San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 544
Hát én nem tudom, de sztem nagyon nincs ellenfele lábmunkában - sem - Rodgersnek...
több mint 12 éve
láttad a Philly meccset? 😊 na azon volt impro. elvileg Ginn a mélységi elkapó, de ő még náthát sem tud elkapni nemhogy passzt. nézzük meg mi lesz egy full offseasonnal, gyakorlatilag nem tudtak összeszokni. sztem Edwards év végén lapát, és kell egy faja WR drafton.red, milyen tökösebb QB-t akarsz? az egyetlen ami Alex ellen szól az az, hogy nincs beéptve ágyú a karja helyére. viszont iszonyat mobilis. ami pl. Aaron nem.Nem, valóban nem kell állandóan mélyet dobni, de azért néha kéne, nekem hiányzik. Szép az, amikor beleszerkesztik a mélyen nyargaló elkapó kezébe a bőrt 😊 Meg nem tudom, de én még mindig úgy érzem, hogy ha nem tudja megjátszani a playt, nem tud improvizálni. Nyilván ha több időt kapna a faltól más lenne a szituáció, de ez van most ezzel kell főzni, és ehhez lassúnak érzem. Arra jók ezek a közép/rövid passzos játékok, hogy visszatérjen az önbizalma.red6t6
nem kell nekünk állandóan mélyet dobni, mert pl. mélységi fegyverünk nincs is(DeSean Jackson pl), jó nekünk a közép/rövid passzos játék, hiszen futó csapat vagyunk.petey
szaba, arra gondoltam hogy fürgébb, jobban ki tud bújni a sackből. tudom hogy A-Rod összehoz kb 300 yardot futásból egy év alatt. 😀
több mint 12 éve
red6t6
988
red, milyen tökösebb QB-t akarsz? az egyetlen ami Alex ellen szól az az, hogy nincs beéptve ágyú a karja helyére. viszont iszonyat mobilis. ami pl. Aaron nem.Nem, valóban nem kell állandóan mélyet dobni, de azért néha kéne, nekem hiányzik. Szép az, amikor beleszerkesztik a mélyen nyargaló elkapó kezébe a bőrt 😊 Meg nem tudom, de én még mindig úgy érzem, hogy ha nem tudja megjátszani a playt, nem tud improvizálni. Nyilván ha több időt kapna a faltól más lenne a szituáció, de ez van most ezzel kell főzni, és ehhez lassúnak érzem. Arra jók ezek a közép/rövid passzos játékok, hogy visszatérjen az önbizalma.
nem kell nekünk állandóan mélyet dobni, mert pl. mélységi fegyverünk nincs is(DeSean Jackson pl), jó nekünk a közép/rövid passzos játék, hiszen futó csapat vagyunk.petey
több mint 12 éve
szaba
10 544
Ha kikap most csütörtök este a Seahawks akkor már clincheltük a Westet. de ugye mondani sem kell Harb nem így működik.Aaron Rodgers nem mobilis? WTF...
red, milyen tökösebb QB-t akarsz? az egyetlen ami Alex ellen szól az az, hogy nincs beéptve ágyú a karja helyére. viszont iszonyat mobilis. ami pl. Aaron nem.
több mint 12 éve
Ha kikap most csütörtök este a Seahawks akkor már clincheltük a Westet. de ugye mondani sem kell Harb nem így működik. red, milyen tökösebb QB-t akarsz? az egyetlen ami Alex ellen szól az az, hogy nincs beéptve ágyú a karja helyére. viszont iszonyat mobilis. ami pl. Aaron nem.
nem kell nekünk állandóan mélyet dobni, mert pl. mélységi fegyverünk nincs is(DeSean Jackson pl), jó nekünk a közép/rövid passzos játék, hiszen futó csapat vagyunk.
