NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
521
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
A következő csapatok ellen számolok W-t:Ott van még a Panthers is. Pats/GB túl nagy tűzerővel rendelkezik, ballhawk sec ide vagy oda, a passrushnak kell dominálni, különben szétkapják a hátsó sort.
Arizona,Dallas,Rams,Pats(vagy GB),Minnesota,Jets
bye-week
Dolphins,Arizona,49ers,Rams
Az idegenbeli meccseket 3-5 mérleggel számoltam. Az Arizona-Rams-Dolphins hármast szerintem elverjük idegenben.
A Pats-GB meccs amiből egyet behúztam, lévén az én véleményem szerint egy ilyen ballhawk sec valamelyik támadósort megeszi majd.undisputedly
én nem tippelnék mivel Flynn miatt abszolút lutri az egész. neki még ki kell ütnie TJ-t a kezdő poziból.
több mint 12 éve
A következő csapatok ellen számolok W-t:így legyen ötösömpeteyés kik ellen?peteyfrisco ellen 2-0, a többi nem lényegbraxa88
Arizona,Dallas,Rams,Pats(vagy GB),Minnesota,Jets
bye-week
Dolphins,Arizona,49ers,Rams
Az idegenbeli meccseket 3-5 mérleggel számoltam. Az Arizona-Rams-Dolphins hármast szerintem elverjük idegenben.
A Pats-GB meccs amiből egyet behúztam, lévén az én véleményem szerint egy ilyen ballhawk sec valamelyik támadósort megeszi majd.
több mint 12 éve
így legyen ötösömfrisco ellen 2-0, a többi nem lényegbraxa88Szerintem is 😊és kik ellen?petey
6-4 a bye-weekig, majd 4-2 utána.undisputedly
több mint 12 éve
braxa88
12 534
frisco ellen 2-0, a többi nem lényegés kik ellen?petey10-6braxa88Szerintem is 😊
több mint 12 éve
és kik ellen?Szerintem is 😊10-6braxa88
Az elején igencsak bekezdünk. A Pats után 4 napunk lesz ,hogy főműsoridőben megmérkőzzünk a 49ersszel,viszont a végén otthon játszunk a csoportellenfelek ellen.
Így másodszor megnézve, a bye week után csinálhatunk egy erős hajrát. Bills és a Miami remélhetőleg már nem lesz versenyben a PO-ért, a hazai meccseket pedig hozni kell a csoport riválisok ellen. Viszont az első "fele" a sorsolásnak nem kecsegtet sok jóval.undisputedly
több mint 12 éve
Szerintem is 😊10-6braxa88
Az elején igencsak bekezdünk. A Pats után 4 napunk lesz ,hogy főműsoridőben megmérkőzzünk a 49ersszel,viszont a végén otthon játszunk a csoportellenfelek ellen.
Így másodszor megnézve, a bye week után csinálhatunk egy erős hajrát. Bills és a Miami remélhetőleg már nem lesz versenyben a PO-ért, a hazai meccseket pedig hozni kell a csoport riválisok ellen. Viszont az első "fele" a sorsolásnak nem kecsegtet sok jóval.undisputedly
6-4 a bye-weekig, majd 4-2 utána.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
10-6
több mint 12 éve
85
363
Majusban megyek haza Budapestre Amerikabol, ha akartok valamit rendelni irjatok nyugodtan PM-benha valaki rendelne az nflshop.com-ról szóljon!krankovicsTudsz egy kerülő utat, mert eddig úgy volt, hogy nem szállítanak Európába. Egyébként érdekelne a dolog.garrett27
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 12 éve
krankovics
407
Már a blogon is kint van: http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/Ket_meccs_biztosan_a_TV-ben/😊
több mint 12 éve
Így másodszor megnézve, a bye week után csinálhatunk egy erős hajrát. Bills és a Miami remélhetőleg már nem lesz versenyben a PO-ért, a hazai meccseket pedig hozni kell a csoport riválisok ellen. Viszont az első "fele" a sorsolásnak nem kecsegtet sok jóval.
