San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
ritka harmatos volt az Oregon, mi lesz velük, ha szembetalálkoznak egy olyan csapattal amelyiknek van normális védelme is?szóval Mariota szokja a hazai gyepet, hogy majd jövőre ne legyen gondja? 😀😀petey:p (még egy TD-vel 110 lett amúgy)
baggio
Ezen a meccsen Mariota messze nem volt meggyőző számomra.
több mint 9 éve
szóval Mariota szokja a hazai gyepet, hogy majd jövőre ne legyen gondja? 😀😀petey:p (még egy TD-vel 110 lett amúgy)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
hajnali háromtól a FOX-on! 😊szóval Mariota szokja a hazai gyepet, hogy majd jövőre ne legyen gondja? 😀😀
baggio
több mint 9 éve
hajnali háromtól a FOX-on! 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
mondtam ideje a cserének a múlt heti gyalázat után.jó az a profil kép 😀Josszihát nesokára kiderülnek a dolgok. ha meg PO akkor még várni kell kicsit 😉peteyMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...Josszi
:cool:
több mint 9 éve
Josszi
3 368
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article4272971.htmlBorland a november újonca!
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
jó az a profil kép 😀hát nesokára kiderülnek a dolgok. ha meg PO akkor még várni kell kicsit 😉peteyMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Épp az 1/1-re hajtunk 😀A Raiders vagy a Jets milyen picket adna Jimboért?he7edikminimum első körös, de minek menne olyan csapathoz akinek nincs első körös pickje? 😀
meg aztán Jimbó túl büszke lenne ahhoz hogy eltrédeljék. inkább kirúgatja magát.petey
GO JETS!!!
több mint 9 éve
A Raiders vagy a Jets milyen picket adna Jimboért?he7edikminimum első körös, de minek menne olyan csapathoz akinek nincs első körös pickje? 😀
meg aztán Jimbó túl büszke lenne ahhoz hogy eltrédeljék. inkább kirúgatja magát.
több mint 9 éve
hát nesokára kiderülnek a dolgok. ha meg PO akkor még várni kell kicsit 😉Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdoc
Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Egy évvel ezelőtt mondjuk nem így nézett ki a dolog. 😊 De az igaz, hogy idén egy rutinosabb irányítóval és minőségi skill playerekkel már kiegyensúlyozottabb offense-t tudott játszatni.ami szimpatikus a filozófiájában hogy eléggé balanszban van a run/passz. na meg a hurry up, no-huddle. Kap szerintem ebben tudna élni.Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált.Alabama NinersChizik? @) Ugyan már. Abból az Auburnből pont hogy Malzahn és Newton csinált bajnokcsapatot.vassadi
más kérdés hogy szerintem úgysem jön.petey
Malzahn college-ban futtatott sémájába szerintem is tökéletesen illene Kaepernick; kérdés, hogy az NFL-ben mennyit változna a rendszere. De azt én se tartom valószínűnek, hogy Malzahn a következő szezonban NFL HC lesz.
több mint 9 éve
ami szimpatikus a filozófiájában hogy eléggé balanszban van a run/passz. na meg a hurry up, no-huddle. Kap szerintem ebben tudna élni.Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált.Alabama NinersChizik? @) Ugyan már. Abból az Auburnből pont hogy Malzahn és Newton csinált bajnokcsapatot.vassadi
más kérdés hogy szerintem úgysem jön.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált.Alabama NinersChizik? @) Ugyan már. Abból az Auburnből pont hogy Malzahn és Newton csinált bajnokcsapatot.
több mint 9 éve
Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált. Az, hogy tavaly döntős volt az Auburn földöntúli mázlik sorozatának volt köszönhető, az SC elleni elkapás, a Bama elleni kick six. Idén messze nem ragyognak annyira.remélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
a másik szép téma Harbó. tippeket kérek, megy, marad? kirúgnátok, megtartanátok? Ki jönne a helyére?
őszintén én megtartanám szívesen, nem tudom mikor lenne ilyen edzőnk megint. ami biztos, hogy offenz oldalon kell valaki kreatív, veszélyes elme. egy Chip Kelly féle.petey
a gond ott van, hogy Jed szerintem már eldöntötte hogy megválik Jimbótól, lásd a tweet.
ugye Jim elég fafejű és bizony ő nem fog kompromisszumba menni. nem is tudom mi lenne a legjobb.
akit most el tudnék képzelni az Gus Malzahn, Auburn HCpetey
Olyan OC kell aki tudja használni Kaepet, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt hozzon lábon és passzal is. Amennyiben el tudnánk érni a 250y passz + 60-70y futást vele, ami messze nem elképzelhetetlen, stabil PO csapat lennénk.
több mint 9 éve
Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
hát Jim kijelentette hogy supportálja az edzőit. nagyon arra játszik hogy rúgjuk ki szezon végén, ugye 1 év még hátravan neki. ha trédelni akarnánk azt meg ő tudja megvétózni.igen csökönyös egy ember 😀 ezért is nem fog Roman sem távozni idő előtt... de várjuk ki a szezon végét, lehet lesz még örömben részünk 😀 és itt nem az edzőváltásra gondolok...Jossziremélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
a másik szép téma Harbó. tippeket kérek, megy, marad? kirúgnátok, megtartanátok? Ki jönne a helyére?
őszintén én megtartanám szívesen, nem tudom mikor lenne ilyen edzőnk megint. ami biztos, hogy offenz oldalon kell valaki kreatív, veszélyes elme. egy Chip Kelly féle.petey
a gond ott van, hogy Jed szerintem már eldöntötte hogy megválik Jimbótól, lásd a tweet.
ugye Jim elég fafejű és bizony ő nem fog kompromisszumba menni. nem is tudom mi lenne a legjobb.
csak remélni tudom, hogy a srácok összeültek és vérszerződést kötöttek hogy kerül amibe kerül innen nyernek.
ideje az avatar cserének 😀
több mint 9 éve
Josszi
3 368
igen csökönyös egy ember 😀 ezért is nem fog Roman sem távozni idő előtt... de várjuk ki a szezon végét, lehet lesz még örömben részünk 😀 és itt nem az edzőváltásra gondolok...remélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
remélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
akit most el tudnék képzelni az Gus Malzahn, Auburn HC
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...tudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Egy hosszabb beszámoló a Levi's Stadiumban tett látogatásomról: bit.ly/1HUWUTUzolika26Lol Greenbay es Felcsut egy mondatban 😉 khm khm...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Egy hosszabb beszámoló a Levi's Stadiumban tett látogatásomról: bit.ly/1HUWUTUzolika26köszönjük, gondolom párszor megkaptad hogy mennyire irigyelnek 😊
több mint 9 éve
Egy hosszabb beszámoló a Levi's Stadiumban tett látogatásomról: bit.ly/1HUWUTU
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
tudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
őszintén én megtartanám szívesen, nem tudom mikor lenne ilyen edzőnk megint. ami biztos, hogy offenz oldalon kell valaki kreatív, veszélyes elme. egy Chip Kelly féle.