Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha üzletelünk, vagy cserélünk, valahogy mindig előkerül a Lions.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Srácok van chat isIgen csak lidérces ! 😀
fogynak a célpontok, Mallett lesz ebből 😊Fucu
több mint 13 éve
Duff
3 133
letradeltünk bazmeg -_-
több mint 13 éve
Fakk júúúúú xDDDD
több mint 13 éve
Duff
3 133
Na megmaradt Harris. Most ne csalódjak ^^
több mint 13 éve
Fogadunk nem Mallettet fogjuk húzni? 😀
több mint 13 éve
Akk mi lenne ha behuznánk Brandon Harrist^^DuffKiegyeznék vele! Nagyon kéne nekünk! Túl logikus lenne!
több mint 13 éve
Jó srác, csak nem mindig érti ezt a játékot. Nem kedvelem a játékát!A francba! Kiment Austin!garrett27Paea is...Hanni
több mint 13 éve
Duff
3 133
Akk mi lenne ha behuznánk Brandon Harrist^^
több mint 13 éve
Mallettet fogja behúzni! Nem mozdultunk sehova, szerintem-rendbe raktuk az o falat!-mondjuk
-vannak futóink -nem istenek, de nem rajtuk múlik, hogy nem haladunk
-most behúzza Mallettet
GBillsnél jobban örülnék neki, mert Gailey embert faragna belőle, de a mi fatunk talán meg is tudná szépen lassan védeni, már, ha Cable jó munkát végez.
Aztán borulhat minden 😊
Persze lehet, hogy nem így lesz!
több mint 13 éve
Srácok van chat isfogynak a célpontok, Mallett lesz ebből 😊
több mint 13 éve
A francba! Kiment Austin!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
😀 Engem csak azért nem zavar, mert a 2. körben behoztak minket a többiek, hozták a fantasztikus döntéseket tokkal vonóval !!!! 😊 Érdekelne pl, hogy Fucu, és Petey hogyan látják?! 😉nem a valaszod, hanem az ember az enigma! Mondom, hogy hajnali fel ketto mult..😊endorphynokker, koszi a valaszt! Igy hajnali negyed ketto kornyeken mar nem szeretem annyira az enigmakat. Amugy meg God Save the Queen! 😀endorphynNem értem miről beszélsz 1/2 5 van! 😊
Abban mi az enigma, hogy
-nem őt húztam volna!
-nem 1. körös- szerintem!
+Cable ért hozzá, kihozhatja a benne rejlő potenciált (talán)
+nagy előnye, hogy tartós, baltával nem lehet kárt tenni benne szóval nem hagyott ki meccset
😀 😀 😀Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Na a Tampa bepróbálja Bowerst.
több mint 13 éve
nem a valaszod, hanem az ember az enigma! Mondom, hogy hajnali fel ketto mult..😊Nem értem miről beszélsz 1/2 5 van! 😊Védőt játszom 😊 amatőr szinten 😊 Én nem őt húztam volna. Cable 5 Guardból is épített érinthetetlen falat..... 😊 Nem annyira rossz, amennyire túl van dramatizálva. Nem volt első körös a srác, ettől még lehet belőle valami! 😕Helmut Zimmerokker, koszi a valaszt! Igy hajnali negyed ketto kornyeken mar nem szeretem annyira az enigmakat. Amugy meg God Save the Queen! 😀endorphyn
Abban mi az enigma, hogy
-nem őt húztam volna!
-nem 1. körös- szerintem!
+Cable ért hozzá, kihozhatja a benne rejlő potenciált (talán)
+nagy előnye, hogy tartós, baltával nem lehet kárt tenni benne szóval nem hagyott ki meccset
😀 😀 😀Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Paea se volna rossz.
több mint 13 éve
Túl látványos mellényúlás lenne, úgyhogy valószínűleg nem az!
több mint 13 éve
okker, koszi a valaszt! Igy hajnali negyed ketto kornyeken mar nem szeretem annyira az enigmakat. Amugy meg God Save the Queen! 😀Védőt játszom 😊 amatőr szinten 😊 Én nem őt húztam volna. Cable 5 Guardból is épített érinthetetlen falat..... 😊 Nem annyira rossz, amennyire túl van dramatizálva. Nem volt első körös a srác, ettől még lehet belőle valami! 😕Helmut ZimmerNem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Helmut Zimmerertsel mar hozza bitte!! 😀endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Védőt játszom 😊 amatőr szinten 😊 Én nem őt húztam volna. Cable 5 Guardból is épített érinthetetlen falat..... 😊 Nem annyira rossz, amennyire túl van dramatizálva. Nem volt első körös a srác, ettől még lehet belőle valami! 😕ertsel mar hozza bitte!! 😀endorphyntehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.endorphynNem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
ertsel mar hozza bitte!! 😀Nem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Helmut ZimmerBowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla)tehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.endorphyn
Mallett bunkó, ennyi!!!
Írtam volna, hogy elindulhatnánk felfelé, de nincs értelme!!!!Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Nem tudjuk! Cable ért hozzá, én nem! Persze nem véletlen, hogy nem egyöntetű a boldogság!Bowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla)tehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.endorphyn
Mallett bunkó, ennyi!!!
több mint 13 éve
Micsoda választások sorozatban! Még mindig szorítok Marvin Austinért. Bowers most már tényleg nagy kérdőjel, Mallett meg több mint gyanús.
több mint 13 éve
Bowers térde, és a pro daye (Billsnél ma írtam róla)tehat jo ez a Carpenter lepes? Rohadtul nem vagom a muksot.
Mallett bunkó, ennyi!!!
-- TIME I'AM! --