Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Pít, Szevasz tezsvérem 😊
semmi, the hormone thing... Pete meg akarta mutatni, hogy át tud menni Mike Zimmer védelmén, hát nem tudott. Nem sokat jelent, nagyon jö az a védelem, nem sokaknak sikerül. (Vagy, ha sikerül, akkor jönnek a zebrák... 😀 )
Ha bejött volna, akkor új erőt adott volna a csapatnak, nemjött be. Ahogy sok minden nem jött be Petenek sem. Ha nem vagy jö legalább legyél egyenes, legyél profi, és vállald a felelősseget. Ennyiről szól a dolog... Szerintem rájött, hogy valójában e vereség jelentősége túl mutat a vereség tényén.
A magyarázat egyébként ekfogadható, csak kínos!
Bár mostanában nem sokat írok, míg itthon vagyok, majd írok hozzátok is 😊
Undisputedly
Nem nagyon értem, mit akarsz mondani. Van egy mondás, I am the manager, I am in charge - én ebben hiszek. A hülye tesztoszteronszintes magyarázattal ezt Carroll fel is vállalta, szóval ő is ebben hisz. Igenis Ő felel azért, hogy nincs o játék, hogy sok a drop, hogy nem jó a fal. Ez van!
Nem áll rosszul!? Van itt egy dolog, ... nehezen tudok túllépni a tényen, hogy elvesztette Curryt! Ez a dolog sokkal több annál mint, hogy megszabadultunk egy rossz játékostól. A Wake Forest nem bodybuilding egyetem, a Wake egy boutiqe egyetem, még a sport ösztöndíjasoknak is kell tanulniuk, helyt kell álniuk. Hülyék, a redshirtet sem érik meg. Curry nem hülyén érkezett a csapathoz, itt lett vége. Kicsúszott a nagy mentor, s motivátor kezéből, ez pedig legalább akkora hazai pályás vereség Big Petenek, mint a tegnapi hazai pályás vereség a csapatnak a Cincytől.
A gondom a tegnappal az, hogy a mi várunk egy erőd, ahol tavaly elbúcsúzott a bajnok a rájátszástól. Ezt a patinát nehéz felépíteni, könnyű lerombolni.
Az én nagy bajom mégis az, hogy a draft első pillanatától a tegnapi mecs végéig nem túl sok olyan dolgot tudok felfedezni a mi Peterünk munkájában, amivel
igazán egyetértenék. Gus munkája kezd beérni, és ez végülis nem kevés.
A drafok jól sikerültek, mondod. Carpenter, vagy Moffit volt a jó húzás?
Az irány jó, az átépítésnek örülök, csak azt bánom, hogy a nagy átépítésben kiöntjük sokszor a vízzel a gyereket, de ezt időről időre átveszéljük. Hát ez van.
A szakmai munka a szervezeti kultúrával kezdődik, szerinem. Régi gumicicám ez. És ezzel nálunk nincs is most baj, ez Pete érdeme, és ezért nem is szeretném, ha elmenne. Amúgy is jó szakember ő, csak kéné egyet sétálnia és a z élet nagy dolgait megbeszélni elsősorban önmagával. Schneider viszont visszamehetne még tanulni a szakmát
Na én így látom, bántö szándékom nincs, lehet, félreértettelek. 😊
több mint 13 éve
Ok. bocs 😊[köszi 😊 én is értem a cikket nem kell szó szerint, csak Helmutra vagyok kíváncsi hogy mit lát bele ebbe a kontextusba 😉petey
Azt mondja hiba volt hívás annál a playnél. Nem lett volna az,ha megcsináljuk, de nem így lett.
Azt mondja most megtanulták mi történik ha egy edzőt a horminjai vezérelnek, és le akarja nyomni azt a TD-t az ellenfél torkán.
A cikk még írja,hogy valószínűleg ez az első eset az NFL-ben ,hogy egy edző a hormonjait teszi felelőssé a döntése miatt.undisputedly
több mint 13 éve
[köszi 😊 én is értem a cikket nem kell szó szerint, csak Helmutra vagyok kíváncsi hogy mit lát bele ebbe a kontextusba 😉
Azt mondja hiba volt hívás annál a playnél. Nem lett volna az,ha megcsináljuk, de nem így lett.
Azt mondja most megtanulták mi történik ha egy edzőt a horminjai vezérelnek, és le akarja nyomni azt a TD-t az ellenfél torkán.
