San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
vélemény a Lynch-Aldon duóról? úgy lezárták a széleket hogy Eli klausztrofóbiás lett. Wilson ellen jól jöhet, középen Dorsey/Dial. oszt jónapot 😀

több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Ha már számolgatunk:

NFC E
Dallas: NYG-i-W, Eagles-o-W, Bears-i-W, Eagles-i-W, Colts-o-L, Redskins-i-W 12-4
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6Montana
Azt megnézem, mikor kapunk ki a Dallastól oda-vissza.mustaine
Háát...láttam a Packers elleni meccseteket 😛
több mint 10 éve
Két dologban lennék kíváncsi a véleményetekre.
Egyik:
Szerintetek a tavalyi draft után másfél szezonnal kik azok , akik abból a draftból jó húzásnak tűnnek , és kik akik csalódásnak , akiktől többet vártunk? Tank ugye még nem lépett pályára , Lattimore lehet nem is fog , stb. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Másrészről nem tudom szokott-e olvasni valaki kinti Niners topikokat , de ott mi a stájsz a offense játékunkkal kapcsolatban? Támadják Romant? Mi a kinti Niners fanok véleménye az eddigi szezonról?Harlequin
1.
Másfél szezon nem elég egy fiatal játékos normális értékeléséhez. Kb. 3 szezon az ami után lehet mondani, hogy jó vagy rossz húzás volt. Nálatok ugye a draft előtt elég mély volt a keret úgyhogy belefértek olyan húzások mint Lattimore akinél nem lehetett tudni, hogy felépül-e, nem sikerült, visszavonult.
Várj még másfél évet ezzel a kérdéssel 😊
2.
Petey szokott kinti fórumokat olvasgatni vagyis régebben olvasta a kinti Cards fórumot 😀Fucu
már nem tudom a Cards foumot olvasni, mert Geoban-os lett(wtf)
amit én olvasok, és hozzászólok az ez  forums.49ers.com/forum.php . hát GRo ott is megkapja rendesen 😀

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A legnagyobb baj, hogy nem csak saját kezünkben van a sorsunk (OK 12-4 el meglenne), szerencsésen kellene összejönni a dolgoknak. bőven benne van a több 11-5ös csapat, pl NFCE-ben sztem Dallas és a Phili is igy fog végezni. De peteynek igaza van most koncentraljunk a redskinsre. (nehogy a Chicago-Rams scenario jöjjön, mert akkor aztán cseszhetjük)

Egyébként kinti kommenteken aOL és play calling savazást láttam inkább, és Harbaughról keringő pletykákat. Diszkréten találkoztam Roman távozását követelő hozzászólással. Bár nem mostanában böngésztem ott

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
Én nem számolgatok, egyelőre mindig a következő meccset nézzük és nyerjük meg. most vasárnap jön a Skins. meg kell hogy oldjuk hazai pályán. a többi meg alakul.
akárhova megyünk a PO-ban nem látom hogy miért ne tudnánk nyerni.petey
A PO-beli szereplés számomra kisebb kérdés, ott én is esélyesnek látom a csapatot. A fő kérdés az, hogy jelen pillanatban állnak-e úgy a csillagok, hogy oda tudunk érni? Én bízom benne, hogy IGEN, de azért nagyon necces lesz. Ezért kezdet a számolgatást. És örülök, hogy többen benne voltak a játékban, érdekes megnézni, ki mit gondol a következő 6 hétről.
több mint 10 éve
Én nem számolgatok, egyelőre mindig a következő meccset nézzük és nyerjük meg. most vasárnap jön a Skins. meg kell hogy oldjuk hazai pályán. a többi meg alakul.
akárhova megyünk a PO-ban nem látom hogy miért ne tudnánk nyerni.

