San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
a másik: volt egy fasza fake FG TD-nk, de visszafújták mert Wiz dobott egy pirosat, viszont a snap már megvolt, úgyhogy nem tudom mire fújták vissza? na ebből aztán ugye kihagyott FG, első TD Arizonának...azt a bírók baszták el.
😐petey
több mint 12 éve
a másik: volt egy fasza fake FG TD-nk, de visszafújták mert Wiz dobott egy pirosat, viszont a snap már megvolt, úgyhogy nem tudom mire fújták vissza? na ebből aztán ugye kihagyott FG, első TD Arizonának...😐
több mint 12 éve
red6t6
988
többet nem akarok látni 56 FG-t látni.Én is kiütést kapok már ettől a sok FG-tól... 😕 Szörnyen impotens a redzone teljesítményünk!
a reális eredmény 30+-21 lett volna, dehát így nem lehet ha akarunk vmit is...petey
több mint 12 éve
red6t6
988
Ettől féltem... 😕 Fejben nem voltunk ott. Nekem nem tetszik ez a mentalitás! Ha jövő héten nem nyerünk, már pedig így nem fogunk, akkor idén már nem nyerünk meccset. Ettől eltekintve előrelépés ez az év. Ezt a meccset igyekszem elfelejteni, nehéz lesz... 😕 Az O# monnyon le!
több mint 12 éve
többet nem akarok látni 56 FG-t látni. a reális eredmény 30+-21 lett volna, dehát így nem lehet ha akarunk vmit is...
több mint 12 éve
Kérdésesek: Willis 😕 , Edwards, Rogers, Tarell BrownNáluk Heap, Joey Porter, Rhodes
Kell a W, go niners!
Tetszik ez a futás elemzés
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-anatomy-of-a-play/09000d5d824ce62a/Anatomy-San-Francisco-s-power-running-game
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
na ma fél 6-kor irány a jégcsarnok, este meccs, ütni kell a Vörösöket! 😀mondjuk fel vannak pörögve, meg otthon is lesznek, de megoldottunk nehezebb feladatot is!
gó nájnörz!
több mint 12 éve
Petey! Nagyon ott van az a kép, amit betettél a Cards topikra 😀diverdocez a legkevesebb 😉
szerintem kemény meccs lesz, fel lesznek paprikázva biztos a madarak a Cowboys után, de mi jól lehűtjük őket.
Crabtree oktatta PP-t, vasárnap sem lesz másként. 😊 nem hinném hogy Harb és csapata átnézne rajtuk.
Beanie megint felköhögi a labdát remélem, Kolb meg eladja, vagy fumble lesz a pass rushtól, mi meg köszönjük és pontokat csinálunk. 😀 ha nyerünk, zsinórban a 3. év lesz hogy sweepeljük őket.
több mint 12 éve
Petey! Nagyon ott van az a kép, amit betettél a Cards topikra 😀
több mint 12 éve
kell a1st round bye. Ha egálban végzünk a NO-val, mienk a tie breaker, így kell még 3 meccs mindenképp....Braylon Edwards kezdeni akar Arizonában, én örülnék neki. így is kikapnak, de Edwardsal tuti 😛peteyAz ilyen meccseken nyilvánul meg a csapat hozzáállása. Nincs már igazán tétje a meccsnek (persze van, de talán jobb is lenne, ha nem pihennénk az első PO körben... igaz, ahhoz ki kéne kapnunk, amit megint nem szeretnék 😊 ), de én nagyon remélem, hogy odateszik magukat rendesen, mintha az életük múlna rajta, bár Harbaugh-t ismerve ez garantált 😊red6t6
több mint 12 éve
red6t6
988
...Braylon Edwards kezdeni akar Arizonában, én örülnék neki. így is kikapnak, de Edwardsal tuti 😛peteyAz ilyen meccseken nyilvánul meg a csapat hozzáállása. Nincs már igazán tétje a meccsnek (persze van, de talán jobb is lenne, ha nem pihennénk az első PO körben... igaz, ahhoz ki kéne kapnunk, amit megint nem szeretnék 😊 ), de én nagyon remélem, hogy odateszik magukat rendesen, mintha az életük múlna rajta, bár Harbaugh-t ismerve ez garantált 😊
több mint 12 éve
remek deal. Boone-t is kedvelem/tem eddig is. Singletary csak betörte, amíg itt volt. srác jó draft helyen ment volna el ha nem lettek volna alkohol/viselkedési problémái(bebaszva rendőrautón ugrálás stb) 😀 zsír kis depth.Braylon Edwards kezdeni akar Arizonában, én örülnék neki. így is kikapnak, de Edwardsal tuti 😛
több mint 12 éve
Boone marad 2014-ig.According to information obtained by CSNBayArea.com, Boone's deal includes three new years with $5.5 million of new money, including $2.24 million guaranteed. He received a $1.7 million signing bonus when he signed the deal.
