NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
endorphynEz nekem tetszik. Egységes színben nem olyan rosszak. A régi nagyon elegáns volt-ha lehet ilyet mondnai-,de az új szabással kombinálva legalább nem lett égetően ronda. Hamar megszokom.
több mint 12 éve
Hagytak volna inkabb a regit..
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ez a szürke-kék pont egy mix alternate mez, nem? Sztm a totál sötétkék szerkó a hazai, a fehér az idegen, a szürke az alternate és ezek a kék-fehér, kék-szükre izék a mixek.Itt egy link, meg nem nézem újra ,de nekem így rémlik:
http://www.seahawks.com/videos-photos/photo-gallery/Photos-New-Uniform/d8a6def9-2713-40e2-bc03-3d5846d98dab#start
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
csak nekem van olyan érzésem, mintha ez egy pecc mez lenne? amúgy bocs a bepofátlankodásért, csak Miller-ről szerettem volna érdeklődni, h sztetek idén több passz megy-e majd felé? Bírom a Seattle-t és kicsit csalódott voltam, h tavaly nem igazán volt tényező a passzjátékban, pedig abban igazán vadállat.peterbadboneNem valószínű,hogy növelni fogják a passzjátékot rá. Morrah többet fog elkapni elvileg.
Kérdés,hogy Flynn képességei miként befolyásolják a passz playeket. Semmi sem kizárt. Ami biztos,hogy mindenki szeretne több TE passzt látni.
több mint 12 éve
csak nekem van olyan érzésem, mintha ez egy pecc mez lenne? amúgy bocs a bepofátlankodásért, csak Miller-ről szerettem volna érdeklődni, h sztetek idén több passz megy-e majd felé? Bírom a Seattle-t és kicsit csalódott voltam, h tavaly nem igazán volt tényező a passzjátékban, pedig abban igazán vadállat.
több mint 12 éve
update 1: 12 toll minta van az alsó mindkét oldalán, kifejezve a tisztelet a közönségnek.
több mint 12 éve
Aggódom az új szerkó miatt! Már csak a Nike miatt is. Semmi bajom vele, csak nekem nem jött be soha a dizájnja 😛 . Remélem nőket is bevontak a tervezésbe, mert nekik jobb az ízlésük.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
FA értékelés:Jo kis iras, gratula erte! Most akkor johet a sisak tolldisz vs. fake kepek cikk is 😊
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/01/Free_Agency_ertekelo/undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Tenyleg ott van az a minta a sisak kozepen. Most nezegettem Photoshopal, szoval nagyjabol nem kam a dolog.CSabi37Erősen fake gyanús. A toll minta a sisakon már feltűnt pár fan made kollekcióban. Szvsz valaki fogta és a promó képet megvagdosta.
Nem tudom létezik-e olyan egyszerű felhasználó számára elérhető software amivel egy sötétített kép tónusait variálhatod... de ha ez a valós kép, akkor olybá tűnik,hogy "felkapcsolták a lámpát".
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
CSabi37Erősen fake gyanús. A toll minta a sisakon már feltűnt pár fan made kollekcióban. Szvsz valaki fogta és a promó képet megvagdosta.
Nem tudom létezik-e olyan egyszerű felhasználó számára elérhető software amivel egy sötétített kép tónusait variálhatod... de ha ez a valós kép, akkor olybá tűnik,hogy "felkapcsolták a lámpát".
több mint 12 éve
Thx.FA értékelés:Jó lett! Grat!Sonics
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/01/Free_Agency_ertekelo/undisputedly
Más: 6 órán belül lerántják a leplet az új felszerelésről. Itt élőben lehet majd követni
http://www.seahawks.com/news/press/live-blog.html
több mint 12 éve
FA értékelés:Jó lett! Grat!
