Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Szerintem PCazert szarja le mindenki velemenyet magasrol mert van egy tetkoja
"Szegyen a futas de hasznos!" Ami mindig emlekezteti erre!!
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Na akkor Te is úgy látod, hogy amíg PC korlátlanul királykodik, addig itt nagy megváltás nem lesz, Én is ezt gondolom. Tartom amúgy a korábbiakat, szerintem jót tenne egy olyan séma Russnak, ahol nem kell folyton a zónákat olvasnia (istenem leírni is derossz) , Schottenheimernek meg egy fiatal QB.
Igazad volt, nem volt Wilson sérült, egyszerűen csak borzasztó kényelmetlenül érezte magát.

Ugyanitt: Kúrva jó volt a cartmanes videó, mindenkinek ajánlom a magyar szinkronosat...agyyácsirkét Tesó, aggyácsirkét, aggyácsirkét!!!

Amúgy szeretnék kérdezni valamit. Én nem szoktam kibaszást sürgetni, de a már játékosnak is nagyszerű Austin Davist miért nem veszik elő, vagy azt a kis Carrollt, aki nyilván nagyon fasza gyerek, de azért az a pick 6.... ott mi történt?
Pont AK-val leveleztem, hogy egy kibaszott standard csapdajáték olyan sz@rul lett kivitelezve, amiért már a a gimiben is kifütyülik az embert.

OC jelölt: Mike LaFleur???!
Helmut Zimmer
En mindenkit elkuldenek akinek valamilyen coach elnevezese van/ hc/dc/te/wr/ol/dl stb stb
Fantomas0429
En meg mondok egy batrat. PC-t kell elkuldeni vagy senki mast. Ennek igy nincs ertelme. PC a ludas, felesleges a pozicios edzoket kivagni.

Sejtesem szerint amugy PC es Schotty talalkozott, hogy megbeszeljek a tortenteket, PC vazolta, hogy jovore "visszaterunk" a futashoz, Scotty ezt nem tamogatta, kivagtak. PC ugye elmondta, hogy visszaterunk a futashoz, tehat ez az egyetlen magyarazhato forgatokonyv. (Halkan jegyzem meg, hogy PC-nel a futas nem a kreativ semak szerinti, Ravens, Titans, 9ers, Rams fele futojatekot jelenti, hanem az izombol kozepre 2 yardert offense-t).

Ezt alatamasztja Russ tweetje is. Ha Schotty azert lepett volna le, mert ot tobb futast akarna es nem pedig Russ-vezette tamadosort, akkro nem irt volna ilyen tweetet, aminek a lenyege kb az, hogy "Bocs fonok, imadlak, sajnalom, hogy ez a konok f@sz nem erti meg, hogy 2021-et irunk, en aggodj, neked csak felfele vezet az ut".

Mi meg itt ragadtunk PC-vel.

Ez engem elszomorit, mert mar az idei evnek is rossz szajizzel mentek neki. Ruhellem ezt a ven sz@rt. Pedig altalaban teljesen neutralis vagyok ilyen teren, de PC-tol a gyomrom felfordul.

Tovabbra is nyilvan Seahawks drukker maradok, de kb. olyan uzemmodban, mint iden. Kb. 4-5 meccset lattam sajnos csak eloben, vagy azert, mert nem volt szorakoztato es mas kikapcsolodast valasztottam, vagy mert mar tul oreg vagyok ahhoz, hogy ilyen korulmenyek kozott ejszaka meg megvarjam a meccset.

Azt a foku lelkesedest amit az elmult kb 11 evben kivaltott belolem a csapat, azt mar keresve se talalom. Kivarom amig ez a b@romarcu ellovagol a napnyugtaba (vagy eltunik a sullyesztoben), aztan majd csak lesz valami 😊
undisputedly
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amúgy szeretnék kérdezni valamit. Én nem szoktam kibaszást sürgetni, de a már játékosnak is nagyszerű Austin Davist miért nem veszik elő, vagy azt a kis Carrollt, aki nyilván nagyon fasza gyerek, de azért az a pick 6.... ott mi történt?
Pont AK-val leveleztem, hogy egy kibaszott standard csapdajáték olyan sz@rul lett kivitelezve, amiért már a a gimiben is kifütyülik az embert.

