Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért annak most tudok örülni, hogy a Denverrel majd csak a Super Bowl-on meccselünk… xD (Y) 🏈Medvepapa
Nem fogtok...tomi-tomi
Az is egy variáció...Medvepapa
Akkor megegyeztünk.😊tomi-tomi
Meg. 😊 Viszont a vèlemènyed èrdekel, h mi fog hiányozni hozzá szerinted. 😊Medvepapa
Akkor még sem egyeztünk meg, mert úgy vélem, hogy annyira nem érdekelnek a Broncos hiányosságai.😊 😉

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Azért annak most tudok örülni, hogy a Denverrel majd csak a Super Bowl-on meccselünk… xD (Y) 🏈Medvepapa
Nem fogtok...tomi-tomi
Akkor megegyeztünk.😊tomi-tomi
Meg. 😊 Viszont a vèlemènyed èrdekel, h mi fog hiányozni hozzá szerinted. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem fogtok...tomi-tomi
Akkor megegyeztünk.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
| Azért annak most tudok örülni, hogy a Denverrel majd csak a Super Bowl-on meccselünk… xD (Y) 🏈 | Medvepapa
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!undisputedly
Bocs...😕)Medvepapa
Nem gond 😉
Nekem könyvjelzőnek be van állítva a csapat fóruma, azt szoktam megnyitni. Oldalsávot meg nem nézek.
több mint 12 éve
Nem fogtok...tomi-tomi
Az is egy variáció...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem fogtok...

több mint 12 éve
| Azért annak most tudok örülni, hogy a Denverrel majd csak a Super Bowl-on meccselünk… xD (Y) 🏈 | Medvepapa
Bocs...😕)

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 278 — Csodabogár
nem mintha nem lenne jobb oldalon öles betűkkel hogy Kiütéses denveri győzelem... 😉

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Azért annak most tudok örülni, hogy a Denverrel majd csak a Super Bowl-on meccselünk… xD (Y) 🏈

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
jó hírek: Mebane, Avril, McDaniel is teljesértékű edzésen vettek részt!
de persze van rossz is: Browner nem edzett, lehet kihagyja a vasárnapi meccset is. Ha ő nincs akkor Thurmond kezd, valéamitn Lane és Maxwell is több lehetőséget kaphat. Sztem ez akkor érvégés nem lehet. a csere CB-k is jók.
több mint 12 éve

braxa88
Ahogy kell! 😊

több mint 12 éve

több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Hogyhogy nem a két SB-győzelmetek képét? 😊Wyatt
Kitettem:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-1/631826777_1320134543479735_5995899398104503850_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1179x1179&ctp=s720x720&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=3ab345&_nc_ohc=gkC-FkU8d5oQ7kNvwE7A10z&_nc_oc=AdlPVQ1ohy7tl74cYhepDDucYK-YCtB9Syi87aOKy1zw_t14xk4n_9LIuOZilRQnTQs&_nc_zt=24&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=1iWovsC_zPJjM5pdlMdMLQ&_nc_ss=8&oh=00_AfxwG2_fj5ZujCJXER0PaTlwMel991kmwNdEe4ExVhikng&oe=69B8E319
Seattle Seahawks Hungary
Seattle Seahawks Hungary. Gefällt 2.702 Mal · 1 Personen sprechen darüber. A magyar Seattle Seahawks rajongók itt vannak...

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hogyhogy nem a két SB-győzelmetek képét? 😊

több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
😊

krankovics
"Lődörgés" - észbontó ! 😀 😀 😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
😊

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
kicsit nehèz elhinni, hogy a SoundFX-ből meg tudod ìtèlni bárki szókincsèt...btw. a legtöbben ìrott formában sokkal igènyesebben tudnak megszòlalni, ott pl. van backspace. 😉Medvepapa
nonono, RealRobReport 😛sapka
Jó egyetem, jó edző, jó pr-es 😀
több mint 12 éve
Harvin tweet-je, látni fogjuk még idén... 😀

Percy Harvin ‏@Percy_Harvin 43p
What's goin 12th man just checkn in ...I'm making serious progress ...keep an eye on week 7...don't hang them 11's up.....we workn

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
kicsit nehèz elhinni, hogy a SoundFX-ből meg tudod ìtèlni bárki szókincsèt...btw. a legtöbben ìrott formában sokkal igènyesebben tudnak megszòlalni, ott pl. van backspace. 😉Medvepapa
nonono, RealRobReport 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
kicsit nehèz elhinni, hogy a SoundFX-ből meg tudod ìtèlni bárki szókincsèt...btw. a legtöbben ìrott formában sokkal igènyesebben tudnak megszòlalni, ott pl. van backspace. 😉

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
kicsit nehéz elhinni, hogy az a Sherman aki szóban 20x kimondja a c'mon brot úgy 30 msp alatt (már nem emlékszem pontosan mit és mennyit), mert kevés szóból áll az aktív szókincse... az megír egy ilyen összeszedett szócikket, amely esztétikailag is teljesen 'szabatos'
mindenesetre elég jó PR-ese lehet

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Avril edz ma
Stephen Williams pedig játszhat vasárnap, az agyrázkódását kipihente
több mint 12 éve
Sherman a Robinson cutról. Egy kicsit beleláthatunk hogy éli ezt meg egy csapattárs, barát. És ők pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez egy ilyen világ. Mentalitásból jeles. Profik.

mmqb.si.com/2013/09/04/richard-sherman-michael-robinson/Medvepapa
Sajnálom,hogy kitették. Egy bajnoki címért hajtó csapatba kellenek vezérek. Szerntem elcseszték ezt a cutot.
Az alapján amit tudnuk, elcseszték.
több mint 12 éve
Sherman a Robinson cutról. Egy kicsit beleláthatunk hogy éli ezt meg egy csapattárs, barát. És ők pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez egy ilyen világ. Mentalitásból jeles. Profik.

mmqb.si.com/2013/09/04/richard-sherman-michael-robinson/