San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintetek, mekkora a baj az öltözőben?
több mint 10 éve
Fontos győzelem volt az biztos, szépnek már annyira nem szép, de a W az Wén még Betheát is kiemelném, ő is sokat tett hozzá hátul
remélem most már megindulunk felfelé, köv 2 meccs nyerhetőnek tűnik, KC-t nem követem, nem tudom mire lehet tőlük számítani
több mint 10 éve
red6t6
988
Harlequin és red6t6 talált a legközelebb 28:21-et jósoltak... mivel nem vágnám ketté mi legyen fej vagy írás? vagy kapja a szülinapos? 😀 , postacímet privátban kérek majdJossziÉn lemondok a szülinapos javára! 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
red6t6 engedelmével neked küldöm mint szülinaposnak, kérném a címet privátban és Isten éltessen , üdv "a jó negyvenesek táborában" 😀Harlequin és red6t6 talált a legközelebb 28:21-et jósoltak... mivel nem vágnám ketté mi legyen fej vagy írás? vagy kapja a szülinapos? 😀 , postacímet privátban kérek majdJossziKetté én sem vágnám!😊Harlequin
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
a végére betojtam de nagyon... már arcom nagy hogy megérdemeltük meg minden amikor pikkpakk homály hivásokkal és végrehajtásokkal adunk még egy esélyt a Eaglesnek amit szerencsére az érdekes play hivásokkal és passzokkal az a 4/goal .passz ugye? köszönjük Philly OC és nem éltek.. báááh.. nagy levegő és nyertünk. dejóóó!! aztán ma újranéztem és agyaltam...ami Harb és a csapat között van az nagyon nem jó.... érezni a feszültséget és a durcát... mintha a csapat átnézne rajta és menne magától a szekér... (ami nem is lehet baj) Romannak ma főleg jó hívásai voltak, de azért a 3/3 a 11yardon viszont de kár volt a végén... meglehetett volna biztosan a meccs de delay of game? wtf?
ST ??? (őőőő nem az ő meccsük volt a tegnapi... )
D (top5-ben szerintem már benne vagyunk engedélyezett yardok tekintetében, de volt pass rush jó jó tudom gyengébb teljesítményt nyújtó Eagles O ellen, de Cox kezdi érezni a ritmus még ha a végére kicsit elfáradt és már nem volt olyan robbanó, de amit előtte művelt az előtt le a kalappal... Cox INT a végén megérdemelt volt mint egy jutalom a sorstól, Cowboy hozta magát amit Foles kapott nem tette zsebre szegény, és fumble recovery meg tőle egy élmény volt 😀 , Skuta is jó volt, élmény volt a def, mondjuk eddig sem rajtuk múltak a meccsek...
Offense? voltak jó hívások voltak jó végrehajtások egyéni csodák (Stevie TD catch?? 😀, mondjuk ez jól jellemezte az offenset, előtte egy sima passz nem sikerül Crabnek aki üresen várja, majd Kap dob egy ilyen tight-ot amit Stevie lebaletozz és a fél 49ers tábo elélvezett tőle (én is)).
Gore? egyszerüen isten volt tegnap. In Go(d)re we trust, ennyi...
Kap? passzok de milyenek... egy int (benne van ennyi nem híbáztatnám, öszeomlik a fal sokszor, nem gond fut menekül de köznem látszik hogy keresi a célpontokat és van hogy megoldotta nem is akárhogy!) azért a delay of game -ért volt csak kár a vége felé...
Brandon Loyd elkapása is élményszáma ment ám nálam, ahogy a levegőben visszanyúlt érte...
Boldin kemény volt mindig, Crab átlagos teljesítményt nyujtott bár ebben az a talp probléma is közrejátszott.
Davis most nem sokat csinált mondjuk figyeltek is rá, kapott egy late hittet de legfrissebb hírek szerint KC ellen már játszhat.
a sérülések: nem nem hiszem el hogy megint kidőlt Davis... felépül végre erre reccs boka fordul Kap könyöke meg kiüti... amikor Staley meg húzodott akkor kb nem is maradt már a padon senki OL-be azt hiszem)
úgy egyelőre ennyi.... grafománia rulz (úgyse olvassa el senki hihi)
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Nekem csak 2 infarktusom volt a meccsen...😊De az hogy megint kellett egy int hogy elkezdjünk futni...nem értem!?
A védelem végre mutatott életjeleket , a secondary is jól muzsikált , tetszett amit csináltak. Stevie J. igazolása nagy húzás volt , az a balett-TD határozottan szép volt.😊
Ennek most egy önbizalomnövelő , csapatépítő győzelemnek kell lennie , sikerült a fordítás , ment a futás(Gore 100+ y) , és hát a védelem. A meccs eleji hibáktól most tekintsünk el.
GO , GO , GO NINERS!Harlequin
A támadó fal pedig megint nem volt túl acélos a pass rush ellen ezen is sürgősen változtatni kellene.
A védelem top elit volt nem vitás, a pass rush nagyon rendbe volt amihez mondjuk egy ennyire gyenge Eagels O-LIne is kellett.
Ha vissza térnek a hiányzók megint simán TOP3 D# leszünk.
