San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikén leszek
am még jó, hogy a Cowboys-szal az első fordulóban kellett játszani, nagyon nem örülnék ha most kerülnének sorra...
szerintem nem fog játszani, nem hasít az #O de most nélküle is nyerni kéne, jövő héten meg nagyobb szükség lesz rá 100%-osanVernon Davis játszik este? fantasy questionablet ír. 15 ponttal megyek, ő van már csak ellenfélből 😀BorbinhoAttól újabbat még én sem láttam.
A teljes lista jelenleg:
Out: CB Tramaine Brock (toe)
Questionable: OT Anthony Davis (knee), TE Vernon Davis (back), C Marcus Martin(knee)
Probable: CB Chris Cook (quadricep), DE Tony Jerod-Eddie (shoulder), Andy Lee (ankle), DT Ray McDonald (knee), LB Nick Moody (hamstring), DT Ian Williams (ankle),Justin Smith (not injury related)Montana
több mint 10 éve
Montana
635
Vernon Davis játszik este? fantasy questionablet ír. 15 ponttal megyek, ő van már csak ellenfélből 😀BorbinhoAttól újabbat még én sem láttam.
A teljes lista jelenleg:
Out: CB Tramaine Brock (toe)
Questionable: OT Anthony Davis (knee), TE Vernon Davis (back), C Marcus Martin(knee)
Probable: CB Chris Cook (quadricep), DE Tony Jerod-Eddie (shoulder), Andy Lee (ankle), DT Ray McDonald (knee), LB Nick Moody (hamstring), DT Ian Williams (ankle),Justin Smith (not injury related)
több mint 10 éve
Vernon Davis játszik este? fantasy questionablet ír. 15 ponttal megyek, ő van már csak ellenfélből 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Montana
635
Gondoltam hogy rád lehet számítani 😀írok rád emailt 😀JossziHajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikÉn megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)Montana
De mi ez a tipp tőled?:S
több mint 10 éve
Josszi
3 367
írok rád emailt 😀Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikÉn megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)Montana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikÉn megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikén 4 kor kelek majd, és felvételről nézem
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikén leszek, és nyerünk 31-17-re
több mint 10 éve
én biztos nem 😊 öreg vagyok én ezekhez a hajnali meccsekhez, pláne melóba menet 😊
több mint 10 éve
zsazsa
39
Ma nagyon kell ez a gyözelem, mert "kormoránok" botlottak
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 10 éve
Josszi
3 367
kicsit sántít ez a nehezen tanulja a playbook-ot...Tank-ról tudni valamit?Harlequinállítólag nehezen tanulja a playbookot, és lassan halad a pozíció elsajátításával. ami rendben is van, mivel nem edzett 1 évet, de miért nem lehet felrakni 3rd downoknál, hogy eriggy fiam tépd le az arcát 😊 Aldonnal sem bonyolították túl.
na mindegy, győztes csapaton ne változtass alapon megy biztos.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Tank-ról tudni valamit?Harlequinállítólag nehezen tanulja a playbookot, és lassan halad a pozíció elsajátításával. ami rendben is van, mivel nem edzett 1 évet, de miért nem lehet felrakni 3rd downoknál, hogy eriggy fiam tépd le az arcát 😊 Aldonnal sem bonyolították túl.
na mindegy, győztes csapaton ne változtass alapon megy biztos.
több mint 10 éve
Gábor
590
Tank-ról tudni valamit?Harlequineladtuk az ukránoknak 😀
bocs az offért 😊
de amúgy gyanúsan nagy a csend, Dialt se sokat láttuk
viszont Lattimoret lehet hamaron bevetjük 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Az egesz DL-unk nulla...bar Quinnel az elen....FBKriszkáröröm ha azt mondom örülnék neki?. de majd meglátjuk, egy döntetlen megint? 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
volt mi már igy 2011-ben is... FG halommal by Akers, és mi lett a vége? NFC döntő 😀26-17 nekünk (4FG,két TD) 😊diverdocSzomorú, hogy egy ilyen rövid tipp mennyire összefoglalja a jelenlegi helyzetünket. Baj van a drive-ok befejezésével, pedig az utolsó meccsen nem mondhatjuk, hogy 5y-ról kaptunk 2x15y büntit. Szóval remélem, hogy nyerünk, de jó lenne végigvitt drive-okat látni. Azért a Kap 300+ y sem semmi tipp 😀szaszia
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Nincs LongStaley v. Robert Quinn, nagy párbaj lesz ez is...JossziQuinn tavaly amekkora királynő volt, idén elég nulla.ulpianus
több mint 10 éve
Staley v. Robert Quinn, nagy párbaj lesz ez is...JossziQuinn tavaly amekkora királynő volt, idén elég nulla.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Harlequin
332
Tank-ról tudni valamit?
több mint 10 éve
26-17 nekünk (4FG,két TD) 😊diverdocSzomorú, hogy egy ilyen rövid tipp mennyire összefoglalja a jelenlegi helyzetünket. Baj van a drive-ok befejezésével, pedig az utolsó meccsen nem mondhatjuk, hogy 5y-ról kaptunk 2x15y büntit. Szóval remélem, hogy nyerünk, de jó lenne végigvitt drive-okat látni. Azért a Kap 300+ y sem semmi tipp 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 367
espn.go.com/video/clip?id=11660889Staley v. Robert Quinn, nagy párbaj lesz ez is...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Vegita
363
27-20-ra nyerunk.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.