Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nyertünk! 😛 😉 Jííííháááá 😀Medvepapagrat 😊 jövő héten TD-ket kell szerezni
több mint 13 éve
Nyertünk! 😛 😉 Jííííháááá 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
1, hozzánk bárki jöhet bármivel, a divízión belüli fanok egyszer sem lettek elhajtva vagy lettek kiosztva ilyen paraszt stílusban, ez itt nem megyVan ez így, megy vki közülünk hozzátok okoskodni? Vagy az eredménykövetőtökbe bepofázni? ha igen intézd vele, és nem kell nagyszájúskodni más csapat fórumán... ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk, de ezt a sz.rt tartogasd más fórumokra...SeaSzilaHawkegy úr vagy.peteyszemélyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!SeaSzilaHawk
2, nem tudom mivel sikerült belemászni a piciny lelkedbe, de ha az interception/GB válasz nem tetszett, nézd meg Sebii mit válaszolt, lehet így is
3, ez nem a te topikod, nem te mondod meg ki mikor jöhet. bámulatos arcot tud csinálni egy győzelem egyeseknek
4, valami nem tetszik használd a némítást
5, szar meccs volt, a védelem nyerte meg nektek nem Wilson
/rant
több mint 13 éve
Továbbra sem szeretem a támadó játékunkat! Szerintem elfogadhatatkan a fal munkája, RW meg mindegy is. Nem kis feladat lett volna ettől a Carolinától kikapni, de majdnem sikerült megoldami!😕D továbbra is több mint jó! Tényleg, milyen rosszul draftoltunk Irvinnel, és Wagnerrel!
több mint 13 éve
Nem leszek népszerű de...Bárki jöhet-ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk
Ez egy szabad fórum, ezzel a nem a te topickod menj innen dologgal túl sokra nem mentek.
Delonso_
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
Nem leszek népszerű de...Ez egy szabad fórum, ezzel a nem a te topickod menj innen dologgal túl sokra nem mentek.
Más.
A védelem remek, a meccs is nézhető volt, Cam nem sok sót evett meg. Igen a játék lehetne jobb is, de én imádom a csontzenét ebben pedig nagyon jók vagytok, Wagner játéka is tetszett a Legion of Boom mellett.
több mint 13 éve
Van ez így, megy vki közülünk hozzátok okoskodni? Vagy az eredménykövetőtökbe bepofázni? ha igen intézd vele, és nem kell nagyszájúskodni más csapat fórumán... ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk, de ezt a sz.rt tartogasd más fórumokra...egy úr vagy.peteyszemélyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!SeaSzilaHawk
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
nem. csak az idézést látomEz a baj, h még troll-nak sem vagy jó! 😀SeaSzilaHawkpetey. nem kell idejönni. nem szeretünkbraxa88keblemre, levetted a némítást? 😀
petey
több mint 13 éve
egy úr vagy.személyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
Ez a baj, h még troll-nak sem vagy jó! 😀petey. nem kell idejönni. nem szeretünkbraxa88keblemre, levetted a némítást? 😀
petey
több mint 13 éve
petey. nem kell idejönni. nem szeretünkbraxa88keblemre, levetted a némítást? 😀
több mint 13 éve
személyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!
több mint 13 éve
petey. nem kell idejönni. nem szeretünk
több mint 13 éve
Hát igen na, látom, hogy annyi eszed van, hogy belefér egy sms-be...SeaSzilaHawkinterceptionnel 😀 peteyHát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...SeaSzilaHawk

személyeskedés rulez
több mint 13 éve
packers nem jobb a seahawksál, szal nincs értelme vitázni
több mint 13 éve
Hát igen na, látom, hogy annyi eszed van, hogy belefér egy sms-be...interceptionnel 😀 peteyHát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
Az a TD amit a bíró megad! 😛interceptionnel 😀 peteyHát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
interceptionnel 😀Hát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
Pont egy 9ers-es mondja... SHaaaammmeeeee!Őszintén, sztem RW jól játszott és most már voltak jó hívások az offense oldalról... még sok a hiba, de most már látszott a fejlődés, na nem zászlók elkerülésében...ez melyik meccs volt? 😀 ez egy szerencsétlen Panthers Off. volt. petey
Giacomini egy barom, Clemons is csinált egy hülyeséget meg a bírók is sokszor visszafújtak játékokat és nem mindig helyesen...
RW 2 int-je belefér, mármint nem kellene, de abból az egyik az ő hibája. A másik meg előfordul... nekem kifejezetten tetszett, h RW kezébe adtuk a labdát, ha fejlődést akarunk, akkor ezt kell csinálni...
Na és a végén a safety az meg zseniális volt... végre a coaching staffet meg lehet dicsérni...
Szép volt, tovább ezen az úton...SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
Hát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...
több mint 13 éve
Őszintén, sztem RW jól játszott és most már voltak jó hívások az offense oldalról... még sok a hiba, de most már látszott a fejlődés, na nem zászlók elkerülésében...ez melyik meccs volt? 😀 ez egy szerencsétlen Panthers Off. volt.
Giacomini egy barom, Clemons is csinált egy hülyeséget meg a bírók is sokszor visszafújtak játékokat és nem mindig helyesen...
RW 2 int-je belefér, mármint nem kellene, de abból az egyik az ő hibája. A másik meg előfordul... nekem kifejezetten tetszett, h RW kezébe adtuk a labdát, ha fejlődést akarunk, akkor ezt kell csinálni...
Na és a végén a safety az meg zseniális volt... végre a coaching staffet meg lehet dicsérni...
Szép volt, tovább ezen az úton...SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
Hát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Szamomra egy dolog azert kiderult, Wilson tud passzolni, ha akar es engedik. Mondjuk egy komolyabb vedelemnel mar uber necces volnagondolom, de itt azert voltak jo megmozdulasai.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Őszintén, sztem RW jól játszott és most már voltak jó hívások az offense oldalról... még sok a hiba, de most már látszott a fejlődés, na nem zászlók elkerülésében...Giacomini egy barom, Clemons is csinált egy hülyeséget meg a bírók is sokszor visszafújtak játékokat és nem mindig helyesen...
Szép volt, tovább ezen az úton...
több mint 13 éve
nem tudom elképzelni h flynnel ne lennék erősebbek.wilson a leiga egyértelműen legrosszab kezdő QBja. Cassell, Gabbert, Weeden, mindeki jobb nála. katasztrófa ez a törpe