NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Én Flynnben bízom! Sztem ő lesz a nagy dobás, ezért várunk ki.
több mint 12 éve
Jo a kep 😀MWről lemaradtunk =(Mire koltjuk akkor a penzt?! Az a baj, hogy nem is jott szoba nalunk komolyan...
Adam Schefter @AdamSchefter
And @mortreport reports the Bills will have a 1:30 press conference to announce the signing of Mario Williams.Duff
Draftrol akarnak edge rushert?!
Ezt be kell masolnom 😀
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Guardokból nem áll jól a piac így a 3. napon.Nem tudom hogy vagytok vele, de draftolnám Kirk Cousinst.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Hutch-> Titansha nem jön OG akkor Okung-Carpenter-Unger-Moffitt-Giacomini OL...
több mint 12 éve
MWről lemaradtunk =(Mire koltjuk akkor a penzt?! Az a baj, hogy nem is jott szoba nalunk komolyan...
Adam Schefter @AdamSchefter
And @mortreport reports the Bills will have a 1:30 press conference to announce the signing of Mario Williams.Duff
Draftrol akarnak edge rushert?!
Ezt be kell masolnom 😀
több mint 12 éve
mire a faszra fogunk költeni ennyit? (nem szeretnék 8nál többet adni flynnek, de ugyis kétszámjegyű lesz)
több mint 12 éve
Duff
3 133
MWről lemaradtunk =( Adam Schefter @AdamSchefter
And @mortreport reports the Bills will have a 1:30 press conference to announce the signing of Mario Williams.
több mint 12 éve
Loftonnal vettük fel a kapcsolatotAbban a hitben voltam,hogy alldown Mlb. Elvileg nem jo coverben.
jeebraxa88
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Én Tolberttet szívesen látnám.Elég csendes a mai nap eddig. :/Sebiireggel van még. seattleben hajnal 😛
amugy Lynxh mögé RBnek igy utolag simán elhoztam volna Hillist. elkapásban is jó, és hasonló stílusú dömper mint lynch. de mén mindegy..braxa88
Azért tegnap ilyenkor már zajlott az élet, azért furcsállom.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Elég csendes a mai nap eddig. :/Sebiireggel van még. seattleben hajnal 😛
amugy Lynxh mögé RBnek igy utolag simán elhoztam volna Hillist. elkapásban is jó, és hasonló stílusú dömper mint lynch. de mén mindegy..
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Elég csendes a mai nap eddig. :/
több mint 12 éve
Ha vki ismeri Leinartot az Carroll.empty taxiNa pont azért nem!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Ha vki ismeri Leinartot az Carroll.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mert nem hülyék 😊FucuPedig már majdnem rábeszéltem őket 😀
több mint 12 éve
Leinart merre jár? Miért nem próbáljátok be?
több mint 12 éve
Henne-t megúsztuk! Számomra egyértelműen MW jelentené a nagy fogást, Flynn zsákbamacska 2 meccs alapján, teher nem volt rajta, ráadásul kiváló fal mögül dobálgathatott, de az tény, T-Jax helyett bárkit ki lehet próbálni, akár Franchise Qb is lehet belőle! Megatron szerződése azért elképesztő...😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Henne a Jaxben. juppíbraxa88Azok a szerencsétlenek direkt akarják kicsinálni a franchiset? 😐
több mint 12 éve
McQuistan hosszabbított. Manning dönthetne már, mert addig Flynn sem fog...
több mint 12 éve
Henne gyorsan elhúzott a Jagshez, ő már tud valamit. Gallery esetében ugyanez a helyzet, valakinek tutira kell a hely. Ha Hutch, akkor legyen ő. Ha le is lassult, én díjaznám.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Az ügynöke elvileg megerősítette,hogy cut.ha jönne akkor Gallery cut?braxa88nem csodálnám. azaz máshogy nem nagyon lenne helya.kacsa
több mint 12 éve
Shiancoe jön vizitrenem tanult Carlson esetéből 😊