San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Sziasztok! Azt szeretném megtudakolni tőletek, hogy Bowman hányadik héten térhet vissza?😊krisz0621úgy néz ki Aldon Smith eltiltása után... én a PO-ra várom hogy visszatérjen ha, és itt egy ha ami sok mindenen múlik...
www.sacbee.com/2014/10/07/6767583/fangio-bowman-to-return-later.html
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Sziasztok! Azt szeretném megtudakolni tőletek, hogy Bowman hányadik héten térhet vissza?😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Én a Denver elleni meccset L-re veszem, de nem vagyok hajlandó tippelni a csapatom ellen 😊red6t6szerintem is belefér a L.... de majd meglátjuk
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
red6t6
988
Én a Denver elleni meccset L-re veszem, de nem vagyok hajlandó tippelni a csapatom ellen 😊
több mint 10 éve
PWill turf toe :/ kihagyja a Denver elleni meccset. Aldon-Dorsey
PWill-Bowman
Ward
majdnem egy komplett védelem. túloldalon "csak" Iupati dőlt ki concussion gyanúval.
sebaj, így is nyerni megyünk a Mile Highra :cool:
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ne nyalizz! 😀😀😀 tessék tippelni ügyesen 😀😀😀Figyellek vazzeg!Te ismerkedni jársz ide 😀😀😀he7edikoké! 😀 címet priviben... leszedem a sajátomról a karikát 😀JossziKi ne maradjak a tippelésből:Egy kulcstartókarikát ez is megér 😀Montana
49ers-Rams: 38-13
Kaep 300+ yard 3 TD 0 INT
Gore 100- yard TD
Hyde TD
Cox INT 😊Montana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Na , végre én is megnéztem a meccset!HarlequinJa , majd! elfelejtettem:
JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
😊
több mint 10 éve
Harlequin
332
Na , végre én is megnéztem a meccset!
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Figyellek vazzeg!Te ismerkedni jársz ide 😀😀😀oké! 😀 címet priviben... leszedem a sajátomról a karikát 😀JossziKi ne maradjak a tippelésből:Egy kulcstartókarikát ez is megér 😀Montana
Gore 100- yard TD
Hyde TD
Cox INT 😊Montana
több mint 10 éve
Josszi
3 367
espn.go.com/nfl/story/_/id/11699290/patrick-willis-san-francisco-49ers-mri-injured-left-footna holnapra kiderül számithatunk e Willisre az AFC bajnok ellen... :-/
gondoltátok volna, hogy Aldon, Bowman, Willis nélkül fogunk (kell) játszani? kicsit ijesztő...
Borland, Wilhoite, Lynch, Skuta most nekik szorítunk majd (ismét)
Stevie meg remélhetőleg nem kapott súlyos ütést a csípőjére(mint Gore amikor műtötték is) mert akkor ebben a szezonban már nem látnánk...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
oké! 😀 címet priviben... leszedem a sajátomról a karikát 😀Ki ne maradjak a tippelésből:Egy kulcstartókarikát ez is megér 😀Montana
Gore 100- yard TD
Hyde TD
Cox INT 😊Montana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Ki ne maradjak a tippelésből:Egy kulcstartókarikát ez is megér 😀
Gore 100- yard TD
Hyde TD
Cox INT 😊Montana
több mint 10 éve
Josszi
3 367
LOL
😀petey
a tegnapi meccsen volt egy srác a nézőtéren aki... lásd lent 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Azért Staley Quinn nagy csata lett... ahogy számíttoták(unk)am stb..)
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
szerencse hogy 3 kulcstartó van 😀én 4től kezdtem nézni felvételről, de mivel cimorám elszólta messengeren hogy na végre vezetünk 😀 már nyugodtan kezdtem nézni a meccset 😀 bár a végét nehézzé tehettük volna de nem így történt...
bakker dölnek ki az emberek nálunk.. Willis ha lábúj repedés pl az lesz vagy 3-4 hét.. 😕
na küldjétek a címeket privátban indulnak a kulcstartók 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
én ezt nem értem egy rugóra jár az agyunk petey!31-17 49erspetey😀
asszem ide is jár valami ajándék 😛petey
Vagy csak a rutin meg az évek?
több mint 10 éve
Gábor
590
ez igen, gratula!jajjj, asszem ezt telibetaláltam! :A:Alabama NinersHajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikén leszek, és nyerünk 31-17-reAlabama Niners
több mint 10 éve
red6t6
988
Grat! 😊jajjj, asszem ezt telibetaláltam! :A:Alabama NinersHajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikén leszek, és nyerünk 31-17-reAlabama Niners
több mint 10 éve
jajjj, asszem ezt telibetaláltam! :A:Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikén leszek, és nyerünk 31-17-reAlabama Niners
több mint 10 éve
tegnap kicsit mocskosnak éreztem magam hogy szorítottam a Boysnak :[] de kellett nagyon 😀ma meg Rams, fel kell kötni a gatyát, nem egy kellemes séta lesz a parkban. a Phillyt és a Cowboyst is megszorongatták.
futni kell nincs mese. Rams run D 29. 49ers Rush Off 3. akiről meg szeretnék emlékezni az Kilgore. hihetetlen milyen sallangmentes munkát végez C-ben. megugrotta a lécet. a másik Ian Williams a NT. idén megmutatja miért ő volt a kezdő NT mielőtt eltört a bokája. így tovább uraim.
a mai MNF: 2 csapat amelyikek ősi riválisok, az NFCW Derby. mindegy ki mennyivel áll.
több mint 10 éve
Gábor
590
én is öreg vagyok, de jövök este 😊parázok a meccstől, nem szeretem ha Fisher ellen játszunk
több mint 10 éve
Josszi
3 367
nem szeretnék megint nyerni 😀Gondoltam hogy rád lehet számítani 😀írok rád emailt 😀JossziHajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edikÉn megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)Montana
De mi ez a tipp tőled?:SMontana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Vegita
363
szerintem kikapunk 20-16-ra...Josszinem mertem beirni, hogy kikapunk. viszont nezni fogom ejjel.. ^ ^
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.