Seattle Seahawks
62 feliratkozó
1 napja
Olvastam egy olyan cikket ahol Breece Hall futoert fevettuk a kapcsolatot a Jetsel.Adnam foleg hogy 24 eves atlag feletti teljesitmenyt nyujto jatekosrol van szo es a drafton Love utan eleg nagy szakadek van futokba.
5 napja
Milroenak jó a lába, jó a karja, jó a testfelépítése. Abban gyenge, ami fejleszthető (pontosság, olvasás, zsebben nyomás érzékelése). Előszezonban talán meglátjuk, hogy hogyan reagált a képzésre, de nem valószínű, hogy kész van.A szezonban harmadik qb szintű lehetőséget kapott az első csapattal, azaz nem sokat. Meki azt nyilatkozta, hogy van (jellemzően RPO) csomag Milroera szabva, de SamD tündöklésével ezek elsikkadtak.
Az ő szemszögéből parádés helyen van, mert jó környezetben fejlődhet (Darnoldon is látszik, hogy mennyire kedvező). Darnold szerződése miatt a 2026-os szezon biztosan az övé, nyugodtan fejlődhet Milroe. 1 év múlva merülhet fel reálisan az a kérdés, hogy mi legyen vele.
Szerkesztette: peet_24
5 napja
Aaron Rodgers 3 évig padozott Favre mögött.Akár O# séma váltásként idővel kaphat több szerepet. A sérülések is ott vannak,nem baj ha egy jó írányító hadrafogható.Ha tényleg korszakos zseni,akkor nem hinném,hogy elengednék . Akkor inkább 3 év múlva még SD-ból ki lehet hozni egy RW "közeli" cserét.
Szerkesztette: Zman77
5 napja
Azon gondolkoztam ma, hogyha Darnold folytatja ezt a jo teljesitmenyt evekig, mi lesz Milroe-val?Sajnos ilyen ez a popszakma. A csapatoknak a célja a győzelem és nem pedig a fiatal tehetségek kinevelése. Ha Darnold jól játszik, akkor Milroe szerződése majd szépen kifut, vagy valami kétségbeesett csapat cserél érte.
Felre ne ertsetek en nagyon megszerettem Darnoldot, sztem egy jo iranyito es orulnek ha tenyleg ezt a teljesitmeny hozna minimum amit letett az elmult 2 evben.
De ott van egy fiatal tehetseg aki labon is nagy fegyver lehet.
Kivancsi lennek ti mit gondoltok a jovojerol?
balint74
Szerkesztette: Sebii
6 napja
Azon gondolkoztam ma, hogyha Darnold folytatja ezt a jo teljesitmenyt evekig, mi lesz Milroe-val?Felre ne ertsetek en nagyon megszerettem Darnoldot, sztem egy jo iranyito es orulnek ha tenyleg ezt a teljesitmeny hozna minimum amit letett az elmult 2 evben.
De ott van egy fiatal tehetseg aki labon is nagy fegyver lehet.
Kivancsi lennek ti mit gondoltok a jovojerol?
7 napja
Dexter Lawrence?
Dagobert bácsi
Murphy, a cap és a drafttőke kárára menne a dolog. Egyszerűen nincs ennyi upside benne.Dexter Leo legjobb baratja kb. (ide repultek a PO menetelesre is, hogy eloben szurkoljanak), szoval biztosan felmerul a kerdes, de nekunk nem 1tech DT-re van szuksegunk szerintem, hanem edge-re aki a szeleken kepes nyomast gyakorolni. Nyilvan egy elit 1 tech mindenhova elfer, de kifejezetten nem ott van a gyengepont a vedelemben. Amugy iden a legkivancsibb Rylie Mills-re leszek, hogy 3 techbol sikerul-e jelentos szamokat hoznia most, hogy egeszseges. Az a bullrush a dontoben nagyon ott volt.
peet_24
7 napja
Murphy, a cap és a drafttőke kárára menne a dolog. Egyszerűen nincs ennyi upside benne.
7 napja
Dagobert bácsi
299
Dexter Lawrence?
8 napja
Érkeztem egy újabb mock draftal ha én lennék Mcdonald-ék helyébe.Szerintem ez így baszó lenne , de kétlem hogy eltudnánk ezek közül a játekosok közül kapni mindenkit.
49. Chris Johnson (CB, San Diego State) Ez egy nagyszerű húzás a második kör közepén. Johnson egy fizikális, 4.40-es sebességű cornerback, aki remekül illik a Seahawks hagyományosan zónázó vagy "Cover 3" sémájába.