több mint 12 éve
krankovics
407
Na ja! Amikor megvettem anno a Tatupu mezt, az életben nem gondoltam volna, hogy egy alapembertől ilyen gyorsan megválnak. Itt sajnos nincs életbiztosítás, a fehér Earl Thomas mez mellé meg nem akarnék egy kéket is. Akkor Lynch, vagy Bryant pl.garrett27Kár, hogy nincs Paul Allen mez. 😀
több mint 12 éve
Na ja! Amikor megvettem anno a Tatupu mezt, az életben nem gondoltam volna, hogy egy alapembertől ilyen gyorsan megválnak. Itt sajnos nincs életbiztosítás, a fehér Earl Thomas mez mellé meg nem akarnék egy kéket is. Akkor Lynch, vagy Bryant pl.Ha jól olvasom, akkor 04. 27-től lesznek a Footballfanaticson az új Nike mezek. Szerintem érdemes kicsit várni, egyrészt az ára legyen ésszerű (az elején biztos nem lesz az), másrészt hátha megéri egy hazai Flynn mez. Na ez meg a lutri az évadban.garrett27szabály: soha ne vegyél rookie QB mezt 😀petey
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Sebii
3 539
Earl Thomas mezt a népnek!
több mint 12 éve
Ha jól olvasom, akkor 04. 27-től lesznek a Footballfanaticson az új Nike mezek. Szerintem érdemes kicsit várni, egyrészt az ára legyen ésszerű (az elején biztos nem lesz az), másrészt hátha megéri egy hazai Flynn mez. Na ez meg a lutri az évadban.garrett27szabály: soha ne vegyél rookie QB mezt 😀
több mint 12 éve
Ha jól olvasom, akkor 04. 27-től lesznek a Footballfanaticson az új Nike mezek. Szerintem érdemes kicsit várni, egyrészt az ára legyen ésszerű (az elején biztos nem lesz az), másrészt hátha megéri egy hazai Flynn mez. Na ez meg a lutri az évadban.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Ha Magyarországra nem lehet rendelni, én tudom fogadni a csomagot, viszont lehet csak postán tudom haza küldeni,ugyanis az elkövetkező pár hónapban nem tévedek arra. A draft után egy vagy két mez,plusz pár kiegészítő nekem is kellene.Hé, hol a mi mezünk? http://www.nflshop.com/category/index.jsp?categoryId=12887619&ab=HP_Include_NikeJerseyskrankovicsNejé!
http://www.nflshop.com/family/index.jsp?categoryId=2237518
Az új már biztos elfogyott!
A többit is csak előrendelni lehet.catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hé, hol a mi mezünk? http://www.nflshop.com/category/index.jsp?categoryId=12887619&ab=HP_Include_NikeJerseyskrankovicsNejé!
http://www.nflshop.com/family/index.jsp?categoryId=2237518
Az új már biztos elfogyott!
A többit is csak előrendelni lehet.
több mint 12 éve
krankovics
407
Hé, hol a mi mezünk? http://www.nflshop.com/category/index.jsp?categoryId=12887619&ab=HP_Include_NikeJerseys
több mint 12 éve
Szasz Gyulus,Engem az lep meg, hogy ennél nem kapott többet máshol. Azért igencsak jó játékos ő, és bármelyik rendszerben képes hozni azt amit tud.szabaEngem szabályosan sokkolt, hogy a 'hawks nem adott neki ennél jobb ajánlatot.
Jó eséllyel nekik éri a legtöbbet a srác, ismeri a rendszert és vezette már ezt a védelmet...Gyulus
mi kicsit túlértékeljük Őt! Remek játékos, fantasztikusan szerel, de ahogy nálatok Spikes sem képes vonaltól vonalig játszani, úgy Haw sem! Sok minden elhangzott itt hybrid rendszerekről, de a mienk a nagyon "különc", A legritkább esetben állunk fel tankönyvi példák szerint. A rendszer lelke a blitzsémák sokszínűsége, ezen a téren Haw számos korláttal küzdött. KJ sokkal nagyobbat robban, és mint kiderül remekül olvas, kijátszotta Hawt a keretből. A draft előtti terv az volt, hogy KJ bejön középre. Lehet, hogy 1. 2 körben ILB-t húzunk, és akkor ...máshogy is lehet 😊
Haw fontos tagja volt a csapatnak megbízhatóságával, és higgadtságával, amelyet a pályán, és az öltözőben sugárzott, de a védelem vezére GUS, a jobbkeze a pályán Earl Thomas. Az igazi natural leader azonban Kancellár!
