San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Crabtree--> Bills?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 647 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként az feltűnt valakinek, hogy amióta Gabbert ide került, azóta csőstül jön a baj a Niners háza táján?iktriad
...akkor küldjük vissza hozzátok?Alabama Niners
Nem, már nagyjából eltakarítottuk a romokat, amit hagyott maga után. 😀
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Egyébként az feltűnt valakinek, hogy amióta Gabbert ide került, azóta csőstül jön a baj a Niners háza táján?iktriad
...akkor küldjük vissza hozzátok?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 647 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként az feltűnt valakinek, hogy amióta Gabbert ide került, azóta csőstül jön a baj a Niners háza táján?
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Willis (lehetséges) visszavonulása engem is sokkol.

Mindezek ellenére most lesz érdekes, hogy a BPA draftolás és a sok tehetséges fiatal, akiknek most lesz lehetősége előre lépni és bizonyítani mire lesz képes.
Érdekes szezon elé nézünk!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 100 — Csodabogár
Cowboy sem 100% hogy visszavonul
 www.csnbayarea.com/49ers/justin-smiths-retirement-status-its-not-100-percent

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Na most még egy Brooks és Vernon trade. Oszt OK.

Frank, PW52, Cowboy. Ez így egyszerre sok a lelkemnek. Bár ezek közül nekem csak Wiliis a szörprájz kategória.
A draft és a FA keringőnk érdekes lesz.
Talán Alabama írta, hogy reméli nem nagyon lesz management savazás. Hát részemről azért jót nem nagyon tudok mondani.
Mondjuk a teljes rebuilden kívül más koncepciót egyelőre nem látok, de vszínű ez a koncepció.
Egyébként csak és kizárólag Baalke és York nyilatkozgat, speciel kiváncsi lennék a hedkócsunk véleményére is.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Megemésztettem a híreket, most hátradőltem és minden elvárás nélkül várom a következő szezont.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Igen, jól látjátok, ennyi maradt a 2(!) éve játszó SB csapat #D-ből..I'm so sad..😕
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/11008001_466290100193437_82867139_n.jpg?stp=c128.0.384.384a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=m-2dplQKpPMQ7kNvwE6-AFU&_nc_oc=AdkVjwneyck7u-WGPZp6ne8_0_QX0jrLOkyTBXKo_MP67MsJwYjd8hCbyWZIIjb1iQg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afvy0xSGNxxdNLrJITj6r4-Aum1fLhyQTdre8JVn3E9_Ug&oe=699620C5
CBS Sports on Instagram: "That awkward moment when your Super Bowl defense from two years ago is basically gone."
918 likes, 132 comments - cbssports on June 15, 2015: "That awkward moment when your Super Bowl defense from two years ago is basically gone.".
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 430 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem vonul vissza, csak kamuzik, hogy aztán aláírhasson olcsón a Coltshoz. 😛

több mint 10 éve
Elvileg tényleg visszavonul Willis, és vele együtt Justin Smith is. Crabtree és Iupati maradása is valószínűtlen. Ha Kaep-et elcserélitek, akkor ez egy totális rebuildnek néz ki nekem.Hulkeinstein
nem csak annak néz ki, az is. így Willis és Smith nélkül +13 misit nyerünk.

The 49ers have tendered exclusive-rights free agents Michael Wilhoite and Tony Jerod-Eddie

hát szerintem innentől kezdve a bánat tudja mi lesz drafton is :cool:

több mint 10 éve
A Kaep trade teljesen fals állítólag. S remélem is 😀dande
ezzel a szerződéssel 9 misi lenne a cap hit. plusz ő az egyetlen értelmes QB-nk, meg kire trédelnénk? szóval megint vmi feldobott info.

PWIll meg 😕 ha ez igaz, de első az egészség

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Elvileg tényleg visszavonul Willis, és vele együtt Justin Smith is. Crabtree és Iupati maradása is valószínűtlen. Ha Kaep-et elcserélitek, akkor ez egy totális rebuildnek néz ki nekem.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 113 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Kaep trade teljesen fals állítólag. S remélem is 😀
több mint 10 éve
On Patrick Willis, in November it was revealed he had been dealing with a chronic toe injury for multiple seasons.

több mint 10 éve
megkapjuk az első körös draftcetlit Phillyből és a két 1 első körért cserébe visszük Mariottát 😊

több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 869
Megerősítették, hogy durva bejelentés várható még a mai nap folyamán. Hogy Willis, vagy Kaepernick a tárgya, passz, de azt írják, sokkoló lesz.
Ezáltal biztosan nem Justin Smith vonul vissza, mert az azért nem lenne meglepő.
Durva lenne, ha Willis lenne az.Stez
Kaep-et trédelitek Philybe 😀 (ez csak tipp)silent7939
Annyi esze van talán Kelly-nek, hogy ezt nem húzza meg. Patrick Willis 30 évesen viszont még sok helyen elég nagy upgrade lenne pl. Bears.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Marshawn Lynch is pedzegette, hogy abbahagyja, Willis egyszerre került vele a ligába, érthető válaszlépés :p

több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Megerősítették, hogy durva bejelentés várható még a mai nap folyamán. Hogy Willis, vagy Kaepernick a tárgya, passz, de azt írják, sokkoló lesz.
Ezáltal biztosan nem Justin Smith vonul vissza, mert az azért nem lenne meglepő.
Durva lenne, ha Willis lenne az.Stez
Kaep-et trédelitek Philybe 😀 (ez csak tipp)
több mint 10 éve
Durva lenne, ha Willis lenne az.

több mint 10 éve
The business of football blog
2 perce ·

A San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül. Elképzelhető, hogy elbocsátják Patrick Willist, akinek elküldésével több mint 7 millió dollárnyi cap helyet spórolna a csapat.Vegita
Na még csak az hiányozna. Persze, Gore után engedjük el Kaepet, ha már ők ketten mennek, menjen P Willis is. Még valaki?
Nem értem honnan jönnek ez a hírek, érdekes Brooks cutról alig olvasni. Pedig arra reális esély van.SFGaben
Ennyi pénzért bűn lett volna Franket megtartani

több mint 10 éve
Ezt én is olvastam, de én szerintem ezt csak valami barom terjeszti twitteren.

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
30 evesen? Ennyire csak nem rossz a serulese.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 787
Source: the 49ers are bracing themselves for the loss of LB Patrick Willis. Expecting him to retire.
több mint 10 éve
The business of football blog
2 perce ·

A San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül.Vegita
Újraigazoljátok Gabbertöt és ő lesz a kezdő QB. Ez tutira sokkolna mindenkit. 😀