NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Elnézve Flynn szerződését, igen jó.Matt Flynn - QB - Seahawks
The base value of Matt Flynn's three-year contract in Seattle is only $19 million, with $10 million guaranteed.
The initial Flynn report claimed he received a three-year, $26 million deal. Per the Milwaukee-Journal Sentinel, however, Flynn's base contract is just $19 million with $5 million more available through incentives. It appears the remaining $2 million could be had via "unlikely to be earned" incentives. Either way, it's a much more team-friendly deal than the Cardinals gave Kevin Kolb last offseason. Even if the full "guarantee" is only $2 million less. If both Flynn and Kolb emerged as viable starting quarterbacks, the Seahawks would be paying Flynn much less than the Cardinals would for Kolb.
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Ezzel a lépéssel a kezdőcsapat nagyjából megvan. Még az LB poszt nagyon kérdéses, ezen felül még a G vagy T jöhetne, valamint safety depth kéne még nagyon, meg Lynchnek egy jó csere (Tolbert ftw).
több mint 12 éve
szvsz ezzel a szerződéssel nagyon jó üzletet kötöttetek: nagyon nagyot nem bukhattok, viszont ha bejön, királyok vagytok. én drukkolok neki persze, de azokat nem értem, akik most nem tartják jónak. nem azt mondom, hogy két meccs alapján agyon kéne hypeolni, de azok alapján rossznak tartani azért érdekes
több mint 12 éve
Ja igen: nagy király a szerződés, remélem Flynn alkot valamit. Az egyetemi futballt akkoriban hagytam abba nézni, amikor ő végzett, én azt az LSU-t bírtam nagyon, szóval mindig bíztam benne, hogy Flynn előbb-utóbb kap lehetőséget, mint kezdő. A középszert nem sértésnek szántam, bocs ha így jött le.
több mint 12 éve
Jó, hát még senki nem tudja megmondani mi lesz belőle, ebben egyetértünk. az esélyt megkapta Flynn, de fél év van még hátra. Mondjuk ha Philbin nem akarta Flynnt az jelenthet valamit. viszont a szerződés faja.Jó védelem és erős futójáték van kilátásban ismét. Az OC gyenge, de vannak célpontjai.
tenorx jól írta, a klub egymás hegyén-hátán igazolja a FA QB-kat, ez nem mehet sokáig.petey
Az előző szezonban egy Steelers, Ravens, Cleveland, Bengals védelemmel kellett volna szembe néznie, míg idén jön az East, plusz jön a GB, MIN, DET, CHI. A körülmények adottak lesznek.
több mint 12 éve
Jó, hát még senki nem tudja megmondani mi lesz belőle, ebben egyetértünk. az esélyt megkapta Flynn, de fél év van még hátra. Mondjuk ha Philbin nem akarta Flynnt az jelenthet valamit. viszont a szerződés faja.tenorx jól írta, a klub egymás hegyén-hátán igazolja a FA QB-kat, ez nem mehet sokáig.
több mint 12 éve
Két meccsből hogyan szűrtök le ilyeneket: középszer, nem jó...?Kettő meccse volt eddig, azokon biztatóan játszott. Az oké,hogy nem kell gyűrűt vízionálni ( vagy mégis Braxa? 😀 ), de negatív irányba sem lehet eltolni...
több mint 12 éve
Semmiből, igazából peteynek szántam, régi témára reflektálva. Egyébként az utolsó LSU évében az összes meccset láttam, de abból nem vonnék le következtetéseket. 😊Ne haragudj, de ezt -erős középszer- miből vontad le?Helmut ZimmerFlynn carreer backup, Whitehurst 2.0.Ez szerintem nem biztos, hogy igaz. Flynn erős középszer (az eddig látottak alapján), de néha ez pont elég. Igaz? 😊Gyurma Pappa
DE, akár jó is kisülhet ebből.petey
mondjuk tenorxnál még így is jobb a véleményem róla 😊
több mint 12 éve
Flynn egyelőre kb pont meghatározhatatlan. Ennek szól ez a 3 éves szerződés is szerintem.Igazi boom or bust.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hát nem tudom, húzzátok itt a project QBkat, aztán egy talán mégis bejön?Én nem tartom túl jó QBnak Flynnt, volt két jó meccse, ez alapján én tuti nem adtam volna neki ennyit se.
