San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Gábor
590
2012es draft osztály az nagyon gyengére sikeredett, kezdve AJvel, LMJ lenne az egyetlen használható játékos, de nem kezdőként, bár ezt gondolom tudtuk a draft előtt is, hogy őt miért nem bírjuk beépíteni az jó kérdés, ugye Roman? 😀2013as draftot én jónak érzem, kezdő játékos csak safety kellett, meg egy második TE, ezeket megoldottuk, McDonalddal is elégedett vagyok, akár több labdát is kaphatna, a többi pickünket a jövöbe invesztáltuk, szerintem ez így rendjén van
bár én szerettem volna egy CB-t draftról, de igazoltunk ide, az persze más kérdés, hogy Aso nem vált be, de Brock berobbant, Brown is jó idén
gyengeségeink idén a WR corps, itt azért pechünk volt, MM sokáig gyógyult, Crabs lesérült, Patton szintén, KW totál formán kivül
a másik a DL, itt is folyamatos sérülések, elvonó...pedig papíron erősnek tünt ez az egység
ami nekem nem tetszett az a QB3 körüli mizéria, BJ elvesztése azóta is fáj 😀
remélem inkább Dahl státusza van megkérdőjelezve 😀
kikaptunk 1 ponttal egy masszív csapattól és máris mindenkiben hibát találnak, úgy hogy előtte lenyomtunk 5 W-t, két csapatnak jobb csak a mérlege az NFCben
playcalling itt a probléma, semmi más, amit korábban Petey kifejtett azzal értek teljes mértékig egyet
több mint 11 éve
Josszi
3 368
IR: Out McDonald, Patton, Doubtfull Celek, Questionable: Davis, Manningham, Reid, Skuta, Miller. Ha Miller és Davis nem játszik, O# halott. Skuta engem eléggé meggyőzött eddig, Aldon nem tudom mit tud majd nyújtani, mert vszínű így többet játszik. Mondjuk pass rush nagyon fontos lenne szerezhetne Brownnak pár rossz percet! Mondjuk a kérdésesek azért sztem játszani fognak.1.idén lehet ez volt a cél.. hogy a jövőre gondolva draftoltunk sérülteke bízva hogy olyan rejtett értékek akikre megérni várni.. és bízni az orvos rehab teamben..
Sérülések kapcsán ahogy olvasgatom a kinti fórumokat érdekes felvetéseket látok a draft politikánkat illetően.
3 kommentet kimásolok kis vitaindítónak:
1.We suck. and yes, can we please draft healthy players? baalke's drafts last 2 years are pretty bad. Loss at new orleans will put us out of wildcard. never thought we would get this bad so quick.
2. Eric Reid. The only player from the 2012 & 2013 draft to help the team.
3. The focus in the upcoming draft is to draft only healthy players who can start for us next year. Too many injured, inactive players drafted this past spring and it hurt us. We need to activate Carrier or Thomas for this game. (Carrier aktiválását illetően mondjuk Harbaugh eléggé ködösített, inkább 52es roostert tart sztem, Thomas fizetését viszont megemelték egyetlen emberként a PS-ban ez mondjuk Reid statuszát illetően aggodalommal tölt el, mert nem hiszem, hogy a stanfordi közös szép emlékekre tekintettel történt mindez)
Na ki hogy látja ezt? A sok draft cetlit elpocsékoltuk, bevállalva felesleges rizikót, vagy a jövőt illetően, amikor a potenciális fogásaink egészségesek lesznek (pl Tank) akkor fogunk örömködni, és a mostani szezon nem annyira lényeges?diverdoc
2.Reiden kivül senki.... de ő felér 2-vel..