több mint 13 éve
É...De ne szaladjunk ennyire előre, legyen meg előbb a PO. Idén nekem az már elég. ...red6t6A következő 5 meccsből 1-et kell megnyerni, hogy biztos csoportelsők legyünk, és így PO-ban legyünk. Nem kicsit fogok kiakadni, ha a Rams lenyomna minket, és a következő héten nem biztosítanánk már magunkat....
több mint 13 éve
red6t6
988
Én nem bánom, hogy ilyen lesz jövőre a sorsolásunk, jobb csapatoktól lehet tanulni. Az O# falon most látszódott igazán, hogy van még mit gyúrni. Én Alexról sem azt gondolom, hogy hú de jó lett, hanem inkább azt, hogy Harbaugh megtalálta a neki való játékstílust. De ezzel azért nem lehet SB-t nyerni. Szerintem még mindig elkélne egy tökösebb QB, és akkor játszhatnánk bátrabb játékot is. A védelemben a secondery nem túl acélos. Ha eljutnánk a Packersig, Rodgers széthajigálna minket, mert neki ideje is lenne rá. Saints szintén veszélyes lenne, de azért Brees nem kap annyi időt, ott még lehetne keresni valónk. De ne szaladjunk ennyire előre, legyen meg előbb a PO. Idén nekem az már elég. Tényleg küzdjük fel magunkat a top 5-be, aztán onnan már bármikor becsúszhat egykét SB. De ez még évek kemény munkája...én türelmes vagyok 😊
több mint 13 éve
Azért így is szép, hogy majd' 20 év után ismét pozitív mérleggel állunk, ráadásul nem csak 1-2 W híján, hanem egész nagy különbséggel és egész jó helyen összesítva az NFL táblázatát (legalábbis mostanáig 😊 ).Ha ezt tudjuk tartani még évekig, akkor lesz még sok PO és döntő esély is 😉
több mint 13 éve
senki nem mondta hogy könnyű lesz, de ez egy remek alkalom volt hogy megtegyék a kiigazításokat a következő esetre. a Steelers ellen nem hinném hogy hasonlót fogunk látni.Nagyon korrekt meglátások!10 hét alatt ötször voltunk a keleti parton, ebből egyedül a Ravens szenzációs D-je tudott profitálni, a másik négy meccset behúztukAz én tippem is 13-3. Egyébként is bármi lesz, már elégedett vagyok a szezonnal. Véget értek a böjtölős évek! Nem vagyunk még ott a top csapatok közt, de már jövünk fel, mint a búvárfing. Edzői gárdánk már van, tehát csapatunk is van/lesz. Túlzónak éreztem eddig is a 2. helyet a PR-on, de az első tízben már biztos bent vagyunk.red6t6
én nem tudom ki rakja össze a menetrendet de ez elég fárasztó lehetett és a csapat kihozta belőle a maximumot
a hátralévő 5 meccsből négyet behúzunk és 13-3-as alapszakasszal jutunk a rájátszásba
ha valaki szezon előtt ezt mondja kiröhögöm, de szerencsére így is én röhögök 😂 😂 😂
ja és 11 meccs után még mindig nincs futott TD ellenünkcápa77
Teljesen egyetértek Veled.
Nekem csak annyi vitaindítóm lenne, hogy szerintem- a meccs többszöri mefnézése, és némi eszmecsere után....nagyon nagyon nehéz meccsek várnak rátok! Nagyon nem lesz egyszerű.Helmut Zimmer
a csütörtök esti Ravens ellen a Packers is vért izzadt volna, az tuti.
