NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
igeeeeen 😊😀 ezt nem Mad szokta mondani minden ev marciusaban? 😀
csempioncsip.braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ha már ide igazolt és reménykedünk benne akkor már csináltam róla egy siget 😊 több mint 12 éve
Nem ilyen egyszerű ám 😊Sziasztok!Így igaz. Majd futunk mint az állat, a meccsenkénti 15-20 passzt meg Flynn simán megoldja. Kell még egy jó backup Lynch mögé és nem lesz gond az O#-val sem.
Én örülök Flynn szerződtetésének. Benne van potenciál, fejlődési lehetőség. Nem úgy, mint Tarvarisban.... Sonics
Go Hawks!!BigBaltazar
Az a "15-20 passz" többnyire kritikus 3rd down lesz, a maradék pedig akkor jön majd amikor hátrányban vagyunk és tapadni kell az ellenfélre, meg kell csinálni a GW driveot 😊
több mint 12 éve
Sziasztok!Így igaz. Majd futunk mint az állat, a meccsenkénti 15-20 passzt meg Flynn simán megoldja. Kell még egy jó backup Lynch mögé és nem lesz gond az O#-val sem.
Én örülök Flynn szerződtetésének. Benne van potenciál, fejlődési lehetőség. Nem úgy, mint Tarvarisban.... Sonics
Go Hawks!!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=sgdBocjHaQE még a videoban is elhagnzik hogy a szezon végén lejár "majd" a szerződése a Green Bayben, de aki ezt a teljesítményét látja és megszerzi az nem jár rosszul. 6TD egy meccs alatt megdöntötte a franchise rekordot, uristen hát reméljük a legjobbakat vele kapcsolatban
több mint 12 éve
Na, megvan Flynn, szerintem ő is és a csapat is jól járt! 😊Bush és Temme pluszt jelentene, Tenne főleg a RZ szituációkban! Alakul ez! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Michael Bush mellett Jacob Temme is jön vizitre. Shiacoe után mégegy TE... nagyon kell..de Bushnak nagyon örülnék.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Free agent Michael Bush will visit the Seahawks on Tuesday.ligaelit duó lenne!
Gyenge alatta a piac. Nem igazán tudom hová belőni a játék erejét, de pár cikk alapján elég erős duó jönne össze futáshoz, plusz ő elvileg elkapni is tud.undisputedly
több mint 12 éve
Free agent Michael Bush will visit the Seahawks on Tuesday.Gyenge alatta a piac. Nem igazán tudom hová belőni a játék erejét, de pár cikk alapján elég erős duó jönne össze futáshoz, plusz ő elvileg elkapni is tud.
több mint 12 éve
Sziasztok!Én örülök Flynn szerződtetésének. Benne van potenciál, fejlődési lehetőség. Nem úgy, mint Tarvarisban....
Eddig jól alakulnak a dolgok, egy jó draft kell még és utána lehet reménykedni.
Nagy kemény lesz az idei NFC West...
több mint 12 éve
én Ingramre szavazok, imádtam a játékát SC-ben, és szerintem pont illene ebbe a falba, játszott fal közepén, fal szélén, hatalmas motorral és erővelnagyon örülök.Remélem Upshaw vagy Mercilus.Duff
na akkor kit huzunk első körben?
decastro? ingram? kuechly?
én upshawnak örülnék. de kirkpatricket érzem, nagyon passzolna carroll féle D#bebraxa88
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
KGB
79
2. Volt neki azért kilátástalan meccse is amit szinte végigjátszott. DET-GB 7-3BazzaniMikor csereként állt be mindig olyan kilátástalan volt, amikor meg egész héten az első csapattal edzett akkor kicsit más lett az eredmény, szerintem még arra is emlékszel 😀
több mint 12 éve
1. Sztem jó lesz Flynn.Persze, hogy volt, arra a meccsre én is emléxem. Azzal vigasztalom magam, hogy rossz napja Manningnek is volt, Montananak is volt, sőt tegnap előtt én is vacakul játszottam! 😂
2. Volt neki azért kilátástalan meccse is amit szinte végigjátszott. DET-GB 7-3Bazzani
Garrett,
Nincs olyan nagy bizonytalankodás, számunkra nem volt jobb opció, és lépni kellett. Ez a lépés sokkal jobb, mint egy őrült felnyúlás kínálat hiányában a drafton egy még nem bizonyított QB-ért. Flynnről van annyi anyag, amely alapján lehetett felelős döntést hozni róla. Ennyi pénzt megért!
Tenorx,
szerintem borúsan látod, különben is az utolsó játékos, akit szerettél Carp "Enter" volt 😊
több mint 12 éve
1. Sztem jó lesz Flynn.2. Volt neki azért kilátástalan meccse is amit szinte végigjátszott. DET-GB 7-3
több mint 12 éve
Sexy bitch 😀
több mint 12 éve
Na ez meglepne...Ráadásul ki is röhögnének bennünket!
Pete Carroll statement: "We are really excited to bring Matt (Flynn) in here to compete with Tarvaris (Jackson).silent7939
Hohó azért várjunk, lehet TJack backupja lesz 😂Duff
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Na ez meglepne... Pete Carroll statement: "We are really excited to bring Matt (Flynn) in here to compete with Tarvaris (Jackson).
Hohó azért várjunk, lehet TJack backupja lesz 😂Duff
több mint 12 éve
Duff
3 133
Pete Carroll statement: "We are really excited to bring Matt (Flynn) in here to compete with Tarvaris (Jackson).Hohó azért várjunk, lehet TJack backupja lesz 😂
több mint 12 éve
Nem értem! 1. Az egész liga csodálkozik, hogy Flynn esetében mi lettünk a befutók, holott nyílt titok volt, hogy komolyan szeretnénk leigazolni. 2. itthon meg eddig mindenki szurkolt, hogy sikerüljön megszerezni, most meg jön a sok bizonytalanság, hogy csak két kezdő meccse volt, meg középszer, meg zsákbamacska, stb. Persze Csárli meg T-Jack nem volt zsákbamacska, mert nagyjából tudtuk, hogy semmire sem jók, de Flynn-nek adjuk meg a lehetőséget, rosszabb nemigen lesz.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Duff
3 133
nagyon örülök.Remélem Upshaw vagy Mercilus.
na akkor kit huzunk első körben?
decastro? ingram? kuechly?
én upshawnak örülnék. de kirkpatricket érzem, nagyon passzolna carroll féle D#bebraxa88
több mint 12 éve
krankovics
407
Doug Baldwin Jr : "Flynn wants 15 so I'll be changing to 89! Sounds good to me!" "Just got off the phone with Matt Flynn. And he's ready to WIN!!"
több mint 12 éve
szvsz ezzel a szerződéssel nagyon jó üzletet kötöttetek: nagyon nagyot nem bukhattok, viszont ha bejön, királyok vagytok. én drukkolok neki persze, de azokat nem értem, akik most nem tartják jónak. nem azt mondom, hogy két meccs alapján agyon kéne hypeolni, de azok alapján rossznak tartani azért érdekesSzobi22nem tartja rossznak senki. csak kissé szkeptikus az ember pár jó meccs után, hogy azért nem tudni mi lesz belőle.
okosabbak majd kb fél év múlva leszünk 😊
több mint 12 éve
Srácok, ez nagyon olcsó volt. Adott egy Lynch úgyh nem kell egyből 40+ attempt/meccses qb-t csinálni belőle, ami fontos szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...