San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Petey, nem várom, hogy szarból várat építsünk, de ez olyan volt, mint egy magyar gurulós foci meccs. Nulla alázat, nulla akarat, a játék mimelése... ezért nem nézek magyar gurulós focit.red6t6pedig most már túlvagyunk a nehezén. ez a vereség benne volt, a fájóbb a Bears/Cards vereség, a bye-ig én 5-2-vel számoltan. így ezt kijavítjuk máshol. nem szakad le az ég nyugi.
több mint 10 éve
red6t6
988
Petey, nem várom, hogy szarból várat építsünk, de ez olyan volt, mint egy magyar gurulós foci meccs. Nulla alázat, nulla akarat, a játék mimelése... ezért nem nézek magyar gurulós focit.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
gyerekekOK Csodabogár, csak én olyan szépeket gondoltam arra a kib. hídra... 😀
Willis, Bowman, Dorsey, Ward, Cully, Aldon out, Brock elég rozsdás. az OL szar, Iupati/Kilgore out. rövid hét, idegenben egy felhypolt meccsen. ez van. legyen meg a Denver öröme, grat PM-nek. jókor jött a bye week, gyógyulgassunk, 2 hét rengeteg idő. a sérültek visszatérnek és Aldon is közelebb van már 😊
ez a meccs kb olyan volt, mint amikor egy féllábú vak, kar nélküli gyereknek rúgsz nagykapura. PM meg a legjobb alapszakasz QB 😀 a SB-igpetey
de jól esett a nyugtatást olvasni...
peace
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
gyerekekWillis, Bowman, Dorsey, Ward, Cully, Aldon out, Brock elég rozsdás. az OL szar, Iupati/Kilgore out. rövid hét, idegenben egy felhypolt meccsen. ez van. legyen meg a Denver öröme, grat PM-nek. jókor jött a bye week, gyógyulgassunk, 2 hét rengeteg idő. a sérültek visszatérnek és Aldon is közelebb van már 😊
ez a meccs kb olyan volt, mint amikor egy féllábú vak, kar nélküli gyereknek rúgsz nagykapura. PM meg a legjobb alapszakasz QB 😀 a SB-ig
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Crabtree így nem fog sokba kerülni... Élete legszarabb szezonját nyomja contract évben.JayBlegalább nem én "fikáztam" hanem egy fanja mondta ki... szerencsére van versenytárs, de ez nem doppingolja hanem ellenkezőleg...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Crabtree így nem fog sokba kerülni... Élete legszarabb szezonját nyomja contract évben.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
én lefeküdtem a félidőben.... a legelkeserítőbb az offense teljesítménye volt... a second class secondary-től nem vártam többet... de hogy 10 pontot pakolunk fel? (ja bocs volt még egy garbage time TD by Gabbert... ) van egy papíron és hypeban top wr sor, de ha a futást fogják (tehát egy top10 futás elleni D ellen játszunk) akkor ennyi?? Arizona, Denver... na kapjuk össze magunkat mert így nem sok keresnivaló van a PO-ban...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Senki nem szólt a srácoknak hogy a Bye Week a jövő héten lesz?Olyan érzésem volt mintha rossz helyen lennénk rossz időben.Nagyon gyorsan tovább kell lépni ezen,pihenni egy hetet és újult erővel,tiszta fejjel nekivágni a hátralevő meccseknek.Egyetlen pozítivum volt,hogy a hóksz is kikapott.Ezzel mindent elmondtam szerintem..
