San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Én ezzel nem tudok betelni....csak nézegetem, csak nézegetem..... 😀

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c2d42c/article/playoff-picture-2011szaszia
jó lenne Detroitot látni otthon megint. a kis punk Schwartzot megint jól bealázná Harbaugh 😀 bár szerintem nem lesz meg nekik a PO. Packers/Bears lesz az első 2.petey
Ne kezd, mert jönnek MacPhistoék és szétoffolják megint a topicot 😀 Most már úgyis a Harbaugh féle gyalázatos, brutális kézfogás után egész Chicago az ellenségük 😀 , örüljünk, hogy nem velünk vannak elfoglalva.
De egyébként én is szívesen látnám azt a PO meccset (inkább mint még1x a Giants).

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c2d42c/article/playoff-picture-2011szaszia
jó lenne Detroitot látni otthon megint. a kis punk Schwartzot megint jól bealázná Harbaugh 😀 bár szerintem nem lesz meg nekik a PO. Packers/Bears lesz az első 2.

több mint 13 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c2d42c/article/playoff-picture-2011
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
A lényeg hogy ha megütjük a vörös madarakat jövő héten akkor mienk a divízió.petey
jó meccs lesz, alig várom, persze megütésről szó sem lehet 😀

Hunter de rohadt gyors bakker, Frankie-re leszek kíváncsi menyire komoly az a térdsérülésFucu
Már most tiétek a divízió. De azért legalább egyszer hadd verjünk már meg titeket 😊
Ha most nem, akkor majd a sivatagi visszavágón...
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Isten bizony nem hittem volna, hogy 9 meccs után 8-1 lesz a mutatótok.Már egy Harbaugh-Luck reuniont vizionáltam, persze nagy letrade árán. Így kinéz nektek a szezon első fele után az év edzője díj is. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Na én most tudtam felvételről megnézni. Extázisban vagyok. Franky boy nélkül (bár passprotectionben ő is ott volt azért), passzjátékkal nyertünk. Hihetetlen! És 8-1!!!! Ez is ritka, hogy én Alexet dicsérjem, de most megteszem. Én még ennyire jól nem láttam játszani! Az intje is inkább TD passz volt, ha Ginn mondjuk nem fejelni akart volna, hanem elkapni (egyébként Junior volt az egyetlen nagy csalódás számomra). Patrick Willis egy állat, hihetetlen mit játszott, és Hunter mint Gore backup is nagyon okés volt.Akers meg ufo.
Szóval 8-1 és továbbra sem kaptunk rush TD, és továbbra is csak egy meccset játszottunk NFC Westből (meg a többiek is behúzták a W-ket)! Mintha mostanában nem lenne már annyira hangos az NFC West fikázás 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Szerintem Alex nagyot játszott, talán ezen a meccsen volt a legjobb idén. Erős, pontos passzai voltak, nagyon jól mozgott ki a zsebből, magabiztos volt nyomás alatt. Mindig ennyire magabiztos lenne, akkor még merészebb álmaink lehetnének. Az INT-ről nem tehetett, az egyértelműen Ginn hibája volt. Én úgy láttam igazi vezér volt, lehetett benne bízni. Amikor a zseb összeomlott kitáncolt, vagy futott belőle. Alabama Niners
Ebben jó részt egyet értünk, de a Giants utolsó TD-je és kick off-ja után a maradék játékidőt higgadtan ki kellett volna játszani, és még egy 1st down-t sem tudtunk összehozni, és ebben Alexnek is része volt... Valóban én is úgy látom, hogy idén most játszott a legjobban, de még ennél is tudna jobban játszani. 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A lényeg hogy ha megütjük a vörös madarakat jövő héten akkor mienk a divízió.petey
jó meccs lesz, alig várom, persze megütésről szó sem lehet 😀

Hunter de rohadt gyors bakker, Frankie-re leszek kíváncsi menyire komoly az a térdsérülés

