San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Fangio azt nyilatkozta hogy Aldon valamennyit fog játszani vasárnap.jogos, most jött ki az elvonóról, képzelhetitek milyen elvonási tünetei vannak! 😀😀
(és olvastam egy tweetet, hogy "attól függ mennyire lesz másnapos 😊 )Fucu
több mint 11 éve
Fangio azt nyilatkozta hogy Aldon valamennyit fog játszani vasárnap.(és olvastam egy tweetet, hogy "attól függ mennyire lesz másnapos 😊 )
több mint 11 éve
Kőpisti75
10
Legyen mar vasarnap, ez az egy het szünet eleg komoly elvonasi tüneteket okozott.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Lenny Kravitz #15Estére soha rosszabb hírt!😊 www.49ers.com/news/article-2/Michael-Crabtree-Cleared-to-Practice/d8e5368a-40ad-4421-8b25-0927d0220e91csrnyei
#SWAGpetey
több mint 11 éve
és hogy tovább fokozzuk az amúgy sem siralmas hangulatot:twitter.com/christian_gin/status/398181490330058752
@Christian_Gin: Harbaugh said Quinton Patton is "ahead of schedule" saying he looked good and came out of his boot. #49ers”
“@Christian_Gin: He anticipates that Patton will return at some point this season. #49ers”
több mint 11 éve
he7edik
1 239
A hétvégi Carolina elleni meccs után a Saint elleni vendégjátékunk is a Sport TV műsorán!Alabama NinersAz nem lehetett kérdéses.
több mint 11 éve
vajon Manninghamet betegyem hetvegen a fantasyba? teljes erteku tagja lesz a wr brigadnak?Vegitavéleményem szerint azért nem biztos, hogy minden play-t rá játszanánk!
több mint 11 éve
A hétvégi Carolina elleni meccs után a Saint elleni vendégjátékunk is a Sport TV műsorán!
több mint 11 éve
Vegita
363
vajon Manninghamet betegyem hetvegen a fantasyba? teljes erteku tagja lesz a wr brigadnak?
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Estére soha rosszabb hírt!😊 www.49ers.com/news/article-2/Michael-Crabtree-Cleared-to-Practice/d8e5368a-40ad-4421-8b25-0927d0220e91csrnyei
#SWAG
több mint 11 éve
csrnyei
489
Estére soha rosszabb hírt!😊 www.49ers.com/news/article-2/Michael-Crabtree-Cleared-to-Practice/d8e5368a-40ad-4421-8b25-0927d0220e91
több mint 11 éve
Gyakorlatilag ingyen volt, és ezzel arányosan sok vizet nem zavart!És megtörtént:épp akartam írni 😀 Ásómukinak sok haszna nem volt...picstii
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2013/11/49ers-activate-manningham-wright-release-nnamdi-asomugha.html
49ers activate Manningham, Wright; release Nnamdi Asomugha
petey
több mint 11 éve
És megtörtént:épp akartam írni 😀 Ásómukinak sok haszna nem volt...
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2013/11/49ers-activate-manningham-wright-release-nnamdi-asomugha.html
petey
több mint 11 éve
És megtörtént: blogs.sacbee.com/49ers/archives/2013/11/49ers-activate-manningham-wright-release-nnamdi-asomugha.html
több mint 11 éve
he7edik
1 239
THXgaluska @galuskahulud Okt 30Tv-s meccs? 16.05-kor kezdődik US idő szerint és a Fox adja...he7edikRemek, nagyon kíváncsi leszek rá. TV-s meccs lesz úgyis.Cornellius Carradine vissza lesz hozva idén IR-ről, vagy végig ott marad?BazzaniMár aktiválva lett az NFI listről, és jöv héten valószínüleg játszani is fog a Panthers ellenpicstii
Azt már lehet tudni, hogy milyen poszton játszik (OLB,DE)?Bazzani
Week 10: 11/10 Panthers-at-49ers-22:15-(s2), MNF-Dolphins-at-Buccaneers-2:40-(s2) #nflhuBazzani
több mint 11 éve
thx Bazza, ezt én sem tudtamgaluska @galuskahulud Okt 30Tv-s meccs? 16.05-kor kezdődik US idő szerint és a Fox adja...he7edikRemek, nagyon kíváncsi leszek rá. TV-s meccs lesz úgyis.Cornellius Carradine vissza lesz hozva idén IR-ről, vagy végig ott marad?BazzaniMár aktiválva lett az NFI listről, és jöv héten valószínüleg játszani is fog a Panthers ellenpicstii
Week 10: 11/10 Panthers-at-49ers-22:15-(s2), MNF-Dolphins-at-Buccaneers-2:40-(s2) #nflhuBazzani
több mint 11 éve
galuska @galuskahulud Okt 30Tv-s meccs? 16.05-kor kezdődik US idő szerint és a Fox adja...he7edikRemek, nagyon kíváncsi leszek rá. TV-s meccs lesz úgyis.Cornellius Carradine vissza lesz hozva idén IR-ről, vagy végig ott marad?BazzaniMár aktiválva lett az NFI listről, és jöv héten valószínüleg játszani is fog a Panthers ellenpicstii
Week 10: 11/10 Panthers-at-49ers-22:15-(s2), MNF-Dolphins-at-Buccaneers-2:40-(s2) #nflhu
több mint 11 éve
Szerencsetlen srac... Hat koszi, azert bizom a legjobbakban.Pattonrol nem tudtok valamit mior terhet vissza?Delonso_4. héten sérült meg, és úgy 6-8 hetes felépülést jósoltak neki, ebből lement már 5, jelenleg még futóedzéseket nem végez. De még akár az is lehetséges, hogy idén már nem játszik.picstii
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Tv-s meccs? 16.05-kor kezdődik US idő szerint és a Fox adja...Remek, nagyon kíváncsi leszek rá. TV-s meccs lesz úgyis.Cornellius Carradine vissza lesz hozva idén IR-ről, vagy végig ott marad?BazzaniMár aktiválva lett az NFI listről, és jöv héten valószínüleg játszani is fog a Panthers ellenpicstii
több mint 11 éve
igen, DE rotációban lesz fent. egy állat lesz meglátjátok. a srác első körös tehetség, simán top 5Hát én is kiváncsi vagyok, remélem a becenevéhez méltóan játszik majd :cool: jja és DE-ként fog játszanipicstiiRemek, nagyon kíváncsi leszek rá. TV-s meccs lesz úgyis.Cornellius Carradine vissza lesz hozva idén IR-ről, vagy végig ott marad?BazzaniMár aktiválva lett az NFI listről, és jöv héten valószínüleg játszani is fog a Panthers ellenpicstii
több mint 11 éve
szerintem megy IR-re, így felszabadul egy hely a rosteren.Pattonrol nem tudtok valamit mior terhet vissza?Delonso_4. héten sérült meg, és úgy 6-8 hetes felépülést jósoltak neki, ebből lement már 5, jelenleg még futóedzéseket nem végez. De még akár az is lehetséges, hogy idén már nem játszik.picstii
több mint 11 éve
háh most olvastam a trash talk-ot odaát, gratulálok, imponálóan érveltél, és maximálisan asszertív volt a kommunikációd.. szerintem is hagyni kell őket, van egy pár máshol meg nem értett hallgatott pofa aki itt kiélheti grafomániáját is 😀 ahogy én is (Y)Josszinem trash csak talk. Nincs velük semmi gond, nekik az a csapat, nekünk ez. Jó ez így
peace
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Pattonrol nem tudtok valamit mior terhet vissza?Delonso_4. héten sérült meg, és úgy 6-8 hetes felépülést jósoltak neki, ebből lement már 5, jelenleg még futóedzéseket nem végez. De még akár az is lehetséges, hogy idén már nem játszik.
több mint 11 éve
Hát én is kiváncsi vagyok, remélem a becenevéhez méltóan játszik majd :cool: jja és DE-ként fog játszaniRemek, nagyon kíváncsi leszek rá. TV-s meccs lesz úgyis.Cornellius Carradine vissza lesz hozva idén IR-ről, vagy végig ott marad?BazzaniMár aktiválva lett az NFI listről, és jöv héten valószínüleg játszani is fog a Panthers ellenpicstii
több mint 11 éve
Pattonrol nem tudtok valamit mior terhet vissza?