Helmut Zimmer
En mindenkit elkuldenek akinek valamilyen coach elnevezese van/ hc/dc/te/wr/ol/dl stb stb
Fantomas0429
En meg mondok egy batrat. PC-t kell elkuldeni vagy senki mast. Ennek igy nincs ertelme. PC a ludas, felesleges a pozicios edzoket kivagni.

Sejtesem szerint amugy PC es Schotty talalkozott, hogy megbeszeljek a tortenteket, PC vazolta, hogy jovore "visszaterunk" a futashoz, Scotty ezt nem tamogatta, kivagtak. PC ugye elmondta, hogy visszaterunk a futashoz, tehat ez az egyetlen magyarazhato forgatokonyv. (Halkan jegyzem meg, hogy PC-nel a futas nem a kreativ semak szerinti, Ravens, Titans, 9ers, Rams fele futojatekot jelenti, hanem az izombol kozepre 2 yardert offense-t).

Ezt alatamasztja Russ tweetje is. Ha Schotty azert lepett volna le, mert ot tobb futast akarna es nem pedig Russ-vezette tamadosort, akkro nem irt volna ilyen tweetet, aminek a lenyege kb az, hogy "Bocs fonok, imadlak, sajnalom, hogy ez a konok f@sz nem erti meg, hogy 2021-et irunk, en aggodj, neked csak felfele vezet az ut".

Mi meg itt ragadtunk PC-vel.

Ez engem elszomorit, mert mar az idei evnek is rossz szajizzel mentek neki. Ruhellem ezt a ven sz@rt. Pedig altalaban teljesen neutralis vagyok ilyen teren, de PC-tol a gyomrom felfordul.

Tovabbra is nyilvan Seahawks drukker maradok, de kb. olyan uzemmodban, mint iden. Kb. 4-5 meccset lattam sajnos csak eloben, vagy azert, mert nem volt szorakoztato es mas kikapcsolodast valasztottam, vagy mert mar tul oreg vagyok ahhoz, hogy ilyen korulmenyek kozott ejszaka meg megvarjam a meccset.

Azt a foku lelkesedest amit az elmult kb 11 evben kivaltott belolem a csapat, azt mar keresve se talalom. Kivarom amig ez a b@romarcu ellovagol a napnyugtaba (vagy eltunik a sullyesztoben), aztan majd csak lesz valami 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve

Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Akkor lesz megint rb draftunk 😀
Oszi
Lelki szemeim előtt látom magam előtt: Najee Harris, RB
több mint 3 éve

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 3 éve

iktriad
Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.
undisputedly
...mekkora trollkodás lenne! 😀
Helmut Zimmer
Muszaj! Majd en helyre teszem a csapatot. DK-bol MVP-t csinalok.
undisputedly
😀 Ja! PCt eltolod az útból..."OK Pete majd én tudom"...
Helmut Zimmer
Majd igy:
 www.youtube.com/watch?v=jtV3W_7VG5s
több mint 3 éve
Pedersont OC-nek!!! 😀
több mint 3 éve

iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
😂😂Szerintem az jobban fajna Wilsonnak mintha Ciarat vinne DK !
több mint 3 éve

iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
😀 Ja! PCt eltolod az útból..."OK Pete majd én tudom"...
több mint 3 éve

iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
😊
De én akkor is akarom! 😀 😀
Tudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?
Szerintem.semmi gond nincs azzal ha tobbet futunk es mielott barki agyverzest kap felhaborodasaban kifejtem.

2012-2013-2014
Amikor Lynch futott es az a fal volt elotte brutalis volt es van ra 100 eurom hogy Wilson olyan szinten jatszana ha olyan futo egysege lenne hogy Top 3 as csapat lennenk

Mindig azon szorakozunk h 1run2run3 rovid passz es out de ha jo futo es jo fal lenne ez nem.igy lenne es DK meg Lockett vilagvero paros lenne.

