Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Adams egy úr, egy gentleman, az admiralitás tisztje...Tegyuk hozza, hogy Ramsey kezdte, amikor a gyozelmuk utan a kameranak magyarazott valami olyasmit, hogy "Csesszek meg a sapkaikat meg a polokat, mehetnek Cabo-ba szivarozni"
seahawkswire.usatoday.com/2021/01/17/jamal-adams-taunts-rams-on-twitter-following-their-loss-to-packers/
Helmut Zimmer
Utalva ugye arra, hogy az utolso forduloban oket verve nyertuk meg a csoportot, amiert jart a csoportgyoztes sapka meg a polo, illetve Adams az elso PO-ja tiszteletere ragyujtott egy szivarra a sajtkonf alatt.
több mint 3 éve
Brees éjszakai meccse fogalmazódott meg bennem, hogy bár kétségek merültek fel az elmúlt időszakban Wilsonnal kapcsolatban, de én nem szeretném más mezben látni. Nekem az lenne az igazi, ha ő is úgy hagyná el végleg a pályát, hogy még egyszer felnéz a Hawks Nestre meg a 12-es zászlóra.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Adams egy úr, egy gentleman, az admiralitás tisztje...Es miert nem raktak be a cikkbe higy mit irt? Marmint en megneztem Adams twitteret es nem talaltam semmit , tegyuk hozza hogy a rociditesek meg a szleng miatt nem ertem az 50% at amit ir 😂
seahawkswire.usatoday.com/2021/01/17/jamal-adams-taunts-rams-on-twitter-following-their-loss-to-packers/
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Cuchulain82
985
Adams egy úr, egy gentleman, az admiralitás tisztje...Adams jó humorú fiú, még emlékszem amikor a Pats mascotjával viccelődött az is mekkora poén volt
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Adams egy úr, egy gentleman, az admiralitás tisztje...seahawkswire.usatoday.com/2021/01/17/jamal-adams-taunts-rams-on-twitter-following-their-loss-to-packers/
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Azért sose kérj elnézést, mert adott esetben valamiről más véleményed van.Elnezest kerek a multheti vitaert, tartom magam h tovabbra se csipem a Wilson brandet( nem a jatekat vagy a szemelyet) csak h megkerdojelezhetetlen, viszont a playcallingban es az Olineban teljesen igazad van es nem hittem el ameddig nem.lattam a tegnapi GB-LA meccset .@akSzívesen. 😊
Jo lett az emelzes, koszi. Ezt a videot nezd meg ha van idod, ebben is eleg szepen kivesezik par jatekunkat, es hat igen, RW sem jatszotta a legjobbjat:
youtu.be/HMF3gB1MLvk
undisputedly
akdestroyer
A GB nem csak Oline ba de playcallingba es annak kivitelezeseben is elkepeszto volt igy megertettem hogy mit jelent a jo playcalling.
Szoval elnezest es igazad volt!
Fantomas0429
Azért vagyok, hogy felnyissam a szemed. Sőt, egyenesen boldog vagyok, hogy sikerült! 😀
A vitával sincs baj amíg érvek mentén zajlik.
több mint 3 éve
Elnezest kerek a multheti vitaert, tartom magam h tovabbra se csipem a Wilson brandet( nem a jatekat vagy a szemelyet) csak h megkerdojelezhetetlen, viszont a playcallingban es az Olineban teljesen igazad van es nem hittem el ameddig nem.lattam a tegnapi GB-LA meccset .@akSzívesen. 😊
Jo lett az emelzes, koszi. Ezt a videot nezd meg ha van idod, ebben is eleg szepen kivesezik par jatekunkat, es hat igen, RW sem jatszotta a legjobbjat:
youtu.be/HMF3gB1MLvk
undisputedly
akdestroyer
A GB nem csak Oline ba de playcallingba es annak kivitelezeseben is elkepeszto volt igy megertettem hogy mit jelent a jo playcalling.
