San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
idén nem egy shutdown corner, most párszor kézbe kapta a passzt (nincs rá jobb szó) nem 1-1 volt ahogy Crabtree is nyilatkozta utána.Josszi
Na ez pont nem igaz. Elhiszem, hogy utáljátok, de azért azt írni, hogy nem shutdown, meg ekézni a pulykaevés miatt elég nevetséges.Sebii
Iden nem az szerintem. A pulykaeves jo poen volt cimlapra kerult ismet.Josszi
És valamivel alá is tudod támasztani, hogy miért nem az, vagy csak a hasadra ütöttél?Sebii
Talan.... de nincs kedvem idom erre. Nezzel statisztikakat az idei teljesitmenyerol. Aztan masold be ide ha akarodJosszi
Szerintem meg jó OC Roman.
De nincs kedvem meg időm ezt bebizonyítani neked.tenorx
Nem is kell, a tiétek, vihetitek. Ide nem kell, ezt már remélem ő is tudja.

Örök igazság ha nem megy a kupleráj, nem a kurvákat kell lecserélni, szóval a játékosok maradhatnak, sztem küldeni senkit se kell. Yorkot se értem, ha tényleg ennyire nem ért egyet az edzővel és vezetőséggel akkor miért jó neki ez a kutya-macska harc? a saját franchiset szarja el vele, nem Harbóét. Egy ilyen csapathoz lehet vezetőedzőt találni, nem úgy mint a szerencsétlen Clevelandhez, ahova senki nem akart menni. Erre most meg nekik sokkal több esélyük van bejutni a PO-ba. A Cleveland Browns-nak. Ők legalább akarnak a pályán, tudják mit akarnak játszani. De itt... nem írom le a látottakat, már előttem megtették és pontosan. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
VD valóban kiégett kicsit, de Crabtreet mennyirét tartanátok itt? Ő fiatal, egyáltalán nincs kiégve és láttuk már hogy képes impact játékra, egy offseason alatt biztos nem felejtett el játszani. Idei szezon után nagy lóvét nem kérhet és máshol sem fog kapni. Boldin 35, Lloyd 34 lesz jövőre tehát WR mindenképpen kell, nem lenne nagy luxus Crabtreet elengedni?JayB
de az lenne, Crabtree jó lehet ha mentálisan összeszedi magát. mert nála fejben nincsenek rendben a dolgok, legalább is nekem úgy tűnik, azt a pár rövid passzt amit tegnapelőtt kapott jól megoldotta. de látom nálad már kegyvesztett lett 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
nah újranéztem a horrort. találtam a védelemen még pozitívumot, Tank nagyon jó volt abban a kevés snapben amikor fent volt.Borland meg ismét megtette amit tudott.

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Amikor idehozta Harbaugh, akkor a college-ból átmentett sémák még működtekred6t6
még ez sem igaz, az SB-menetelésnél írták a támadósorról:

The 49ers' offense is very much an old-school, diverse running game that mixes the trap, power and wham plays with their new-school pistol and read-option plays

Hogy Roman nem tudott megújulni, az nyilvánvaló, de ő tulajdonképpen 1995 óta NFL edző, csak egy év tanulmányutat eltöltött középiskolai, kettőt meg egyetemi szinten, és az ott felszedett ötleteket tudta olyan szinten kamatoztatni, amilyenen láthattátok... ez neked mit árul el a copycat NFL-ről?

---

szintén 2013 januárjából:

"What people don't realize is that we're totally different than all that (college) stuff," Roman said. "We like (it) when people don't know or mischaracterize our offense. It's an advantage."baggio
ugye érted hogy a lényeg hogy nem a college focit fikázzuk hanem éppen a 49ers topicban arról beszélgetünk mi ki okozhatta ezt a számunkra katasztrófális szezont, én legalább is annak élem meg az ideit az előző 3 évhez képest. Úgyhogy cuki vagy hogy jössz és javítasz meg osztasz meg infókat 😀 ha az általam írtak között számodra kedves college focit bántót olvastál az vagy a tudatlanságomból vagy a hirtelen felindultságból követett el. Mea CulpaJosszi
Egy szóval sem írtam ilyet, csak gondoltam próbálok rámutatni, hogy mi a különbség Roman (vagyis Harbaugh) és Carroll vagy Chip Kelly között. A multiple offense hosszabb távon nem tud működni semmilyen szinten, ezt számomra az idei Stanford is bebizonyította a 49ers mellett, valamilyen irányban muszáj elkötelezned magad. Az SF-nél ez nem történt meg, és OC-váltás nélkül nem is fog, ez meg szerintem már mindenki számára nyilvánvaló.baggio
és itt a nyertesünk hölgyeim és uraim..