A cikk még írja,hogy valószínűleg ez az első eset az NFL-ben ,hogy egy edző a hormonjait teszi felelőssé a döntése miatt.undisputedly
több mint 13 éve
Igen, de ahhoz képest ahol átvette a csapatot, nem áll rosszul.Lebontott mindent,hogy felépítsen egy saját várat. Én nem kedvelem, sem a karakterét, sem azt amit csinál.Nem történt semmi . Egy fiatal, tehetséges csapat kikapott egy olyan meccsen amit nyerhettek volna.De történt, kikaptak a srácok. A csapat fiatal, de sajnos nem annyira tehetséges, kulcs posztok véreznek, és így a pcsekély számú playmakerünk sem tud megvillanni!
Azt,hogy az edzői stáb mit és miért csinál, nem fogjuk megtudni. A liga legfiatalabb csapata. Amint kapnak egy formát,
nem lesz itt baj. Nem kell temetni senkit.undisputedly
Hogy ez az edzői stáb mit és miért csinál azért megérne egy misét, mert amíg ennyire következetlen lesz a szakmai munka, addig nem lesz a csapatnak formája.
Ellentét lásd
Panthers= következetes szakmai munka
Bills =következetes szakmai munka 2 éve
Steelers= következetes szakmai muna 35 éve
De amúgy egyetértek temetni senkit sem kell. 😊Helmut Zimmer
Viszont bele sem látok a munkájába. Következtetéseket tudok levonni a roster mozgásból, a játékosok nyilatkozatából, vagy abból,ahogyan a pálya szélén viselkednek. Hogy kire mi vezethető vissza, az meg lényegében egyértelmű. Minden a HC kezében fut össze, ha valamivel nem elégedett, meg van a lehetősége,hogy változtasson.
Viszont labdát elkapni, gapbe betalálni, motion után olvasni a védelmet, nem mehet fel a pályára.
A draftok jól sikerültek, bízni kell benne,hogy a következő is hasonló lesz. Ez most a ciklus alja, lesz majd feljebb is.
A következetes szakmai munkára csak azt tudom mondani,hogy mindenhol nyerni akarnak csak sok helyen ahogyan a drafton kifogják a bustot, úgy az edzőnél is mellé nyúlnak. És ez sokszor évekbe telik mire odáig fajul,hogy "elüldözik".
több mint 13 éve
Helmut, segítenél lefordítani good ol' Pete-et? :/Nem történt semmi . Egy fiatal, tehetséges csapat kikapott egy olyan meccsen amit nyerhettek volna.De történt, kikaptak a srácok. A csapat fiatal, de sajnos nem annyira tehetséges, kulcs posztok véreznek, és így a pcsekély számú playmakerünk sem tud megvillanni!
Azt,hogy az edzői stáb mit és miért csinál, nem fogjuk megtudni. A liga legfiatalabb csapata. Amint kapnak egy formát,
Hogy ez az edzői stáb mit és miért csinál azért megérne egy misét, mert amíg ennyire következetlen lesz a szakmai munka, addig nem lesz a csapatnak formája.
Ellentét lásd
De amúgy egyetértek temetni senkit sem kell. 😊Helmut Zimmer
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823a499a/article/holy-hormones-seahawks-carroll-takes-blame-for-firsthalf-gaffe?module=HP11_headline_stack
After the game, Carroll gave an unusual explanation for his actions.
"We learned about what happens when a coach gets hormonal and tries to freakin' jam it down their throat for the touchdown there right at the half," Carroll said, according to The News Tribune. "That was a mistake. It would have been a good call if we made it. But we didn't."
We haven't formally researched this, but we're going out on a limb and guaranteeing this is the first case of an NFL coach blaming hormones for his decision-making process.
Fiatalnak fiatalok, valóban, de offense-ben hiányzik az x-faktor.
több mint 13 éve
Nem történt semmi . Egy fiatal, tehetséges csapat kikapott egy olyan meccsen amit nyerhettek volna.De történt, kikaptak a srácok. A csapat fiatal, de sajnos nem annyira tehetséges, kulcs posztok véreznek, és így a pcsekély számú playmakerünk sem tud megvillanni!