Szoval elnezest es igazad volt!
több mint 3 éve
Biztos igazad van, nem voltam/vagyok tisztaba az FA helyzettel nalatok viszont hosszutavon az iranyito kerdest megoldana ha bealdoznatok mert az a baj h jo iranyito csak top3 pickel lehetseges ti.meg ott nem lesztek a kozeljovoben , majd meglatjuk, nem banom ha nem lesz meg erosebb a csoport 😂nem fog megtörténni, kurva sokba fájna plusz nálunk a fél csapat FA, kell a pick.Igen en is igy gondolom de mind a 49ers mind a Texans reszerol teljesen ertheto lenne es nagyon sok mozgasteruk sincs {Texans).Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!Ha ez megtörténik, akkor a Texans tényleg megérett a pusztulásra.
Fantomas0429
Esetleg J.J.Wattot eltrédelhetnék még a Cardinalsba két zsák takarmánykukoricáért.
akdestroyer
Fantomas0429
szerintem Watson marad a seggén.
mondjuk amikor Clowney jött akkor meg jó haver volt a Texans 😀 😛
petey
több mint 3 éve
nem fog megtörténni, kurva sokba fájna plusz nálunk a fél csapat FA, kell a pick.Igen en is igy gondolom de mind a 49ers mind a Texans reszerol teljesen ertheto lenne es nagyon sok mozgasteruk sincs {Texans).Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!Ha ez megtörténik, akkor a Texans tényleg megérett a pusztulásra.
Fantomas0429
Esetleg J.J.Wattot eltrédelhetnék még a Cardinalsba két zsák takarmánykukoricáért.
akdestroyer
Fantomas0429
szerintem Watson marad a seggén.
mondjuk amikor Clowney jött akkor meg jó haver volt a Texans 😀 😛
több mint 3 éve
Biztosan nem volt 100%-os, de igy is sokszor kapta a double teamet, plusz az a fal nem csak belole all. Brockers es Floyd is ott van pl, de a GB fal olyan szepen nyitott utat futashoz, vagy vedte meg ARodot passznal, ha az kellett, hogy mar szinte kinosan ereztem magam, szekunder szegyen elojott, annyira zavart a jo OL jatek Seahawks drukkerkent.SPOILER:Azert Donaldon latszott h nem egeszseges, de egyetertek. mikor latom jatszani GreenBayt mindig arra gondolok mi lenne ha egyszer Wilson is kapna egy ilyen falat mint Rodgers. De szerintem a Rams vedelem osszessegeben is gyengebben jatszott mint ellenunk, missed tackle hegyek es droppolt INT-ek de ez mar csak bosszankodasra jo max
Tanulsag a GB tegnapi merkozesebol, hogy egy jo OL kell csak es kihuzod a Rams meregfogat.
undisputedly
12th member
Iupati es Pocic helyere kellene 2 jo jatekos, aztan ott van Brown, akiben mar nem sok km van sajnos, plusz Shell se hosszutavu megoldas.
Szerk: Azt meg sem emlitem akkor, hogy a GB rogton a merkozes elso passz jatekaban Adams kezebe tette a labdat. Ne ugy, mint mi DK-vel, hogy egy felidoig fele se neztunk a legjobb elkaponknak.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
12th member
1 053
SPOILER:Azert Donaldon latszott h nem egeszseges, de egyetertek. mikor latom jatszani GreenBayt mindig arra gondolok mi lenne ha egyszer Wilson is kapna egy ilyen falat mint Rodgers. De szerintem a Rams vedelem osszessegeben is gyengebben jatszott mint ellenunk, missed tackle hegyek es droppolt INT-ek de ez mar csak bosszankodasra jo max
Tanulsag a GB tegnapi merkozesebol, hogy egy jo OL kell csak es kihuzod a Rams meregfogat.
undisputedly
több mint 3 éve
SPOILER:Tanulsag a GB tegnapi merkozesebol, hogy egy jo OL kell csak es kihuzod a Rams meregfogat.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
@akSzívesen. 😊
youtu.be/HMF3gB1MLvk
undisputedly
több mint 3 éve
Igen en is igy gondolom de mind a 49ers mind a Texans reszerol teljesen ertheto lenne es nagyon sok mozgasteruk sincs {Texans).Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!Ha ez megtörténik, akkor a Texans tényleg megérett a pusztulásra.