több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Egyik:
Szerintetek a tavalyi draft után másfél szezonnal kik azok , akik abból a draftból jó húzásnak tűnnek , és kik akik csalódásnak , akiktől többet vártunk? Tank ugye még nem lépett pályára , Lattimore lehet nem is fog , stb. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Másrészről nem tudom szokott-e olvasni valaki kinti Niners topikokat , de ott mi a stájsz a offense játékunkkal kapcsolatban? Támadják Romant? Mi a kinti Niners fanok véleménye az eddigi szezonról?Harlequin
1.
Másfél szezon nem elég egy fiatal játékos normális értékeléséhez. Kb. 3 szezon az ami után lehet mondani, hogy jó vagy rossz húzás volt. Nálatok ugye a draft előtt elég mély volt a keret úgyhogy belefértek olyan húzások mint Lattimore akinél nem lehetett tudni, hogy felépül-e, nem sikerült, visszavonult.
Várj még másfél évet ezzel a kérdéssel 😊
2.
Petey szokott kinti fórumokat olvasgatni vagyis régebben olvasta a kinti Cards fórumot 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Ha már számolgatunk:

NFC E
Dallas: NYG-i-W, Eagles-o-W, Bears-i-W, Eagles-i-W, Colts-o-L, Redskins-i-W 12-4
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6Montana
Azt megnézem, mikor kapunk ki a Dallastól oda-vissza.

több mint 10 éve
Harlequin San Francisco 49ers 332
Egyik:

Másrészről nem tudom szokott-e olvasni valaki kinti Niners topikokat , de ott mi a stájsz a offense játékunkkal kapcsolatban? Támadják Romant? Mi a kinti Niners fanok véleménye az eddigi szezonról?
több mint 10 éve
Harlequin San Francisco 49ers 332
Ha már számolgatunk:

NFC E
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6

NFC N
Lions : Pats-i-W ; Bears-o-W ; Bucs-o-W ; Vikings-o-W ; Bears-i-L ; GBP-i-L 11-5
Green Bay: Vikings-i-W ; Pats-o-W ; Falcons-o-W ; Buff-o-W ; Buccs-i-W ; Lions-o-W 13-3

NFC W
Arizona: SEA-i-L ; Falcons-i-W ; Kansas-o-W ; Rams-i-W ; SEA-o-W ; 49ers-i-L 13-3
Seattle: ARI-o-W ; 49ers-i-L ; Eagles-i-L ; 49ers-o-W ; ARI-i-L ; Rams-o-W 9-7
49ers: W.Reds-o-W ; SEA-o-W ; Raiders-i-W ; SEA-i-L ; Chargers-o-W ; ARI-o-W 11-5

1.Arizona
2.Green Bay
3.Dallas
4.NFC South
5.Detroit
6.49ersMontana
Egyetértek , egy kivétellel:
Lions: Pats-i-LOSE!!!!!
több mint 10 éve
Ha már számolgatunk:

NFC E
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6

NFC N
Lions : Pats-i-W ; Bears-o-W ; Bucs-o-W ; Vikings-o-W ; Bears-i-L ; GBP-i-L 11-5
Green Bay: Vikings-i-W ; Pats-o-W ; Falcons-o-W ; Buff-o-W ; Buccs-i-W ; Lions-o-W 13-3

NFC W
Arizona: SEA-i-L ; Falcons-i-W ; Kansas-o-W ; Rams-i-W ; SEA-o-W ; 49ers-i-L 13-3
Seattle: ARI-o-W ; 49ers-i-L ; Eagles-i-L ; 49ers-o-W ; ARI-i-L ; Rams-o-W 9-7
49ers: W.Reds-o-W ; SEA-o-W ; Raiders-i-W ; SEA-i-L ; Chargers-o-W ; ARI-o-W 11-5

1.Arizona
2.Green Bay
3.Dallas
4.NFC South
5.Detroit
6.49ers
több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Úgy tartják az off nyeri a meccseket, a defense a bajnokságot. (lásd Bears SB hulladék irányítóval pár éve) Ez alapján talán mi leszünk a bajnokok 😀 😀 😀 Mert amit a def csinált ma is, le a kalappal. Borland? Érik a Willis cut? 😀 Mennyire durva lenne egy egészséges def? Eszméletlen amit játszik, remélem kitart a formája a PO-ig és a hátán fogja vinni a csapatot az SB-ig. Ehhez csak a hátralévő meccseket kell behúzni és nem elhasalni "madaras" meccseinken. Ha félig fel tudna nőni az off és roman a defhez és Vic-hez, sima liba lenne az egész.Csiriba
Kezed azért vedd ki a biliből...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Szerintem az Arizona nem fog ilyen jól szerepelni, a Seattle meg bőven jobb lesz. Ez a kombó eredményezheti a csoport 3. helyet nekünk, vagy a Seahawksnak. Ellenben nem tartom elképzelhetetlennek a 3. helyen való továbbjutást. Mégpedig a Lions és a Cowboys/Eagles kipukkadása miatt!

