San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 100 — Csodabogár
Érdekes olvasgatni a mostani power rankings-okat, általában középmezőnybe várják a csapatot, vagy csak szimplán nem tudják mit hozhat az edzőcsere.SFGaben
hát utóbbi, komplett edzőcsere, semmit nem tudni, de nekem megfelel a radar alatt repülni

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 767 — no es importante
Ha még kérdés lett volna, Leavitt se marad, a Colorado Buffaloes-hoz ment DC-nek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Érdekes olvasgatni a mostani power rankings-okat, általában középmezőnybe várják a csapatot, vagy csak szimplán nem tudják mit hozhat az edzőcsere.
több mint 11 éve
 www.csnbayarea.com/49ers/demolishing-candlestick-park#slide-1

😕

ez megunhatatlan, a Stick búcsúajándéka 😊
petey
Nagyon nagy végén a bevetődés + az oldalvonal mellett állok arca 😊
több mint 11 éve
 www.csnbayarea.com/49ers/demolishing-candlestick-park#slide-1

😕

ez megunhatatlan, a Stick búcsúajándéka 😊

több mint 11 éve
Remélem Baalke ügyesen manőverezik majd. Gore esetében abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy elég sok jó nevű RB lesz a piacon. Talán ez is segít őt megtartani 😉
több mint 11 éve
lesznek fájdalmas döntések, nem állunk jól sapkahelyzetben. nem is lesz túl nagy FA mozgásunk

több mint 11 éve
kérdés ki megy ki marad a fontosabb játékosok közül?
akik tuti távozók szerintem:
Crabtree
Iupati
Culliver
Brooks

akik kérdőjelesek
VD
SJ
Gore
Coxpetey
Crabtree szerintem biztosan, remélem helyette húzunk valakit a drafton első körben.
Iuapati posztján talán a legkelendőbb FA. Lehet, hogy valaki megkínálja egy zsíros szerződéssel, amivel Baalke már nem akar versenyezni (és ott van ugye Brandon Thomas)
Culliver-t én Chicagoban tudom elképzelni Fangio miatt
Brooks tuti, ha jól emlékszem Tomsula-val volt összetűzése +Lynch előrébb is van már talán a rangsorban és sok helyet is foglal a sapka alatt. Az Ő távozása talán a legkézenfekvőbb.
VD és SJ esetében szerintem azon múlik, hogy hajlandóak-e belemenni egy fizetéscsökkentésbe
Gore-t mindenképp megtartanám, Nála inkább az a kérdés, hogy mit lát az új stábban.
Cox szerintem marad, ha Culliver megy.
több mint 11 éve
kérdés ki megy ki marad a fontosabb játékosok közül?
akik tuti távozók szerintem:
Crabtree
Iupati
Culliver
Brooks

akik kérdőjelesek
VD
SJ
Gore
Cox

több mint 11 éve
Kíváncsi leszek milyen hatással lesz az, hogy két olyan DC elment a csoportriválisoktól, mint Bowles és Quinn.SFGaben
az OC felhozatalt elnézve erősen meglepődnék, ha a következő szezonban megfordulna az egyensúly... 😊baggio
Romanhoz képest csak jobb jöhet 😉
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 767 — no es importante
Kíváncsi leszek milyen hatással lesz az, hogy két olyan DC elment a csoportriválisoktól, mint Bowles és Quinn.SFGaben
az OC felhozatalt elnézve erősen meglepődnék, ha a következő szezonban megfordulna az egyensúly... 😊 (a Rams-nél még nincs is kinevezve senki, de valószínűleg a qb coach lesz, mint itt, az Arizonánál minden azon múlik megint, hogy Palmer egészséges tud-e maradni, míg Bevell lett a Seattle Romanja)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Úgy hírlik, nálunk az eddigi DB coach, Kris Richard örökli meg a helyet, ha így lesz, a folytonossággal nem lesz baj, és a házon belüli referenciák sem rosszak. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek milyen hatással lesz az, hogy két olyan DC elment a csoportriválisoktól, mint Bowles és Quinn.
több mint 11 éve
ebből már csak a pontosság, döntéshozatal vérzik kicsit 😉
petey
Szerintem is, van még min dolgozni 😉 Bár ebben benne volt Roman is, meg a rengeteg elejtett passz...De szorgalom van.
több mint 11 éve
Steve Logan QB coach nyilatkozott Kap-ről. A három legfontosabb tulajdonságnak a pontosságot, a döntéshozatalt, illetve a mozgékonyságot tartja. Úgy véli Kap rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, méltatja a vele foglalkozó korábbi stábot. Tisztában van vele, hogy ki kell vívnia a tiszteletet, főleg azok után, hogy 2011 óta nem volt edzői állása. Összességében szimpatikus nyilatkozat, remélem valóban megtalálja majd a közös nevezőt Kaepernickkel.SFGaben
ebből már csak a pontosság, döntéshozatal vérzik kicsit 😉
mondjuk a mély labdái nem pontosak Kapnak, de futásból, és ha beleáll és úgy dobja az sem rossz. viszont a touch passzokon van mit javítani.
a döntéseken meg Warnerral dolgozik a fiú.

