Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Adams egy úr, egy gentleman, az admiralitás tisztje...

seahawkswire.usatoday.com/2021/01/17/jamal-adams-taunts-rams-on-twitter-following-their-loss-to-packers/
Helmut Zimmer
Tegyuk hozza, hogy Ramsey kezdte, amikor a gyozelmuk utan a kameranak magyarazott valami olyasmit, hogy "Csesszek meg a sapkaikat meg a polokat, mehetnek Cabo-ba szivarozni"

Utalva ugye arra, hogy az utolso forduloban oket verve nyertuk meg a csoportot, amiert jart a csoportgyoztes sapka meg a polo, illetve Adams az elso PO-ja tiszteletere ragyujtott egy szivarra a sajtkonf alatt.
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Brees éjszakai meccse fogalmazódott meg bennem, hogy bár kétségek merültek fel az elmúlt időszakban Wilsonnal kapcsolatban, de én nem szeretném más mezben látni. Nekem az lenne az igazi, ha ő is úgy hagyná el végleg a pályát, hogy még egyszer felnéz a Hawks Nestre meg a 12-es zászlóra.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429

seahawkswire.usatoday.com/2021/01/17/jamal-adams-taunts-rams-on-twitter-following-their-loss-to-packers/
Helmut Zimmer
Es miert nem raktak be a cikkbe higy mit irt? Marmint en megneztem Adams twitteret es nem talaltam semmit , tegyuk hozza hogy a rociditesek meg a szleng miatt nem ertem az 50% at amit ir 😂
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Helmut Zimmer
Adams jó humorú fiú, még emlékszem amikor a Pats mascotjával viccelődött az is mekkora poén volt
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
@ak

Jo lett az emelzes, koszi. Ezt a videot nezd meg ha van idod, ebben is eleg szepen kivesezik par jatekunkat, es hat igen, RW sem jatszotta a legjobbjat:

youtu.be/HMF3gB1MLvk
undisputedly
Szívesen. 😊
akdestroyer
Elnezest kerek a multheti vitaert, tartom magam h tovabbra se csipem a Wilson brandet( nem a jatekat vagy a szemelyet) csak h megkerdojelezhetetlen, viszont a playcallingban es az Olineban teljesen igazad van es nem hittem el ameddig nem.lattam a tegnapi GB-LA meccset .
A GB nem csak Oline ba de playcallingba es annak kivitelezeseben is elkepeszto volt igy megertettem hogy mit jelent a jo playcalling.
Szoval elnezest es igazad volt!
Fantomas0429
Azért sose kérj elnézést, mert adott esetben valamiről más véleményed van.
Azért vagyok, hogy felnyissam a szemed. Sőt, egyenesen boldog vagyok, hogy sikerült! 😀

A vitával sincs baj amíg érvek mentén zajlik.

több mint 3 éve
@ak

Jo lett az emelzes, koszi. Ezt a videot nezd meg ha van idod, ebben is eleg szepen kivesezik par jatekunkat, es hat igen, RW sem jatszotta a legjobbjat:

youtu.be/HMF3gB1MLvk
undisputedly
Szívesen. 😊
akdestroyer
Elnezest kerek a multheti vitaert, tartom magam h tovabbra se csipem a Wilson brandet( nem a jatekat vagy a szemelyet) csak h megkerdojelezhetetlen, viszont a playcallingban es az Olineban teljesen igazad van es nem hittem el ameddig nem.lattam a tegnapi GB-LA meccset .
A GB nem csak Oline ba de playcallingba es annak kivitelezeseben is elkepeszto volt igy megertettem hogy mit jelent a jo playcalling.
Szoval elnezest es igazad volt!
több mint 3 éve
Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!
Fantomas0429
Ha ez megtörténik, akkor a Texans tényleg megérett a pusztulásra.
Esetleg J.J.Wattot eltrédelhetnék még a Cardinalsba két zsák takarmánykukoricáért.
akdestroyer
Igen en is igy gondolom de mind a 49ers mind a Texans reszerol teljesen ertheto lenne es nagyon sok mozgasteruk sincs {Texans).
Fantomas0429
nem fog megtörténni, kurva sokba fájna plusz nálunk a fél csapat FA, kell a pick.
szerintem Watson marad a seggén.

mondjuk amikor Clowney jött akkor meg jó haver volt a Texans 😀 😛
petey
Biztos igazad van, nem voltam/vagyok tisztaba az FA helyzettel nalatok viszont hosszutavon az iranyito kerdest megoldana ha bealdoznatok mert az a baj h jo iranyito csak top3 pickel lehetseges ti.meg ott nem lesztek a kozeljovoben , majd meglatjuk, nem banom ha nem lesz meg erosebb a csoport 😂
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Vannak bizonyos pletykak hogy Deshaun Watson a 49 ers nel kothet ki , ha igy alakulna akkor az valami csodas lenne csoport szinten!
Fantomas0429
Esetleg J.J.Wattot eltrédelhetnék még a Cardinalsba két zsák takarmánykukoricáért.
akdestroyer
Igen en is igy gondolom de mind a 49ers mind a Texans reszerol teljesen ertheto lenne es nagyon sok mozgasteruk sincs {Texans).
Fantomas0429
nem fog megtörténni, kurva sokba fájna plusz nálunk a fél csapat FA, kell a pick.
szerintem Watson marad a seggén.

