NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 538
Ha Flynn jönne, meg egy jobb nevű LB vagy DE én már elégedett leszek.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 114 — SuperBowl Champions 2013/2014
MW nem irt ala a Billshez egyelore. Nem tudom,hogy a Red contract miatt egyaltalan celkeresztben van-e meg.
Flynn megvarja Manning donteset.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
jön hozzánk vmi nagy hal?
sztem mario nem, flynnek örülnék, kb 33%rá az esély (miami, és browns még)
más nagyobb név? nemhiszem. pedig 1-2LB elférne.
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Tudom, hogy nem ide tartozik, de furcsállom, hogy a Redskinst megbüntették, ingét-gatyáját odaadta az 1/2-ért, most meg már a 3. komoly WR-t igazolta (Royal, Garcon, Morgan). Miből? Mindenesetre lesz célpontja rendesen RG III-nak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Seattle keeps Red Bryant, one of the best DL on the market
: 5 years, $35 million, including $14.5 million gtd.

ezaza.kacsa
Kíváncsi vagyok, hogy "valójában" ebből mennyit kaphat majd kézhez... csak mert az évi 7 millió azért iszonyat sok pénz ez ilyen játékosért.
Baby Vince kerül évi 8-ba.Gyulus
azért az évi 7 kicsit erős mert 14.5 a garantált és azt szokás néznio inkább. persze ha állatkodik feljebb mehet neki.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve

ezaza.kacsa
Kíváncsi vagyok, hogy "valójában" ebből mennyit kaphat majd kézhez... csak mert az évi 7 millió azért iszonyat sok pénz ez ilyen játékosért.
milyen játékosért?braxa88
Alapköve a falnak. Nagyon kell a futás ellen, de én soknak tartom ezt a pénzt. Williams így kérdéses. Esetleg szituációs rushert hozunk még a LB upgrade mellé... Nem lesz ez így jó.

Ha igaz,hogy a MIKE mélyebben lép majd hátra, Hawt nem tartanám meg.
Egyébként ti kiket tartanátok meg? Az én listám:
Bigby, Giacomini, Gibson, Hargrove, Hill vagy Haw, Robinson.
A többiek felőlem mehetnek.Sebii
Jó lista! +1 bár Hargrove lehet, hogy szalonképtelen lesz!Helmut Zimmer
több mint 12 éve

ezaza.kacsa
milyen játékosért?
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

ezaza.kacsa
Baby Vince kerül évi 8-ba.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma
Jó lista! +1 bár Hargrove lehet, hogy szalonképtelen lesz!
több mint 12 éve
+még Farwellt akartam mondani, de ő már rendben van.garrett27
giacomini pár hete hosszabított
Robinsont, Bigbyt és Hawthornet
több mint 12 éve
+még Farwellt akartam mondani, de ő már rendben van.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
A többiek felőlem mehetnek.
több mint 12 éve
Bryant nagyon jó hír, Carlsont sajnálnám, de hát nem nagon van helye nálunk. Arra a minimális TE játékra ami nálunk van elég Miller, Morrah és McCoy.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Carlson a Chiefs felé kacsingat.garrett27
Washington fele is.
több mint 12 éve
Henne-vel csak sűrűbben lennénk. Carlson a Chiefs felé kacsingat.

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!

ezaz
több mint 12 éve
LaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.empty taxi
NflNetwork elég idegen tőlem. Mennyire megbízható Ő, mert nem sok jót hallottam?

@Braxa: A miami vagy azért bukta Flynnt mert elszórták Brandont, vagy mert megy Manning. Remélem behúzzuk.undisputedly
CBS-eseknél jobb, de nem egy Shefter v egy beatwriter, átlagos hitelességű forrás szvsz.empty taxi
Ok. Köszi a gyors választ.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Honnan infózta mindenki,hogy Williams menne a Billshez?
undisputedly
LaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.empty taxi
NflNetwork elég idegen tőlem. Mennyire megbízható Ő, mert nem sok jót hallottam?

@Braxa: A miami vagy azért bukta Flynnt mert elszórták Brandont, vagy mert megy Manning. Remélem behúzzuk.undisputedly
CBS-eseknél jobb, de nem egy Shefter v egy beatwriter, átlagos hitelességű forrás szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
undisputedly

@Braxa: A miami vagy azért bukta Flynnt mert elszórták Brandont, vagy mert megy Manning. Remélem behúzzuk.
több mint 12 éve
undisputedly
LaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.

Madden hates me.
több mint 12 éve
hát henne nagyon ne!
jones jó.
vmint flynn v ide v miami megy. rem minket választ ugy h a dolphins elvesztette egyetlen épkézláb WRét
több mint 12 éve
Nem akarok megsérteni senkit, de egy ilyen korban lévő, gyűrű nélküli játékosnak ha megadják mindenhol a pénzt, Hawks>Bills !
Amúgy a Marshall trade nekünk cumi,hiába játszunk a Miamival is. Ha oda behúzzák Manninget , akkor élmány lesz nézni a
Brady,Manning,Cutler,Rodgers,Stafford ötöst ...
több mint 12 éve
Nem egy Mario, de illik PC filozófiájába: Former Titans DE Jason Jones has visits scheduled with the Rams and Seahawks, according to league sources
Szerk. na meg ez is 😂 :It’s already been reported that former Dolphins QB Chad Henne will visit the Jaguars, which will happen. But you can also add the Seahawks to the list for Henne, according to a source.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Most olvasom hogy a Bears is keményen megy MW után. Peppers és Williams. Ijesztő.petey
Igen, ezért is lett borúsabb a kép... A Soldier azért vonzóbb hely mint "dél-alaszka", és anyagiakban is hasonlót tudnak,viszont úgy olvastam,hogy vannak más needek is Chicagoban. Amúgy meg egy Williams-Peppers rush kb már unfair kategória 😊undisputedly
Épp érkezett hozzájuk Brandon Marshall (röhejes áron), így kevésbé valószínű, h megy oda Williams is. Nagyon kéne ő ide :p És Manning meg így elv Miamiba.

Btw ha már így nem nagyon hosszabbítgatunk LB-kel, rámozdulhatnánk pl. Tullochra :p
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most olvasom hogy a Bears is keményen megy MW után. Peppers és Williams. Ijesztő.petey
Igen, ezért is lett borúsabb a kép... A Soldier azért vonzóbb hely mint "dél-alaszka", és anyagiakban is hasonlót tudnak,viszont úgy olvastam,hogy vannak más needek is Chicagoban. Amúgy meg egy Williams-Peppers rush kb már unfair kategória 😊undisputedly
Sok a need, de állítólag nem foglalkozunk azzal, hogy a WR-OL-DB posztokon így zusammen van nagyjából 3 darab kezdőnk, minden erőnkkel MW-re megyünk, mert beleszerettek Marioba 😊