Seattle Seahawks
"Szegyen a futas de hasznos!" Ami mindig emlekezteti erre!!
Igazad volt, nem volt Wilson sérült, egyszerűen csak borzasztó kényelmetlenül érezte magát.
Ugyanitt: Kúrva jó volt a cartmanes videó, mindenkinek ajánlom a magyar szinkronosat...agyyácsirkét Tesó, aggyácsirkét, aggyácsirkét!!!
En meg mondok egy batrat. PC-t kell elkuldeni vagy senki mast. Ennek igy nincs ertelme. PC a ludas, felesleges a pozicios edzoket kivagni.Amúgy szeretnék kérdezni valamit. Én nem szoktam kibaszást sürgetni, de a már játékosnak is nagyszerű Austin Davist miért nem veszik elő, vagy azt a kis Carrollt, aki nyilván nagyon fasza gyerek, de azért az a pick 6.... ott mi történt?En mindenkit elkuldenek akinek valamilyen coach elnevezese van/ hc/dc/te/wr/ol/dl stb stb
Pont AK-val leveleztem, hogy egy kibaszott standard csapdajáték olyan sz@rul lett kivitelezve, amiért már a a gimiben is kifütyülik az embert.
OC jelölt: Mike LaFleur???!
Helmut Zimmer
Fantomas0429
Sejtesem szerint amugy PC es Schotty talalkozott, hogy megbeszeljek a tortenteket, PC vazolta, hogy jovore "visszaterunk" a futashoz, Scotty ezt nem tamogatta, kivagtak. PC ugye elmondta, hogy visszaterunk a futashoz, tehat ez az egyetlen magyarazhato forgatokonyv. (Halkan jegyzem meg, hogy PC-nel a futas nem a kreativ semak szerinti, Ravens, Titans, 9ers, Rams fele futojatekot jelenti, hanem az izombol kozepre 2 yardert offense-t).
Ezt alatamasztja Russ tweetje is. Ha Schotty azert lepett volna le, mert ot tobb futast akarna es nem pedig Russ-vezette tamadosort, akkro nem irt volna ilyen tweetet, aminek a lenyege kb az, hogy "Bocs fonok, imadlak, sajnalom, hogy ez a konok f@sz nem erti meg, hogy 2021-et irunk, en aggodj, neked csak felfele vezet az ut".
Mi meg itt ragadtunk PC-vel.
Ez engem elszomorit, mert mar az idei evnek is rossz szajizzel mentek neki. Ruhellem ezt a ven sz@rt. Pedig altalaban teljesen neutralis vagyok ilyen teren, de PC-tol a gyomrom felfordul.
Tovabbra is nyilvan Seahawks drukker maradok, de kb. olyan uzemmodban, mint iden. Kb. 4-5 meccset lattam sajnos csak eloben, vagy azert, mert nem volt szorakoztato es mas kikapcsolodast valasztottam, vagy mert mar tul oreg vagyok ahhoz, hogy ilyen korulmenyek kozott ejszaka meg megvarjam a meccset.
Azt a foku lelkesedest amit az elmult kb 11 evben kivaltott belolem a csapat, azt mar keresve se talalom. Kivarom amig ez a b@romarcu ellovagol a napnyugtaba (vagy eltunik a sullyesztoben), aztan majd csak lesz valami 😊
undisputedly
En meg mondok egy batrat. PC-t kell elkuldeni vagy senki mast. Ennek igy nincs ertelme. PC a ludas, felesleges a pozicios edzoket kivagni.Amúgy szeretnék kérdezni valamit. Én nem szoktam kibaszást sürgetni, de a már játékosnak is nagyszerű Austin Davist miért nem veszik elő, vagy azt a kis Carrollt, aki nyilván nagyon fasza gyerek, de azért az a pick 6.... ott mi történt?En mindenkit elkuldenek akinek valamilyen coach elnevezese van/ hc/dc/te/wr/ol/dl stb stb
Pont AK-val leveleztem, hogy egy kibaszott standard csapdajáték olyan sz@rul lett kivitelezve, amiért már a a gimiben is kifütyülik az embert.