Ez kivitelezhetetlen , tudom, de en nem azon vagyok kiakadva h tobbet akar futni hanem hogy nem.tudjak es nem.is akarjak ehez megteremteni a kello roostert.
Fantomas0429
Búúúú!
Én azt akarom, hogy Wilson végre MVP legyen! 😀
Helmut Zimmer
Hahahaha szerintem.ez lehetetlen akkor jatszik tokeletesen ha futtatjuk a labdat viszont akkor nincs meg a yard/Td arany hozza ha meg nem futtatjuk akkor ha nem.is ezt az evet nezzuk de minden evbe van egy 3 meccses hullamvolgy sajnos ami elveszi ezt tole , de en is orulnek neki , de egy 2013 as Offensenek es SB nek.jobban
Fantomas0429
több mint 3 éve
Tudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?
Szerintem.semmi gond nincs azzal ha tobbet futunk es mielott barki agyverzest kap felhaborodasaban kifejtem.

2012-2013-2014
Amikor Lynch futott es az a fal volt elotte brutalis volt es van ra 100 eurom hogy Wilson olyan szinten jatszana ha olyan futo egysege lenne hogy Top 3 as csapat lennenk

Mindig azon szorakozunk h 1run2run3 rovid passz es out de ha jo futo es jo fal lenne ez nem.igy lenne es DK meg Lockett vilagvero paros lenne.

Ez kivitelezhetetlen , tudom, de en nem azon vagyok kiakadva h tobbet akar futni hanem hogy nem.tudjak es nem.is akarjak ehez megteremteni a kello roostert.
Fantomas0429
Búúúú!
Helmut Zimmer
Hahahaha szerintem.ez lehetetlen akkor jatszik tokeletesen ha futtatjuk a labdat viszont akkor nincs meg a yard/Td arany hozza ha meg nem futtatjuk akkor ha nem.is ezt az evet nezzuk de minden evbe van egy 3 meccses hullamvolgy sajnos ami elveszi ezt tole , de en is orulnek neki , de egy 2013 as Offensenek es SB nek.jobban
több mint 3 éve

2012-2013-2014

Fantomas0429
Búúúú!
több mint 3 éve

2012-2013-2014

több mint 3 éve

iktriad
undisputedly
több mint 3 éve

iktriad
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Darell Bevellnek biztos már a HC allas a Lionsnal? 😉😀

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=pi06BRTBc7Y
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Én nem dőltem a kardomba Schotty menesztésétől. Most kellene egy karakteres figura, aki képes PC lemezjátszóján kicsit arrébb lökni a tűt.
garrett27

Jó hangzik, de ki fogja választani? Ha PC, akkor megint lesz egy báb. Kívülről kezd úgy kinézni nekem, hogy ezt Schotty nem akarta. Jöhet egy újabb Cable teszt. Szerintem lesz piaca, az a tippem, hogy mások is tudják, hogy szigorú keretek között dolgozott...
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Én nem dőltem a kardomba Schotty menesztésétől. Most kellene egy karakteres figura, aki képes PC lemezjátszóján kicsit arrébb lökni a tűt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Akkor lesz megint rb draftunk 😀
több mint 3 éve
Ennyit Pete Carroll szavának a súlyáról.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 312 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

mótvá?
petey
Amúgy volt már pár napja, a te linked azonban a halál csókját jelentette 😊

Seattle szempontjából nyilván pozitívum, hogy megy az OC, viszont mint a philly-nél, szerintem azért az sem járja, hogy szó szerint kijelentik, nem lesz váltás, majd nem sokkal később kirúgják az illetőt. De hát ilyen a korszellem, posztmodern világ vagy micsoda.
r.baggio
Kérdés a vélemény különbözőség abból fakadt, hogy Carroll jövőre minenáron többet akarja futtatni a csapatot (ahogy arról volt ugye nyilatkozat), és Brian ezt ellenezte. Ha ez a helyzet akkor nem biztos, hogy jó ez a távozás.
Ha pont fordítva és Schotty akarta nyomni a futójátékot és Carrollal azon vesztek össze, hogy az öreg mindenáron passzolni akarna inkább akkor üdvözítő a leváltás.

A kérdés ki melyik lehetőségre lát nagyobb sanszot? Tartok tőle, hogy az első a helyes megfejetés.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 485 — no es importante

mótvá?
petey
Amúgy volt már pár napja, a te linked azonban a halál csókját jelentette 😊

Seattle szempontjából nyilván pozitívum, hogy megy az OC, viszont mint a philly-nél, szerintem azért az sem járja, hogy szó szerint kijelentik, nem lesz váltás, majd nem sokkal később kirúgják az illetőt. De hát ilyen a korszellem, posztmodern világ vagy micsoda.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal