Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Kickernek johetne egy latino, a mostani ugyis tul jo, Hori is megmondta a wildcard tulreagalasban... 😀Félkezű játékosunk már van, így az esélyegyenlőség is kimaxolva. Ja nem, még kell egy nyugdíjas is a csapatba. Bár ha Carroll felmegy a rosterbe akkor ez is meg van oldva.
Es persze egy noi jatekos is, NCAA-ben mar ugyis megvolt a debutalas.
tomz
Viccen kívül, elég sötét éveket vízionálok. Lehet tényleg beragadunk a középszerbe és nem csak rossz lesz nézni a meccseinket (mint eddig általában), de többségében le is zakózunk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Kickernek johetne egy latino, a mostani ugyis tul jo, Hori is megmondta a wildcard tulreagalasban... 😀Es persze egy noi jatekos is, NCAA-ben mar ugyis megvolt a debutalas.
több mint 3 éve
Adam Thielent , vagy Cole Beasleyt szívesen látnám a csapatban, neki szerintem Wilson is be merné dobi ütemre.En tobb azsiai szarmazasu LB-t es feher WR-t es CB-t szeretnek latni a csapatban. Illetve Perez es Garcia es Navarro nevekkel femjelzett secondary-t.Ha több fehér játszana a csapatban, akkor megkapnánk az intézményes rasszizmus vádját. TE poziban én nagy-növésű ázsiai játékosokat tudnék elképzelni -úgysincs jelentősége a posztnak.Amugy ez azt jelenti, hogy tobb feher fog a csapatban jatszani? 😛Ez James O Mckinsey...? Várjáá máá azonos az almamáterünk csak rólam nincs kitéve életnagyságú mellplasztika...még.Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!Nem hiszed el, a Mckinsey "Fekete Vezeto Kepzes"-et vegezte 😀
twitter.com/BradyHenderson/status/1351620436501569536/photo/1
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Mert a diverzitast ugy lehetne fokozni.
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
He Peizhang Arizona stateről ideális választás lenne a gyengélkedő LB posztra. Kínai piac imádná a csapatot.
😀
több mint 3 éve
En tobb azsiai szarmazasu LB-t es feher WR-t es CB-t szeretnek latni a csapatban. Illetve Perez es Garcia es Navarro nevekkel femjelzett secondary-t.Ha több fehér játszana a csapatban, akkor megkapnánk az intézményes rasszizmus vádját. TE poziban én nagy-növésű ázsiai játékosokat tudnék elképzelni -úgysincs jelentősége a posztnak.Amugy ez azt jelenti, hogy tobb feher fog a csapatban jatszani? 😛Ez James O Mckinsey...? Várjáá máá azonos az almamáterünk csak rólam nincs kitéve életnagyságú mellplasztika...még.Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!Nem hiszed el, a Mckinsey "Fekete Vezeto Kepzes"-et vegezte 😀
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Istenem!VP for diversity -committee kormányoz -Carroll azt tesz, amit akar.
Pótcselexik ez a csapat, a vak is látja. Jövőre a Niners oda vissza úgy picsán rúg minket, hogy leég a hajunk!!!
több mint 3 éve
Ha több fehér játszana a csapatban, akkor megkapnánk az intézményes rasszizmus vádját. TE poziban én nagy-növésű ázsiai játékosokat tudnék elképzelni -úgysincs jelentősége a posztnak.Amugy ez azt jelenti, hogy tobb feher fog a csapatban jatszani? 😛Ez James O Mckinsey...? Várjáá máá azonos az almamáterünk csak rólam nincs kitéve életnagyságú mellplasztika...még.Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!Nem hiszed el, a Mckinsey "Fekete Vezeto Kepzes"-et vegezte 😀
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 3 éve
Amugy ez azt jelenti, hogy tobb feher fog a csapatban jatszani? 😛Ez James O Mckinsey...? Várjáá máá azonos az almamáterünk csak rólam nincs kitéve életnagyságú mellplasztika...még.Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!Nem hiszed el, a Mckinsey "Fekete Vezeto Kepzes"-et vegezte 😀
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Ez James O Mckinsey...? Várjáá máá azonos az almamáterünk csak rólam nincs kitéve életnagyságú mellplasztika...még.Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!Nem hiszed el, a Mckinsey "Fekete Vezeto Kepzes"-et vegezte 😀
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 3 éve
Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!Nem hiszed el, a Mckinsey "Fekete Vezeto Kepzes"-et vegezte 😀
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Kapott a Seahox végre egy igazi Karent!twitter.com/BradyHenderson/status/1351620436501569536/photo/1
több mint 3 éve
Na de most tényleg csak levetett gatyákban gondolkodunk? Semmi új és friss szellő modjuk egyetemi vonalról? Ha hülye gondolat szóljatok!Nincs baj szerintem a levetett.gatyaval mert volt hordva van tapasztalat csak az nem mindegy hogy egy ujjonnan divatos ferfi cica nadragot hozunk vagy egy fasza passzolo normalis nadragot 😂
garrett27
En nem ertek hozza ki jo meg ki nem de sztem Pc t nem is erdekli, biztos h nem dzempont neki se RW se a fal ugyh Gase pont ugyanannyira megfelel neki mint barki mas.