64. Anthony Hill Jr. (LB, Texas) Sokak szerint Hill az egyik legrobbanékonyabb linebacker az idei class-ban. A Texasban mutatott játéka alapján egy igazi "sideline-to-sideline" védő, aki a pass rush-hoz is hozzá tud tenni. Ha ő a második kör végéig elérhető, az hatalmas lopás (mivel sokan az 50 környékére várják).
82. Mike Washington Jr. (RB, Arkansas)
Egy brutálisan erős, "downhill" futó. Seattle-ben mindig szerették a kemény, fizikális futókat (mint anno Marshawn Lynch vagy Kenneth Walker III). Washington tökéletes kiegészítője lehet a támadósornak, különösen rövid távolságú szituációkban.
96. Jalon Kilgore (S, South Carolina) Kilgore egy sokoldalú safety/nickel hibrid. Az SEC-ben edződött, nagyon intelligens játékos, aki a slotban is megállja a helyét.
188. Matt Gulbin (IOL, Michigan State) A draft egyik legnagyobb értéke ezen a ponton. Gulbin volt az egyik legmagasabbra értékelt center az egyetemi bajnokságban (PFF adatok alapján). A 6. körben egy ilyen szintű falembert találni, aki ráadásul csapatkapitányi alkat, ritka nagy szerencse.
13 napja
Mi leszunk iden a HBO altal gyartott Hard Knocks-ban. Kapunk egy erdekes betekintest az edzotaborba. Nagyon el vagyunk kenyeztetve 😀Hol tudom majd ezt nezni?
undisputedly
balint74
13 napja
HBO MAX streamingenMi leszunk iden a HBO altal gyartott Hard Knocks-ban. Kapunk egy erdekes betekintest az edzotaborba. Nagyon el vagyunk kenyeztetve 😀Hol tudom majd ezt nezni?
undisputedly
balint74
13 napja
Mi leszunk iden a HBO altal gyartott Hard Knocks-ban. Kapunk egy erdekes betekintest az edzotaborba. Nagyon el vagyunk kenyeztetve 😀Hol tudom majd ezt nezni?
undisputedly
14 napja
Mi leszunk iden a HBO altal gyartott Hard Knocks-ban. Kapunk egy erdekes betekintest az edzotaborba. Nagyon el vagyunk kenyeztetve 😀
14 napja
CBS jatek a foedzokkel, felismerik-e egy-egy allitas alapjan az edzotarsukat. Mike is reszese volt.Imadom ezt a palit!
Az utolso kerdes Seahawks-hoz kotodik: | Melyik jelenlegi edzonek van a legjobb gyozelmi mutatoja? Mike Macdonald a helyes valasz, a tobbi edzo el is talalja. O erre szerenyen csak annyit mond, hogy nem eleg nagy a minta meg 😀 |
Putting NFL head coaches on the spot 🔥 @AKinkhabwala pic.twitter.com/M0IRAensJR
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) March 29, 2026
undisputedly
15 napja
CBS jatek a foedzokkel, felismerik-e egy-egy allitas alapjan az edzotarsukat. Mike is reszese volt.Az utolso kerdes Seahawks-hoz kotodik: | Melyik jelenlegi edzonek van a legjobb gyozelmi mutatoja? Mike Macdonald a helyes valasz, a tobbi edzo el is talalja. O erre szerenyen csak annyit mond, hogy nem eleg nagy a minta meg 😀 |
Putting NFL head coaches on the spot 🔥 @AKinkhabwala pic.twitter.com/M0IRAensJR
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) March 29, 2026
18 napja

Mint fan, meg sosem voltam ennnyire "boldog" hosszabbitastol. JSN jateka nekem a vizualisan legjobb szorakozas prime Lynch ota, de elmenyre meg ot is veri:
1. JSN
2. Lynch
3. Baldwin/Tate
20 napja
Fúúú, Schneider sem szarral gurigázikCsapat szempontjából zseniális szerződés lett összerakva, és JSN sem bánkódik. WIN-WIN deal.
peet_24
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
20 napja
Fúúú, Schneider sem szarral gurigázik
21 napja
Horton sérülése szar lehet...