D# oldalon pedig megint a szokásos biztonsági játékot láthattuk pláne az eladott labda után.
több mint 10 éve
Harlequin
332
Nekem csak 2 infarktusom volt a meccsen...😊A védelem végre mutatott életjeleket , a secondary is jól muzsikált , tetszett amit csináltak. Stevie J. igazolása nagy húzás volt , az a balett-TD határozottan szép volt.😊
Ennek most egy önbizalomnövelő , csapatépítő győzelemnek kell lennie , sikerült a fordítás , ment a futás(Gore 100+ y) , és hát a védelem. A meccs eleji hibáktól most tekintsünk el.
GO , GO , GO NINERS!
több mint 10 éve
Harlequin
332
Harlequin és red6t6 talált a legközelebb 28:21-et jósoltak... mivel nem vágnám ketté mi legyen fej vagy írás? vagy kapja a szülinapos? 😀 , postacímet privátban kérek majdJossziKetté én sem vágnám!😊
több mint 10 éve
Jó ez a nyugdíjas klub, Perrish Cox dominált és Brandon Lloyd sem volt rossz. Úgy érzem, végig kézben tartottátok a meccset, jobbak voltatok támadásban és védekezésben is.Gratula a W-hez!
több mint 10 éve
Harlequin és red6t6 talált a legközelebb 28:21-et jósoltak... mivel nem vágnám ketté mi legyen fej vagy írás? vagy kapja a szülinapos? 😀 , postacímet privátban kérek majdJossziSzerintem a 40 az 40....
több mint 10 éve
Vegita
363
tudtam, hogy le kell fekudnom aludni a 2. felido elejen 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Úgyérzem Steve Johnson igazolása beváltotta a hozzáfűzött reményeket!Alabama Ninersbe bizony... érzik egymást Kap-el, de amit ma Cox és Bethea müvelt illetve az egész védelem, az előtt le a kalappal...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Harlequin és red6t6 talált a legközelebb 28:21-et jósoltak... mivel nem vágnám ketté mi legyen fej vagy írás? vagy kapja a szülinapos? 😀 , postacímet privátban kérek majd
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Úgyérzem Steve Johnson igazolása beváltotta a hozzáfűzött reményeket!
több mint 10 éve
Rezgett a léc rendesen, de tudtam, hogy képesek vagyunk rá! Nagyon happy vagyok! 😊Remélem összekapják magukat mostmár, és nem kell minden 7vegen 5-6 infarktust kihordanom lábon!
GO 9ERS! 😊
több mint 10 éve
Gratulálok!!!!! A kevésbé blfsz coaching nyerte a mecset, megérdemeltétek!!!!
több mint 10 éve
Sziasztok!Az én tippem 31-17 értelemszerűen nekünk! 😊
Az előző héten történtekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy alkalmanként 1-1 bírói hiba elfogadható... de ha ez huzamosabb ideig ismétlődi és ilyen mértékben befolyásolja az eredményt, akkor nincs az a csapat és nincs az a játékos, aki ezt figyelmen kívül tudja hagyni.
Imádom a fiúkat, de amúgy sem tartoztunk a fegyelmezett csapatok közé, folyamatosan voltak is és vannak is felesleges hibák. Viszont ha ehhez még a zebrák is társulnak, csúnya vilag lesz.
Én mindentől függetlenül bízom a csapatban, minden szezon elején szükségünk van 1-2 taslira, hogy magunkhoz térjünk. Remélem ez elég volt és innentől hozzuk a formánk! 😊
Én sem vagyok öreg motoros a témában, vagy nem is tudom igazából mennyi idő után nem számít valaki "újoncnak" , de nem szeretem azokat a szurkolókat, akik leteszik az éppen csúcsformában lévő csapat mellé a voksukat, aztán amikor valami gebasz van, akkor elfordul, vagy olyan jellegű megjegyzéseket tesz, amit egy őszinte rajongó nem tenne. Nyilván nem azt mondom, hogy az ember ne mondja el a véleményét akkor is ha sz@r a csapat, de ezt olyan formában tegye, hogy az ne sértse mások jóérzését! ( most többek közt magamra gondolok 😊 )
Oh és végül még annyi, hogy aki nem tudja elfogadni, hogy egyszer fenn, egyszer lenn, az rohadtul mellényúlt, mert az NFL qrvára erről szól!
több mint 10 éve
Josszi
3 367
szóval áll a bál a veteránoknál? se kártya se zenehallgatás a repülőutakon?... ejnye
na ma 8is) kiderül hogyan is küzdünk mint csapat...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
kell a matrica, úgyhogy nem a szívemre hallgattam 😊17-7, az első félidőben, 20-20, majd OT Fg-al bukta 20-23diverdocDoki! Nemááá....szaszia
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
A gyerekes, kutyás fotópályázat két nyertese sztem (kutyás mindent visz 😊"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Ellenséges vonalak mögött - 49ers: philly.blog.hu/2014/09/28/ellenseges_vonalak_mogott_49ers
több mint 10 éve
17-7, az első félidőben, 20-20, majd OT Fg-al bukta 20-23diverdocDoki! Nemááá....
több mint 10 éve
Harlequin
332
Nem gyenge:www.youtube.com/watch?v=GswogP2B7UQ
És nem csak az alany miatt....
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Eagles - 49ers beharangozó: philly.blog.hu/2014/09/27/2014_beharangozo_week_4_eagles_49ers
több mint 10 éve
Harlequin
332
Mi nyerünk 24-13-ra, de ha én nyerem a matricát, azt az igen jeles nap alkalmából felajánlom Harlequin-nek 😀 BóóódogságszasziaKöszi , én meg állom a söröket!
Vagy a pálinkákat!
Vagy ezeknek bármilyen permutációját!😊