NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes a fizetési sapkánk. Maiocco szerint 121 millión van a top 51 játékos . A 2,175 millios maradékunkkal ez jónak tünhet DE !! A 10 top fizetésű játékos:2014 cash value (2014 cap number)
CB Carlos Rogers $6.6 million ($8.09 million)
RB Frank Gore $6.45 million ($6.45 million)
LB Patrick Willis $6.353 million ($6.86 million)
TE Vernon Davis $5.3 million ($7.34 million)
LB Ahmad Brooks $5.1 million ($6.6 million)
LB NaVorro Bowman $4.75 million ($7.05 million)
DT Justin Smith $4.75 million ($6.94 million)
RT Anthony Davis $4.165 million ($7.5 million)
WR Michael Crabtree $4 million ($4.77 million)
DL Ray McDonald $3.6 million ($5.35 million)
Rogers ha nem megy bele fizetés csökkentésbe akkor sztem megy. Kaep fizetése a jelenlegi szerint a franchise összeg egy tizede (oké tudom, hogy szar, még mielőtt kioktatnak, de azért mégis). Crabtree utolsó éves, lehet őt is meg kellene dobni vmi nagyobb összeggel.Boldin FA. Lesznek itt átstrukturálások, matekozás, meg szélnek eresztés.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Vegita
363
www.youtube.com/watch?v=rRqKYXcL-2Uhat ez nagyon komoly lett 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Montana
635
Nem lovallom bele magam,de valamit olvasni kell a csapatról holtszezonban,és azt írtam hogy akár még ez is lehet😊.hát ez csak egy sima fan blog 😊 sima spekuláció semmi több. amúgy januárban még sehol nincs hogy ki hogy teljesít a Combine-ok előtt. aztán elkezdődnek a csapatlátogatások és ott talán már lehet valamit kapisgálni. szóval ebbe ne lovalld bele magad 😉ninerfans.com/new/49ers-should-trade-up-to-draft-justin-gilbert-or-jason-verrett/MontanaEgyes hírek szerint az első körös pick CB lesz,akár még egy feltréd sincs kizárva!ez honnan? ha lehet linkeket is nyomjatok az ilyen hírekhez 😊petey
A két jelölt:Justin Gilbert(Oklahoma State) ha nem jön össze akkor Jason Verrett (TCU)Montana
amúgy nálam perpill ez a wish list:
Sammy Watkins ---WR, Clemson
Marqise Lee ---WR, USC
HaHa Clinton-Dix ---S, Alabama
Justin Gilbert ---CB, Oklahoma State
Darquez Dennard ---CB, Michigan Statepetey
Tetszik a listád,csak Dix-et cserélném Bucannon-ra 😉
több mint 10 éve
hát ez csak egy sima fan blog 😊 sima spekuláció semmi több. amúgy januárban még sehol nincs hogy ki hogy teljesít a Combine-ok előtt. aztán elkezdődnek a csapatlátogatások és ott talán már lehet valamit kapisgálni. szóval ebbe ne lovalld bele magad 😉ninerfans.com/new/49ers-should-trade-up-to-draft-justin-gilbert-or-jason-verrett/MontanaEgyes hírek szerint az első körös pick CB lesz,akár még egy feltréd sincs kizárva!ez honnan? ha lehet linkeket is nyomjatok az ilyen hírekhez 😊petey
A két jelölt:Justin Gilbert(Oklahoma State) ha nem jön össze akkor Jason Verrett (TCU)Montana
amúgy nálam perpill ez a wish list:
Sammy Watkins ---WR, Clemson
Marqise Lee ---WR, USC
HaHa Clinton-Dix ---S, Alabama
Justin Gilbert ---CB, Oklahoma State
Darquez Dennard ---CB, Michigan State
több mint 10 éve
Montana
635
ninerfans.com/new/49ers-should-trade-up-to-draft-justin-gilbert-or-jason-verrett/Egyes hírek szerint az első körös pick CB lesz,akár még egy feltréd sincs kizárva!ez honnan? ha lehet linkeket is nyomjatok az ilyen hírekhez 😊petey
több mint 10 éve
Egyes hírek szerint az első körös pick CB lesz,akár még egy feltréd sincs kizárva!ez honnan? ha lehet linkeket is nyomjatok az ilyen hírekhez 😊
több mint 10 éve
Montana
635
Egyes hírek szerint az első körös pick CB lesz,akár még egy feltréd sincs kizárva!A két jelölt:Justin Gilbert(Oklahoma State) ha nem jön össze akkor Jason Verrett (TCU)
több mint 10 éve
Josszi
3 367
www.csnbayarea.com/49ers/mcdonald-chalks-rookie-season-learning-experienceoké oké... nem szóltam.... bah
tessék, emlegetett szamár 😀
én hiszek benne, van sebessége, jól blokkolt, de elejtett pár labdát és nem tudta néha hova álljon fel. ezeket mind ki lehet javítani és 2. évben majd lelassul neki a játék. nem megy pikkpakk az átállás mindenkinek.