Az meg kizart h olyan felfogasu legxen mint Mcvay vvagy Sanahan , o oldschool edzot keres futas a lenyeg ne felejtsd el.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Na de most tényleg csak levetett gatyákban gondolkodunk? Semmi új és friss szellő modjuk egyetemi vonalról? Ha hülye gondolat szóljatok!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Amúgy Jackson nem volt szar OCAmúgy Gase sem volt szar OC, nem véletlenül érdemelte ki a támadóguru megszólítást. 😀
Helmut Zimmer
Eddig az volt a bajotok, hogy Schotty egy rakás fos.Ilyet ki írt? Én biztos nem. 😀
Helmut Zimmer
Csak én gondolom úgy hogy PC kritikus mértékben szólt bele a támadójátékba, és ha tavaly kitör egy Let's Schotty Cook kampány akkor idén egy tökmás offenset látunk?
...
Figyelj, én nem követtem Lynn OC munkáját, csak a HC tevékenységéből tudok kiindulni.
Ha azt mondod hogy nem lesz szar, én elhiszem. Annyit írtam csak hogy nekem így elsőre nem tetszene.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Szóval szerinted ez a bejelentjük, hogy szerdától 7 forintot drágul a benzin, amire elkezd lázadozni a pórnép, majd szerdán csak 3-at emelünk, és ettől mindenki boldog lesz - művelet? 😀Eddig az volt a bajotok, hogy Schotty egy rakás fos.
És ezt tényleg el lehet adni valakinek?
Bedobhatják akár Hue Jackson nevét is, akkor se fogják rajtam átverni, hogy pl egy Lynn jaj de mennyire jó választás volt.
akdestroyer
Én erről kivételesen ugyanazt gondolom, mint Csillámpóni, de ez lényegtelen. Most jönne Lynn, akinek ismerjük a HC munkásságát, ami vegyes.
Tudom ez nem számít, de azért én élveztem az ő munkásságát a Billsben, és egyáltalán nem negatív figura. EJ Manuellel, meg Tyroddal a fedélzeten pakolta fel a pontokat, és kifejezetten kreatív futójátékokat hívott LeSeanra, rengeteg ütempasszal operált. Egy olyan évben, amikor Rexyt kibaszták, mint a macskát szarni és széthullott a csapat. Én azért emléxem arra a Bills elleni meccsre, amikor egy elég véleményes Sherman megmozdulás kellett, hogy hazai pályán nyerjen a Hox. Kapott a Hox 430 yardot, 300-at a levegőben a Legion of Boom ... Tyrod ellen. Robert Woodsnak volt 160 Yardja.
Kedvenc szurkolótársunk még át is ment, hogy Tyrod deszar QB. Kúrva jól esett mindenkinek.
Eddig Schotty volt a bajotok, most Lynn a bajotok. .
Szóval maradjunk annyiban, hogy nektek eddig is drága volt a benzin, ha 3 Ft-al, ha 7-el emelik. Nektek valójában az a bajotok, hogy nem elektromos a kocsi. 😀
Amúgy Jackson nem volt szar OC
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ha már mindenképpen ezeket a kiégett/bukott neveket erőltetjük, innen én Doug Pedersonban látnék potenciált, mint OC.Szerintem meg az egyész Gase story ahhoz kell, hogy utána ne fájjon annyira Pep Hamilton, vagy Lynn. 😀Van barki akivel kibekulnetek/nenk? Ugy ertem aki elerheto lenne Andy Reidet irni nem er 😂
Helmut Zimmer
Aki hozhatna azt amire Wilsonnak es az offensnek szuksege van eltekintve PC tol
Fantomas0429
Ő keményen preferálná a jó támadófalat, és kb 2 év alatt fel is húzna RW elé egy közepes-vállalhatót. Imádnám.
Emellett tökös gyerek, simán nekimegy a negyedikre ha úgy van.
Neki örülnék.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szóval szerinted ez a bejelentjük, hogy szerdától 7 forintot drágul a benzin, amire elkezd lázadozni a pórnép, majd szerdán csak 3-at emelünk, és ettől mindenki boldog lesz - művelet? 😀És ezt tényleg el lehet adni valakinek?
