NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
A Browns-nál újra üres a HC széke. Gyerünk Roman!red6t6Hát ezt sajnos benézted, az a cikk csak egy "szatíra" akart lenni, de inkább szánalmas lett...
több mint 10 éve
Harlequin
332
Nem tudok a hawksnak szurkolni ha a fene fenét eszik sem , csoportrivális , meg ők ütöttek el minket az SB-től , még ha megérdemelten jutottak el idáig , akkor sem...az szuper, ugyis o az abszolut kedvenc 😀Vegitaakkor csak en vagyok egyedul, aki a seacocksnak drukkol? hat ez marha jo 😀Vegitadehogy vagy egyedül, P.Willis is nekik fog 😀Josszi
A főbb ok viszont Manning. Illetve a 2 Manning. Payton nagyon megérdemli , hogy legyen még 1 gyűrűje , egész pályafutása , játéka alapján "járna" neki még egy gyűrű. És azért is , mert Eli szerintem nincs olyan jó mint a Payton , mégis több gyűrűje van. Jelenleg! Go Broncos!!!
ja , meg a támadófocit is jobban szeretem , mint a védekezőt , a passzjátékot a futásnál. Mondjuk akkor jó kérdés hogy miért vagyok Niners szurkoló , amikor egy futócsapat vagyunk kőkemény védekezéssel??? Tudathasadás?😊
több mint 10 éve
Vegita
363
az szuper, ugyis o az abszolut kedvenc 😀akkor csak en vagyok egyedul, aki a seacocksnak drukkol? hat ez marha jo 😀Vegitadehogy vagy egyedül, P.Willis is nekik fog 😀Josszi
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Hülye vagy? évi 2-3at már nem bírok kondival...Kinek szurkolok?1.nem kell jópofizni karikor ha nyertek és lefogysz meg izgalmasabb lesz az az évi 2-3 😀Josszi
Ha nevetős karácsonyt akarok apósoméknál, akkor a Denvernek!
Ha akarok vacsorát, és szexet, a jövőben akkor pláne Denvernek!
De miután és Seahawks szurkoló vagyok, az lesz idén a fura szokásom, hogy nem otthon nézem a meccset, és majd meghúzom magam pár napig....valahol!Helmut Zimmer
Tényleg anyukád nem haragudott meg, amikor hétfő hajnalban felkeltetted a hangos zokogásoddal? 😛
több mint 10 éve
Montana
635
Visszatérve a 13(nem,nem vértanú😀)Reserve/Future Contact-os játékosra..Kíváncsi leszek hogy valaki be-e tud kerülni közülük az 53-as rooster-be.Kettőt emelnek ki közülük,RB Jewel Hampton-t és WR Chuck Jacobs-ot.Devon Wylie gondolom PR KR miatt van,ez nagy need nálunk,bár én örülnék ha ezt Hester-el oldanánk meg 😛
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Kinek szurkolok?1.nem kell jópofizni karikor ha nyertek és lefogysz meg izgalmasabb lesz az az évi 2-3 😀
De miután és Seahawks szurkoló vagyok, az lesz idén a fura szokásom, hogy nem otthon nézem a meccset, és majd meghúzom magam pár napig....valahol!Helmut Zimmer
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
akkor csak en vagyok egyedul, aki a seacocksnak drukkol? hat ez marha jo 😀Vegitadehogy vagy egyedül, P.Willis is nekik fog 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Na várj, Rice szénája már kb akkor eldőlt amikor leigazoltuk Harvint. Egyértelmű lett,hogy két 10 milliós elkapót nem fog egy low-score focit játszó csapat tartani, éppen ezért elfogadhatatlan Miller hasonló fizetése is, mert egyrészt lassú a hosszabb routokra, másrészt idén blokkok terén is sokszor megverték, harmadrészt nem használjuk a TE-eket olyan szinten,hogy egy ilyen fizu indokolt legyen. Ők ketten már egy tonnányi nullát szabaddá tesznek.azért nem ennyire egyszerű a helyzet hogy 4-ből 24 lesz. fájdalmas döntéseket kell hozni. nem lehet megtartani Tate-et, Baldwint és Harvint, és Rice-t. még ha ki is rakjátok Sidneyt az 2,5-be fog fájni kb. és ez csak a WR sor.a Hawks meg, hát ők bajban lesznek mert erre a szezonra nyomtak egy all in-t...és rendesen benne lesznek a sapka pokolbanpeteyEzt már többször is írtad, de szerintem abszolút nem igaz.