Delanie is mennyit dropolt te jó ég, Vernon is. meg aztán kell egy ilyen játékos aki letarolja Shermant futás közben ^ ^petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
www.csnbayarea.com/49ers/mcdonald-chalks-rookie-season-learning-experiencetessék, emlegetett szamár 😀
én hiszek benne, van sebessége, jól blokkolt, de elejtett pár labdát és nem tudta néha hova álljon fel. ezeket mind ki lehet javítani és 2. évben majd lelassul neki a játék. nem megy pikkpakk az átállás mindenkinek.
Delanie is mennyit dropolt te jó ég, Vernon is. meg aztán kell egy ilyen játékos aki letarolja Shermant futás közben ^ ^
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ámen! 😀kövezzetek meg de kéne egy új TE is.. sem Vance sem Celek nem competition Davisnek.. felkéne rázni a srácot.. voltak nagyon jó meccsei.. de volt amikor észre sem vettük hogy fent van, és akkor sem a blokkjai miatt..JossziSzezon elején egyedül ő tartotta az O# frontot egyedüli célpontként. Boldin, Crab beszálásával érthetően kevesebbet mutatott. McDonald meg szerintem jó lesz.diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
kövezzetek meg de kéne egy új TE is.. sem Vance sem Celek nem competition Davisnek.. felkéne rázni a srácot.. voltak nagyon jó meccsei.. de volt amikor észre sem vettük hogy fent van, és akkor sem a blokkjai miatt..JossziSzezon elején egyedül ő tartotta az O# frontot egyedüli célpontként. Boldin, Crab beszálásával érthetően kevesebbet mutatott. McDonald meg szerintem jó lesz.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Rookie az igaz... szerinted jó draft volt? a PM-re nem reagáltál..kövezzetek meg de kéne egy új TE is.. sem Vance sem Celek nem competition Davisnek.. felkéne rázni a srácot.. voltak nagyon jó meccsei.. de volt amikor észre sem vettük hogy fent van, és akkor sem a blokkjai miatt..JossziVance rookie. Vernon is mindent elejtett, sőt még azt sem képes levetkőzni néha most sem hogy felugorjon a labdáért, mikor az ölébe esik. de rengeteg időt töltött a JUGS géppel, így most már mindent megfog. McDonald is rendben lesz.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
kövezzetek meg de kéne egy új TE is.. sem Vance sem Celek nem competition Davisnek.. felkéne rázni a srácot.. voltak nagyon jó meccsei.. de volt amikor észre sem vettük hogy fent van, és akkor sem a blokkjai miatt..JossziVance rookie. Vernon is mindent elejtett, sőt még azt sem képes levetkőzni néha most sem hogy felugorjon a labdáért, mikor az ölébe esik. de rengeteg időt töltött a JUGS géppel, így most már mindent megfog. McDonald is rendben lesz.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
kövezzetek meg de kéne egy új TE is.. sem Vance sem Celek nem competition Davisnek.. felkéne rázni a srácot.. voltak nagyon jó meccsei.. de volt amikor észre sem vettük hogy fent van, és akkor sem a blokkjai miatt..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
meghalsz igen, ez új? 😀a korabbi evekbol indultam ki. de beneztem.. es? vagy most akkor osszedol a vilag, netan meghalok?Vegitaezt a pro bowlt szemely szerint(ahogy elnezem nincs meg rola szo) nem fogom nezni. Reid kapott meghivot, de mivel D# parti vagyok, itt meg nem ernek egymashoz, sok ertelmet nem latom.ezt szerintem benézted. nem kicsit, nagyon...kilences
Vegita
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
a korabbi evekbol indultam ki. de beneztem.. es? vagy most akkor osszedol a vilag, netan meghalok?VegitaSemmi ilyesmi. Én sem szoktam nézni, pont az általad említett okokból. Most valahogy fenn maradtam és ha már fenn maradtam, gondoltam belenézek (titkon abban bíztam, hogy Rice is feláll egy snapre) és kellemesen csalódtam. Ennyi, nincs mögöttes gondolat vagy szájkarate...
több mint 10 éve
Vegita
363
a korabbi evekbol indultam ki. de beneztem.. es? vagy most akkor osszedol a vilag, netan meghalok?ezt a pro bowlt szemely szerint(ahogy elnezem nincs meg rola szo) nem fogom nezni. Reid kapott meghivot, de mivel D# parti vagyok, itt meg nem ernek egymashoz, sok ertelmet nem latom.ezt szerintem benézted. nem kicsit, nagyon...kilences
Vegita
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
heelo, érdekel valakit 49ers baseball satyi meg retró sál? ha igen dobjon email címet PM-ben.a satyi felnőttnek kicsi inkább nagyobb gyerök vagy apróburájú felnőtt egyénnek való.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ezt a pro bowlt szemely szerint(ahogy elnezem nincs meg rola szo) nem fogom nezni. Reid kapott meghivot, de mivel D# parti vagyok, itt meg nem ernek egymashoz, sok ertelmet nem latom.ezt szerintem benézted. nem kicsit, nagyon...