több mint 10 éve
idén nem egy shutdown corner, most párszor kézbe kapta a passzt (nincs rá jobb szó) nem 1-1 volt ahogy Crabtree is nyilatkozta utána.Josszi
Na ez pont nem igaz. Elhiszem, hogy utáljátok, de azért azt írni, hogy nem shutdown, meg ekézni a pulykaevés miatt elég nevetséges.Sebii
És valamivel alá is tudod támasztani, hogy miért nem az, vagy csak a hasadra ütöttél?Sebii
Talan.... de nincs kedvem idom erre. Nezzel statisztikakat az idei teljesitmenyerol. Aztan masold be ide ha akarodJosszi
De nincs kedvem meg időm ezt bebizonyítani neked.tenorx
LOL velemenyszabadsag van. Egeszsegedre 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
De nincs kedvem meg időm ezt bebizonyítani neked.
több mint 10 éve
Talan.... de nincs kedvem idom erre. Nezzel statisztikakat az idei teljesitmenyerol. Aztan masold be ide ha akarod

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
És valamivel alá is tudod támasztani, hogy miért nem az, vagy csak a hasadra ütöttél?
több mint 10 éve
Iden nem az szerintem. A pulykaeves jo poen volt cimlapra kerult ismet.

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Na ez pont nem igaz. Elhiszem, hogy utáljátok, de azért azt írni, hogy nem shutdown, meg ekézni a pulykaevés miatt elég nevetséges.
több mint 10 éve
Más: Shermann SF logon elfogyasztott pulykavacsorájával bemutatta, miért is gyűlölöm ezt a comptoni tahót.diverdoc
az mondjuk nem az Ő hibája, hogy az NBC vagy a stadion személyzet (szerintem inkább utóbbi és akkor elég ciki) a logóra pakolták le az asztalt meg a kaját.Fucu
Szerintem meg NBC staff, és kifejezetten Tafoya kisasszony a nyitó kérdésével:We are sitting on the 49ers logo having turkey? Does that mean anything? a hibás a szituációban és természetesen Sherman kurva jó alany erre. Ha az interjut végignézed a reakcióit, ahogy viulgarisnak titulálja fanokat stb

Egy ilyen képet látni, nekem niners fanként gyomorforgató. Mondjuk abban igazad van, hogy az abszolut ludas az NBC, úgyhogy kapják be.diverdoc
idén nem egy shutdown corner, most párszor kézbe kapta a passzt (nincs rá jobb szó) nem 1-1 volt ahogy Crabtree is nyilatkozta utána.

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
én senkit nem küldenék el a játékosok közül, Crab szerződése egy középszerű WR szintét fogja elérni.
viszont Kaepernick mellé egy öreg tapasztalt 2.qb-t hoznék, akitől tanulhat, és támaszkodhat. mert hiába kifelé magabiztos a srác, a játékán nem ez látszik...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
VD valóban kiégett kicsit, de Crabtreet mennyirét tartanátok itt? Ő fiatal, egyáltalán nincs kiégve és láttuk már hogy képes impact játékra, egy offseason alatt biztos nem felejtett el játszani. Idei szezon után nagy lóvét nem kérhet és máshol sem fog kapni. Boldin 35, Lloyd 34 lesz jövőre tehát WR mindenképpen kell, nem lenne nagy luxus Crabtreet elengedni?
több mint 10 éve
Amikor idehozta Harbaugh, akkor a college-ból átmentett sémák még működtekred6t6

The 49ers' offense is very much an old-school, diverse running game that mixes the trap, power and wham plays with their new-school pistol and read-option plays

Hogy Roman nem tudott megújulni, az nyilvánvaló, de ő tulajdonképpen 1995 óta NFL edző, csak egy év tanulmányutat eltöltött középiskolai, kettőt meg egyetemi szinten, és az ott felszedett ötleteket tudta olyan szinten kamatoztatni, amilyenen láthattátok... ez neked mit árul el a copycat NFL-ről?