21 napja
Közben Bobo is kapott egy hosszabbítást, 2 év $5.5mMármint tölünk, amit matchelnetek kellett, hogy itt maradjon. 😀
12seattle
21 napja
Közben Bobo is kapott egy hosszabbítást, 2 év $5.5m
21 napja
Bobo is itt marad.The Seahawks are matching Jacksonville’s multi-year offer to retain Jake Bobo.#MoreBobo in Seattle. https://t.co/RwhCg8GZqq
— Field Yates (@FieldYates) March 23, 2026
21 napja
Nyilvan az is, de az az ossz atlag emelkedesenek fo oka. A garantalt azert emelkedik, mert a jatekosok sok eve cirkuszolnak, alapvetoen ok is full garantaltat akarnak jo ideje, mint az emlitett ket ligaban. Tiz-husz eve azert nem osztogattak ennyire magas garantalt osszegeket a legtobbeknek, mostmar teljesen alap, hogy meg a kozepes jatekosok is 50-60 szazalekot, vagy annal magasabb osszeget megkapnak garantaltan.tehát nem az az oka ennek, hogy mennyivel emelkedik egyfolytában a sapka évről-évre és hogy a capszám semmit sem jelent, amíg van a tulajnak elég készpénze (lásd mahomes folyamatosan újrastrukturált 10 év 450 millió dollárja. laurienak is van void évekkel szétbombázott szerződésekre kpja, haslam se rohadt tejre tarhál a blaha aluljáróban). hanem az, hogy sga meg soto mennyiért ír alá?Azért ezek már elég beteg pénzek nem qb nak.Azok, de valojaban ezt koszonjuk meg az MLB-nek es az NBA-nek, mert hogy egy dolog, hogy ezekben meg tobbet keresnek, de teljesen garantalt szerzodesek vannak. Es az NFL is ugye ennek a mintajara megy mostmar el, nyilvan a jatekosok verik sok eve az asztalt ebben a temaban, mert jo reszuk raadasul a sok utestol megzapul, ugyhogy nagyobb kockazatot vallalnak.
kapitnono
En non kubenak mar a 30 milliot is sajnalom, pedig nem az en penzem, de hat mar az is majdnem 10 szazaleka a capnek, egy jatekosra.
Es mivel az NBA-ben SGA friss szerzodese megvan, az meg tovabb boritja peldaul a kubeknak is az atlagot. Hamarosan jonnek majd a 65-70 millios iranyitok. 🙂
Stez
attól, hogy papíron valaki 40 milliót keres, az sosem jelentett semmit, se a sapkának és az illető sem annyit keresett a szerződés megkötésének évében meg később sem. van most a csapatnak meg jsn-nek 2-3 év nyugi, utána úgyis olyan capszáma lesz ami nem tartható és jön majd a következő hosszabbítás vagy lapát
fake.id
21 napja
Azért ezek már elég beteg pénzek nem qb nak.Volt meg 2 ev a szerzodesebol (opcioval), igy osszesen evi atlag 33 millio korul van. Most toltotte be a 24. eletevet. A karrierje teljes premium idoszakat nalunk fogja tolteni, boven megeri 😊 Raadasul a cap evrol evre csak emelkedik es Darnold is aron alul van meg iden.
kapitnono
Felkeszul Kanal.
Szerkesztette: undisputedly
21 napja
tehát nem az az oka ennek, hogy mennyivel emelkedik egyfolytában a sapka évről-évre és hogy a capszám semmit sem jelent, amíg van a tulajnak elég készpénze (lásd mahomes folyamatosan újrastrukturált 10 év 450 millió dollárja. laurienak is van void évekkel szétbombázott szerződésekre kpja, haslam se rohadt tejre tarhál a blaha aluljáróban). hanem az, hogy sga meg soto mennyiért ír alá?Azért ezek már elég beteg pénzek nem qb nak.Azok, de valojaban ezt koszonjuk meg az MLB-nek es az NBA-nek, mert hogy egy dolog, hogy ezekben meg tobbet keresnek, de teljesen garantalt szerzodesek vannak. Es az NFL is ugye ennek a mintajara megy mostmar el, nyilvan a jatekosok verik sok eve az asztalt ebben a temaban, mert jo reszuk raadasul a sok utestol megzapul, ugyhogy nagyobb kockazatot vallalnak.
kapitnono
En non kubenak mar a 30 milliot is sajnalom, pedig nem az en penzem, de hat mar az is majdnem 10 szazaleka a capnek, egy jatekosra.
Es mivel az NBA-ben SGA friss szerzodese megvan, az meg tovabb boritja peldaul a kubeknak is az atlagot. Hamarosan jonnek majd a 65-70 millios iranyitok. 🙂
Stez
attól, hogy papíron valaki 40 milliót keres, az sosem jelentett semmit, se a sapkának és az illető sem annyit keresett a szerződés megkötésének évében meg később sem. van most a csapatnak meg jsn-nek 2-3 év nyugi, utána úgyis olyan capszáma lesz ami nem tartható és jön majd a következő hosszabbítás vagy lapát