San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Felkészül: Hyde, Hunter, Haynes. A HHH futószörny!
több mint 10 éve
Ezek alapján, hogy ilyen hamar eldőlt ez, úgy gondolom Frank sem akart maradni, holott mindkét fél folyamatosan azt nyilatkozta, hogy a közös folytatásban gondolkodnak. Nagy kár érte. hogy nem innen vonul vissza, sok sikert neki, sokat tett a csapatért.
több mint 10 éve
Schefter is megerősítette, Gore Eagle lesz jövőre.HulkeinsteinMéltatlan lezárása ez egy nagyszerű karriernek😕
Nincsenek rá szavak,hogy mennyire dühítő...
több mint 10 éve
Schefter is megerősítette, Gore Eagle lesz jövőre.
több mint 10 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 12 p12 perccel ezelőttRT:“@Rand_Getlin: Source indicates Frank Gore has an offer on the table from the #Eagles averaging $5M+, $7M in guarantees.”
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotmost látom csak, én is bent vagyok ebben a csoportban, írj egy nevet, vagy jelölj be www.facebook.com/picstii és meghívlak a csoportba
( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?
www.facebook.com/groups/138954509554542/Vegita
több mint 10 éve
T. Smith a töredékét sem éri.Egyre inkább úgy néz ki, hogy Eagles vagy Colts lesz belőle 😕hát nem látok nagy esélyt perpill Frankre 😕peteyÉrtékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.CsiribaAldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
Hírek szerint T.Smith ára pedig 7-9 millió körül van, nem hiszem, hogy mi ennyit adnánk neki.SFGaben
több mint 10 éve
Egyre inkább úgy néz ki, hogy Eagles vagy Colts lesz belőle 😕hát nem látok nagy esélyt perpill Frankre 😕peteyÉrtékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.CsiribaAldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
Hírek szerint T.Smith ára pedig 7-9 millió körül van, nem hiszem, hogy mi ennyit adnánk neki.
több mint 10 éve
Fogalmam sincs hogy hol látom a csoportba jelentkezőket. 😕)megtenned, hogy elfogadod a csatlakozasomat a csoporthoz? 😊 mert tegnap ota senki nem bokott meg ra 😕 halasan koszonnem elore is 😀Vegitapicit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotDe én:https://www.facebook.com/adam.mayer.9he7edik
( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?

több mint 10 éve
Csatlakozás ideje: 2008. augusztus585 Fénykép és videó
Tweetek
Tweetek
Tweetek és válaszok
Photos & videos
Adam Caplan @caplannfl · 13 mp 13 másodperccel ezelőtt
49ers typically don't go crazy for free agents from other teams, so we'll see how this plays out.
0 válasz 1 retweet 0 kedvenc
Adam Caplan @caplannfl · 56 mp 56 másodperccel ezelőtt
Multiple league sources say #49ers are very interested in Torrey Smith. Again, they need a deep threat WR--he's it.
több mint 10 éve
megtenned, hogy elfogadod a csatlakozasomat a csoporthoz? 😊 mert tegnap ota senki nem bokott meg ra 😕 halasan koszonnem elore is 😀picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotDe én:https://www.facebook.com/adam.mayer.9he7edik
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotDe én:https://www.facebook.com/adam.mayer.9

több mint 10 éve
hát nem látok nagy esélyt perpill Frankre 😕Értékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.CsiribaAldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotnekem a Hawksos kollegacimborám büszkén mutogatta az övét 😀 na majd visszakapja 😉 én is rendelnék, de nekem is pending a státusz a csoportban
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polot ( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?
www.facebook.com/groups/138954509554542/
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Értékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.Aldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
több mint 10 éve
Jerome Simpson's 2-year, $1.73M contract with #49ers included no guarantees. He can make a $50K workout bonus.Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.SFGaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Én sem, de remélem ez azt is jelenti, hogy F.Gore marad😊azért nem garantálja semmi, hogy rosteren lesz szeptemberben 😊 annyira nem tragikus igazolás, gondolom valami bagó összeg szerepel majd a neve mellett. amúgy nem értem a FO perverzitását az idősebb játékosok felé 😀peteyJerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.SFGaben
több mint 10 éve
Aldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊
több mint 10 éve
azért nem garantálja semmi, hogy rosteren lesz szeptemberben 😊 annyira nem tragikus igazolás, gondolom valami bagó összeg szerepel majd a neve mellett. amúgy nem értem a FO perverzitását az idősebb játékosok felé 😀Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.SFGaben
több mint 10 éve
Aldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.
több mint 10 éve
Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.
több mint 10 éve
Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....
több mint 10 éve
Reméljük a korábbi sérülése nem fogja hátráltatni, mindenesetre jókora bizonyítási vágy dolgozik benne.😉a két év volt a döntő, mi csak egyet adtunk volna neki.Főleg 2x egy év alatt ellenetek. Asszem RMcD pótlása megvan, 2 évre.Alabama Niners
nagyon fura lesz más mezben látni.Fucu
twitter.com/ddockett/status/569696066724958208