San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Gábor
590
Grat srácokrendesen 😀 nem kellett volna ennyi izgalom a végére, most nem tudok majd elaludni 😀
Azért fostatok mi 😀Wyatt
több mint 11 éve
Grat! Szemtelenül jól kihasználtátok az O-nk "apró" megingásait! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Én ezt már a szezon előtt L-re vettem, de azért abban bizakodom, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket. Szerintem is a secondary-n fog múlni minden. Brady gyorsan is jól tud passzolni, és ha lesz ideje hosszú passzokra is, akkor a secondary-nek villantania kell, mert különben szét leszünk hajigálva...?? 😀 a bér rettegő 😀 nyugi van, a minta szerint ez W lesz, jövő héten L, aztán W és ennyi 😀 bár mondjuk most már jó lenne egy 3-4-es W sorozat.
A másik, nagyon kell vigyáznunk a labdákra, mert a turnoverek már nem férnek bele...red6t6
a jövő heti meccs a lényeg, bármi is lesz ma. nem nézem mert megyek Egerszegre korán, de Medvepapa a Kaepernick mezében szurkol helyettem 😛
több mint 11 éve
red6t6
988
Én ezt már a szezon előtt L-re vettem, de azért abban bizakodom, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket. Szerintem is a secondary-n fog múlni minden. Brady gyorsan is jól tud passzolni, és ha lesz ideje hosszú passzokra is, akkor a secondary-nek villantania kell, mert különben szét leszünk hajigálva...A másik, nagyon kell vigyáznunk a labdákra, mert a turnoverek már nem férnek bele...
több mint 11 éve
Az kulcskérdés, hogy a védelmünk mekkora nyomást tud kifejezni Brady-re. Kaep nagy próbája ez a meccs, kellenek impresszív passzok, a NE édelme nem túl veszedelmes, viszont sok labdát szereznek, ezt nem engedhetjük meg. A futás menni fog, főleg ilyen időjárásban. Bizakodom, de akkor se esek kétésgbe, ha véletlenül kikapnánk.
több mint 11 éve
Szerintem ez a meccs a turnovereken fog eldőlni. A mi védelmünk alapvetően a labdaszerzésre van kihegyezve és nem arra, hogy egy mérkőzést végig uraljon. Szinte biztos, hogy lesznek üresjáratok nálunk. Ha képesek vagytok vigyázni a labdára (szerintem igen) akkor nagyon nehéz estéje lesz TB-nek, mert a Ti védelmetek viszont képes végigpörögni az egész mérkőzést.Remélem nagy meccset játszunk, sérülések nélkül.
Do your job
több mint 11 éve
Szerintem is inkább futásorientált lesz a 9ers D. Szerintem is inkább futásorientált lesz a 9ers O.Na pont ez az ami miatt sztem inkább a secondarynken fog múlni, mert TB rohadt gyorsan fog passzolni. A futás meg sztem is fontos lenne, de továbbra is úgy érzem erre fognak ráfeküdni, hogy passzoltassák Kaepet. Remélem Neked lesz igazad, és nem kell hanyatvágni magunkat.diverdocGronkowski edzeget.Manningham vsz out. 2 fok, havas eső. Azt hiszem Torontóra is figyelnünk kell, mert még az is lehet, hogy már jövő vasárnap "PO" meccset játszunk. Na ennyit a huhogásból. Nagyon várom ezt a meccset, sajnos csak felvételről nézem holnap, pedig az alapszakasz egyik legfontosabb meccse lesz (ugyanezt fogom mondani egy hét múlva is 😊). Kaep most bebizonyíthatja, azt amit megelőlegeztek neki. VD-t jobban bele kell vonni a játékba és bízom benne Moss is nagyon fog tüsténkedni. BB tuti arra hegyezi ki a taktikáját, hogy futás helyett minnél többet passzoltassák az újoncot, futást le fogják gyilkolni. Másik oldalon, pedig bármennyire jó a front7-ünk, Brady miatt a secondarynken fog ez eldőlni sztem.Gronk nem hinném hogy lesz.
GO NINERS!!!!
diverdoc
legyilkolják a futást? a legjobb run blocking OL-ünk van. nem szabad feladni a futást. viszont a Pats OL meg a legjobb pass blockban.
a kulcs hogy milyen gyorsan tudnak Aldonék odaérni Bradyhez, aki gondolom 3 step dropból fog sokat passzolni. ha odaérnek, akkor hosszú napja lesz Tominak és a Tábornok nélkül a csapat szétesik. Welkert kellene tartani valahogy de nem fűzök hozzá nagy reményeket, de mivel Gronk out így Williséknek kell minnél nagyobbakat ráütni.
Offensben nem kell sokat passzolni, menjen a futást aztán meglátjuk hogy megy a PA, read option. én nem vagyok hanyattdőlve a kemény Pats D-től, sorry 😊petey
Nem fog annyi időt kapni Brady, hogy igazán mély passzok legyenek, remélem nagyon erős rush-unk lesz, és csak viszonylag rövid passzai lehetnek, mert csak addig érnek föl a WR-ek. Ez viszont még nagyobb hangsúlyt rak 9ers D LB-sorára, különösen az 52-53 tengelyre. Remélem, megfogják!
több mint 11 éve
Na pont ez az ami miatt sztem inkább a secondarynken fog múlni, mert TB rohadt gyorsan fog passzolni. A futás meg sztem is fontos lenne, de továbbra is úgy érzem erre fognak ráfeküdni, hogy passzoltassák Kaepet. Remélem Neked lesz igazad, és nem kell hanyatvágni magunkat.Gronkowski edzeget.Manningham vsz out. 2 fok, havas eső. Azt hiszem Torontóra is figyelnünk kell, mert még az is lehet, hogy már jövő vasárnap "PO" meccset játszunk. Na ennyit a huhogásból. Nagyon várom ezt a meccset, sajnos csak felvételről nézem holnap, pedig az alapszakasz egyik legfontosabb meccse lesz (ugyanezt fogom mondani egy hét múlva is 😊). Kaep most bebizonyíthatja, azt amit megelőlegeztek neki. VD-t jobban bele kell vonni a játékba és bízom benne Moss is nagyon fog tüsténkedni. BB tuti arra hegyezi ki a taktikáját, hogy futás helyett minnél többet passzoltassák az újoncot, futást le fogják gyilkolni. Másik oldalon, pedig bármennyire jó a front7-ünk, Brady miatt a secondarynken fog ez eldőlni sztem.Gronk nem hinném hogy lesz.
GO NINERS!!!!
diverdoc
legyilkolják a futást? a legjobb run blocking OL-ünk van. nem szabad feladni a futást. viszont a Pats OL meg a legjobb pass blockban.
a kulcs hogy milyen gyorsan tudnak Aldonék odaérni Bradyhez, aki gondolom 3 step dropból fog sokat passzolni. ha odaérnek, akkor hosszú napja lesz Tominak és a Tábornok nélkül a csapat szétesik. Welkert kellene tartani valahogy de nem fűzök hozzá nagy reményeket, de mivel Gronk out így Williséknek kell minnél nagyobbakat ráütni.
Offensben nem kell sokat passzolni, menjen a futást aztán meglátjuk hogy megy a PA, read option. én nem vagyok hanyattdőlve a kemény Pats D-től, sorry 😊petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Gronkowski edzeget.Manningham vsz out. 2 fok, havas eső. Azt hiszem Torontóra is figyelnünk kell, mert még az is lehet, hogy már jövő vasárnap "PO" meccset játszunk. Na ennyit a huhogásból. Nagyon várom ezt a meccset, sajnos csak felvételről nézem holnap, pedig az alapszakasz egyik legfontosabb meccse lesz (ugyanezt fogom mondani egy hét múlva is 😊). Kaep most bebizonyíthatja, azt amit megelőlegeztek neki. VD-t jobban bele kell vonni a játékba és bízom benne Moss is nagyon fog tüsténkedni. BB tuti arra hegyezi ki a taktikáját, hogy futás helyett minnél többet passzoltassák az újoncot, futást le fogják gyilkolni. Másik oldalon, pedig bármennyire jó a front7-ünk, Brady miatt a secondarynken fog ez eldőlni sztem.Gronk nem hinném hogy lesz.
GO NINERS!!!!
diverdoc
Offensben nem kell sokat passzolni, menjen a futást aztán meglátjuk hogy megy a PA, read option. én nem vagyok hanyattdőlve a kemény Pats D-től, sorry 😊
több mint 11 éve
Gronkowski edzeget.Manningham vsz out. 2 fok, havas eső. Azt hiszem Torontóra is figyelnünk kell, mert még az is lehet, hogy már jövő vasárnap "PO" meccset játszunk. Na ennyit a huhogásból. Nagyon várom ezt a meccset, sajnos csak felvételről nézem holnap, pedig az alapszakasz egyik legfontosabb meccse lesz (ugyanezt fogom mondani egy hét múlva is 😊). Kaep most bebizonyíthatja, azt amit megelőlegeztek neki. VD-t jobban bele kell vonni a játékba és bízom benne Moss is nagyon fog tüsténkedni. BB tuti arra hegyezi ki a taktikáját, hogy futás helyett minnél többet passzoltassák az újoncot, futást le fogják gyilkolni. Másik oldalon, pedig bármennyire jó a front7-ünk, Brady miatt a secondarynken fog ez eldőlni sztem.GO NINERS!!!!