több mint 10 éve
Vegita
363
amugy meg, meg 1 td beferhetett volna, hogy 49-et kapjunk. mennyivel jobban mutatna.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Vegita
363
hat ez mi a faszom volt? engem az se erdekel, ha kikapunk a hawks-tol, de hogy igy leegni egy broncostol. szanalmas.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
red6t6
988
Na ezt gyorsan felejtsük el!! Mint egy rosszul sikerült pre season meccs. Azt sejtettem, hogy nem fogunk nyerni, de hogy eleve csak asszisztálni megyünk Manning történelmi TD-jéhez, hát menjen az egész csapat az edzői stábbal együtt oda, ahova gondolom 😕 Ennyire fogalmatlan, lelketlen játékot én még ettől a csapattól nem láttam. Komolyan én szégyellem magam! Nálam ez a mentalitás nem fér bele... 😕Az edzői impotenciához most a teljes csapat hozzá rakta magát! Ilyen játék a Szamuráj idejében elképzelhetetlen lett volna! Nekem most lett tele a zsákom Harbaugh-ékkal, remélem eltünnek a szezon végén. Kapják be!
Ja, és ennyit a rosterünk mélységéről... létszámban megvagyunk, de a minőség egyelőre hagy kívánni valót maga után. A Hawks mindent megtesz, hogy bejussunk a PO-ba, de számomra ez a csoda kategória lenne. Mire fel tud állni a kezdő csapat, már mindegy lesz talán 😕
Bocs a sok negatívumért, de ezt elkeserítő volt nézni. Ha tudom, hogy pre season meccsnek vesszük, már rêg aludnék.
GO 9ERS!
több mint 10 éve
azt hiszik még mindig félnek tőlük a tavalyi után. sok meccset nyertek tavaly az utolsó pillanatokban(Rams, Texans, Tampa) mákos playekkel.Hát ennek a Hawksnak se Harvinnal , se Harvin nélkül nem megy jelenleg!😊Harlequinvoltunk mi is így tavaly.... vagy a Baltimore az SB győzelem után...
a lényeg hogy mi nyerjünk! bár ma nekem belefér a vereség is Denverben...
sok Niners fan ment szurkolni, jó lehet a hangulat...
ki lesz meccskövetőben?Josszi
eddig visszanyal a fagyi. de ez nem tárgya topikunknak :cool:
én nem leszek, csak nyugodtan szurkoljatok 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Hát ennek a Hawksnak se Harvinnal , se Harvin nélkül nem megy jelenleg!😊Harlequinvoltunk mi is így tavaly.... vagy a Baltimore az SB győzelem után...
a lényeg hogy mi nyerjünk! bár ma nekem belefér a vereség is Denverben...
sok Niners fan ment szurkolni, jó lehet a hangulat...
ki lesz meccskövetőben?
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Hát ennek a Hawksnak se Harvinnal , se Harvin nélkül nem megy jelenleg!😊
több mint 10 éve
szerintem elfogadható szintet hoz, Iupati valahogy árnyéka önmagának idén. szörnyű nézniWillis, Iupati out a hétvégén. Borland és Looney time. a többiekről egyelőre nincs hírpeteyLooney Tunes.... Borland remélem nem pörgi túl magát, inkább a rutin és az írányitás fog hiányozni Willis nélkül... Looneynak nagyon össze kell szednie magát mert eddig nem volt meggyőző... rajta (is) lesz a világ szeme...Josszi
több mint 10 éve
Kezd érdekesen alakulni a csoportunk. Ma nem szabad hagynunk meglépni az Arizonát. Szerintem ők tutira behúzzák a mait (ezt megtippelni jelen pillanatban nem kell nagy kurázsi). Szóval van egy kis W-need-ünk is. (Most kezd fájni különösen az Arizona elleni L.)