Ellentét lásd
De amúgy egyetértek temetni senkit sem kell. 😊
több mint 13 éve
Nem történt semmi . Egy fiatal, tehetséges csapat kikapott egy olyan meccsen amit nyerhettek volna.Azt,hogy az edzői stáb mit és miért csinál, nem fogjuk megtudni. A liga legfiatalabb csapata. Amint kapnak egy formát,
nem lesz itt baj. Nem kell temetni senkit.
félidei showra várva ...
több mint 13 éve
Dehogynem, T Jax nyakig benne van. Az 1. Félidő ismét értékelhetelen volt támadójáték szempontjából. Jaxon nem egy kreatív problémamegoldó elme, de az igazi fatal error az Bevell, és az ő playhívása. Jeremy jobb szakember volt, de, ha Bevell is megy, akkor végképp hiteltelenné válik a program.
PC hibái rettenetesek, szinte felsorolhatatlanok, de mégis elkezdődött egy komoly reform, és a nehezén túl is vagyunk. A sok balfaszkodás között még nem sok dolog látszik, de az már egészen biztos, hogy a 4-5 évvel ezelőtti lityilötyi seahox romjaiból, egy kiemelkedően fizikális csapat épül. Giants játékosok mondták, hogy fáj a hox ellen játszani. D oldalon különösen igaz ez. A D ből hiányzik egy jó corner, és még egy használható Passrusher. Egyre kevesebb az elváltás, folyamatos a nyomás. Gus kiszámíthatatlan játékhívása egyre működőképesebb.
Earl Thomas pedig messze messze a legjobb játékosunk az utóbbi években.
Clemons kellemes meglepetés!
Az O botrány. Tavaly óta döbbenetes a visszalépés minden téren. Az előbb említett fizikális játék a fal vakoldalán él, az erős oldalon, viszont nem értelmezhető.
A fal és a passzjáték összefüggései rejtelmesek, és azegész tragikus kontextus ad a playhívás. Valahogy úgy hogy nem elég, hogy TJ nem igazán tudja mi történik a pályán, és nem elég hogy James Carpenter nem érti mi a dolga, mintha tül sok koncepció sem lenne azzal kapcsolatban, hogy hogyan próbáljunk a nem túl nagy számú erősségünkre építeni.
Érdekelne, hogy Bevell miként készül a meccsekre!?
Hogy szar a fal, és ezért szörnyű t Jax, vagy T Jax tragikus, és ezért rossz a fal mindenki döntse el maga. Szerintem ott kezdődik, hogy T Jax fejben lassú, nem tud korszerű sokelkapós playeket hívni, mert 4 receivert már nem igazán kezel. Érdemes megnézni, de sokszor első szándékból olyan helyen keres elkapót, ahol nincs! Miva???! Na és a futójáték? Nem Lynchen múlik. Ő nem egy kisegér, nem fog beugrani 1 láb széles lyukakba, nem ő a leggyorsabb, de robban, 3-4 lépés után, és seggrefejeli a legelszántabb LB- t is futás közben. Szóval nincs passprot, nincs húzás, mit is csinál Cable?
A helyzet az, hogy a fal is gyenge, es T Jaxet semkönnyű megvédeni.
Szerintem 1/ korán meglesz a várva várt reunion Barkleyvel.
Draftig pro és kontra sok érdekeset olvasunk majd, nem is mennék elébe. Én csak azt érzem, hogy hiába nem prototipus, hiába mozog darabosan, dob lábujjhegyről, plafonporoló mozdulattal, van benne spiritusz. Pont azt tudja ami nekünk kell! Na üdv, jó szurkolást jövő hétre...
H
több mint 13 éve
Ez a meccs nem T-Jax-en ment el. Ő hozta, amit tud, ami annyi, amennyi. A rengeteg elejtett labda megbosszulta magát. Rice, Miller, Baldwin, Morrah, stb. fogható labdákat ejtettek el, fontos szituációkban. Cornerben nem éreztem akkora gondot, a hosszú benyelt TD-nél elbambultak, Thomas meg nem ért oda időben. Sherman fiatal, de látok benne fantáziát. Jól játszott, de voltak tipikus rookie hibái.A futó játék alapjait kellene lerakni. Hiába hoz a csapat egy jobb Qb prospectet, kb minden 10.évben válik be úgy első éves mint idén a Panthersnek Newton.