Loganról találtam pár videot, amin elemez. érdekes, elég jól magyaráz rajta. tetszik az tag.
 www.youtube.com/watch?v=fyviJJJPEfc&feature=youtu.be

több mint 11 éve
Steve Logan QB coach nyilatkozott Kap-ről. A három legfontosabb tulajdonságnak a pontosságot, a döntéshozatalt, illetve a mozgékonyságot tartja. Úgy véli Kap rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, méltatja a vele foglalkozó korábbi stábot. Tisztában van vele, hogy ki kell vívnia a tiszteletet, főleg azok után, hogy 2011 óta nem volt edzői állása. Összességében szimpatikus nyilatkozat, remélem valóban megtalálja majd a közös nevezőt Kaepernickkel.
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 336 — settenke1976@gmail.com
Ne menjünk le kutyába, plíz!red6t6
mi történt?petey
Biztos ilyen volt a fórumban, hogy Pete Caroll tudja, hogy a liga egyik legjobb futójával egy yardon a vége előtt futást hívni nem illik. Respect! 😀
több mint 11 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
mi történt?petey
Doki megválaszolta helyettem. Köszi!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
wilson int. után este legszebb jelenete 😀😀😀
 vine.co/v/OtE6P3h29t9gaborik
gyártják is hegyekben a mémeket erről a képről...valahogy Sőrment nem tudom sajnálniAlabama Niners
emlékszem a mi vesztes SB-nk után milyen mémhegyek voltak a Hawks topikban. mondjam hogy most sajnálom őket? 😀petey
Nem kell sajnálni, de legyen ez a különbség köztünk és közöttük. Mint ahogy az között is volt különbség, ahogy elviselte a két csapat a SB vereséget. Földön fekvőbe nem rúgunk. Hidd el van elég bajuk most.diverdoc
nem rúgott senki eddig beléjük, a net tele van jobbnál jobb képekkel, ott is hagyom. csak fura látni megint a 2 évvel ezelőtti SB végét megint 😊petey
ja ez így van. nekem is volt egy kis deja vum

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
gyártják is hegyekben a mémeket erről a képről...valahogy Sőrment nem tudom sajnálniAlabama Niners
emlékszem a mi vesztes SB-nk után milyen mémhegyek voltak a Hawks topikban. mondjam hogy most sajnálom őket? 😀petey
Nem kell sajnálni, de legyen ez a különbség köztünk és közöttük. Mint ahogy az között is volt különbség, ahogy elviselte a két csapat a SB vereséget. Földön fekvőbe nem rúgunk. Hidd el van elég bajuk most.diverdoc
nem rúgott senki eddig beléjük, a net tele van jobbnál jobb képekkel, ott is hagyom. csak fura látni megint a 2 évvel ezelőtti SB végét megint 😊

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem kell sajnálni, de legyen ez a különbség köztünk és közöttük. Mint ahogy az között is volt különbség, ahogy elviselte a két csapat a SB vereséget. Földön fekvőbe nem rúgunk. Hidd el van elég bajuk most.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
mi történt?

több mint 11 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 309

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
Ne menjünk le kutyába, plíz!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 11 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
Nem irigylem a következő szezonkezdeti hangulatokat az öltözőjükben...