mondjuk amikor Clowney jött akkor meg jó haver volt a Texans 😀 😛

több mint 3 éve
SPOILER:

Tanulsag a GB tegnapi merkozesebol, hogy egy jo OL kell csak es kihuzod a Rams meregfogat.
undisputedly
Azert Donaldon latszott h nem egeszseges, de egyetertek. mikor latom jatszani GreenBayt mindig arra gondolok mi lenne ha egyszer Wilson is kapna egy ilyen falat mint Rodgers. De szerintem a Rams vedelem osszessegeben is gyengebben jatszott mint ellenunk, missed tackle hegyek es droppolt INT-ek de ez mar csak bosszankodasra jo max
12th member
Biztosan nem volt 100%-os, de igy is sokszor kapta a double teamet, plusz az a fal nem csak belole all. Brockers es Floyd is ott van pl, de a GB fal olyan szepen nyitott utat futashoz, vagy vedte meg ARodot passznal, ha az kellett, hogy mar szinte kinosan ereztem magam, szekunder szegyen elojott, annyira zavart a jo OL jatek Seahawks drukkerkent.

Iupati es Pocic helyere kellene 2 jo jatekos, aztan ott van Brown, akiben mar nem sok km van sajnos, plusz Shell se hosszutavu megoldas.

Szerk: Azt meg sem emlitem akkor, hogy a GB rogton a merkozes elso passz jatekaban Adams kezebe tette a labdat. Ne ugy, mint mi DK-vel, hogy egy felidoig fele se neztunk a legjobb elkaponknak.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
SPOILER:

Tanulsag a GB tegnapi merkozesebol, hogy egy jo OL kell csak es kihuzod a Rams meregfogat.
undisputedly
Azert Donaldon latszott h nem egeszseges, de egyetertek. mikor latom jatszani GreenBayt mindig arra gondolok mi lenne ha egyszer Wilson is kapna egy ilyen falat mint Rodgers. De szerintem a Rams vedelem osszessegeben is gyengebben jatszott mint ellenunk, missed tackle hegyek es droppolt INT-ek de ez mar csak bosszankodasra jo max
több mint 3 éve
SPOILER:

több mint 3 éve
@ak

youtu.be/HMF3gB1MLvk
undisputedly
Szívesen. 😊

több mint 3 éve
Fantomas0429
akdestroyer
több mint 3 éve
@ak

youtu.be/HMF3gB1MLvk
több mint 3 éve
Fantomas0429

több mint 3 éve
gedam 5 914
Lehet, hogy kaptok egy SB győztes kócst 😛

Report: Doug Pederson drawing interest as Seahawks offensive coordinator
 www.thescore.com/s/16615697
dande
a, tud bánni a veterán irányítókkal
vagy
b, jó haverja vkinek
több mint 3 éve
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275

dande
Hogy volt a szétválás? Nem azért, mert nem tetszett neki, hogy beledumáltak a dolgába? Sok mindent fog kapni az új OC, mondjuk szabad kezet pont nem...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
MeccsJosh Allen passing ratePassblocking rate
Week 16 @ NE85,684,4
Week 17 vs. MIA84,458,7
WC vs. IND90,384,3

MeccsAaron Rodgers passing ratePassblocking rate
Week 16 vs. TEN78,575,0
Week 17 @ CHI76,265,4

MeccsDeshaun Watson passing ratePassblocking rate
Week 16 vs. CIN71,568,5
Week 17 vs. TEN89,273,4

MeccsPatrick Mahomes passing ratePassblocking rate
Week 16 vs. ATL46,474,2

Az utolsó fordulóban nem játszott.

MeccsRussell Wilson passing ratePassblocking rate
Week 16 vs. LAR62,738,5
Week 17 @ SF61,164,0
WC vs. LAR71,845,1

MeccsTom Brady passing ratePassblocking rate
Week 16 @ DET92,252,3
Week 17 vs. ATL89,684,6
WC @ WAS90,756,9

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 3 éve
Lynnsanity érkezik OC interjúra, run and gun 4eva, ez kell Carrollnak.
empty taxi
Empty vannak még számaid? befejezném a matekot
Helmut Zimmer
Hányadik hétig van meg?
empty taxi
14 asszem
Helmut Zimmer
Kikerestem, 14 meccs, ugye a bye week miatt ez a 15. játékhetet jelenti.
Kérdésem: Watson ugye nem jutott rájátszásba, Rodgers meg Mahomes meg bye weekelt a WC-héten. Így arról a weekről csak Wilson, Brady és Allen ratingjei lennének meg, kell az is?
empty taxi
igen tök jó lenne minden adatot megkapni
több mint 3 éve
empty taxi
Helmut Zimmer
Hányadik hétig van meg?
empty taxi
14 asszem
Helmut Zimmer
Kikerestem, 14 meccs, ugye a bye week miatt ez a 15. játékhetet jelenti.
Kérdésem: Watson ugye nem jutott rájátszásba, Rodgers meg Mahomes meg bye weekelt a WC-héten. Így arról a weekről csak Wilson, Brady és Allen ratingjei lennének meg, kell az is?

Madden hates me.
több mint 3 éve
empty taxi
Helmut Zimmer
Hányadik hétig van meg?
empty taxi
14 asszem
több mint 3 éve
empty taxi
Helmut Zimmer
Hányadik hétig van meg?

Madden hates me.