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Az nfl.com-on nézegettem a csapat statisztikáit, és van egy-két érdekesség.
A szerzett yardok terén csak a 26.-ok vagyunk (passz és futás együtt) 310.4 yardal, ellenben a szerzett pontok terén a 7.-ek! 25.9 pont meccsenként. Ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy iszonyat hatékonyak vagyunk. Olyan statisztikát nem találtam amiben az lenne 1 pont megszerzéséért mennyi yardot kell elérni a csapatnak, az nálunk 11.99. Lehet kiböngészem, mert szerintem ebben a TOP3-ban lehetünk.
A turnover mutatónk 24-10 azaz +14! INT 12-3, Fumble 12-7. Gondolom a 4. down kisérlet kivédekezését nem számolják ide, viszont abban is +3-al állunk, mi 2 alkalommal nem tudtuk megcsinálni, ellenfeleink 5 alkalommal.
Sack-ek terén is vezetünk 23-21-re (nem tudom pontosan, de előző években ez sokkal rosszabb volt az tuti).

Alex Smith QB ratingje 95.8! 64% passzpontosság, 11/3 TD/INT

TD: 23 szerzett és mindössze 13 kapott!
FG: 23 értékesített és 15 bekapott

A 23TD-nkből 11 passzolt, 9 futott, 2 return, 1 def INT-ből.

Akers 50 yard feletti FG-ból 5/5, összesen 23/25, 2db 40-49y közöttit hibázott (emlékeim szerint az egyik blokkolt).

Az nem újdonság a védelmünk No. 1 futás ellen 73.2yard meccsenként, és a legkevesbb pontot is ellenünk szerezték 15.3 meccsenként. NEM FUTOTTAK ELLENÜNK TD-t 9 MECCS ALATT!