több mint 12 éve
Egyszer az egész csapat a SB-t a Blöff-ben néztük, én sokszor néztem meccset a Cafe Pelle-ben, de éjszakára megkaphatjuk a Pécsi Est-et is... szóval lehetőség bőven, de szívesen megoldhatjuk háziban is.... de annak sincs akadálya, hogy felugorjunk Fehérvárra, vagy Pestre...kitüntető figyelmedet köszönöm! 😊 ... jó választás volt 😊.... na oké, viszek egyet a közös PO-nézésre is, és ha összejövünk annyian, akkor akár 2-t is 😊szasziaHa már közös meccsnézés: van Pécsett olyan vendéglátóipari egység ahol normálisan lehet nfl meccset nézni? Tudsz ilyet?diverdoc
több mint 12 éve
Kérdés: PO-ba jutás során a rangsor felállításában mit vesznek figyelembe, ha azonos a mútató, és nem volt head to head meccs? Magyarul, ha a Saintsel azonos lesz a mutatonk, mondjuk 12-4, akkor mi alapján döl el melyikünk megy WC köre és melyikünk a divisió körbe hazai pályával? A konferencián belüli mutató (ez jó lenne, mert abban jobbak vagyunk egyelőre)?diverdocAsszem először közös ellenfelek, utána meg konferencián belüli mutató.
több mint 12 éve
Kérdés: PO-ba jutás során a rangsor felállításában mit vesznek figyelembe, ha azonos a mútató, és nem volt head to head meccs? Magyarul, ha a Saintsel azonos lesz a mutatonk, mondjuk 12-4, akkor mi alapján döl el melyikünk megy WC köre és melyikünk a divisió körbe hazai pályával? A konferencián belüli mutató (ez jó lenne, mert abban jobbak vagyunk egyelőre)?
több mint 12 éve
kitüntető figyelmedet köszönöm! 😊 ... jó választás volt 😊.... na oké, viszek egyet a közös PO-nézésre is, és ha összejövünk annyian, akkor akár 2-t is 😊szasziaHa már közös meccsnézés: van Pécsett olyan vendéglátóipari egység ahol normálisan lehet nfl meccset nézni? Tudsz ilyet?
több mint 12 éve
kitüntető figyelmedet köszönöm! 😊 ... jó választás volt 😊.... na oké, viszek egyet a közös PO-nézésre is, és ha összejövünk annyian, akkor akár 2-t is 😊most bontottam és dekantálok egy üveg 2003-as Bock Royal Cuvée-t.... de - diverdoc miatt - nem merek még beleinniszasziaszaszia! most jutott el az agyamig, hogy mennyire stílszerű volt a választásod ezzel a borral, úgy, hogy a rams ellen lett meg a PO!
Attól eltekintve, hogy a Józsi borai rohadt jók, a Bock-kal koccintás ebben a helyzetben nagyott ott van (St.Louis Bocks 😀 )!diverdoc
több mint 12 éve
Én egy olyan SMITH mezt szeretnék amin az alábbi számok szerepelnek 11, 30, 94, 99 😀 A vicc, hogy láttam pár éve ilyeneket, amin 4db szám volt.
több mint 12 éve
Fucu, ha megnézed a videot, akkor Jim ügyesen elhajolt a Gatorade zuhany elől 😊Làttam az ismétlésben, de egy kis fejmosàs volt 😊
petey
több mint 12 éve
hiába, élni tudni kell 😀Fucu, ha megnézed a videot, akkor Jim ügyesen elhajolt a Gatorade zuhany elől 😊
Baltazar, köszi, bár nem tudom mennyire lesznek fent kezdők az utolsó előtti meccsen.
több mint 12 éve
most bontottam és dekantálok egy üveg 2003-as Bock Royal Cuvée-t.... de - diverdoc miatt - nem merek még beleinniszasziaszaszia! most jutott el az agyamig, hogy mennyire stílszerű volt a választásod ezzel a borral, úgy, hogy a rams ellen lett meg a PO!
Attól eltekintve, hogy a Józsi borai rohadt jók, a Bock-kal koccintás ebben a helyzetben nagyott ott van (St.Louis Bocks 😀 )!
több mint 12 éve
Gratula Nektek! Ki hitte volna a szezon előtt, de behúztátok csont nélkül. Remélem hozzánk már csak pihizni jöttök, és nem lesz semmi keménykedés 😉
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
gratula srácok, már kijárt ennyi év utánhttp://a.espncdn.com/photo/2011/1204/nfl_a_jimhts_576.jpg