NFC E
Dallas: NYG-i-L, Eagles-o-W, Bears-i-L, Eagles-i-L, Colts-o-W, Redskins-i-W 10-6
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dalla-o-W, Redskins-i-W, NYG-i-L 10-6

NFC N
Lions : Pats-i-L ; Bears-o-W ; Bucs-o-W ; Vikings-o-w ; Bears-i-L ; GBP-i-L 10-6

NFC W
Arizona: SEA-i-L ; Falcons-i-L ; Kansas-o-W ; Rams-i-w ; SEA-o-L ; 49ers-i-L 11-5
Seattle: ARI-o-W ; 49ers-i-L ; Eagles-i-W ; 49ers-o-W ; ARI-i-W ; Rams-o-W 11-5

Kicsit meredek végeredményt hoz, viszont meglátásom szerint az NFC W csapatok jobbak mint az Eagles-Cowboys-Lions.
A Green Bay nagyon belelendült és lehet meg sem állnak a SB-ig.
Most ha tippelni kellene NE-GB SB-re tennék.Alabama Niners
Négy Arizona vereség kicsit meredek a Lions-nek meg sajnos könnyű a sorsolása de hátha a Bears összeszedi magát.

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Szerintem az Arizona nem fog ilyen jól szerepelni, a Seattle meg bőven jobb lesz. Ez a kombó eredményezheti a csoport 3. helyet nekünk, vagy a Seahawksnak. Ellenben nem tartom elképzelhetetlennek a 3. helyen való továbbjutást. Mégpedig a Lions és a Cowboys/Eagles kipukkadása miatt!

NFC E
Dallas: NYG-i-L, Eagles-o-W, Bears-i-L, Eagles-i-L, Colts-o-W, Redskins-i-W 10-6
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dalla-o-W, Redskins-i-W, NYG-i-L 10-6

NFC N
Lions : Pats-i-L ; Bears-o-W ; Bucs-o-W ; Vikings-o-w ; Bears-i-L ; GBP-i-L 10-6

NFC W
Arizona: SEA-i-L ; Falcons-i-L ; Kansas-o-W ; Rams-i-w ; SEA-o-L ; 49ers-i-L 11-5
Seattle: ARI-o-W ; 49ers-i-L ; Eagles-i-W ; 49ers-o-W ; ARI-i-W ; Rams-o-W 11-5

Kicsit meredek végeredményt hoz, viszont meglátásom szerint az NFC W csapatok jobbak mint az Eagles-Cowboys-Lions.
A Green Bay nagyon belelendült és lehet meg sem állnak a SB-ig.
Most ha tippelni kellene NE-GB SB-re tennék.
több mint 10 éve
Eagles 12-6??? Már a PO mérleg is benne van?Alabama Niners
jólvanna...jó lesz az 12-4-nek is... na....
azért egyből a lényeget láttad meg a dologban 😊
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Eagles 12-6??? Már a PO mérleg is benne van?
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi a felénk áradó optimizmust csepegtess belénk is egy kicsit 😛
több mint 10 éve
Egy kicsi esélylatolgatás. Ez nagyon szubjektív, de ilyen forgatókönyvet képzelek el, ami alapján a következő fordulókban ilyen eredmények lesznek (i=idegenben; o=otthon)