Haw játéka hiányozni fog, de legalább olyan helyre került, ahol különösen értékesek lehetnek az erényei!
több mint 12 éve
igaz! nem is értem miért írtam 😂ruud tavaly titan volt 😛braxa88De, csak nem írta be... 😛 Elég ergya volt tavaly Rúd, nem hinném, hogy kezdeni hozták.szabaaz egész tampa LB sor botrányos volt!!! Ha Ruud kezdő lesz, baj van!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Elvileg egy one-year contractot kapott volna.Engem az lep meg, hogy ennél nem kapott többet máshol. Azért igencsak jó játékos ő, és bármelyik rendszerben képes hozni azt amit tud.szabaEngem szabályosan sokkolt, hogy a 'hawks nem adott neki ennél jobb ajánlatot.
Jó eséllyel nekik éri a legtöbbet a srác, ismeri a rendszert és vezette már ezt a védelmet...Gyulus
Én személy szerint sajnálom,hogy elment ,de nem illett PC rendszerébe. Nem tudta futtatni azt a sémát amit játszatni akar. Gyorsaság és jó cover skill kell Carrollnak, lenyilatkozta többször is. Mike mellett gyenge oldalon lett volna bevethető, de oda is meg van a létszám.
A térdsérülése és az,hogy van egy Wirght szintű játékos akivel pótolni lehet egyenlő lett egy repjeggyel New Orleans-ba.
több mint 12 éve
Engem az lep meg, hogy ennél nem kapott többet máshol. Azért igencsak jó játékos ő, és bármelyik rendszerben képes hozni azt amit tud.szabaEngem szabályosan sokkolt, hogy a 'hawks nem adott neki ennél jobb ajánlatot.
Jó eséllyel nekik éri a legtöbbet a srác, ismeri a rendszert és vezette már ezt a védelmet...
több mint 12 éve
szaba
10 555
Engem az lep meg, hogy ennél nem kapott többet máshol. Azért igencsak jó játékos ő, és bármelyik rendszerben képes hozni azt amit tud.Közben Haw átigazolt a Szentekhez.undisputedlyés milyen iszonyatosan olcsó volt:
5 years, $19.5M; $3.8M guaranteed
kiv vagyok hogy vajon ti milyen ajánlatot adhattatok neki, h inkább a szentekhez ment...Gyulus
több mint 12 éve
Közben Haw átigazolt a Szentekhez.undisputedlyés milyen iszonyatosan olcsó volt:
5 years, $19.5M; $3.8M guaranteed
kiv vagyok hogy vajon ti milyen ajánlatot adhattatok neki, h inkább a szentekhez ment...
több mint 12 éve
Szerintem mentornak és depthnek hozták, ami még mindig elég lehet egy kezdő spotra a draft tükrében. de azzal nem vagyok tisztában,hogy Bradley milyen viszonyban volt vele Tampában.Ruud szted nem lesz kezdő?braxa88drafttól függ, meg főleg h kap-e eltiltást. inkább őt kezdetném, mint Ruudot.Várható volt, és habár a letartóztatása megtörte alatta a piacot, a vádakat ejtették ellene, így nem hiszem,hogy számolni kellene felfüggesztéssel.
tavaly nagyon jó volt!braxa88
Kb a játékok 85%-ánál pályán volt idén, és szvsz a gyenge oldalt megoldják Smithel ketten a következő idényben.
jelen pillanatbana három kezdő LB spotból 2 meg van oldva. X----Wright----Hill/Smith
undisputedly
Amit nem szabad elfelejteni,hogy egy öregedő, lelassult, előző idényben sérült játékosról van szó, aki a D# egyik legfontosabb posztjára pályázik/pályázna kezdőnek.Jellemzően a jó védelmek nem ilyen igazolástól lesznek Top védelmek. Amit várok tőle az tényleg nem több mint cheap insurance.