több mint 12 éve
Ne haragudj, de ezt -erős középszer- miből vontad le?Ez szerintem nem biztos, hogy igaz. Flynn erős középszer (az eddig látottak alapján), de néha ez pont elég. Igaz? 😊Gyurma Pappameg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekta.kacsaFlynn carreer backup, Whitehurst 2.0.
több mint 12 éve
Ez szerintem nem biztos, hogy igaz. Flynn erős középszer (az eddig látottak alapján), de néha ez pont elég. Igaz? 😊meg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekta.kacsaFlynn carreer backup, Whitehurst 2.0.
több mint 12 éve
Elégedett vagyok! Örülök, hogy nálunk landolt, de Pít szavai intőek, Flynn egy projekt!Brax! Én Upshawt húznám!
több mint 12 éve
A korábbi ex Green Bay backup már egyszer bejött nekünk (Hassie), hátha ez is sikerül. Szerintem megkapja a lehetőséget, és ha lesz normális O fala, akkor lehet belőle valami.Isten hozott Matt! Én bízom benned!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nagyon örülök. na akkor kit huzunk első körben?
decastro? ingram? kuechly?
én upshawnak örülnék. de kirkpatricket érzem, nagyon passzolna carroll féle D#be
több mint 12 éve
Sebii
3 538
3 évre csak 10 milla garantált, nagyon okos húzás! Nagyon izgatott vagyok. 😊
több mint 12 éve
Szerintem a Csárli+T-Jax kettősnél mindenképpen jobb.Tekints rá úgy mint egy tehetséges újoncra akinek tapasztalata is van a légkörről. Majd októberben többet tudunk mondani, addig meg lehet reménykedni és nézegetni az irányító prospecteket a hátsó körre.meg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekta.kacsaFlynn carreer backup, Whitehurst 2.0.
Jones+Flynn eddig jól állunk: 1,5/3
több mint 12 éve
Kívánom hogy ne úgy járjatok mint mi kolbival
több mint 12 éve
meg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekta.kacsaFlynn carreer backup, Whitehurst 2.0.
DE, akár jó is kisülhet ebből.
több mint 12 éve
meg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekt
több mint 12 éve
nem tartozom a Flynn-pártiakhoz, de Tjaxnél csak jobb lehet 😀 bár igaz, teljesen más rendszer mint green bayben, de most legalább lesz offseason!
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
wowzer, na kezdenek érdekesre fordulni a dolgok. és tényleg meglátjuk Flynn megérte-e a hajcihőt.
több mint 12 éve
Ok!Gratulálok. Még az hiányzik hogy PM elmenjen a 9-ers be és szép kis 4-es lesz az NFC West 😊
Yeah :cool: Még egy project Qb a draftról és elvileg megtettek mindent amit tudtak JC-ék!Filed to ESPN: Matt Flynn has agreed to terms witj Seattle on a 3-yr contract worth up to $26M w/$10M guaranteed.zolika26na most ugrik a majom a vízbe.örülök h nem fizettük túl mint kolbot tavaly a cards. hope for the besta.kacsa
silence: Manning és Flynn piaca teljesen más volt.undisputedly
több mint 12 éve
Yeah :cool: Még egy project Qb a draftról és elvileg megtettek mindent amit tudtak JC-ék!Filed to ESPN: Matt Flynn has agreed to terms witj Seattle on a 3-yr contract worth up to $26M w/$10M guaranteed.zolika26na most ugrik a majom a vízbe.örülök h nem fizettük túl mint kolbot tavaly a cards. hope for the besta.kacsa
silent7939: Manning és Flynn piaca teljesen más volt.