Jelenleg 4 millió van a sapka alatt.
Akinek lejár az McQuistan, őt boldogan küldjük el ha kell, mert szar. T-Jax csere qb, Hau kicker, nem lesznek nagy pénz.
Egyedül Bennett, Tate és Doug Baldwin van akiket hosszabbítani kell és "pénzbe" kerülnek, viszont a Rice-Clem-Miller hármas kivágásával abból a 4 millióból 24 lesz, ami elég arra,hogy minden fontos láncszem visszakerüljön, és akkor az átstrukturálásról nem is beszéltem.
Ergo bőven jó helyzetben leszünk, szerintem sima ligaátlag.
Szerk: És még Giacomini, de mivel a pickek java O-falba fog vélhetően menni,nem lepődnék meg ha elengednénk 😊undisputedly
szóval nemcsak azokkal kell számolni akiknek lejár, hanem akik még itt vannak. ezért írtam hogy ez az összeg nem lesz elég hogy megmaradjon Bennett, Clem, Avril. aztán ott a jövő szezon, amikor Wilson, Wagner, Sherman, ET is jön.
szóval ha hosszabb távon nézed bizony elég kemény lesz az idei év, és a következő. nem mondom hogy nem megoldható, de vezéráldozatokkal járhat.petey
Baldwin RFA, szőval Ő sanszos,hogy marad. Tate ésszerű áron maradhat, Ő lenne egyedül veszteség,de Ő is csak 2. számú elkapó, hiába tartjuk clutch játékosnak.
Bennett a legnehezebb feladat. Ha nyerünk egy gyűrűt, szerintem lelép Chicagoba ha onnan jobb ajánlatot kap.O# falba McQ , Gia és Jeanpierre lesz FA, előbbi kettőt kb simán cserélhetjük.
Browner lett volna fájdalmas elengedés-mert az lett volna- de az eltiltása megoldotta. Thurmond pedig egy esetleges gyűrűvel biztosan találna új alkalmazót aki többet fizet. A Maxwell-Lane kettőssel a háta mögött nem érdemes rá "költeni".
Szóval ha megnézzük, annyira nem fájdalmas döntések ezek.
Clem és Miller egyedül érzelmi okokból,nem pedig a teljesítményük miatt.
több mint 10 éve
azért nem ennyire egyszerű a helyzet hogy 4-ből 24 lesz. fájdalmas döntéseket kell hozni. nem lehet megtartani Tate-et, Baldwint és Harvint, és Rice-t. még ha ki is rakjátok Sidneyt az 2,5-be fog fájni kb. és ez csak a WR sor.a Hawks meg, hát ők bajban lesznek mert erre a szezonra nyomtak egy all in-t...és rendesen benne lesznek a sapka pokolbanpeteyEzt már többször is írtad, de szerintem abszolút nem igaz.
Jelenleg 4 millió van a sapka alatt.
Akinek lejár az McQuistan, őt boldogan küldjük el ha kell, mert szar. T-Jax csere qb, Hau kicker, nem lesznek nagy pénz.
Egyedül Bennett, Tate és Doug Baldwin van akiket hosszabbítani kell és "pénzbe" kerülnek, viszont a Rice-Clem-Miller hármas kivágásával abból a 4 millióból 24 lesz, ami elég arra,hogy minden fontos láncszem visszakerüljön, és akkor az átstrukturálásról nem is beszéltem.
Ergo bőven jó helyzetben leszünk, szerintem sima ligaátlag.
Szerk: És még Giacomini, de mivel a pickek java O-falba fog vélhetően menni,nem lepődnék meg ha elengednénk 😊undisputedly
szóval nemcsak azokkal kell számolni akiknek lejár, hanem akik még itt vannak. ezért írtam hogy ez az összeg nem lesz elég hogy megmaradjon Bennett, Clem, Avril. aztán ott a jövő szezon, amikor Wilson, Wagner, Sherman, ET is jön.
szóval ha hosszabb távon nézed bizony elég kemény lesz az idei év, és a következő. nem mondom hogy nem megoldható, de vezéráldozatokkal járhat.