az én tippem 13-3, Cards, Rams(2), Steelers W 😊
több mint 13 éve
Nekem csak annyi vitaindítóm lenne, hogy szerintem- a meccs többszöri mefnézése, és némi eszmecsere után....nagyon nagyon nehéz meccsek várnak rátok! Nagyon nem lesz egyszerű.Helmut ZimmerSzerintem is nehéz lesz, én a 13-3-at tulzónak érzem most. 2-3 W bőven bejöhet (Rams itthon, Cards idegenben és talán Rams idegenben is. Steelers ugyanazt fogja játszani mint a Ravens, szorosabb lesz, azért red zone-ig el fogunk jutni, de szerintem L, és Hóksz ellen idegenben is). Szóval a pesszimistább tippem 11-5, optimistább 12-4. Bármelyik jön be boldog leszek, ez a szezon végre vmi 😀
A jövő évi schedule meg BRUTÁL :rolleyes:
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Nagyon korrekt meglátások!10 hét alatt ötször voltunk a keleti parton, ebből egyedül a Ravens szenzációs D-je tudott profitálni, a másik négy meccset behúztukAz én tippem is 13-3. Egyébként is bármi lesz, már elégedett vagyok a szezonnal. Véget értek a böjtölős évek! Nem vagyunk még ott a top csapatok közt, de már jövünk fel, mint a búvárfing. Edzői gárdánk már van, tehát csapatunk is van/lesz. Túlzónak éreztem eddig is a 2. helyet a PR-on, de az első tízben már biztos bent vagyunk.red6t6
én nem tudom ki rakja össze a menetrendet de ez elég fárasztó lehetett és a csapat kihozta belőle a maximumot
a hátralévő 5 meccsből négyet behúzunk és 13-3-as alapszakasszal jutunk a rájátszásba
ha valaki szezon előtt ezt mondja kiröhögöm, de szerencsére így is én röhögök 😂 😂 😂
Teljesen egyetértek Veled.
Nekem csak annyi vitaindítóm lenne, hogy szerintem- a meccs többszöri mefnézése, és némi eszmecsere után....nagyon nagyon nehéz meccsek várnak rátok! Nagyon nem lesz egyszerű.
több mint 13 éve
Lassan arról kell beszélnünk, szervezünk-e közös meccsnézést a PO-ra !!!!! wááoooo 😊
több mint 13 éve
csak nézzük meg mit tudunk egy full offseasonnal. kell majd egy brutál DB a secondaryba, ott vagyunk a legsebezhetőbbek.a jövő évi schedule nem lesz népünnepély, de hajrá, meg tudjuk mutatni hogy ez az év nem véletlen volt, fel tudunk emelkedni elit szintre.
The Niners will play the winner of the NFC South (the New Orleans Saints, most likely) on the road.
They’ll also host the winner of the NFC East (the Dallas Cowboys or the New York Giants).
They’ll play the entire NFC North division, so they’ll get the Green Bay Packers and the Minnesota Vikings at home, and they’ll travel to play the Detroit Lions and the Chicago Bears.
They’ll also play the entire AFC East division, so they’ll have to fly across the country to play the New England Patriots and the New York Jets. They’ll also get the Miami Dolphins and the Buffalo Bills at home.
kemény mi? 😊
több mint 13 éve
red6t6
988
10 hét alatt ötször voltunk a keleti parton, ebből egyedül a Ravens szenzációs D-je tudott profitálni, a másik négy meccset behúztukAz én tippem is 13-3. Egyébként is bármi lesz, már elégedett vagyok a szezonnal. Véget értek a böjtölős évek! Nem vagyunk még ott a top csapatok közt, de már jövünk fel, mint a búvárfing. Edzői gárdánk már van, tehát csapatunk is van/lesz. Túlzónak éreztem eddig is a 2. helyet a PR-on, de az első tízben már biztos bent vagyunk.
több mint 13 éve
doka
111
Az mondjuk szerintem a legnagyobb csoda, hogy még mindig nem futottak ellenünk TD-t. A védelemmel nagyon meg voltam elégedve a Ravens elllen.
több mint 13 éve
10 hét alatt ötször voltunk a keleti parton, ebből egyedül a Ravens szenzációs D-je tudott profitálni, a másik négy meccset behúztukén nem tudom ki rakja össze a menetrendet de ez elég fárasztó lehetett és a csapat kihozta belőle a maximumot
ja és 11 meccs után még mindig nincs futott TD ellenünk
több mint 13 éve
"Iron sharpens iron, my brother John is the sharpest knife I’ve encountered" Jim H.
több mint 13 éve
Most néztem végig :rolleyes: Hát Alexünk többet volt a hátán, mint a lábán, ha meg azon volt, akkor az életéért futott. Nagyjából first downt se nagyon tudtunk elérni 😕 Nem tudom pontosan, de talán 35 y volt a legközelebb, ahova jutottunk.