több mint 12 éve
Sanyi10
27
1.kör/ Whitney Mercilus DE Illinois2.kör/ Lavonte David OLB Nebraska
3.kör/ James Brown OG Troy
4.kör/ Shaun Prater CB Iowa
5.kör nincs
6.kör/ Joe Adams WR Arkansas
7.kör/ D.J.Holt ILB California
több mint 12 éve
FA értékelés:http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/01/Free_Agency_ertekelo/
több mint 12 éve
18 millióval vagyunk sapka alatt . Idén már nem lesz elköltve.
több mint 12 éve
Ja ertem, hat fogalmam sincs, de rebesgettek mar mindent, hogy komoly ujitasok lesznek, meg olyat is, hogy nem lesz nagy elteres stb.nike pro combat mezeket néztem, ott sokkal kisebbek a mezszámokdavekidmost ilyen kis mezszámok lesznek? 😮davekidmire gondolsz?endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
nike pro combat mezeket néztem, ott sokkal kisebbek a mezszámokmire gondolsz?endorphynA regi mezek nagyon arctalanok voltak es nekem nem is tetszettek ezek a kilugozott gagyikek-zold szinek. A Seahawks az uj mezzel talalt maganak rendes arcot, olyat, ami uber elegans, vizualis sulya van es elkulonul minden mas franchisetol. Raadasul a nadragon es a mezen hasonlo fullban meglevo szin eleve nem nagyon van az NFL-ben. Nem is beszelve, hogy minden szempontbol ujjaeledt vele a csapat. Lasd SB.endorphynmost ilyen kis mezszámok lesznek? 😮davekid
több mint 12 éve
mire gondolsz?most ilyen kis mezszámok lesznek? 😮davekida régi mezek viszont jók voltak, még ami most volt azis jo de az újak remélem nem lesznek rosszakA regi mezek nagyon arctalanok voltak es nekem nem is tetszettek ezek a kilugozott gagyikek-zold szinek. A Seahawks az uj mezzel talalt maganak rendes arcot, olyat, ami uber elegans, vizualis sulya van es elkulonul minden mas franchisetol. Raadasul a nadragon es a mezen hasonlo fullban meglevo szin eleve nem nagyon van az NFL-ben. Nem is beszelve, hogy minden szempontbol ujjaeledt vele a csapat. Lasd SB.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Egyetertek. A szurke kevesbe lenne kedvemre.most ilyen kis mezszámok lesznek? 😮davekida régi mezek viszont jók voltak, még ami most volt azis jo de az újak remélem nem lesznek rosszakA regi mezek nagyon arctalanok voltak es nekem nem is tetszettek ezek a kilugozott gagyikek-zold szinek. A Seahawks az uj mezzel talalt maganak rendes arcot, olyat, ami uber elegans, vizualis sulya van es elkulonul minden mas franchisetol. Raadasul a nadragon es a mezen hasonlo fullban meglevo szin eleve nem nagyon van az NFL-ben. Nem is beszelve, hogy minden szempontbol ujjaeledt vele a csapat. Lasd SB.endorphyn
több mint 12 éve
most ilyen kis mezszámok lesznek? 😮a régi mezek viszont jók voltak, még ami most volt azis jo de az újak remélem nem lesznek rosszakA regi mezek nagyon arctalanok voltak es nekem nem is tetszettek ezek a kilugozott gagyikek-zold szinek. A Seahawks az uj mezzel talalt maganak rendes arcot, olyat, ami uber elegans, vizualis sulya van es elkulonul minden mas franchisetol. Raadasul a nadragon es a mezen hasonlo fullban meglevo szin eleve nem nagyon van az NFL-ben. Nem is beszelve, hogy minden szempontbol ujjaeledt vele a csapat. Lasd SB.endorphyn
több mint 12 éve
Jaja, én mondjuk szeretem az asszonycsapkodó Gary gyereket, persze nem ezen tulajdonsága miatt.Magyar írta és rendezi.Delonso_származású, de már kint született a legfaszább városban 😛 egyébként biztos ezért is hívják Gábornak a főszereplőt 😀fetomy
több mint 12 éve
Magyar írta és rendezi.Delonso_származású, de már kint született a legfaszább városban 😛 egyébként biztos ezért is hívják Gábornak a főszereplőt 😀