Fantomas0429
akdestroyer
több mint 3 éve
@akJo lett az emelzes, koszi. Ezt a videot nezd meg ha van idod, ebben is eleg szepen kivesezik par jatekunkat, es hat igen, RW sem jatszotta a legjobbjat:
youtu.be/HMF3gB1MLvk
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!Ha ez megtörténik, akkor a Texans tényleg megérett a pusztulásra.
Fantomas0429
több mint 3 éve
gedam
5 914
Lehet, hogy kaptok egy SB győztes kócst 😛a, tud bánni a veterán irányítókkal
Report: Doug Pederson drawing interest as Seahawks offensive coordinator
www.thescore.com/s/16615697
dande
vagy
b, jó haverja vkinek
több mint 3 éve
Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!
több mint 3 éve
peet_24
275
Lehet, hogy kaptok egy SB győztes kócst 😛Hogy volt a szétválás? Nem azért, mert nem tetszett neki, hogy beledumáltak a dolgába? Sok mindent fog kapni az új OC, mondjuk szabad kezet pont nem...
Report: Doug Pederson drawing interest as Seahawks offensive coordinator
dande
több mint 3 éve
Meccs | Josh Allen passing rate | Passblocking rate |
Week 16 @ NE | 85,6 | 84,4 |
Week 17 vs. MIA | 84,4 | 58,7 |
WC vs. IND | 90,3 | 84,3 |
Meccs | Aaron Rodgers passing rate | Passblocking rate |
Week 16 vs. TEN | 78,5 | 75,0 |
Week 17 @ CHI | 76,2 | 65,4 |
Meccs | Deshaun Watson passing rate | Passblocking rate |
Week 16 vs. CIN | 71,5 | 68,5 |
Week 17 vs. TEN | 89,2 | 73,4 |
Meccs | Patrick Mahomes passing rate | Passblocking rate |
Week 16 vs. ATL | 46,4 | 74,2 |
Az utolsó fordulóban nem játszott.
Meccs | Russell Wilson passing rate | Passblocking rate |
Week 16 vs. LAR | 62,7 | 38,5 |
Week 17 @ SF | 61,1 | 64,0 |
WC vs. LAR | 71,8 | 45,1 |
Meccs | Tom Brady passing rate | Passblocking rate |
Week 16 @ DET | 92,2 | 52,3 |
Week 17 vs. ATL | 89,6 | 84,6 |
WC @ WAS | 90,7 | 56,9 |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lehet, hogy kaptok egy SB győztes kócst 😛Report: Doug Pederson drawing interest as Seahawks offensive coordinator
több mint 3 éve
igen tök jó lenne minden adatot megkapniKikerestem, 14 meccs, ugye a bye week miatt ez a 15. játékhetet jelenti.14 asszemHányadik hétig van meg?Lynnsanity érkezik OC interjúra, run and gun 4eva, ez kell Carrollnak.Empty vannak még számaid? befejezném a matekot
empty taxi
Helmut Zimmer
empty taxi
Helmut Zimmer
Kérdésem: Watson ugye nem jutott rájátszásba, Rodgers meg Mahomes meg bye weekelt a WC-héten. Így arról a weekről csak Wilson, Brady és Allen ratingjei lennének meg, kell az is?
empty taxi
több mint 3 éve
Kikerestem, 14 meccs, ugye a bye week miatt ez a 15. játékhetet jelenti.14 asszemHányadik hétig van meg?Lynnsanity érkezik OC interjúra, run and gun 4eva, ez kell Carrollnak.Empty vannak még számaid? befejezném a matekot
empty taxi
Helmut Zimmer
empty taxi
Helmut Zimmer
Kérdésem: Watson ugye nem jutott rájátszásba, Rodgers meg Mahomes meg bye weekelt a WC-héten. Így arról a weekről csak Wilson, Brady és Allen ratingjei lennének meg, kell az is?
Madden hates me.
több mint 3 éve
14 asszemHányadik hétig van meg?Lynnsanity érkezik OC interjúra, run and gun 4eva, ez kell Carrollnak.Empty vannak még számaid? befejezném a matekot
empty taxi
Helmut Zimmer
empty taxi
több mint 3 éve
Hányadik hétig van meg?Lynnsanity érkezik OC interjúra, run and gun 4eva, ez kell Carrollnak.Empty vannak még számaid? befejezném a matekot
empty taxi
Helmut Zimmer
Madden hates me.