Szenzációs volt a holló D#. Megérdemelt L. Remélem PO-ig javulunk.
több mint 13 éve
azért Edwards is küzdhetett volna jobban a labdáért a félidő végén. Smith befelé dobta, Edwards kifelé ment. nem egy lapon voltak. a végén is Ginn baszki mit ejtett el 4th down-nál.volt screen. kis bubble Ginn-nek, Crabs blokkolt jött belőle 8 yard
egy darab screent nem nagyon láttam. max protectionben is úgy jöttek át, mintha 8 bólyát raktak volna csak le.
a DPI kicsit erős volt, de megadják az ilyet sajnos, a chop block is jogos volt azért, bár Chilo csak rárakta a kezét a hátára mikor esett el.
következő 2 hetet tuti W-re kell venni, aztán meglátjuk 😊petey
Nagyon megették az O-line-t, csóró Alex azt se tudta merre meneküljön majdnem minden playben, ráadásul néha nem is olvasta jól honnan fog jönni a blitz
ez egy vállalható vereség, ráadásul amit petey írt, hogy 3 nap pihi-felkészülés és a 3 órás időeltolódás is, de nem ezen ment el.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Azért a QB védelmét még lehetne javítani, mert így Alex nem fog sokáig élni. Tudom, nem minden héten Ravens kaliberű D jön szembe, de azért na.
több mint 13 éve
azért Edwards is küzdhetett volna jobban a labdáért a félidő végén. Smith befelé dobta, Edwards kifelé ment. nem egy lapon voltak. a végén is Ginn baszki mit ejtett el 4th down-nál. egy darab screent nem nagyon láttam. max protectionben is úgy jöttek át, mintha 8 bólyát raktak volna csak le.
a DPI kicsit erős volt, de megadják az ilyet sajnos, a chop block is jogos volt azért, bár Chilo csak rárakta a kezét a hátára mikor esett el.
következő 2 hetet tuti W-re kell venni, aztán meglátjuk 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem két oka volt a 49ers vereségének: az egyik az O# line, ezt nem kell ragozni, a másik pedig a túlontúl óvatos D# playhívások semmi komoly kockáztatásba nem mentek bele, igazi látványos blitz-play nem igen volt, talán még egy valamirevaló QB hurry-t sem tudott felmutatni a 49ers.
több mint 13 éve
Ha reálisan nézzük hazai pályán a Ravens volt az esélyesebb. Be is jött ez, a D line-juk megette a falunkat. A falunk eddig erőn felül teljesített, most nem. Fiatal fal ez még, és kicsit rutintalan is. Ha nincs pass protection Alex teljesítménye is nagyot esik. A védelem helyén volt újra, nem lett futott TD és 100y feletti futó sem. Nagy kár volt, hogy nem lett meg a Ginn TD, az egész más meccset eredményezett volna. Amikor az történt nem hittem a szememnek, pontos hosszúpassz Alextől, és coverben elkapás Ginntől, majd a védők lerázása és TD. Mindkettejük egójának jó lett volna ez a jövőre való tekintettel.Nem szomorkodom a vereség miatt, számítottam rá.
A visszalévő 5 meccsből 4-1 vagy 3-2-vel jövünk ki, ami 13-3 / 12-4 -es mutatót hoz, ami szenzációs!
Az elmúlt 10 idényt visszanézve, eddig 2-3 szezon kellett ennyi győzelemhez!
több mint 13 éve
sokat nyomott a latba a rövid hét, 3 nap pihi és felkészülés. még így is respekt hogy helyt álltunk 3 és fél negyedig.