---

"What people don't realize is that we're totally different than all that (college) stuff," Roman said. "We like (it) when people don't know or mischaracterize our offense. It's an advantage."baggio
ugye érted hogy a lényeg hogy nem a college focit fikázzuk hanem éppen a 49ers topicban arról beszélgetünk mi ki okozhatta ezt a számunkra katasztrófális szezont, én legalább is annak élem meg az ideit az előző 3 évhez képest. Úgyhogy cuki vagy hogy jössz és javítasz meg osztasz meg infókat 😀 ha az általam írtak között számodra kedves college focit bántót olvastál az vagy a tudatlanságomból vagy a hirtelen felindultságból követett el. Mea CulpaJosszi
Egy szóval sem írtam ilyet, csak gondoltam próbálok rámutatni, hogy mi a különbség Roman (vagyis Harbaugh) és Carroll vagy Chip Kelly között. A multiple offense hosszabb távon nem tud működni semmilyen szinten, ezt számomra az idei Stanford is bebizonyította a 49ers mellett, valamilyen irányban muszáj elkötelezned magad. Az SF-nél ez nem történt meg, és OC-váltás nélkül nem is fog, ez meg szerintem már mindenki számára nyilvánvaló.baggio
hát a no huddle nekünk nem megy... 😀 kérdés mennyire szól bele ha bele szól menetközben Harbó Roman "munkájába" egyáltalán Romannak van e b terve ha az a nem megy, vagy csökönyösen ragaszkodik a gameplanhez és max a végén engedi el a gyeplőt a garbage timeban?

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Más: Shermann SF logon elfogyasztott pulykavacsorájával bemutatta, miért is gyűlölöm ezt a comptoni tahót.diverdoc
az mondjuk nem az Ő hibája, hogy az NBC vagy a stadion személyzet (szerintem inkább utóbbi és akkor elég ciki) a logóra pakolták le az asztalt meg a kaját.Fucu
Szerintem meg NBC staff, és kifejezetten Tafoya kisasszony a nyitó kérdésével:We are sitting on the 49ers logo having turkey? Does that mean anything? a hibás a szituációban és természetesen Sherman kurva jó alany erre. Ha az interjut végignézed a reakcióit, ahogy viulgarisnak titulálja fanokat stb

Egy ilyen képet látni, nekem niners fanként gyomorforgató. Mondjuk abban igazad van, hogy az abszolut ludas az NBC, úgyhogy kapják be.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante

---

Egy szóval sem írtam ilyet, csak gondoltam próbálok rámutatni, hogy mi a különbség Roman (vagyis Harbaugh) és Carroll vagy Chip Kelly között. A multiple offense hosszabb távon nem tud működni semmilyen szinten, ezt számomra az idei Stanford is bebizonyította a 49ers mellett, valamilyen irányban muszáj elkötelezned magad. Az SF-nél ez nem történt meg, és OC-váltás nélkül nem is fog, ez meg szerintem már mindenki számára nyilvánvaló.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

---

ugye érted hogy a lényeg hogy nem a college focit fikázzuk hanem éppen a 49ers topicban arról beszélgetünk mi ki okozhatta ezt a számunkra katasztrófális szezont, én legalább is annak élem meg az ideit az előző 3 évhez képest. Úgyhogy cuki vagy hogy jössz és javítasz meg osztasz meg infókat 😀 ha az általam írtak között számodra kedves college focit bántót olvastál az vagy a tudatlanságomból vagy a hirtelen felindultságból követett el. Mea Culpa

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Akár én is írhattam volna Diverdoc hozzászólását, annyira egyetértek vele a helyzet megítélésében.
Szerintem Harbaugh is úgy érzi, hogy cserben hagyta Roman, és félő, hogy magával is fogja rántani. Roman már tavaly el akart menni, szerencsésebb lett volna elengedni, ő is jobban járt volna, mert az idei teljesítménye nem túl jó ajánlólevél. Amikor idehozta Harbaugh, akkor a college-ból átmentett sémák még működtek, el lehetett adni, de gyorsan reagált rá a D# szakma, és Romannak elfogyott a puskapora, nem tudott megújulni, de egy kicsit meg is részegítette a siker (teszem hozzá minket is!), és nem fejlődött tovább, csak élvezte a helyzetet. Nem tartom most sem rossz szakembernek, és ebből bőven fog tanulni ő is, máshol fog még elérni sikereket, biztos vagyok benne.
Már fejtegettem a szezon elején is, hogy az idei szezonunk nyögvenyelős lesz, és sajnos be is igazolódott. Valahol természetes, hogy ha háromszor is ott vagy a siker küszöbén és elbuksz mindannyiszor, akkor lélekben feladod, ha nincs, aki kimozdítson erről a pontról. Ilyenkor szokás egy Jónást keresni, nálunk Roman lesz az. Az Harbaugh-n fog múlni, hogy fogja feldolgozni azt, hogy Ő hozta Romant. Lehet, hogy úgy érzi emiatt Neki is mennie kell, szerintem nem kéne.
Kap jó irányító lehet, ha van, aki tanítsa, mert még sokat kell tanulnia. Ha őt akarjuk, akkor viszont olyan sémákat kell vele játszatni, amit jelenleg tud és a körülmények engednek. Emellett a fal mellett nincs elég ideje olvasni, nem elég gyors még hozzá. A mégen van a hangsúly! Ehhez tapasztalat kell, ami a meccs számmal jönni fog, meg persze videózni is kell, de ezekkel nem lesz gond. Neki is gyorsan jött a siker, ilyen fiatalon ezt nehéz feldolgozni, én hagynék neki időt.
A hosszú passzokat pedig azért ne vegyük le a repertoárról! Én személy szerint imádom őket, és van benne rizikó, ezért használják ritkán, de megéri, ha bejön. Nagyon sok mindennek össze kell jönnie a sikeres kivitelezéshez, de ezek a leglátványosabbak! 😊
Shermann meg egy paraszt, de egy nagyon jó játékos! Én sem szeretem a viselkedése miatt, de nekünk is elkéne egy ilyen képességű CB. Az meg hogy belénk rúg még a földön fekve, azt az utcáról hozza, ahol felnőtt 😊red6t6
szereti ha gyűlölik, a lényeg hogy beszéljenek róla 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve

---

"What people don't realize is that we're totally different than all that (college) stuff," Roman said. "We like (it) when people don't know or mischaracterize our offense. It's an advantage."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
az mondjuk nem az Ő hibája, hogy az NBC vagy a stadion személyzet (szerintem inkább utóbbi és akkor elég ciki) a logóra pakolták le az asztalt meg a kaját.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Akár én is írhattam volna Diverdoc hozzászólását, annyira egyetértek vele a helyzet megítélésében.
Szerintem Harbaugh is úgy érzi, hogy cserben hagyta Roman, és félő, hogy magával is fogja rántani. Roman már tavaly el akart menni, szerencsésebb lett volna elengedni, ő is jobban járt volna, mert az idei teljesítménye nem túl jó ajánlólevél. Amikor idehozta Harbaugh, akkor a college-ból átmentett sémák még működtek, el lehetett adni, de gyorsan reagált rá a D# szakma, és Romannak elfogyott a puskapora, nem tudott megújulni, de egy kicsit meg is részegítette a siker (teszem hozzá minket is!), és nem fejlődött tovább, csak élvezte a helyzetet. Nem tartom most sem rossz szakembernek, és ebből bőven fog tanulni ő is, máshol fog még elérni sikereket, biztos vagyok benne.
Már fejtegettem a szezon elején is, hogy az idei szezonunk nyögvenyelős lesz, és sajnos be is igazolódott. Valahol természetes, hogy ha háromszor is ott vagy a siker küszöbén és elbuksz mindannyiszor, akkor lélekben feladod, ha nincs, aki kimozdítson erről a pontról. Ilyenkor szokás egy Jónást keresni, nálunk Roman lesz az. Az Harbaugh-n fog múlni, hogy fogja feldolgozni azt, hogy Ő hozta Romant. Lehet, hogy úgy érzi emiatt Neki is mennie kell, szerintem nem kéne.
Kap jó irányító lehet, ha van, aki tanítsa, mert még sokat kell tanulnia. Ha őt akarjuk, akkor viszont olyan sémákat kell vele játszatni, amit jelenleg tud és a körülmények engednek. Emellett a fal mellett nincs elég ideje olvasni, nem elég gyors még hozzá. A mégen van a hangsúly! Ehhez tapasztalat kell, ami a meccs számmal jönni fog, meg persze videózni is kell, de ezekkel nem lesz gond. Neki is gyorsan jött a siker, ilyen fiatalon ezt nehéz feldolgozni, én hagynék neki időt.
A hosszú passzokat pedig azért ne vegyük le a repertoárról! Én személy szerint imádom őket, és van benne rizikó, ezért használják ritkán, de megéri, ha bejön. Nagyon sok mindennek össze kell jönnie a sikeres kivitelezéshez, de ezek a leglátványosabbak! 😊
Shermann meg egy paraszt, de egy nagyon jó játékos! Én sem szeretem a viselkedése miatt, de nekünk is elkéne egy ilyen képességű CB. Az meg hogy belénk rúg még a földön fekve, azt az utcáról hozza, ahol felnőtt 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Más: Shermann SF logon elfogyasztott pulykavacsorájával bemutatta, miért is gyűlölöm ezt a comptoni tahót.