NFCE
Dallas: NYG-i-w ; Eagles-o-L ; Bears-i-w ; PHI-i-w ; Colts-o-L ; W.Reds-i-w
Eagles: Titans-o-w ; Dallas-i-w ; SEA-o-w ; Dallas-o-L ; W.Reds-i-w ; NYG-i-w
NFCN
Lions : Pats-i-L ; Beras-o-w ; Buccs-o-w ; Vikings-o-w ; Bears-i-L ; GBP-i-L
Green Bay: Vikings-i-w ; Pats-o-L ; Falcons-o-w ; Buff-o-w ; Buccs-i-w ; Lions-o-w
NFCW
Arizona: SEA-i-w ; Falcons-i-w ; Kansas-o-w ; Rams-i-w ; SEA-o-w ; 49ers-i-L
Seattle: ARI-o-L ; 49ers-i-L ; Eagles-i-L ; 49ers-o-W ; ARI-i-L ; Rams-o-W
49ers: W.Reds-o-W ; SEA-o-W ; Raiders-i-W ; SEA-i-L ; Chargers-o-W ; ARI-o-W

Ezek után a csoportok az alapszakasz végére:
NFCE
Eagles: 12-6
Dallas: 11-5
NFCN
Green Bay: 12-4
Lions : 10-6
NFCW
Arizona: 14-2
49ers: 11-5
Seattle: 8-8

Vagyis szerintem iszonyatosan szoros lesz a vége. Nagyon bízom benne, hogy a Cowboys botlik egyet (akár már a hétvégén, de leginkább Phi-ban), és bízom benne, hogy mi is hozzuk ezt a menetrendet. Nálunk azért neccesnek érzem, nagyon kemény menet lesz a Chargers, és a végén mindent bele kell adni otthon a már pihenésre készülő Arizona ellen.

Szóval még bizakodó vagyok, de innen már nem lehet hibázni. Szerintetek?

És igen, remélem a Raiders nem viccel meg minket 😊
több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Jövő héten hálaadás,ne felejtsétek péntekre kiírni a szabit 😉 🏈Montana
vagy csak simán ne menjetek be 😀

több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Jövő héten hálaadás,ne felejtsétek péntekre kiírni a szabit 😉 🏈Montana
megtörtént 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Jövő héten hálaadás,ne felejtsétek péntekre kiírni a szabit 😉 🏈
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
Hát ez borzasztó szar volt. Nem érdemeltünk győzelmet. Eli pedig mindent megtett az 5 int-el. Bírói segédlettel egy borzasztó fos Giants O#-el, szinte állandó jó kiinduló mezőnypozicióból ezt tudtuk kihozni? D# köszönjük ismét.Roman takarogggggggggggggy!diverdoc
de győzelmet érdemeltünk mert nem dobott Kap Intet és többet futottunk... szar volt az offense az igaz...
de megtört az átok és 2.half TD??? 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Borland zsenialisan jatszik hetek ota, de sztem nincs olyan D coordinator akinek egy pillanatig is megfordulna a fejeben, hogy padoztassa Willis-t ha egeszseges...

'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Borland szenzációs meg minden, viszont senki ne essen abba a hibába, hogy azt higgye jobb mint Willis vagy csak a tudásának a közelében van. Rookie akinek nagyon összejön most minden. Ezzel pedig véletlenül sem akarom a teljesítményét lekicsinyleni. Háromszor egymás után 12+ tackle az messze nem semmi. Ráadásul tegnap 2 INT. Neki a jövője akkor lehet Williséhez hasonló, ha tud rengeteget tanulni a Willis-Bowman duótól a következő pár évben.
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Úgy tartják az off nyeri a meccseket, a defense a bajnokságot. (lásd Bears SB hulladék irányítóval pár éve) Ez alapján talán mi leszünk a bajnokok 😀 😀 😀 Mert amit a def csinált ma is, le a kalappal. Borland? Érik a Willis cut? 😀 Mennyire durva lenne egy egészséges def? Eszméletlen amit játszik, remélem kitart a formája a PO-ig és a hátán fogja vinni a csapatot az SB-ig. Ehhez csak a hátralévő meccseket kell behúzni és nem elhasalni "madaras" meccseinken. Ha félig fel tudna nőni az off és roman a defhez és Vic-hez, sima liba lenne az egész.