Az sokkal jobban zavar, hogy futásban Lynch-nek nincs alternatívája. Forsett súlytalan. Ha pedig a futásainkat megfogják, a hosszú passzok meg alapból hiányzanak, akkor maradna a rövid TE játék, de az meg ritka nálunk, mint a fehér holló. Nincs más választás, időt kell adni a csapatnak, sok a fiatal, hátha egyszer beindul a dolog.garrett27
több mint 13 éve
Ez a meccs nem T-Jax-en ment el. Ő hozta, amit tud, ami annyi, amennyi. A rengeteg elejtett labda megbosszulta magát. Rice, Miller, Baldwin, Morrah, stb. fogható labdákat ejtettek el, fontos szituációkban. Cornerben nem éreztem akkora gondot, a hosszú benyelt TD-nél elbambultak, Thomas meg nem ért oda időben. Sherman fiatal, de látok benne fantáziát. Jól játszott, de voltak tipikus rookie hibái.Az sokkal jobban zavar, hogy futásban Lynch-nek nincs alternatívája. Forsett súlytalan. Ha pedig a futásainkat megfogják, a hosszú passzok meg alapból hiányzanak, akkor maradna a rövid TE játék, de az meg ritka nálunk, mint a fehér holló. Nincs más választás, időt kell adni a csapatnak, sok a fiatal, hátha egyszer beindul a dolog.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
mert a statisztika nem minden 😊nem rajta ment el.
még nem láttam de tervezem hogy megnézem a meccsetFucu
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
mert a statisztika nem minden 😊még nem láttam de tervezem hogy megnézem a meccset
több mint 13 éve
Csak egy gyors meglátás statisztikák alapján, mert bevallom bár szégyellem hogy Q3 10:00 körül kikapcsoltam mert nem bírtam tovább, de 323 passzolt yarddal miért is bántjuk szerencsétlen Tarvarist? U.I. A zebrák botrányosak voltak.
több mint 13 éve
Carroll-t most én sem rúgnám ki. Ez az év már úgy is kuka, mert a 49ers nagyon erős, wild cardra meg esélyünk sincs.SebiiIgen. A Frisco még akkor sem befogható,ha hirtelen összeesnek.
PC meg sok mindent elcseszett. Kezdve a CW üzlettel, a futókig elég sok minden van a számláján.
Viszont hagyni kellene, lássuk meg mit is akar. A D# annyira nem rossz, CB kérdés rendezve lesz.
Amiért annyira látványos a szenvedés, az az O#. T-Jax idehozatala elméletileg külső szemmel nem volt rossz ötlet.
Ismeri a rendszert, és a lockout miatt így nem kellett beletanulnia. Viszont azt láthatták volna rajta eddig is,hogy alkalmatlan egy csapat vezetésére. A playcalling meg néha még a Patriotsnál is szar.
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Carroll-t most én sem rúgnám ki. Ez az év már úgy is kuka, mert a 49ers nagyon erős, wild cardra meg esélyünk sincs.
több mint 13 éve
Megint egy gyönyörű mérkőzés! Nehéz bármit mondani. Két meccs alatt sikerült 1 db futott TD-t összehozni! Mindezt a Browns és a Bengals ellen! Most aztán mehetünk Dallasba agyonveretni magunkat! PC-nak már nem kell ülésfűtés, meleg a pad rendesen!garrett27
A legnagyobb hülyeség lenne akár most, akár év végén kirúgni... Mostmár csinálja végig. A munkájának igenis van eredménye, mégha ez nem is túl látványos. Elindultunk egy irányba. Most erről letérni szerintem nem szabad.
Üdv
H
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Azt hiszem a Browns top 10-s védelem, a Bengals meg konkrétan (jelenleg) 2. a ligában. (védelem téren).Megint egy gyönyörű mérkőzés! Nehéz bármit mondani. Két meccs alatt sikerült 1 db futott TD-t összehozni! Mindezt a Browns és a Bengals ellen! Most aztán mehetünk Dallasba agyonveretni magunkat! PC-nak már nem kell ülésfűtés, meleg a pad rendesen!garrett27Én mondtam hogy nem könnyű meccs egyik sem, a Browns-al mi is vért izzadtunk ma.petey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Megint egy gyönyörű mérkőzés! Nehéz bármit mondani. Két meccs alatt sikerült 1 db futott TD-t összehozni! Mindezt a Browns és a Bengals ellen! Most aztán mehetünk Dallasba agyonveretni magunkat! PC-nak már nem kell ülésfűtés, meleg a pad rendesen!garrett27Én mondtam hogy nem könnyű meccs egyik sem, a Browns-al mi is vért izzadtunk ma.
