NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
20
8
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Ha Flynn jönne, meg egy jobb nevű LB vagy DE én már elégedett leszek.
több mint 12 éve
MW nem irt ala a Billshez egyelore. Nem tudom,hogy a Red contract miatt egyaltalan celkeresztben van-e meg.Flynn megvarja Manning donteset.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
jön hozzánk vmi nagy hal?sztem mario nem, flynnek örülnék, kb 33%rá az esély (miami, és browns még)
más nagyobb név? nemhiszem. pedig 1-2LB elférne.
több mint 12 éve
Tudom, hogy nem ide tartozik, de furcsállom, hogy a Redskinst megbüntették, ingét-gatyáját odaadta az 1/2-ért, most meg már a 3. komoly WR-t igazolta (Royal, Garcon, Morgan). Miből? Mindenesetre lesz célpontja rendesen RG III-nak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
azért az évi 7 kicsit erős mert 14.5 a garantált és azt szokás néznio inkább. persze ha állatkodik feljebb mehet neki.Seattle keeps Red Bryant, one of the best DL on the marketKíváncsi vagyok, hogy "valójában" ebből mennyit kaphat majd kézhez... csak mert az évi 7 millió azért iszonyat sok pénz ez ilyen játékosért.
: 5 years, $35 million, including $14.5 million gtd.
ezaza.kacsa
Baby Vince kerül évi 8-ba.Gyulus
több mint 12 éve
Alapköve a falnak. Nagyon kell a futás ellen, de én soknak tartom ezt a pénzt. Williams így kérdéses. Esetleg szituációs rushert hozunk még a LB upgrade mellé... Nem lesz ez így jó.milyen játékosért?braxa88Seattle keeps Red Bryant, one of the best DL on the marketKíváncsi vagyok, hogy "valójában" ebből mennyit kaphat majd kézhez... csak mert az évi 7 millió azért iszonyat sok pénz ez ilyen játékosért.
ezaza.kacsa
Ha igaz,hogy a MIKE mélyebben lép majd hátra, Hawt nem tartanám meg.
Egyébként ti kiket tartanátok meg? Az én listám:Jó lista! +1 bár Hargrove lehet, hogy szalonképtelen lesz!Helmut Zimmer
Bigby, Giacomini, Gibson, Hargrove, Hill vagy Haw, Robinson.
A többiek felőlem mehetnek.Sebii
több mint 12 éve
braxa88
12 534
milyen játékosért?Seattle keeps Red Bryant, one of the best DL on the marketKíváncsi vagyok, hogy "valójában" ebből mennyit kaphat majd kézhez... csak mert az évi 7 millió azért iszonyat sok pénz ez ilyen játékosért.
ezaza.kacsa
több mint 12 éve
Seattle keeps Red Bryant, one of the best DL on the marketKíváncsi vagyok, hogy "valójában" ebből mennyit kaphat majd kézhez... csak mert az évi 7 millió azért iszonyat sok pénz ez ilyen játékosért.
ezaza.kacsa
Baby Vince kerül évi 8-ba.
több mint 12 éve
Egyébként ti kiket tartanátok meg? Az én listám:Jó lista! +1 bár Hargrove lehet, hogy szalonképtelen lesz!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
giacomini pár hete hosszabítottEgyébként ti kiket tartanátok meg? Az én listám:+még Farwellt akartam mondani, de ő már rendben van.garrett27
Robinsont, Bigbyt és Hawthornet
több mint 12 éve
Egyébként ti kiket tartanátok meg? Az én listám:+még Farwellt akartam mondani, de ő már rendben van.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Egyébként ti kiket tartanátok meg? Az én listám:Bigby, Giacomini, Gibson, Hargrove, Hill vagy Haw, Robinson.
A többiek felőlem mehetnek.
