San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Azért Hyde is egyre jobban fellép Gore mellé.Úgy érzem megtaláltuk vele a következő igáslovunkat.ugy latom bevett szokassa fog valni, hogy nem nezem meg a meccset, csak masnap reggel 😀 😀 nem volt jo latni Alex int-jet, de o mar masik csapatban csillog villog... 😕 😊Vegitaha ezen múlik 😀
én is fájó szívvel néztem de nem ő a jövő...
viszont hihetetlenül hiányzott Vernon Davis a RZ playeknél 😕 nem igaz hogy nélküle nem megy...
de kövezzetek meg 2011 óta ezt a csapatot a védelem ! Gore és Ő viszi előre.... sztem.Josszi
több mint 10 éve
Montana
635
Ja és az volt a téma hogy Jim nem tudja kordába tartani a csapatot:Penalties (Number-Yards) 2 - 10!!!
több mint 10 éve
Montana
635
A W ellenére nekem az első félidőben a védelem nagyon nem tetszett.Könnyen nyeltük a yardokat,semmi pass rush(Aldon gyere már vissza!!),talán a futás az amit simán fogtunk(stats alapján top-2 a védelmünk:S).Ellenben Kaep levegőt alig tudott venni bár ez várható volt.A második félidőre pedig jött MVP Dawson 2 50+-os FG-vel,a védelem meg egy acélosabb változattal.Sokszor úgy éreztem hogy ez a meccs nem lesz meg(4&1,3&9).Ilyen WR corp-al sokkal több yardot kéne haladnunk a levegőben,erre Lloyd a megmentő,Steve 1 TD elkapása mellé semmi,és Crab felé alig-alig repül a laszti.Jó mondhatni hogy minek ha megy a futó játék de akkor is keveslem a pass yardokat,és a TD-ket.
Jövő héten megyünk a Rams-hez,jót tenne egy nagyarányú győzelem!
GO NINERS!
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ugy latom bevett szokassa fog valni, hogy nem nezem meg a meccset, csak masnap reggel 😀 😀 nem volt jo latni Alex int-jet, de o mar masik csapatban csillog villog... 😕 😊Vegitaha ezen múlik 😀
én is fájó szívvel néztem de nem ő a jövő...
viszont hihetetlenül hiányzott Vernon Davis a RZ playeknél 😕 nem igaz hogy nélküle nem megy...
de kövezzetek meg 2011 óta ezt a csapatot a védelem ! Gore és Ő viszi előre.... sztem.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
gyönyörű volt 😀 Lloydnak többet passzolt mint Crabtreenek.JossziNa meg az arcok hátul😀 kb. én is úgy néztem mint Batea 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
gyönyörű volt 😀 Lloydnak többet passzolt mint Crabtreenek.Itt volt az első infarktusom 😊Mikor Kaep 3 és 9-re ezt elengedte csak annyi jött ki a számon hogy pick 😊Erre meg 😀Montana
egy "6,3" magas CB ellen milyen már ez 😀Josszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Itt volt az első infarktusom 😊Mikor Kaep 3 és 9-re ezt elengedte csak annyi jött ki a számon hogy pick 😊Erre meg 😀
egy "6,3" magas CB ellen milyen már ez 😀Josszi
több mint 10 éve
Vegita
363
ugy latom bevett szokassa fog valni, hogy nem nezem meg a meccset, csak masnap reggel 😀 😀 nem volt jo latni Alex int-jet, de o mar masik csapatban csillog villog... 😕 😊
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Tényleg mik a hírek Bowmanról?A 6. hét után reaktíválják?Ez a védelem amit ma művelt az első félidőben...Nyertünk de nem látom hogy ebből hogy lesz rájátszás!?he7edikaddigra lesz Aldon és Bowman, amúgy meg a védelem nem volt rossz... az Offense meg csak Tamba Haliék ellen nyomta... csoda hogy csak ennyi sack volt Kap-enJosszi
több mint 10 éve
Montana
635
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Ez a védelem amit ma művelt az első félidőben...Nyertünk de nem látom hogy ebből hogy lesz rájátszás!?he7edikaddigra lesz Aldon és Bowman, amúgy meg a védelem nem volt rossz... az Offense meg csak Tamba Haliék ellen nyomta... csoda hogy csak ennyi sack volt Kap-en
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Ez a védelem amit ma művelt az első félidőben...Nyertünk de nem látom hogy ebből hogy lesz rájátszás!?
több mint 10 éve
Josszi
3 367
27:21 nekünkred6t6címet privátban, de a fotót utána a forumra 😀 deal?
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Na akkor én is tippELEK: 27-14 ide
több mint 10 éve
Josszi
3 367
A két Davis megint inactive 😕Montanasajnos igen... de nyerni kell.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
A két Davis megint inactive 😕
több mint 10 éve
Josszi
3 367
biztos Undi volt az 😕)A napokban Budapesten láttam egy 50 év körüli pasast ezüst színű autóval (márkára nem emlékszem), hatalmas Hawks matricával, festéssel a motorháztetőn. Kicsit integettem mellette, de nem értette, biztos hülyének nézett. Na akkor boldog lettem volna, ha van két hatalmas, óriás, állat matrica az autómon 😊szaszia27-17 Niners WINegyik a hátsóablakra a másik meg oldalra😀Josszi
Mit fogok csinálni 2 matricával?😊Harlequin
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
én 1 hete a margitszigeten egy Steelers fóliás ezüst színű autót , az enyémen van egy nagy a hátsóablakon meg egy pici felirat és a bal hátsó sárvédőn egy másik matrica 😀A napokban Budapesten láttam egy 50 év körüli pasast ezüst színű autóval (márkára nem emlékszem), hatalmas Hawks matricával, festéssel a motorháztetőn. Kicsit integettem mellette, de nem értette, biztos hülyének nézett. Na akkor boldog lettem volna, ha van két hatalmas, óriás, állat matrica az autómon 😊szaszia27-17 Niners WINegyik a hátsóablakra a másik meg oldalra😀Josszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
A napokban Budapesten láttam egy 50 év körüli pasast ezüst színű autóval (márkára nem emlékszem), hatalmas Hawks matricával, festéssel a motorháztetőn. Kicsit integettem mellette, de nem értette, biztos hülyének nézett. Na akkor boldog lettem volna, ha van két hatalmas, óriás, állat matrica az autómon 😊27-17 Niners WINegyik a hátsóablakra a másik meg oldalra😀Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
27-17 Niners WINegyik a hátsóablakra a másik meg oldalra😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Sziasztok! Szeretnék rendelni pár 49ers-es cuccot, csak sajnos a kiszállítási díjak nagyon húzósak (fanatics.com-ról 100 dollárnyi termékre 144 lett volna a végösszeg). Esetleg nem tudjátok, hogy karácsony előtt szokott-e lenni akciós kiszállítás, vagy valakinek nem lenne kedve összefogni, hogy együtt rendeljünk? Köszi előre a válaszokat!tailgunnerÉn a 49ers oldaláról rendeltem. Ott egy termékre valami 5 dollár volt a kiszállítási díj , és ez a termékek számával nem változott. Gondolom amcsi észjárás , ha elviszek 1 valamit 5 dodóért , akkor 375 darabot is ugyanannyiért viszek ugyanoda. Ésszerű , nem!😊 Bár lehet a cuccok és az áraik nem ugyanazok mint az általad említett oldalon , de szerintem egy Niners fun a klub honlapján megtalál mindent , ami szem-szájnak ingere! Esetleg nézz szét ott.
több mint 10 éve
24-17 ide