több mint 11 éve
És azt jól olvastam, hogy ő csak egy coin toss-nál akart ott lenni, az már plusz a 49ers részéről, hogy leigazolták, csapattag meg ilyenek?! Szép gesztus, legalább pozitív példát is látnak a fiatalok! 😊A Make a Wish alapítvány tette lehetővé ezt neki, MO-n is van ilyen Csodalámpa néven. A kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek számára okoznak hatalmas élményt ilyenekkel. Ty izomsorvadásban szenved.Leigazoltuk Ty Crouch-t. Superbowl esélyeink megnőttek!ez amolyan Tibi bácsis 3 kívánság? 😀 mekkora öröm lehet, én is úgy örülnék egy ilyennek, mint egy 9 éves...😛 Medvepapa
www.49ers.com/news/article-2/49ers-Welcome-9-Year-Old-Ty-Crouch/ddf5c1b5-8c13-47bf-85a7-84be3794ff2e
😊 félretéve a viccet. mindig jó ilyenekt olvasni, kicsit kiszakadva a W/L hajhászásból. 😊 pláne a Connecticut-ban történtek után..petey
szóval Tibi bácsis műsorral kapcsolatban köszönőviszonyban sincs sajnos :/
petey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A Make a Wish alapítvány tette lehetővé ezt neki, MO-n is van ilyen Csodalámpa néven. A kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek számára okoznak hatalmas élményt ilyenekkel. Ty izomsorvadásban szenved.Leigazoltuk Ty Crouch-t. Superbowl esélyeink megnőttek!ez amolyan Tibi bácsis 3 kívánság? 😀 mekkora öröm lehet, én is úgy örülnék egy ilyennek, mint egy 9 éves...😛 Medvepapa
www.49ers.com/news/article-2/49ers-Welcome-9-Year-Old-Ty-Crouch/ddf5c1b5-8c13-47bf-85a7-84be3794ff2e
😊 félretéve a viccet. mindig jó ilyenekt olvasni, kicsit kiszakadva a W/L hajhászásból. 😊 pláne a Connecticut-ban történtek után..petey
szóval Tibi bácsis műsorral kapcsolatban köszönőviszonyban sincs sajnos :/
több mint 11 éve
Írjál Tibi bácsinak, és lehet, hogy kapsz egy 49ers mezt!Leigazoltuk Ty Crouch-t. Superbowl esélyeink megnőttek!ez amolyan Tibi bácsis 3 kívánság? 😀 mekkora öröm lehet, én is úgy örülnék egy ilyennek, mint egy 9 éves...😛 Medvepapa
több mint 11 éve
Leigazoltuk Ty Crouch-t. Superbowl esélyeink megnőttek!ez amolyan Tibi bácsis 3 kívánság? 😀 mekkora öröm lehet, én is úgy örülnék egy ilyennek, mint egy 9 éves...😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Leigazoltuk Ty Crouch-t. Superbowl esélyeink megnőttek!www.49ers.com/news/article-2/49ers-Welcome-9-Year-Old-Ty-Crouch/ddf5c1b5-8c13-47bf-85a7-84be3794ff2e
😊 félretéve a viccet. mindig jó ilyenekt olvasni, kicsit kiszakadva a W/L hajhászásból. 😊 pláne a Connecticut-ban történtek után..
több mint 11 éve
Gábor
590
kajak gondolkodok egy hétfői szabin, nagyon érdekel a meccs, pláne ha mi előtte széthajtjuk a bölénycsordát. 😊 ha lesz nyerőemberetek, akkor VD lesz az, a NE coverage-ben sok zavart okozhat ha Kaep és az OC elkezdi használni...mondjuk nektek is Hernandez... 😊Medvepapane gondolkodj, vedd ki a szabit 😀
több mint 11 éve
Gábor
590
sokszor nem fogunk odaérni Bradyhez, mert gyorsan szabadul a labdától, szerintem max 4 emberrel fogjuk támadninagyon remelem, h a anyuci kedvencet bezuzzak parszor a Smithek 😀 aztan max hoznak megint valami uj szabalyt, h nem lehet bantani az iranyitot 😀 😀www.49ers.com/media-gallery/videos/Coming_Soon_49ers_at_Patriots/fa394a46-8bd8-40af-9098-40e7dc0f4f5cismét egy remek videó, fasza zenével
kis hangulatfokozó
na ja, Cully előbb-utóbb lockdown corner lesz, ez a 2. évepetey
nálam a hangulat már meg van 😊
mit vártok a meccstől?