Szerintem ezek a statisztikák is jól mutatják, hogy nagyszerű csapatunk van idén, ugye még megemlítendő, hogy az egyetlen vereségünket is csak hosszabbításban szenvedtük el.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Egészen idáig én is úgy voltam a Friscoval hogy 7-1 ide vagy oda ennyire azért nincs királyság. Tévedtem, van.
több mint 13 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
A lényeg, hogy megvan a W, de ehhez első sorban a D# remek teljesítménye kellett, és itt most nem a CB-kre gondolok 😊
Rogers-nek voltak jó megmozdulásai, de az mindent elmond a CB-k teljesítményéről, hogy Eli még akkor is oda merte dobni a labdát, ha ketten álltak az elkapón...és nagyon sokszor nem rajtunk múlt, hogy nem lett belőle elkapás 😐
Azon azért ki voltam akadva, hogy megint a kritikus pillanatban nem tudtunk csinálni legalább egy 1st down-t. Ha az utolsó drive-ban harmadszor is behúzza a Giants a negyedik kísérletet, akkor rámentek volna a két pontosra, és nézhettünk volna. De persze megint jött Justin Smith és mentette a menthetőt. Alexnek voltak nagyon jó pillanatai, több kéne belőle 😊
Patrick Willis is nagyot játszott!red6t6
Szerintem Alex nagyot játszott, talán ezen a meccsen volt a legjobb idén. Erős, pontos passzai voltak, nagyon jól mozgott ki a zsebből, magabiztos volt nyomás alatt. Mindig ennyire magabiztos lenne, akkor még merészebb álmaink lehetnének. Az INT-ről nem tehetett, az egyértelműen Ginn hibája volt. Én úgy láttam igazi vezér volt, lehetett benne bízni. Amikor a zseb összeomlott kitáncolt, vagy futott belőle. Akik kég külön dicséretet érdemelnek az a fal, egy ilyen erős védelem ellen is megbízhatóan teljesítettek, persze nem hibátlanul, viszont adtak elég időt Alexnek a passzokra. A futás most nem ment, passzoltunk, gondoltátok volna, hogy passzdominanciával tudunk hozni meccset??? Én nem! A védelem megint a toppon volt, nem is lehet kiemelni senkit, mert mind szuperek voltak. Akers újra egy külön kategória, iszonyat a fickó. Idén eddig 5/5 50+ yard felettről.
Harbó kócs, meg az own side kick-el, hát azt hittem berosálok! Annak ellenére, hogy "csak" FG-t hoztunk belőle, szerintem óriási lélektani hatása volt, pozití nekünk, demoralizáló az ellenfélnek. Nekem tetszik ez a kicsit college foci feeling amit Harbó hozott.
Még van 5 meccsünk a csoporton belül, plusz a Ravens idegenben, Steelers otthon. Ebből 4-5 meccset hozni kell, viszont evés közben jön meg az étvágy. a 11-5 vagy 12-4-es mérleg az előző évek szenvedéseihez képest maga a csoda lenne!
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Grat és köszi 😊 Azért kezdek egyre inkább büszke lenni arra a győzelmünkre ellenetek,és megmondom őszintén amikor a meccsünk utáni press conf-on Romo mondta hogy ez egy jó csapat sok meccet fog még idén nyerni én azt gondoltam hogy ugye csak a tisztelet köröket rója le,de mégis csak igaza lett 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
A lényeg, hogy megvan a W, de ehhez első sorban a D# remek teljesítménye kellett, és itt most nem a CB-kre gondolok 😊
Rogers-nek voltak jó megmozdulásai, de az mindent elmond a CB-k teljesítményéről, hogy Eli még akkor is oda merte dobni a labdát, ha ketten álltak az elkapón...és nagyon sokszor nem rajtunk múlt, hogy nem lett belőle elkapás 😐
Azon azért ki voltam akadva, hogy megint a kritikus pillanatban nem tudtunk csinálni legalább egy 1st down-t. Ha az utolsó drive-ban harmadszor is behúzza a Giants a negyedik kísérletet, akkor rámentek volna a két pontosra, és nézhettünk volna. De persze megint jött Justin Smith és mentette a menthetőt. Alexnek voltak nagyon jó pillanatai, több kéne belőle 😊
Patrick Willis is nagyot játszott!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Gratula nektek srácok! Jobb csapat vagytok, mint gondoltam. A D nagyon jó, és tegnap Alex Smith is az volt. Harboughnak nagyon jó húzása volt az onside kick és nektek pedig az, hogy őt választottátok, mint HC. Volt némi szerencsefaktor is a győzelmetekben, de abszolút megérdemeltétek. Remélem találkozunk még idén (és visszavágunk :p), de nekünk közel se biztos így már a PO. Pedig ott még lehet nagyobb meccs lenne, mint a tegnapi és azért az sem volt piskóta.

több mint 13 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
Nekem pedig olyan érzésem volt, hogy Ginn Jr. fog alkotni valami nagyot.Alabama Niners
Hátez nem jött be, inkább hibázott mint jó megmozdulásai lettek volna.

A lényeg megvan a győzelem! 8-1!

Az NFC West nagy napja volt a mai 4/4 győzelem, az áldozatok: Giants, Ravens, Eagles, Browns!Alabama Niners
A lényeg hogy ha megütjük a vörös madarakat jövő héten akkor mienk a divízió.

Ami a legjobb: az utolsó D playben csak 10-en voltunk a pályán 😂 :cool:petey
Na megint a lényegekről maradtam le 😊
Első félidőt néztem, aztán bealudtam, mire meg megébredtem éjjel, már vége volt a meccsnek. Azért a kis onside kick jó húzás volt, bár annyira élni nem tudtunk vele, de legalább vezetéssel mentünk az öltözőbe.
Meg a lényeg a W, kvázi ,,akármilyen'' játékkal, de győztünk, Eliéket is megvertük 😊 😊

több mint 13 éve
Nekem pedig olyan érzésem volt, hogy Ginn Jr. fog alkotni valami nagyot.Alabama Niners

Az NFC West nagy napja volt a mai 4/4 győzelem, az áldozatok: Giants, Ravens, Eagles, Browns!Alabama Niners
A lényeg hogy ha megütjük a vörös madarakat jövő héten akkor mienk a divízió.

