NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ruud tavaly titan volt 😛az egész tampa LB sor botrányos volt!!! Ha Ruud kezdő lesz, baj van!Helmut ZimmerRuud szted nem lesz kezdő?braxa88De, csak nem írta be... 😛 Elég ergya volt tavaly Rúd, nem hinném, hogy kezdeni hozták.szaba
több mint 12 éve
az egész tampa LB sor botrányos volt!!! Ha Ruud kezdő lesz, baj van!De, csak nem írta be... 😛 Elég ergya volt tavaly Rúd, nem hinném, hogy kezdeni hozták.szabaVárható volt, és habár a letartóztatása megtörte alatta a piacot, a vádakat ejtették ellene, így nem hiszem,hogy számolni kellene felfüggesztéssel.Ruud szted nem lesz kezdő?braxa88
Kb a játékok 85%-ánál pályán volt idén, és szvsz a gyenge oldalt megoldják Smithel ketten a következő idényben.
jelen pillanatbana három kezdő LB spotból 2 meg van oldva. X----Wright----Hill/Smith
undisputedly
több mint 12 éve
szaba
10 555
De, csak nem írta be... 😛 Elég ergya volt tavaly Rúd, nem hinném, hogy kezdeni hozták.Várható volt, és habár a letartóztatása megtörte alatta a piacot, a vádakat ejtették ellene, így nem hiszem,hogy számolni kellene felfüggesztéssel.Ruud szted nem lesz kezdő?braxa88
Kb a játékok 85%-ánál pályán volt idén, és szvsz a gyenge oldalt megoldják Smithel ketten a következő idényben.
jelen pillanatbana három kezdő LB spotból 2 meg van oldva. X----Wright----Hill/Smith
undisputedly
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Ruud szted nem lesz kezdő?Várható volt, és habár a letartóztatása megtörte alatta a piacot, a vádakat ejtették ellene, így nem hiszem,hogy számolni kellene felfüggesztéssel.Hill kezdő lesz előreláthatólag?adam8drafttól függ, meg főleg h kap-e eltiltást. inkább őt kezdetném, mint Ruudot.
tavaly nagyon jó volt!braxa88
undisputedly
több mint 12 éve
Az a baj, hogy ugyanez az elemzés nem nézte, hogy mely védelmek nyerik a bajnokságot! Jól működő 4-3/3-4 jobban működik még mindig, mint a hibrid. Ráadásul a legtöbb hibrid, kényszerű megoldás, van sok átlagos játékosod. Mondjuk szerintem a mi hibridünk a leghibridebb, hibridd, annyira, hogy nincs is rögzített pozíciós játék. Kelltet is jó pár év, hogy a srácok megtanulják, szerintem ezért is igazoltunk vissza mindenkit, aki gyorsabb egy korallzátonynál! 😊
több mint 12 éve
Várható volt, és habár a letartóztatása megtörte alatta a piacot, a vádakat ejtették ellene, így nem hiszem,hogy számolni kellene felfüggesztéssel.drafttól függ, meg főleg h kap-e eltiltást. inkább őt kezdetném, mint Ruudot.Leroy Hill és Matt McCoy még egy évig a csapatnàlFucuHill kezdő lesz előreláthatólag?adam8
tavaly nagyon jó volt!braxa88
Az egyik külföldi oldalon megjelent egy jól felépített poszt arról,hogy a liga milyen %-ban használ klasszikus 3-4/4-3 felállást, és milyen %-ban futtat hibridet. Az elmúlt 2-3 év egyértelműen az utóbbi felé húzza a mérleget, így figyelemre méltó húzás lenne Barron (S) megszerzése is tekintve,hogy a schedule fele passzheavy csapat, és biztosra vehetően több bandita és más extrém DB túlsúlyra alapozó felállást láthatunk majd.