3. hmmm... remélem csak s tannfordi emlékek és nem a 2 hit amit beszedett ingatta meg a státuszát Reidnek
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 368
IR: Out McDonald, Patton, Doubtfull Celek, Questionable: Davis, Manningham, Reid, Skuta, Miller. Ha Miller és Davis nem játszik, O# halott. Skuta engem eléggé meggyőzött eddig, Aldon nem tudom mit tud majd nyújtani, mert vszínű így többet játszik. Mondjuk pass rush nagyon fontos lenne szerezhetne Brownnak pár rossz percet! Mondjuk a kérdésesek azért sztem játszani fognak.nekem olyan érzésem van hogy ez a szezon nem fontos annyira... SB? nem cél... a playoff talán.
Sérülések kapcsán ahogy olvasgatom a kinti fórumokat érdekes felvetéseket látok a draft politikánkat illetően.
1.We suck. and yes, can we please draft healthy players? baalke's drafts last 2 years are pretty bad. Loss at new orleans will put us out of wildcard. never thought we would get this bad so quick.
3. The focus in the upcoming draft is to draft only healthy players who can start for us next year. Too many injured, inactive players drafted this past spring and it hurt us. We need to activate Carrier or Thomas for this game. (Carrier aktiválását illetően mondjuk Harbaugh eléggé ködösített, inkább 52es roostert tart sztem)
Na ki hogy látja ezt? A sok draft cetlit elpocsékoltuk, bevállalva felesleges rizikót, vagy a jövőt illetően, amikor a potenciális fogásaink egészségesek lesznek (pl Tank) akkor fogunk örömködni, és a mostani szezon nem annyira lényeges?diverdoc
a business most az új stadion.. Kaep új szerződése majd és a fiatalok beszerzése már most ha kell sérülten bízva abban hogy felépülnek 100%-osan.. és a begyűjtött sok draft..
jövőre hozunk új CB-t is.. aki nem lesz olcsó..
szóval inkább épül a csapat a jövőre... jövő évben fogunk sokat draftolni.. kérdés majd kiket, belenyúlunk nem nyúlunk bele.. de ez mindig lutri
kivéncsi leszek Mcdonald nélkül a D-re Eddie talán talán pótolja fizikálisan de a rutint.. azt nem. bár én Dobbsot jobban csípem..ból?
Skuta jó igen, de egy 99%os Aldon jobb nála..
nagy kérdés a rushon kivül hogy ki és hogyan próbálja meg Grahamet kivenni a játékból??
ki lesz rajta állandóan?
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
IR: Out McDonald, Patton, Doubtfull Celek, Questionable: Davis, Manningham, Reid, Skuta, Miller. Ha Miller és Davis nem játszik, O# halott. Skuta engem eléggé meggyőzött eddig, Aldon nem tudom mit tud majd nyújtani, mert vszínű így többet játszik. Mondjuk pass rush nagyon fontos lenne szerezhetne Brownnak pár rossz percet! Mondjuk a kérdésesek azért sztem játszani fognak.Sérülések kapcsán ahogy olvasgatom a kinti fórumokat érdekes felvetéseket látok a draft politikánkat illetően.
3. The focus in the upcoming draft is to draft only healthy players who can start for us next year. Too many injured, inactive players drafted this past spring and it hurt us. We need to activate Carrier or Thomas for this game. (Carrier aktiválását illetően mondjuk Harbaugh eléggé ködösített, inkább 52es roostert tart sztem, Thomas fizetését viszont megemelték egyetlen emberként a PS-ban ez mondjuk Reid statuszát illetően aggodalommal tölt el, mert nem hiszem, hogy a stanfordi közös szép emlékekre tekintettel történt mindez)
Na ki hogy látja ezt? A sok draft cetlit elpocsékoltuk, bevállalva felesleges rizikót, vagy a jövőt illetően, amikor a potenciális fogásaink egészségesek lesznek (pl Tank) akkor fogunk örömködni, és a mostani szezon nem annyira lényeges?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy volt e már, de Kaepernicket $7,875-ra büntették, amiért megfogta A.J. Klein facemaskját. Ez milyen hülyeség?