több mint 10 éve
ŰŰŰŰŰŰberláááájk 😀undinak nem lesz gyűrűje, csak Carollnak, Wilsonnak, Lynchnek... 😊JayBJövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊JayBÉs milyen jó lenne hallgatni undit, ahogy minden héten betolja ide az arcát és mutat egy képet a gyűrűjükről. Nekem továbbra is tetszene, hogy nekünk legyen 5 gyűrünk, nekik meg maradjon a remény, hogy egyszer csak elérik 😀szaszia
több mint 10 éve
Tudod, a hétvégén rájöttem, hogy nekem a családom, a gyerekeim és a hivatásom ennél sokkal többet ér, és amikor rád gondolok, gyakran eszembe jut Máté Evangéliuma (5.3.) is....Viccelsz? Feladom a karrierem és a replika gyűrűt fényesítem éjjel-nappal! Nem lenne nekem időm ide kommentelni!Jövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊JayBÉs milyen jó lenne hallgatni undit, ahogy minden héten betolja ide az arcát és mutat egy képet a gyűrűjükről. szaszia
Na jó, betenném avatar képnek, és teljesen semmitmondó kommenteket tolnék,hogy az orrotok alá dörgöljem 😕)undisputedly
több mint 10 éve
JéBé
7 035
undinak nem lesz gyűrűje, csak Carollnak, Wilsonnak, Lynchnek... 😊Jövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊JayBÉs milyen jó lenne hallgatni undit, ahogy minden héten betolja ide az arcát és mutat egy képet a gyűrűjükről. Nekem továbbra is tetszene, hogy nekünk legyen 5 gyűrünk, nekik meg maradjon a remény, hogy egyszer csak elérik 😀szaszia
több mint 10 éve
Viccelsz? Feladom a karrierem és a replika gyűrűt fényesítem éjjel-nappal! Nem lenne nekem időm ide kommentelni!Jövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊JayBÉs milyen jó lenne hallgatni undit, ahogy minden héten betolja ide az arcát és mutat egy képet a gyűrűjükről. szaszia
Na jó, betenném avatar képnek, és teljesen semmitmondó kommenteket tolnék,hogy az orrotok alá dörgöljem 😕)
több mint 10 éve
Azért rájátszom, de Elway Isten földi helytartója... el is távolodtam a Chargerstől.Kinek szurkolok?azért neked sem lehet könnyű az életed... 😊szaszia
Ha véletlenül- nem gondolom- komolyabban megzúzzuk a Broncost, az tényleg nem lesz nevetős.
több mint 10 éve
Kinek szurkolok?azért neked sem lehet könnyű az életed... 😊
több mint 10 éve
Kinek szurkolok?Ha nevetős karácsonyt akarok apósoméknál, akkor a Denvernek!
De miután és Seahawks szurkoló vagyok, az lesz idén a fura szokásom, hogy nem otthon nézem a meccset, és majd meghúzom magam pár napig....valahol!
több mint 10 éve
100%-ban egyetértek!Jövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊JayBÉs milyen jó lenne hallgatni undit, ahogy minden héten betolja ide az arcát és mutat egy képet a gyűrűjükről. Nekem továbbra is tetszene, hogy nekünk legyen 5 gyűrünk, nekik meg maradjon a remény, hogy egyszer csak elérik 😀szaszia
több mint 10 éve
Jövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊JayBÉs milyen jó lenne hallgatni undit, ahogy minden héten betolja ide az arcát és mutat egy képet a gyűrűjükről. Nekem továbbra is tetszene, hogy nekünk legyen 5 gyűrünk, nekik meg maradjon a remény, hogy egyszer csak elérik 😀
több mint 10 éve
ÁÁÁÁ... csak vicceltem. Go Hawks!!! 😛
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
viszont akkor nekem is egy kerdes: sb-n ki, kinek drukkol? 😛VegitaA apósom unokatestvére Denverben lakik egyértelmű, hogy a Broncosnak drukkolok én is.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Mivel kisfiam Denveres pulcsiját lenyúlom, és felrakom a 49ers-Broncos londoni meccsének a sálját, ezért Denver. Meg aki ellenfél az ellenfél marad örökre. De nem ellenség!!! Ezt sokan összekeverik.
több mint 10 éve
Még OC-nak elviheti a Browns 😀Nálunk maradt JMD nálatok meg Roman hát ez SUX😘)ThundersNFLHa Roman marad akkor elég nagy hátránnyal indulunk neki az idénynek...de még messze van szeptember, reménykedjünk...red6t6
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Én is hókszos leszek, a trollon kívül semmi baj nincs a csapattal, szimpatikusabb mint a Denver. Jövőre meg sokkal menőbb lesz a bajnokot szétcsapni 😊