Helmut Zimmer
Fantomas0429
Sejtesem szerint amugy PC es Schotty talalkozott, hogy megbeszeljek a tortenteket, PC vazolta, hogy jovore "visszaterunk" a futashoz, Scotty ezt nem tamogatta, kivagtak. PC ugye elmondta, hogy visszaterunk a futashoz, tehat ez az egyetlen magyarazhato forgatokonyv. (Halkan jegyzem meg, hogy PC-nel a futas nem a kreativ semak szerinti, Ravens, Titans, 9ers, Rams fele futojatekot jelenti, hanem az izombol kozepre 2 yardert offense-t).
Ezt alatamasztja Russ tweetje is. Ha Schotty azert lepett volna le, mert ot tobb futast akarna es nem pedig Russ-vezette tamadosort, akkro nem irt volna ilyen tweetet, aminek a lenyege kb az, hogy "Bocs fonok, imadlak, sajnalom, hogy ez a konok f@sz nem erti meg, hogy 2021-et irunk, en aggodj, neked csak felfele vezet az ut".
Mi meg itt ragadtunk PC-vel.
Ez engem elszomorit, mert mar az idei evnek is rossz szajizzel mentek neki. Ruhellem ezt a ven sz@rt. Pedig altalaban teljesen neutralis vagyok ilyen teren, de PC-tol a gyomrom felfordul.
Tovabbra is nyilvan Seahawks drukker maradok, de kb. olyan uzemmodban, mint iden. Kb. 4-5 meccset lattam sajnos csak eloben, vagy azert, mert nem volt szorakoztato es mas kikapcsolodast valasztottam, vagy mert mar tul oreg vagyok ahhoz, hogy ilyen korulmenyek kozott ejszaka meg megvarjam a meccset.
Azt a foku lelkesedest amit az elmult kb 11 evben kivaltott belolem a csapat, azt mar keresve se talalom. Kivarom amig ez a b@romarcu ellovagol a napnyugtaba (vagy eltunik a sullyesztoben), aztan majd csak lesz valami 😊
Szerkesztette: undisputedly
Amúgy szeretnék kérdezni valamit. Én nem szoktam kibaszást sürgetni, de a már játékosnak is nagyszerű Austin Davist miért nem veszik elő, vagy azt a kis Carrollt, aki nyilván nagyon fasza gyerek, de azért az a pick 6.... ott mi történt?En mindenkit elkuldenek akinek valamilyen coach elnevezese van/ hc/dc/te/wr/ol/dl stb stb
Helmut Zimmer
Akkor lesz megint rb draftunk 😀Lelki szemeim előtt látom magam előtt: Najee Harris, RB
Oszi
Szerkesztette: Helmut Zimmer
Majd igy:😀 Ja! PCt eltolod az útból..."OK Pete majd én tudom"...Muszaj! Majd en helyre teszem a csapatot. DK-bol MVP-t csinalok....mekkora trollkodás lenne! 😀Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) January 13, 2021
Love. 3. pic.twitter.com/rMtDd7YJUt
iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=jtV3W_7VG5s
😂😂Szerintem az jobban fajna Wilsonnak mintha Ciarat vinne DK !Muszaj! Majd en helyre teszem a csapatot. DK-bol MVP-t csinalok....mekkora trollkodás lenne! 😀Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
😀 Ja! PCt eltolod az útból..."OK Pete majd én tudom"...Muszaj! Majd en helyre teszem a csapatot. DK-bol MVP-t csinalok....mekkora trollkodás lenne! 😀Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Muszaj! Majd en helyre teszem a csapatot. DK-bol MVP-t csinalok....mekkora trollkodás lenne! 😀Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
De én akkor is akarom! 😀 😀
Hahahaha szerintem.ez lehetetlen akkor jatszik tokeletesen ha futtatjuk a labdat viszont akkor nincs meg a yard/Td arany hozza ha meg nem futtatjuk akkor ha nem.is ezt az evet nezzuk de minden evbe van egy 3 meccses hullamvolgy sajnos ami elveszi ezt tole , de en is orulnek neki , de egy 2013 as Offensenek es SB nek.jobbanTudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?Búúúú!
Szerintem.semmi gond nincs azzal ha tobbet futunk es mielott barki agyverzest kap felhaborodasaban kifejtem.