több mint 11 éve
Coach Jim Harbaugh told reporters Friday Marcus Lattimore (reserve/NFI, knee) will resume practicing ahead of Week 12.Lattimore has been begging for the opportunity to get out there with his teammates despite the fact that the Niners have "no plan to have him play" this year. Lattimore is recovering from severe knee and leg injuries.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Josszi
3 368
majd meglátjuk... ha szerzünk 29 pontot nyerhetünk... 😀www.49ers.com/news/article-2/Roman-Defends-Kaepernick-No-32-Passing-Game/e9c56d15-68b6-4063-b73e-38a3e713e42aJosszinézzen is szépen magába, mert a legnagyobb felelősség egyértelműen az övé, de félek tőle, hogy sok jóra a Saints ellen se számíthatunk...picstii
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
www.49ers.com/news/article-2/Roman-Defends-Kaepernick-No-32-Passing-Game/e9c56d15-68b6-4063-b73e-38a3e713e42aJosszinézzen is szépen magába, mert a legnagyobb felelősség egyértelműen az övé, de félek tőle, hogy sok jóra a Saints ellen se számíthatunk...
több mint 11 éve
Josszi
3 368
www.49ers.com/news/article-2/Roman-Defends-Kaepernick-No-32-Passing-Game/e9c56d15-68b6-4063-b73e-38a3e713e42a
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 368
a magas sráccal mi van miért nem játszik? Bolwdin.. nem olyan rossz és blokkolni is tud ha kell
nyilvánvaló hogy Kap most megy át a felnőtté válás útján. Sajnos nem volt olyan WR-ünk aki kisegítette volna, mint Wilsont pl. Tate. lesz olyan is amikor Wilson fog átmenni ilyen időszakon, lehet hogy Tate vagy Lynch lesérül és akkor nem lesz olyan aki levegye a terhet, és meglátjuk a mákfaktor meddig tart nekik.
világos, itt coaching oldalon van a bibi. GOre 4 futás a 2. félidőben. wtf, pedig a Panthers nem csukta le teljesen a futójátékot.
VD sem volt a második félidőben, ha visszajön Crabs, leveszi a duplázást Boldinról, még ha nem százas is. így ManHam és VD is 1-1-ben lehet LB/DB-kkel. ahogy olvasom Patton is nekiállt edzeni. zsír.
ja igen, nem nekimenni 4 és 1-re elég bukovári dolog, csak 1 TD_t kellett volna bepuncsolni és ennyi.
Szenteknél nem mondom tutira a hazai sikert. mostanában elég jó a matchup velük. egyszerű, tartsd lent Breest a kispadon és nyomd le a torkukon a labdát. meglátjuk mi jön le ebből.petey
jóó a kép Petey 😀 (Y)
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 368
szegénynek ki kell mozognia hogy lássa a célpontokat 😀Nem ismerem a Hox falát,de Russelben meg van az a képesség,hogy a fal mögül kimozogva mindig feldobja a labdát és valaki mindig elkapja.csrnyeiHox falánál nincs ótvarabb, oszt mégis!Helmut ZimmerMielőtt eltemetitek Kaepet, vagy Romant, várjátok meg, hogy visszajöjjön a Kaep legjobb haverja!Az O-fal is lehetne Kap spanja,akkor a mostani WR csapattal is többre lenne képes mint 91 yard.csrnyei
Mind tudjuk, hogy a QB-WR bizalmi viszony, idő kell, hogy kialakuljon, ha egyáltalán kialakul. Más lesz, varázsütésre. Kell egy jó meccs, hogy lássák, még mindig megvan, de lehet, hogy 3 jó passz is elég!
Nálunk RW legjobb haverja Tate! Baldwin TJaxel volt összebútorozva, ott Tate nem kapott túl sok lasztit. Aznap fogunk kikapni, amikor Tate megsérül, ... bár Russeltől még az is kitellik, hogy megátalkodott módon nyer! Na jó nem fényezem!
Nem akarom a Hox elleni vereséget nagyon nyomatni, de ott valami teljesen elszállt!
Ha fel kell valamit építeni Kaepen az az önbizalma. Peteynek igaza van! Én továbbmegyek, kimondom, szerintem gyáván játszik. Jó nem kell Fitzmagicként szórni a spelleket, de azért ennél több kell!