több mint 13 éve
Megint egy gyönyörű mérkőzés! Nehéz bármit mondani. Két meccs alatt sikerült 1 db futott TD-t összehozni! Mindezt a Browns és a Bengals ellen! Most aztán mehetünk Dallasba agyonveretni magunkat! PC-nak már nem kell ülésfűtés, meleg a pad rendesen!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
csárlival nincs sok esély. a D#nek megint nagyot kell játszaniabraxa88Kb Dalton kezébe adják a gyeplőt, vezesse a csapatot. Ha meg tudja csinálni, oké, övék a győzelem, ha nem, akkor egy esetleges jobb O# teljesítménnyel szoros lehet.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
csárlival nincs sok esély. a D#nek megint nagyot kell játszania
több mint 13 éve
Tarvaris had a good day, but is still questionable/game-day decision. RB Marshawn Lynch, TE Zach Miller and C Max Unger are all expected to play. Roy Lewis will be activated off PUP and play, which is a pretty important addition.Csárli vitte a snapek többségét az edzésen...
több mint 13 éve
Az első táblázat allaround D# erősséget mutat, és eszerint a Hawks védelemnél (12.) csak a 49ers D# jobb a csoportból(4.), ami kcisit meglepő,hogy rögtön a negyedik helyen állnak.undisputedlyhát az pont nem meglepő 😊
több mint 13 éve
Rengeteg cikk jött ki a mostani vereség után a D# és O# erejéről, hogy melyiknek mekkora szerepe van a meccseken.Az egyik érdekesebb cikkből :
" Our defense is predicated on challenging the quarterback to beat us, and that works against the various bad quarterbacks and limited passing games we've faced, but many quarterbacks faced with such a challenge will take it, and gobble it up."
Tehát a mi D#-n arra van programozva,hogy a csoportelenfelek ellen legyen jó,hiszen a divízióban minden csapat rá van szorulva arra,hogy működő futást hozzanak össze, mivel nem rendelkeznek megfelelő Qb-val, éppen ezért egy jobb irányító
messze szétkapja ezt a D#-t.
Itt egy link( http://footballoutsiders.com/stats/teamdef ), a legalsó táblázatban láthatjátok,hogy az egyes csapatok mennyire sikeresek a #Wr1-#Wr2-#OtherWr-#TE-#RB elkapások terén történő levédekezésében. A Hawks 19. az első számú elkapókat illetően...(elég nagy kritika a CB keretre nézve)
Az első táblázat allaround D# erősséget mutat, és eszerint a Hawks védelemnél (12.) csak a 49ers D# jobb a csoportból(4.), ami kcisit meglepő,hogy rögtön a negyedik helyen állnak.
több mint 13 éve
Igazad lehet a számokat tekintve. Szerintem sem kellene ennyi DB ha lenne köztük akár csak 1 elit CB.Megnéztem. Hivatalosan, a sérültekkel együtt 9 CB van, viszont csak 1 SS és 1 FS. Feleennyi CB is elég lenne, ha lenne benne legalább 2 elit harcos. A jelenlegi állomány finoman szólva sem az igazi. A cut-ot továbbra sem értem, de a lényeg, hogy vasárnap le kell lövöldöznünk a tigriseket, mert ha nem, akkor onnan már tényleg csak a draftra lehetne koncentrálni.Olyan jó a keret, hogy megengedhetjük magunknak, hogy kidobjunk tapasztalt, stabil cseréket...SebiiAz az abszurd,hogy őt kidobtuk, miközben ha jól emlékszem 7 CB és 4 safety van a rosteren...undisputedly
Közben ezerrel dolgozik a QB megfigyelő brigád. Az eredményeket látva a scout team is 3-4. QB-ban gondolkodik, mert jelen állás szerint a Colts és a Dolphins is franchise QB-t akar.garrett27
Szerintem a Cincy elég jó csapat, nálam most, a Barnák elleni vereséggel szállt el az esély a PO-ra.
A Qb kérdést nagyon remélem,hogy a drafton oldjuk meg, és az FO nem mászik bele megint egy ilyen Csárli projektbe.
A ligából szerintem két backup irányító lenne előrelépés.Flynn a packersből, és McGee a dallasból ( ezzel lehet mellélövök,de mintha tavaly láttam volna egy meccsét és ott jól játszott, viszont akkor Romo sérülésénél miért Kitna állt be?)
Pár hozzászólással ezelőtt linkeltem egy videósorozatot a Qb prospectekről. Nekem a nyilvánvaló választásokon kívül
Cousins és Moore játéka is tetszett, igaz egy pár perces videóból hiba lenne bármit leszűrni.
Reméljük,hogy a stáb nem lő mellé. Egy kiemelkedő Qb , elit CB és egy futó kellene a drafton.