2012-2013-2014
Amikor Lynch futott es az a fal volt elotte brutalis volt es van ra 100 eurom hogy Wilson olyan szinten jatszana ha olyan futo egysege lenne hogy Top 3 as csapat lennenk
Mindig azon szorakozunk h 1run2run3 rovid passz es out de ha jo futo es jo fal lenne ez nem.igy lenne es DK meg Lockett vilagvero paros lenne.
Ez kivitelezhetetlen , tudom, de en nem azon vagyok kiakadva h tobbet akar futni hanem hogy nem.tudjak es nem.is akarjak ehez megteremteni a kello roostert.
Fantomas0429
Én azt akarom, hogy Wilson végre MVP legyen! 😀
Helmut Zimmer
Fantomas0429
Hahahaha szerintem.ez lehetetlen akkor jatszik tokeletesen ha futtatjuk a labdat viszont akkor nincs meg a yard/Td arany hozza ha meg nem futtatjuk akkor ha nem.is ezt az evet nezzuk de minden evbe van egy 3 meccses hullamvolgy sajnos ami elveszi ezt tole , de en is orulnek neki , de egy 2013 as Offensenek es SB nek.jobbanTudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?Búúúú!
Szerintem.semmi gond nincs azzal ha tobbet futunk es mielott barki agyverzest kap felhaborodasaban kifejtem.
2012-2013-2014
Amikor Lynch futott es az a fal volt elotte brutalis volt es van ra 100 eurom hogy Wilson olyan szinten jatszana ha olyan futo egysege lenne hogy Top 3 as csapat lennenk
Mindig azon szorakozunk h 1run2run3 rovid passz es out de ha jo futo es jo fal lenne ez nem.igy lenne es DK meg Lockett vilagvero paros lenne.
Ez kivitelezhetetlen , tudom, de en nem azon vagyok kiakadva h tobbet akar futni hanem hogy nem.tudjak es nem.is akarjak ehez megteremteni a kello roostert.
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Tudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?Búúúú!
2012-2013-2014
Fantomas0429
2012-2013-2014
...mekkora trollkodás lenne! 😀Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
iktriad
undisputedly
Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
iktriad
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
Én nem dőltem a kardomba Schotty menesztésétől. Most kellene egy karakteres figura, aki képes PC lemezjátszóján kicsit arrébb lökni a tűt.
garrett27
Jó hangzik, de ki fogja választani? Ha PC, akkor megint lesz egy báb. Kívülről kezd úgy kinézni nekem, hogy ezt Schotty nem akarta. Jöhet egy újabb Cable teszt. Szerintem lesz piaca, az a tippem, hogy mások is tudják, hogy szigorú keretek között dolgozott...
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
Kérdés a vélemény különbözőség abból fakadt, hogy Carroll jövőre minenáron többet akarja futtatni a csapatot (ahogy arról volt ugye nyilatkozat), és Brian ezt ellenezte. Ha ez a helyzet akkor nem biztos, hogy jó ez a távozás.Amúgy volt már pár napja, a te linked azonban a halál csókját jelentette 😊Pete Carroll says OC Brian Schottenheimer will be back next year
— James Palmer (@JamesPalmerTV) January 11, 2021
mótvá?
petey
Seattle szempontjából nyilván pozitívum, hogy megy az OC, viszont mint a philly-nél, szerintem azért az sem járja, hogy szó szerint kijelentik, nem lesz váltás, majd nem sokkal később kirúgják az illetőt. De hát ilyen a korszellem, posztmodern világ vagy micsoda.
r.baggio
Ha pont fordítva és Schotty akarta nyomni a futójátékot és Carrollal azon vesztek össze, hogy az öreg mindenáron passzolni akarna inkább akkor üdvözítő a leváltás.
A kérdés ki melyik lehetőségre lát nagyobb sanszot? Tartok tőle, hogy az első a helyes megfejetés.
Liverpool Fc
Amúgy volt már pár napja, a te linked azonban a halál csókját jelentette 😊Pete Carroll says OC Brian Schottenheimer will be back next year
— James Palmer (@JamesPalmerTV) January 11, 2021
mótvá?
petey
Seattle szempontjából nyilván pozitívum, hogy megy az OC, viszont mint a philly-nél, szerintem azért az sem járja, hogy szó szerint kijelentik, nem lesz váltás, majd nem sokkal később kirúgják az illetőt. De hát ilyen a korszellem, posztmodern világ vagy micsoda.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal