San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 11 éve
Mariota 😊 Alamo Bowl-on láttam csak de rögtön szimpi lett.Rá gondolsz? 😊Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊he7edikRoman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
GRat srácok kemény munka volt.Sebii

több mint 11 éve
Rá gondolsz? 😊Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊he7edikRoman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
GRat srácok kemény munka volt.
több mint 11 éve
Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊Roman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei

több mint 11 éve
így folytatja akkor OC sem lesz 😀Roman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
több mint 11 éve
Roman nem akar jövőre HC lenni😀3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
több mint 11 éve
3 v 4 yardról nulla futás WTF?azért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei

több mint 11 éve
azért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...
több mint 11 éve
Gratulálok és sok sikert a továbbiakban. Jövőre meg újra találkozzunk a PO-ban!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Rohadtul utálok itt mindenkit! 😊 Holnaptól viszont szolgálatra jelentkezem!
több mint 11 éve
Húhh, ez nagyon kemény volt! Szívinfarktus kerülgetett, nagyon jó meccs volt! Gratula a csapatnak!
több mint 11 éve
Végre meg tudjuk csinálni a győztes drive-okat! Grat a csapatnak, nagy meccs volt! A harmadik negyedben megint vérengzett Roman, katasztrófa volt, de túléltük, utána már éreztem, hogy meglesz. Amit elengedtek, amikor kiszabadult Rodgers, nem volt gyenge... Csoda, hogy megúsztuk sérülés nélkül a meccset... Jöhet a visszavágó, remélhetőleg normálisabb körülmények között. GO 9ERS!red6t6istenem mekkora csata volt..
www.jibjab.com/view/KNI8mvnRSIm91fYZTPiWGQ?utm_campaign=URL+Copy&utm_content=sled_race_5&utm_medium=Share&utm_source=JibJab&cmpid=jj_url
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Húú ez nem volt egyszerű..de megvan a többi most nem érdekel....szép volt fiúk GO NINERS!!!!
több mint 11 éve
Végre meg tudjuk csinálni a győztes drive-okat! Grat a csapatnak, nagy meccs volt! A harmadik negyedben megint vérengzett Roman, katasztrófa volt, de túléltük, utána már éreztem, hogy meglesz. Amit elengedtek, amikor kiszabadult Rodgers, nem volt gyenge... Csoda, hogy megúsztuk sérülés nélkül a meccset... Jöhet a visszavágó, remélhetőleg normálisabb körülmények között. GO 9ERS!

több mint 11 éve
Én nem hordtam ki talpon....azaz józanul 😀 Szerintem jövő héten rögtön 1 időkéréssel kezdjünk ,a több úgy csak bezavar 😊 De azért megvan az a lényeg!!!
több mint 11 éve
úgy alakult, hogy elmaradtunk... majd jövő héten! 😊
És a hidegre csak ennyit:
Szóval GOOOOO NINEEEEERS!diverdoc
több mint 11 éve

És a hidegre csak ennyit:

Szóval GOOOOO NINEEEEERS!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Szentek győzelmének örültem. Alexet sajnáltam. Nem létezik, hogy vki rajta verné el a port. Az az előny btw 28 pont volt. Eléggé sok Alex meccset láttam, most nagyon jól játszott. Még nálunk, pont a Szentek ellen nyújtott hasonló jót, de a tegnapi talán még jobb volt.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
majd jövő hétenebben nagyon beleragadtál mi?Gyurma Pappahát nem tudom, Wilsont lehet bántani, Breest nem :#peteyÖrülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀Csiriba
több mint 11 éve
Remélem húz ma valami újat a SF és csak altattak az alapszakaszban 😊Chargers LTnem hiszem hogy lesz bármi új. itt már nagyon nincs olyan, max a playeket átszabják hogy jobban üljön 1-1 matchup.
több mint 11 éve
Remélem húz ma valami újat a SF és csak altattak az alapszakaszban 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
ebben nagyon beleragadtál mi?hát nem tudom, Wilsont lehet bántani, Breest nem :#peteyÖrülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀Csiriba

több mint 11 éve
Örülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikén is.. de mindegy mi lesz ott, a lényeg hogy mi nyerjünk ma, aztán jöhet BÁRKI! ennek a csapatnak nincs félnivalója.. becsülettel felkészült szerintem mindenki.. aztán nyer aki kevesebbet hibázik 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
hát nem tudom, Wilsont lehet bántani, Breest nem :#Örülök a a Saints győzelmének, kíváncsi vagyok mit fognak alakítani Seattleben.he7edikCsak a győzelem elfogadható tőlük!!! 😀 😀 😀Csiriba