több mint 10 éve
Josszi
3 367
tessék ügyesen tippelni! 😀Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Én is szeretnék egy ilyet.. 😕 😊49ersfan
red6t6
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Willis, Iupati out a hétvégén. Borland és Looney time. a többiekről egyelőre nincs hírpeteyLooney Tunes.... Borland remélem nem pörgi túl magát, inkább a rutin és az írányitás fog hiányozni Willis nélkül... Looneynak nagyon össze kell szednie magát mert eddig nem volt meggyőző... rajta (is) lesz a világ szeme...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
😊 neked van 9ers-es táskád nem? az majdnem olyan mint matrica az autón 😀 *woman edition*Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Én is szeretnék egy ilyet.. 😕 😊49ersfan
red6t6
több mint 10 éve
Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Én is szeretnék egy ilyet.. 😕 😊
red6t6
több mint 10 éve
sokszor meg kéne ütni... 2 leggyorsabban dobó qb aktuálisan... 😀Jossziha fogjuk a célpontjait akkor nem fog elfutni a DL elől azt garantálom 😀
több mint 10 éve
Sztem meg nem. A hóksz nem az a csapat, amibe Harvin kellett. Ebben az évben nem a hóksz játékot játszották. Így , hogy elmegy visszafognak térni saját magukhoz, ami jobban fog menni nekik. Tate hiányát jobban megérzik, mint Harvinét. Ha már ennyire a hókszot taglaljuk itt, sztem ami bizatató lehet számunkra, hogy a védelmük teljesítménye lett szarabb. LOB????diverdocA védelem visszaesése részben a támadósor gyengülése miatt is lehet. Nincsenek elég időt a pályán, egy csomó 3&out-juk van, és LOB ide vagy oda, nincs az a védelem amelyik 35+ percig bírja szusszal. Illetve tavaly talán lett volna, de ahhoz meg olyan depth kell ami tavaly megvolt. De a depth eligazolt, idén nincs olyan minőség sem a front7-ben sem a secondary-ban Shermanék mögött, mint tavaly. Ha nem szedik össze az offense-et, akkor csilloghatnak Shermanék, nem jutnak oda a mézesbödön közelébe se.
Engema Denver meccs sokkal jobban érdekel. Bár sztem egy denveri L abszolut vállalható és reális dolog. Sok pontos mérkőzés lesz, és bizzunk benne, hogy Coxék proból formát hoznak, meg PM-t agyon vegzáljuk. Ha ez meglesz, aakor talán hozható a meccs. Ha meg nem az sem lesz tragédia.diverdocSérültek ide vagy oda, a kezdő védelmetek (a front7-ben legalábbis) szerintem így is erős. Viszont a denveri magaslaton, ha a Denver tudja vezetni az 5-8 perces drivejait, akkor cserélni kell, mert elfogy a szusz. Ezért ott általában az tud nyerni, aki képes hosszú drive-okkal járatni az órát és lent tartani Manningéket a pályáról. Így nyert a Chargers tavaly, és idén így tudta a Chiefs megszorongatni őket. Ezt kéne csinálnia Kaepnek is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Josszi
3 367
a L vállalható, a bukiknál is underdogok vagyunk nem gyengén... ezért az esélytelenk nyugalmával, én speciel kiváló pass rush-al megáldott saját D-t ,nyitott gappekkel szétlyugatott morálisan instabil Denvert D látok a varázsgömbben , a tippem: 31 : 28 ideA kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.Sztem meg nem. A hóksz nem az a csapat, amibe Harvin kellett. Ebben az évben nem a hóksz játékot játszották. Így , hogy elmegy visszafognak térni saját magukhoz, ami jobban fog menni nekik. Tate hiányát jobban megérzik, mint Harvinét. Ha már ennyire a hókszot taglaljuk itt, sztem ami bizatató lehet számunkra, hogy a védelmük teljesítménye lett szarabb. LOB???? De mindegy ez nem a mi dolgunk, rágják magukat ők ez miatt, de szerintrem önámítás ezt számunkra pozitív trade-nek felfogni.
Érdekes, de nekünk a jövőre nézve csak jó lehet.zsazsa
Engema Denver meccs sokkal jobban érdekel. Bár sztem egy denveri L abszolut vállalható és reális dolog. Sok pontos mérkőzés lesz, és bizzunk benne, hogy Coxék proból formát hoznak, meg PM-t agyon vegzáljuk. Ha ez meglesz, aakor talán hozható a meccs. Ha meg nem az sem lesz tragédia.
Go ninersdiverdoc
😀
The Amazing Racoon