én csak az utazás miatt tartok a meccstől, de este játszunk, így talán nem lesz gond, talán túl hideg sem lesz 😀 és ne feledjük, a sorminta alapján most egy gyözelem jön 😀
Jacobs nem fog hiányzoni..
Gábor
keap-nek most oda kell tennie magat, eleg komoly jatekkal, de felek, h a futasra nagyon fognak figyelni, igy aggodom, a passz jatek miatt..
a def. falunknak viszont szet kell bombaznia a pats tamadosorat, nincs mese, mert ha sok idot adnak bradynek, csunyan kikapunk. bizom egy szoros merkozesben, szerencsere nem dolgozom hetfon, csak a bnomnek lesz kellemetlen 😀Vegita
playhívás reméljük jobb lesz, mint az elmúlt hetekben, és több hosszú pasz lesz 😊
több mint 11 éve
kajak gondolkodok egy hétfői szabin, nagyon érdekel a meccs, pláne ha mi előtte széthajtjuk a bölénycsordát. 😊 ha lesz nyerőemberetek, akkor VD lesz az, a NE coverage-ben sok zavart okozhat ha Kaep és az OC elkezdi használni...mondjuk nektek is Hernandez... 😊
több mint 11 éve
Vegita
363
nagyon remelem, h a anyuci kedvencet bezuzzak parszor a Smithek 😀 aztan max hoznak megint valami uj szabalyt, h nem lehet bantani az iranyitot 😀 😀www.49ers.com/media-gallery/videos/Coming_Soon_49ers_at_Patriots/fa394a46-8bd8-40af-9098-40e7dc0f4f5cismét egy remek videó, fasza zenével
kis hangulatfokozó
mit vártok a meccstől?
én csak az utazás miatt tartok a meccstől, de este játszunk, így talán nem lesz gond, talán túl hideg sem lesz 😀 és ne feledjük, a sorminta alapján most egy gyözelem jön 😀
Gábor
keap-nek most oda kell tennie magat, eleg komoly jatekkal, de felek, h a futasra nagyon fognak figyelni, igy aggodom, a passz jatek miatt..
a def. falunknak viszont szet kell bombaznia a pats tamadosorat, nincs mese, mert ha sok idot adnak bradynek, csunyan kikapunk. bizom egy szoros merkozesben, szerencsere nem dolgozom hetfon, csak a bnomnek lesz kellemetlen 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Gábor
590
www.49ers.com/media-gallery/videos/Coming_Soon_49ers_at_Patriots/fa394a46-8bd8-40af-9098-40e7dc0f4f5cismét egy remek videó, fasza zenével
kis hangulatfokozó
mit vártok a meccstől?
több mint 11 éve
www.49ers.com/media-gallery/videos/Coming_Soon_49ers_at_Patriots/fa394a46-8bd8-40af-9098-40e7dc0f4f5ckis hangulatfokozó
na ja, Cully előbb-utóbb lockdown corner lesz, ez a 2. éve
több mint 11 éve
2.34% of Chris Cullivers coverage snaps result in him giving up a 1st down or TD Lowest of all CBs with at least 100 snaps in coverage
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Eruka
1
Sziasztok! lehet, hogy nagyon off.... van ugyi a 2013-as londoni meccs-özön. Én - uram bocsá, kövezzetek meg - a PIT-MIN meccsre mennék...Dec 4.-től lehet venni jegyet, de csak a 2 meccsre együtt. Én kissé be vagyok tojva, hogy a januári release-kor egyetlen darab lower sideline jegy sem lesz.Na már most... van köztetek olyan lelkes drukker, aki venne velem 3-3 db jegyet a 2 meccsre? ráadásul ebben a formában 100 font helyett "csak" 80 font a jegy 1-1 meccsre. (minden +díjjal együtt kb 520 fontra jön ki a 6 db jegy, azaz 86-87 font/jegy.)
Én megveszem, csak legyen helye a másik meccsre a másik 3 jegynek 😊
ha valakit érdekel, akkor egyorsi@gmail.com címen elkezdhetünk egyeztetni 😊
köszi! És bocs, ha pofátlankodtam, de kézenfekvő volt, hogy itt kopogtassak 😊