több mint 10 éve
Hát akkor áll a bál. Baalke lánya kikelt twitteren Roman ellen “Greg Roman can take a hike..the 49ers don’t want you no more.” Utána ugyan törölte, de az apjának kellett mentegetőznie és bocsánatot kérnie miatta. Majd a kislány megfejelte “Everyone's entitled to an opinion..sorry mine doesn't favor you or agree with yours.”, majd törölte magát a twitterről.
York bocsánatot kér az elfogadhatatlan teljesítményért a szurkolóktól. Kapja is a savazást érte rendesen, hogy mi a faszért viselkedik így egy tulaj.Ratto szerint vagy rúgd ki az edzőt, vagy kussolj. De mondjuk Ratto cikkéhez hassonlót ritkán lehet olvasni. Kurva kritikus de igaz. Szerinte örüljünk, hogy legalább 3 pontot elértünk, és nem kaptunk 19-nél többet. Szerinte 49ers "having the lesser quarterback, the lesser running back, the lesser secondary, the lesser game plan, the lesser fan base, the lesser stadium ambience . . . the lesser everything" York meg a következő öt meccsig harapjon az ajkaiba és ne nyilatkozgasson, mert csak kavarja a szart és az amúgy is pocsék öltözői hangulatot, Harbauhg centrikussá teszi az elkövetkező időszakot, és csak a növekvő Harbaughval szembeni irritációját tükrözi " if he thinks this is all about the head coach, fire him now. Otherwise, he should stop letting the whole issue twist in the wind"
Ugyanakkor Maiocco Romant oltja: "Greg Roman: Is it the scheme? Is it the play-calling? Is it the execution of the players?
One indisputable fact is that the 49ers’ offensive coordinator has not been able to push the right buttons with a seemingly talented unit that has underperformed to the largest degree this season.
"........Thursday’s showing was about as bad as it can possibly get."

Szóval erjed a szar rendesen. A PO nem csütörtökön ment el. Tegnapelőtt csak bebizonyosodott, hogy TÉNYLEG nem érdemeljük meg. Vért izzadva, malaccal behúztunk pár W-t, ami önámításhoz volt maximum elégséges és elodázni az elkerülhetetlen következtetések levonását. A hóksz elleni meccs erre volt jó. Váltani kell megvan nekünk a "seemingly talented unit"-unk, ezek a játékosok nagyon sokra képesek. Nem játékos fronton van szükség váltásra elsősorban. Persze VD, Crabtree stb nagyon szar szezont fut, de ezek nem rossz játékosok. Bűnbak kell, és sztem egyértelműen meg is van: Roman. Harbaught vagy meg kell hagyni és teljes mellszélességgel mögé állni, rögtön bejelenteni, hogy a jövő év is az övé(most is pozitív szezonunk lesz, az elmúlt évek csodásak voltak, ne vegyük el tőle), vagy most rögtön kirúgni, különben tovább fog romlani a helyzet.És én is itt York nagy hibáját látom, nagyon rosszkor szállt bele a flamewarebe. Roman menthetetlen, mennie kell. Fel kell mutatni a változtatást. Kaepből sokkal többett lehetne kihozni, de ha ez így megy tovább bust lesz a srác. Talán egy ujj O# stabbal visszahozható az értékeiből vmi.

Ratto jól összefoglalja egy mondatban szerintem a helyzetünket:" they (49ers) have to stop being the team that can’t score, that has weapons that don’t fire, has a defense that is consistently asked to do too much, a coach who doesn’t look quite so embattled, and an owner who emotes when he should let someone else hold his phone"

Na hát ennyi az észrevételem. Fel a fejjel srácok. 9-7 reálisan meglehet, 3. csopi hely, jövőre kellemesebb schedule hely, nyugodt január február, jobb draft pozició. Váltizások lesznek, jó csapatunk lesz jövőre.

GO NINERS GOO!! FAITHFULL FORTY-NINE!!

több mint 10 éve
szerintem több benne a játékintelligencia ami nfl qb poszton nem hátrány... ritkán nézek college focit, de ez nem a college ball ahol megoldod fizikálisan...Josszi
Tebow-n kívül melyik ismert mobilis QB "oldotta meg fizikálisan" szerinted az utóbbi években? 😊 Ő?

vagy esetleg ő? (16-osban)

---
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Semmivel nem jártok jobban szvzs!, ha elkülditek Haribót, hacsak nagyon nem gáz a helyzet az öltözőben, bár akkor lehet néhány játékost kell elküldeni. Az eddigi eredmények Harb-t igazolják, gyengébb év miatt nem lenne értelme. Kicsit az a szitu, mint a Liverpoolnál Rogers-l.