A Coll OC nem tudom miért jó, Under centert fogtok úgyis nyomni, mert ez az út a többi csak színesíti a 2-4-es alapokat -hiszen ez Rock and Roll-, várat építeni nem lehet belőle, szerintem!
De ha erre vágytok, vigyétek Doug Marrone-t, 😊Helmut Zimmer
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 368
A Saints elleni meccs kulcskérdése szerintem,hogy játszik-e Reid.csrnyeijátszik, ő és Davis már non contact edzést tolt ma, Aldonnal meglesz a pash rush... és futni is fogunk az OL bírni fogja.. kérdés Kap hogyan dolgozta fel a kudarcot amiért nem ő volt a hibás..
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
A Saints elleni meccs kulcskérdése szerintem,hogy játszik-e Reid.csrnyeiNem igazán. Azon múlik, hogy tudtok-e nyomást gyakorolni Breesre vagy sem. Ha nem lesz pass rush, a Saints check downokkal is végigsétál a pályán. Brees egyetlen ellenfele a jó pass rush. Bármilyen secondaryt szétkap, de ha nincs pass rush a top5 DB is állhat szemben, meg fogja találni a célpontot.
Szenteknél nem mondom tutira a hazai sikert. mostanában elég jó a matchup velük. egyszerű, tartsd lent Breest a kispadon és nyomd le a torkukon a labdát. meglátjuk mi jön le ebből.peteyEz pontosan így van. A tavalyi alapszakasz meccs a szar D miatt nem túl jó mérce (ott Drew is másképp játszott). Az igazi meccs a 2011-es PO volt, hasonló összecsapásra számítok, de szerintem most kevesebb eladott labdával, a tét is kisebb stb.
Kevesen tudják, a mai NFL nézők közül, de a Saints - 49ers egy igen komoly párharc volt, csoporttársak voltunk stb. Nem mindenki olvassa a Saints topikot, átmásolom ide, büszke vagyok rá 😉 :
A mi meccsünkhöz: a Saints-49ers régi párharc, egy csoportban voltunk az NFC South megalakításáig (2002). Azóta 8 meccset játszottunk, és abból 6-ot megnyertünk és kettőt vesztettünk: ez a kettő a tavalyi alapszakasz meccs és a fájdalmas 2011-es PO meccs. A Brees era alatt egyébként 4-2-vel állunk, átlagosan 29 pontot csináltunk és 21-et kaptunk, úgy hogy az első négy meccsen 10-10-17-22-t, az utolsó kettőn 36-ot és 31-et. És akkor az érdekesség: az örökmérlegünk 47-24-2 a SF javára, 1780-1339 arányban "szétlőttek" minket. Nyilván közben volt egy igen sikeres SF era, míg mi "kis csapat" voltunk. Azt is tegyük hozzá (kis túlzással), ha nincs a SF, szinte biztos hogy nem lesz Dome Patrol sem, hiszen az ő passzjátékuk semlegesítése prioritás volt.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Kansasben nem Alex a siker forrása. Sztem igaza volt JH-nak tavaly. Kaepnek majd ki fog jönni a lépés, csak megfelelő gameplan kell neki és, hogy visszanyerje az önbizalmát. És mégegyszer az edzői kar hibáját ebben látom: rossz döntésekkel magára hagyták.
több mint 11 éve
csrnyei
489
A Saints elleni meccs kulcskérdése szerintem,hogy játszik-e Reid.
több mint 11 éve
nyilvánvaló hogy Kap most megy át a felnőtté válás útján. Sajnos nem volt olyan WR-ünk aki kisegítette volna, mint Wilsont pl. Tate. lesz olyan is amikor Wilson fog átmenni ilyen időszakon, lehet hogy Tate vagy Lynch lesérül és akkor nem lesz olyan aki levegye a terhet, és meglátjuk a mákfaktor meddig tart nekik.
világos, itt coaching oldalon van a bibi. GOre 4 futás a 2. félidőben. wtf, pedig a Panthers nem csukta le teljesen a futójátékot.
VD sem volt a második félidőben, ha visszajön Crabs, leveszi a duplázást Boldinról, még ha nem százas is. így ManHam és VD is 1-1-ben lehet LB/DB-kkel. ahogy olvasom Patton is nekiállt edzeni. zsír.
ja igen, nem nekimenni 4 és 1-re elég bukovári dolog, csak 1 TD_t kellett volna bepuncsolni és ennyi.
Szenteknél nem mondom tutira a hazai sikert. mostanában elég jó a matchup velük. egyszerű, tartsd lent Breest a kispadon és nyomd le a torkukon a labdát. meglátjuk mi jön le ebből.
több mint 11 éve
Amikor tavaly JH (latszolag) hirtelen felindulasbol lecserelte AS-t CK-ra, nagyon rossz erzeseim voltak. Ezek az erzesek azota csak erosodtek, barmennyire is jol szerepeltunk utana (dehogy szerepeltunk, eloszor buktunk SB-t ami SF szinten szvsz ciki). Azota Alex lelepett, latjuk mire kepes egy jol osszerakott csapattal, nem fut sokat, nem dob nagyot, de azert valahogy csak lemenedzseli a jatekokat (tudjatok, az eredmenyjelzo sosem hazudik) mi meg itt szopunk CK mentalis problemaival, sztarsagaval vagy kevesbe sztarsagaval es igen, az OC sincs a helyzet magaslatan, Egyedul abban bizom, hogy JH valamit nagyon titkol es az ucso meccsekre lesz kihegyezve a forma, de ez reszemrol csak amolyan kincstari optimizmus...kilencesAlex nem remekel Kansasben, irdatlanul jól megy ott a D és ezért nem jöttek ki eddig a hibái, itt lesz a két Denver elleni meccsük, amikor teljesítenie kell majd. ott kiderül mennyit is tud.
Kaepet nem temetem személy szerint, tavaly is a szezon második felében ment neki, mert akkor játszott.
több mint 11 éve
Amikor tavaly JH (latszolag) hirtelen felindulasbol lecserelte AS-t CK-ra, nagyon rossz erzeseim voltak. Ezek az erzesek azota csak erosodtek, barmennyire is jol szerepeltunk utana (dehogy szerepeltunk, eloszor buktunk SB-t ami SF szinten szvsz ciki). Azota Alex lelepett, latjuk mire kepes egy jol osszerakott csapattal, nem fut sokat, nem dob nagyot, de azert valahogy csak lemenedzseli a jatekokat (tudjatok, az eredmenyjelzo sosem hazudik) mi meg itt szopunk CK mentalis problemaival, sztarsagaval vagy kevesbe sztarsagaval es igen, az OC sincs a helyzet magaslatan, Egyedul abban bizom, hogy JH valamit nagyon titkol es az ucso meccsekre lesz kihegyezve a forma, de ez reszemrol csak amolyan kincstari optimizmus...
több mint 11 éve
Ebben igazad van, majd minden meccseteket láttam, és RW folyamatosan az életéért fut. Leírtam nálatok is, amíg vki le nem gyalulja. De addig hihetetlen módon vhogy mindig kihozza a játékot.Hox falánál nincs ótvarabb, oszt mégis!Helmut ZimmerMielőtt eltemetitek Kaepet, vagy Romant, várjátok meg, hogy visszajöjjön a Kaep legjobb haverja!Az O-fal is lehetne Kap spanja,akkor a mostani WR csapattal is többre lenne képes mint 91 yard.csrnyei
Mind tudjuk, hogy a QB-WR bizalmi viszony, idő kell, hogy kialakuljon, ha egyáltalán kialakul. Más lesz, varázsütésre. Kell egy jó meccs, hogy lássák, még mindig megvan, de lehet, hogy 3 jó passz is elég!