Bedobhatják akár Hue Jackson nevét is, akkor se fogják rajtam átverni, hogy pl egy Lynn jaj de mennyire jó választás volt.
több mint 3 éve
Szerintem meg az egyész Gase story ahhoz kell, hogy utána ne fájjon annyira Pep Hamilton, vagy Lynn. 😀Van barki akivel kibekulnetek/nenk? Ugy ertem aki elerheto lenne Andy Reidet irni nem er 😂
Helmut Zimmer
Aki hozhatna azt amire Wilsonnak es az offensnek szuksege van eltekintve PC tol
több mint 3 éve
Szerintem meg az egyész Gase story ahhoz kell, hogy utána ne fájjon annyira Pep Hamilton, vagy Lynn. 😀
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szerintetek ha PC kinevezne Gaset es ugye minden fan felhaboridna szar lenne az O# 2021 ben az elorebb hozhatna a PC rol valo valtast, gyengitene a poziciojat?Nem.
Fantomas0429
PC az utóbbi 9 évből 8x a PO-ba vitte a csapatot, és ebben a periódusban az övé volt az egyik legsikeresebb csapat az összes közt (tippre 2. a NE mögött).
Na, akkor most rakd a serpenyő másik oldalába azt, hogy a 10.évében kiválaszt egy szar OC-t.
Szerintem mindketten érezzük, hogy ez kevés.
Nézzünk valami keményebbet: Belenézünk egy 5-10-be.
Ez is kevés, ilyen 9 év után ez még olyan csapatoknál sem ér kirúgást, ahol a HC hatalma a normális mértékig terjed, és van fölötte valami kompetens GM.
Legalább két nagyon szar évre lenne szükség (mondjuk 6-10 + 5-11, kilátástalan játékkal), hogy egyáltalán megrendüljön a bizalom.
Ahhoz azért meg túl jó edző.
Ha beválasztunk egy Gase-t, és tolunk zsinórban 5 ilyen szezont, mint pl...:
1. 10-6, PO one&done
2. 7-9, nincs PO
3. 9-7, PO one&done
4. 8-8, nincs PO
5. 6-10, nincs PO
...akkor abban azért remélem egyetértünk, hogy kurvára nem fogják félúton elküldeni sehol, hanem csak a szerződése lejárta és a 6-10-es szezon után mondjuk azt neki, hogy köszönjük!
...
Én úgy gondolom, hogy újabb rebuild jön.
21-22-23-ben újra elővezeti majd a 10-11-12-es évben látottakat, (az lesz az építkezés szakasza), majd 24-25-ben jöhet a nagy finálé 13-14 mintájára.
És miután letette az újabb dinasztia alapjait, és megint a csúcsra ér, hátralép az alkotó és megpihen.
Én úgy gondolom ezt adta elő a vezetésnek, és erre kapott most újabb 5 évre bizalmat.
És ezt, bármi is lesz, akármilyen szar eredményei is lesznek az első 1-2 évben (a kvázi építkezés szakasza alatt), hagyják hogy végigtolja. Mert hisznek benne, illetve mert nincs aki ebben megállíthatná.
Ne álltassuk magunkat: itt most nincs a számára eredménykényszer, számunkra meg nincs fény a látóhatáron se...
Én magam nem hiszek a tervben, szerintem épp most ragadtunk be 5 évre a 7-9 és a 10-6 közé, néhány PO one&done-al.
Ebben a csapatban RW-al a fedélzeten nincsen kevesebb, ami kéne a bukáshoz, de több se, ami meg kéne egy korrekt PO runhoz, meg egy NFC döntőhöz.
Azt is simán látom, hogy 2 év múlva, amikor a Murray-projekt elkezd beérni, meg a 49-ers-Rams páros kijön ebből az apróbb megtorpanásból, a csoport utolsó helyén pislogunk majd.
Ne legyen igazam.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Biztos volt vmi apróbetűs Adams szerződésében Gase-zel kapcsolatban.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Szerintetek ha PC kinevezne Gaset es ugye minden fan felhaboridna szar lenne az O# 2021 ben az elorebb hozhatna a PC rol valo valtast, gyengitene a poziciojat?Pete Carroll és John Elway lassan elérik, hogy ownerek lesznek
Fantomas0429
több mint 3 éve
meanwhile:#Seahawks WR Josh Gordon's conditional reinstatement has been rescinded and he is now suspended again indefinitely, per source.
😀 el kéne sunnyognia már neki balra a függöny mögött, vicc ez az ember.
több mint 3 éve
Szerintetek ha PC kinevezne Gaset es ugye minden fan felhaboridna szar lenne az O# 2021 ben az elorebb hozhatna a PC rol valo valtast, gyengitene a poziciojat?
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Sebii
3 539
Gase, aki egyetlen irányítóval volt sikeres, egy bizonyos Peyton Manningel. Végülis majdnem ugyanaz a skillset mint Wilson...
több mint 3 éve
Én Wilson helyében elgondolkodnék, hogy New York vagy Kalifornia mennyivel jobb hely a brand építésre, mint a ködös Seattle.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!