb. gondolom a Fal összetételének változása is faktor lehetett a döntésnél. de várjuk meg marad e nálunk.Josszi
Éles váltás.Höri
több mint 9 éve
más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.
több mint 9 éve
más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziTessék SÁR!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Josszi
3 369
más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 369
Reggie Bush jön tárgyalni.más running scheme is jön akkor valószínű, Gore jobban blokkol,jobban megy át a kisebb réseken, viszont Bush jobban kap el, gyorsabb és mozgékonyabb. gondolom a Fal összetételének változása is faktor lehetett a döntésnél. de várjuk meg marad e nálunk.
Éles váltás.Höri
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Stveie Johnson release várható. www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-expected-release-johnson-keeping-door-open-return