Ami a legjobb: az utolsó D playben csak 10-en voltunk a pályán 😂 :cool:

több mint 13 éve

Az NFC West nagy napja volt a mai 4/4 győzelem, az áldozatok: Giants, Ravens, Eagles, Browns!
több mint 13 éve
Nekem pedig olyan érzésem volt, hogy Ginn Jr. fog alkotni valami nagyot.
több mint 13 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
...érdekes módon nem izgulok annyira...petey
Érdekes, hogy én múlt héten izgultam kevésbé, most viszont van bennem para. Bár szurkolóként természetesen 1-esre veszem a meccset, nem gondolom, hogy sima menet lesz, mégha a számok inkább a mi oldalunk felé billennek is. Örülnék a W-nek, de szerintem abszolute kétesélyes a ma este.
több mint 13 éve
Na akkar a mai meccshez egy nagy kalappal a srácoknak, érdekes módon nem izgulok annyira. Győzelmet várok, mert ha végig jól tudunk futni, akkor lent tudjuk tartani Manninget a pályáról, és ha rá lesznek kényszerítve a passzolásra, akkor több emebrt tudunk coveragbe-ba tolni és lesz 1-2 Eli pick(6) 😊 És jöhetnek a PA passzok a szintén nem túl acélos Giants passz D ellen.

kemény, jó meccset várok, sérültünk nagyon nincs, remélhetőleg Ray Mac visszatér, míg a Giantsnál Manningham, Bradshaw és Nicks nem lesz valószínűleg.

több mint 13 éve
Ha még nem lett volna.

Quarterbacking Made Simple

http://www.grantland.com/story/_/id/7218353/quarterbacking-made-simple

A key reason for this is that Harbaugh has made the passing game easier for Smith, particularly when it comes to beating the blitz. Of course, coaches often say they are "simplifying the playbook," but Harbaugh has been able to do it coherently and in a way that actually aids his quarterback's ability to succeed rather than simply removes options.DoM
Köszi Dom, érdekes olvasmányok. Ez az amit szeretek, hogy nem a játékosoktól várja a nagy playeket Harbs, hanem olyan stratégiákat dolgoznak ki, amikkel meccset lehet nyerni. Nem dobunk 400+ yardot minden meccsen? nem is kell. 8 embert tolnak a boxba? nem baj, megoldjuk(Jumbo package). nem kapják el a labdát a WR-ek? dobjunk az OT/NT-nek 😀 nonszensz 😂 de működik.

ez a kép adja:

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha még nem lett volna.

Quarterbacking Made Simple

http://www.grantland.com/story/_/id/7218353/quarterbacking-made-simple

A key reason for this is that Harbaugh has made the passing game easier for Smith, particularly when it comes to beating the blitz. Of course, coaches often say they are "simplifying the playbook," but Harbaugh has been able to do it coherently and in a way that actually aids his quarterback's ability to succeed rather than simply removes options.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
na, menjetek szobára az elméletekkel 😀

ma felnéztem a 49ers hivatalos forumára, ahol tag vagyok és röhögtem egy nagyot:

A helyes megnevezés természetesen Red Zone szokott lenni, csak ma ugye 11/11/11 van.petey
OK, másképp mondom, Giantsben nem Eli irányít majd, hanem CJ Hunter, és jól odacsap! 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

ma felnéztem a 49ers hivatalos forumára, ahol tag vagyok és röhögtem egy nagyot:

A helyes megnevezés természetesen Red Zone szokott lenni, csak ma ugye 11/11/11 van.petey
több mint 13 éve

A helyes megnevezés természetesen Red Zone szokott lenni, csak ma ugye 11/11/11 van.