Vegita
több mint 10 éve
azert sose felejtsd el, egy SB gyoztestol kikapni sokkal jobb, mint egy csak masodiktol, akit meg a sajtoban sem emlitenek meg 😀Én nem úgy emlékszem, hogy az előző szezon SB-ja után a másodat még csak meg sem említette a sajtó....
Vegita
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jövőre Arizonában lesz, utána lesz home game 😊Szvsz a Crab Boldin VD triumvirátus mellé nem olyan égető kérdés ez az elkapósdi. Nem ez hiányzik a hatodikhoz, sőt igazából szerintem semmi nem hiányzik, szinten kell tartani a birágod és akkor egyszer összejön.JayBaztan, amikor ne adja Isten valamelyikuk leserul, Boldinnal nem sikerul megegyezni, akkor eleg egeto lesz. csak azt veszem eszre, hogy ez a TE osztalyu WR-ek igencsak oda tudja tenni magat. meg lehet nezni a Dallast is, akad rea ott is pelda. mondjuk, lehet nincs jovoje, ahogy a Pats multiplatformos TE-nek sem volt vegul. pedig voltak ok mar minden,RB, WR,HB, TE.
ezt a pro bowlt szemely szerint(ahogy elnezem nincs meg rola szo) nem fogom nezni. Reid kapott meghivot, de mivel D# parti vagyok, itt meg nem ernek egymashoz, sok ertelmet nem latom.
talan emiatt lehet jobb, ha csak jovore, otthon nyerunk SB-t? 😀 😛Vegitaegy ilyen demarius thomas fele elkapo kellene, akire legalabb 3 vedot kell kuldeni, hogy csak 12 yardot fusson. Vegitainkább jobb bátrabb offense coordinátor, tapasztaltabb Kaep, hatékonyabb futójáték (O line blokkoljon nyisson már jobban)Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Ha meg már jobban vagytok elrontom a kedvetek. All 22 film review a meccsről, ha Kap tanul ezekből brutál QB lesz. már csak a playhívásnak kéne felnőni. rögtön az elején el kellett volna húzni 7 ponttal. de beszari módon lett hívva.mondjuk Staleyt is megverték párszor.. és szerintem Bruce Miller is hiányzott a futásoknál blokkolni nagyon jól tudott Gorenak, plussz check down passokban is lehetett rá számítani, azt a konzervatív taktikát amit próbáltunk a vezetés után játszani.. nos azért nagyon kár volt..
Íme: insidethefilmroom.com/all-22-breakdown-of-seahawks-vs-49ers-part-1/petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
az nem kérdés 😀Te egy olyat kapnál, egy életre eltünnél... 😛red6t6nem lepődnék meg rajta, kár hogy még vagy 10 csapatnak is lesz ebbe beleszólása...Szvsz a Crab Boldin VD triumvirátus mellé nem olyan égető kérdés ez az elkapósdi. Nem ez hiányzik a hatodikhoz, sőt igazából szerintem semmi nem hiányzik, szinten kell tartani a birágod és akkor egyszer összejön.JayBaztan, amikor ne adja Isten valamelyikuk leserul, Boldinnal nem sikerul megegyezni, akkor eleg egeto lesz. csak azt veszem eszre, hogy ez a TE osztalyu WR-ek igencsak oda tudja tenni magat. meg lehet nezni a Dallast is, akad rea ott is pelda. mondjuk, lehet nincs jovoje, ahogy a Pats multiplatformos TE-nek sem volt vegul. pedig voltak ok mar minden,RB, WR,HB, TE.
ezt a pro bowlt szemely szerint(ahogy elnezem nincs meg rola szo) nem fogom nezni. Reid kapott meghivot, de mivel D# parti vagyok, itt meg nem ernek egymashoz, sok ertelmet nem latom.
talan emiatt lehet jobb, ha csak jovore, otthon nyerunk SB-t? 😀 😛Vegitaegy ilyen demarius thomas fele elkapo kellene, akire legalabb 3 vedot kell kuldeni, hogy csak 12 yardot fusson. Vegitainkább jobb bátrabb offense coordinátor, tapasztaltabb Kaep, hatékonyabb futójáték (O line blokkoljon nyisson már jobban)Josszi
Davist azért lehetne noszogatni hogy kap egyet Chancellortól utánna ne tűnjön el egész meccsre..Josszi
The Amazing Racoon