Szerk: Az év legjobban várt mecsápja szerintem a Pats TE szörnyei vs Ballhawking Hawks Sec .
több mint 12 éve
braxa88
12 534
drafttól függ, meg főleg h kap-e eltiltást. inkább őt kezdetném, mint Ruudot.Leroy Hill és Matt McCoy még egy évig a csapatnàlFucuHill kezdő lesz előreláthatólag?adam8
tavaly nagyon jó volt!
több mint 12 éve
már megvan, honnan kölcsönöztétek a mintát az új mezhez. Bp beszáll a finanszírozásba? 😛több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Leroy Hill és Matt McCoy még egy évig a csapatnàlFucuHill kezdő lesz előreláthatólag?
több mint 12 éve
Leroy Hill és Matt McCoy még egy évig a csapatnàlFucuÉn örülök neki.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Leroy Hill és Matt McCoy még egy évig a csapatnàl
több mint 12 éve
Címlapra kerültünk, hogy mekkora baromságot csináltunk 2009-ben amikor Curryt draftoltuk Matthews helyett. Mi viszont már azt is tudjuk, hogy szinte bárki jobb lett volna nála az akkori első körösökből. És még hány első körössel jártunk így!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Aubrayo Franklin jön vizitre. nem lenne ő rossz Mebane és Branch mögé 😊braxa88elég faszentos lenne. emlékszem a 9ersben mekkora király volt, tavalyi produkciója nem tudom mi volt. csodálom h még kint van a piacon
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Aubrayo Franklin jön vizitre. nem lenne ő rossz Mebane és Branch mögé 😊
több mint 12 éve
Trufant visszatért. 1éves szerződést irt aláAzt lehet tudni mennyit fizetünk Neki? Valszeg a töredéke a 7 misinek, ami az utolsó éves szerződése lett volna.
kiváncsi vagyok mik a tervek velebraxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Trufant visszatért. 1éves szerződést irt aláThurmond PUP listán kezd :S
kiváncsi vagyok mik a tervek velebraxa88
több mint 12 éve
22 euróigKöszi szépen! A áfa tényleg csak a szerencsétől függ, vagy esetleg egy bizonyos értékhatár alatt nem foglalkoznak vele?leeon83Azt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!leeon83lehet válaszani, de csak az ott álomásozó katonáknak küldik el, nflshopról ezzel a módszerrel tudsz rendelni:
http://www.globalshop.net/df_web_pages/pricing_customs_hu.aspx
150-200 dollárig elméletileg nincs vám de van 27% áfa, ha szerencsés vagy, utóbbit is megúszhatodjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Köszi szépen! A áfa tényleg csak a szerencsétől függ, vagy esetleg egy bizonyos értékhatár alatt nem foglalkoznak vele?lehet válaszani, de csak az ott álomásozó katonáknak küldik el, nflshopról ezzel a módszerrel tudsz rendelni:mióta?braxa88Azt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!leeon83
150-200 dollárig elméletileg nincs vám de van 27% áfa, ha szerencsés vagy, utóbbit is megúszhatodjjncaa
több mint 12 éve
lehet válaszani, de csak az ott álomásozó katonáknak küldik el, nflshopról ezzel a módszerrel tudsz rendelni:Azt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!leeon83De bizony!leeon83mióta?braxa88
150-200 dollárig elméletileg nincs vám de van 27% áfa, ha szerencsés vagy, utóbbit is megúszhatod
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az úgy már barátibb! Kérdés, hogy vajon megvámolják-e?Főleg h JJ most adott le rendelést...szabaAzt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!leeon83Az pont kétszer annyi, mint a Footballfanatics postaköltsége, megérné összefogni.garrett27
több mint 12 éve
szaba
10 555
Főleg h JJ most adott le rendelést...Az pont kétszer annyi, mint a Footballfanatics postaköltsége, megérné összefogni.garrett27mióta?braxa88Azt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!leeon83
több mint 12 éve
Az pont kétszer annyi, mint a Footballfanatics postaköltsége, megérné összefogni.Azt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!leeon83De bizony!leeon83mióta?braxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Trufant visszatért. 1éves szerződést irt alákiváncsi vagyok mik a tervek vele
több mint 12 éve
Azt nem tudom, de lehet választani a célországok között. Kalkulált is árat, 2 pólóra 38$ szállítási költséget!!!mióta?braxa88nfl.com nem szállít kishazánkbabraxa88De bizony!leeon83