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Bryant nagyon jó hír, Carlsont sajnálnám, de hát nem nagon van helye nálunk. Arra a minimális TE játékra ami nálunk van elég Miller, Morrah és McCoy.
több mint 12 éve
Henne-vel csak sűrűbben lennénk. Carlson a Chiefs felé kacsingat.
több mint 12 éve
Seattle keeps Red Bryant, one of the best DL on the market: 5 years, $35 million, including $14.5 million gtd.
ezaz
több mint 12 éve
Ok. Köszi a gyors választ.CBS-eseknél jobb, de nem egy Shefter v egy beatwriter, átlagos hitelességű forrás szvsz.empty taxiLaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.empty taxiNflNetwork elég idegen tőlem. Mennyire megbízható Ő, mert nem sok jót hallottam?
@Braxa: A miami vagy azért bukta Flynnt mert elszórták Brandont, vagy mert megy Manning. Remélem behúzzuk.undisputedly
több mint 12 éve
CBS-eseknél jobb, de nem egy Shefter v egy beatwriter, átlagos hitelességű forrás szvsz.NflNetwork elég idegen tőlem. Mennyire megbízható Ő, mert nem sok jót hallottam?Honnan infózta mindenki,hogy Williams menne a Billshez?LaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.empty taxi
undisputedly
@Braxa: A miami vagy azért bukta Flynnt mert elszórták Brandont, vagy mert megy Manning. Remélem behúzzuk.undisputedly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
NflNetwork elég idegen tőlem. Mennyire megbízható Ő, mert nem sok jót hallottam?Honnan infózta mindenki,hogy Williams menne a Billshez?LaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.empty taxi
undisputedly
@Braxa: A miami vagy azért bukta Flynnt mert elszórták Brandont, vagy mert megy Manning. Remélem behúzzuk.
több mint 12 éve
Honnan infózta mindenki,hogy Williams menne a Billshez?LaCanfora írta: Chicago appears to have fallen out of the hunt for the star defensive end, with the cash-flush Buffalo Bills now appearing to have the upper hand.
undisputedly
Madden hates me.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
hát henne nagyon ne!jones jó.
vmint flynn v ide v miami megy. rem minket választ ugy h a dolphins elvesztette egyetlen épkézláb WRét
több mint 12 éve
Honnan infózta mindenki,hogy Williams menne a Billshez?Nem akarok megsérteni senkit, de egy ilyen korban lévő, gyűrű nélküli játékosnak ha megadják mindenhol a pénzt, Hawks>Bills !
Amúgy a Marshall trade nekünk cumi,hiába játszunk a Miamival is. Ha oda behúzzák Manninget , akkor élmány lesz nézni a
Brady,Manning,Cutler,Rodgers,Stafford ötöst ...
több mint 12 éve
Nem egy Mario, de illik PC filozófiájába: Former Titans DE Jason Jones has visits scheduled with the Rams and Seahawks, according to league sourcesSzerk. na meg ez is 😂 :It’s already been reported that former Dolphins QB Chad Henne will visit the Jaguars, which will happen. But you can also add the Seahawks to the list for Henne, according to a source.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Épp érkezett hozzájuk Brandon Marshall (röhejes áron), így kevésbé valószínű, h megy oda Williams is. Nagyon kéne ő ide :p És Manning meg így elv Miamiba.Most olvasom hogy a Bears is keményen megy MW után. Peppers és Williams. Ijesztő.peteyIgen, ezért is lett borúsabb a kép... A Soldier azért vonzóbb hely mint "dél-alaszka", és anyagiakban is hasonlót tudnak,viszont úgy olvastam,hogy vannak más needek is Chicagoban. Amúgy meg egy Williams-Peppers rush kb már unfair kategória 😊undisputedly
Btw ha már így nem nagyon hosszabbítgatunk LB-kel, rámozdulhatnánk pl. Tullochra :p
több mint 12 éve
Sok a need, de állítólag nem foglalkozunk azzal, hogy a WR-OL-DB posztokon így zusammen van nagyjából 3 darab kezdőnk, minden erőnkkel MW-re megyünk, mert beleszerettek Marioba 😊Most olvasom hogy a Bears is keményen megy MW után. Peppers és Williams. Ijesztő.peteyIgen, ezért is lett borúsabb a kép... A Soldier azért vonzóbb hely mint "dél-alaszka", és anyagiakban is hasonlót tudnak,viszont úgy olvastam,hogy vannak más needek is Chicagoban. Amúgy meg egy Williams-Peppers rush kb már unfair kategória 😊undisputedly