Nálunk RW legjobb haverja Tate! Baldwin TJaxel volt összebútorozva, ott Tate nem kapott túl sok lasztit. Aznap fogunk kikapni, amikor Tate megsérül, ... bár Russeltől még az is kitellik, hogy megátalkodott módon nyer! Na jó nem fényezem!
Nem akarom a Hox elleni vereséget nagyon nyomatni, de ott valami teljesen elszállt!
Ha fel kell valamit építeni Kaepen az az önbizalma. Peteynek igaza van! Én továbbmegyek, kimondom, szerintem gyáván játszik. Jó nem kell Fitzmagicként szórni a spelleket, de azért ennél több kell!
A Coll OC nem tudom miért jó, Under centert fogtok úgyis nyomni, mert ez az út a többi csak színesíti a 2-4-es alapokat -hiszen ez Rock and Roll-, várat építeni nem lehet belőle, szerintem!
Nem temetjük Kaepet (Romannal már másképpen állok személy szerint). RW és CK hype között nagy különbség volt. A szezon közbeni megváltó szerep most visszaüt. Igazad van Helm, gyáván játszik. De erről az edzői stáb tehet megítélésem szerint, mint ahogy azt korábban leírtam. PO sztem is meglesz 11-5 legrosszabb esetben 10-6-tal. Ezt még akkor is tartom, ha most a Szenteknél megint szopni fogunk.
több mint 11 éve
Vegita
363
Nem ismerem a Hox falát,de Russelben meg van az a képesség,hogy a fal mögül kimozogva mindig feldobja a labdát és valaki mindig elkapja.csrnyeipont ezt akartam irni. erdekes modon, tavaly a hox mit menetelt, szerintem ott is ment a sztarolas, aztan rw meg sem szallt el, a csapat rendre szallitja a gyozelmeket iden. emiatt nem ertek azzal egyet, hogy colin a sztarolas es a media sulyat nem birja el.
azzal viszont egyetertek, hogy a play hivas komoly problema. miert nem valtoztatnak meccs kozben????????????? ha latom, ez nem megy, akkor hivom ezt. nincs plan b?
sajnos, nem erzem azt, hogy ebbol po lesz. nem erzek kuzdest a csapatban es elegge felek, hogy a saints atgurul rajtunk, ha igy 6 nap alatt nem fogunk felporogoni..
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
csrnyei
489
Nem ismerem a Hox falát,de Russelben meg van az a képesség,hogy a fal mögül kimozogva mindig feldobja a labdát és valaki mindig elkapja.Hox falánál nincs ótvarabb, oszt mégis!Helmut ZimmerMielőtt eltemetitek Kaepet, vagy Romant, várjátok meg, hogy visszajöjjön a Kaep legjobb haverja!Az O-fal is lehetne Kap spanja,akkor a mostani WR csapattal is többre lenne képes mint 91 yard.csrnyei
több mint 11 éve
Hox falánál nincs ótvarabb, oszt mégis!Mielőtt eltemetitek Kaepet, vagy Romant, várjátok meg, hogy visszajöjjön a Kaep legjobb haverja!Az O-fal is lehetne Kap spanja,akkor a mostani WR csapattal is többre lenne képes mint 91 yard.csrnyei
több mint 11 éve
csrnyei
489
Mielőtt eltemetitek Kaepet, vagy Romant, várjátok meg, hogy visszajöjjön a Kaep legjobb haverja!Az O-fal is lehetne Kap spanja,akkor a mostani WR csapattal is többre lenne képes mint 91 yard.
több mint 11 éve
Mielőtt eltemetitek Kaepet, vagy Romant, várjátok meg, hogy visszajöjjön a Kaep legjobb haverja!Mind tudjuk, hogy a QB-WR bizalmi viszony, idő kell, hogy kialakuljon, ha egyáltalán kialakul. Más lesz, varázsütésre. Kell egy jó meccs, hogy lássák, még mindig megvan, de lehet, hogy 3 jó passz is elég!
De ha erre vágytok, vigyétek Doug Marrone-t, 😊