Seattle Seahawks
Schotty... I’m grateful for how much you meant to me over the past three years. God blessed me with you, we won a lot of games, threw a lot of touchdowns and had a blast in meetings and our bible studies. The best days are ahead for you. Go be Great. God first.
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) January 13, 2021
Love. 3. pic.twitter.com/rMtDd7YJUt
Mentioned on @NFLTotalAccess just now expect Shane Steichen to be on the #Seahawks' list for offensive coordinator. They wanted to run the football more effectively, just like Anthony Lynn did when he made the move to Steichen for #Chargers OC.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) January 13, 2021
Új OC lesz 2021-ben.LMAO
Brian Schottenheimer is a fantastic person and coach and we thank him for the last three years. Citing philosophical differences, we have parted ways.
— Seattle Seahawks (@Seahawks) January 13, 2021
iktriad
Brian Schottenheimer is a fantastic person and coach and we thank him for the last three years. Citing philosophical differences, we have parted ways.
— Seattle Seahawks (@Seahawks) January 13, 2021
V1.) nem sok infot olvasni erről mostanság, de tény hogy Jody Allen-ről sem😊De mik ezek az 5-6 éves szerződéshosszabbítások? Nem is értem, ez nem az NCAA, ahol a toborzásnál kifejezetten hátrány, ha nincs az edzői stáb hosszabb időre lekötve, itt meg mintha zsarolnák valamivel a tulajdonost...v0.) Elégedettség van- ezt röhögés nélkül.
r.baggio
v1.) el fogják adni a csapatot, és bebetonozzák a srácokat. Jeff szerintetek hány perc alatt rúgja picsán a srácokat? Na ugyanannyi perc alatt tűnök el mint Hawks szurkoló, ha Jeff megjelenik.
v2.) mr Carroll készül nyugállományba, és Schottenheimer átveszi a csapatot pár év múlva.
v3.....akármi más
Helmut Zimmer
De mik ezek az 5-6 éves szerződéshosszabbítások? Nem is értem, ez nem az NCAA, ahol a toborzásnál kifejezetten hátrány, ha nincs az edzői stáb hosszabb időre lekötve, itt meg mintha zsarolnák valamivel a tulajdonost...v0.) Elégedettség van- ezt röhögés nélkül.
r.baggio
v1.) el fogják adni a csapatot, és bebetonozzák a srácokat. Jeff szerintetek hány perc alatt rúgja picsán a srácokat? Na ugyanannyi perc alatt tűnök el mint Hawks szurkoló, ha Jeff megjelenik.
v2.) mr Carroll készül nyugállományba, és Schottenheimer átveszi a csapatot pár év múlva.
v3.....akármi más
Pete Carroll says OC Brian Schottenheimer will be back next year
— James Palmer (@JamesPalmerTV) January 11, 2021
mótvá?
Szerkesztette: petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Schneidernek is beton van 27-ig. Hát nem mostanában fogunk újjászületni úgy érzem.Csövi...
garrett27
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
Reméljük előbbi főleg az itteni fanok és a PSW trió utolsó tagja miatt....
Kitartást, amíg minket elvertek van remény 😛
Szerkesztette: dande2
Tényleg?! Ennyi részvét nincs benned Beki? 😀#Seahawks announced an extension for GM John Schneider through 2027
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) January 12, 2021
Beki
Jó jogos, végülis én is megírtam, hogy Woody Johnson & Johnson visszatér! 😀
#Seahawks announced an extension for GM John Schneider through 2027
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) January 12, 2021
??????????? Ezt fejtsd már ki lécci!!!!Volt, de elkezdett INT-eket dobalni. A week7 ota 12 labdat adott el, legtobb a ligaban. Tobb, mint Wentz, Daniel Jones stb.Egyetertek veled, csak a masik oldal erveit is hallom (de nem ertek veluk egyet).Kérdezem, mert érdekel a veleményed - volt idén Lets Russell Cook, vagy csak beszéltek róla?
undisputedly
A WC körben az ő kezében volt a pálca, és ez lett belőle, vagy nem, és csak egy iszonyatos OC munka volt ez, amit elénkraktak?
Nagyra értékelném az őszinte véleményedet.
akdestroyer
Aztan visszavette a gyeplot PC, jott a futas ismet, es Schotty besult, mert a passzjatekot igy a futas mellett mar nem tudta kiepiteni azzal, hogy elvttek a deep ballt.
Hogy miert szort INT-eket Russ? Nem tudom. Gyanitom mert fejben nem volt ott. Levedette a Let Russ Cook brandet, elkezdett ilyen cuccokat arulni a neten, podcast minden heten stb. Nekem ne mondja senki, hogy teljesen a focira osszpontositott, mert az nem igaz.
undisputedly
Persze nem cseréljük el Wilsont. Van Carrollnak még jópár éve. Behúz egy fiatalt aki elmanagelgeti a játékot, vagy behúz egy félrekezelt veteránt, akinek Schotti suttoghat. A Wilsonért kapott értékből megépíthető egy erős fal. Tudom ezt sokan nem tudják, de Drew Breest a Chargers húzta 2. körben, és karrierje 3. évére lett irányító, majd egy rettenetes vállsérülést követően került a Saintsbe. Tehát ilyen van. Ha Schottenheimer annyira jó edző, akkor miért félnek egy Darnoldtól pl.?
Wilsont még mindig sok csapat látná szeretettel. Egy másik szemléletben sok munkával...
mindegy.
Volt, de elkezdett INT-eket dobalni. A week7 ota 12 labdat adott el, legtobb a ligaban. Tobb, mint Wentz, Daniel Jones stb.Egyetertek veled, csak a masik oldal erveit is hallom (de nem ertek veluk egyet).Kérdezem, mert érdekel a veleményed - volt idén Lets Russell Cook, vagy csak beszéltek róla?
undisputedly
A WC körben az ő kezében volt a pálca, és ez lett belőle, vagy nem, és csak egy iszonyatos OC munka volt ez, amit elénkraktak?
akdestroyer
Aztan visszavette a gyeplot PC, jott a futas ismet, es Schotty besult, mert a passzjatekot igy a futas mellett mar nem tudta kiepiteni azzal, hogy elvttek a deep ballt.
Hogy miert szort INT-eket Russ? Nem tudom. Gyanitom mert fejben nem volt ott. Levedette a Let Russ Cook brandet, elkezdett ilyen cuccokat arulni a neten, podcast minden heten stb. Nekem ne mondja senki, hogy teljesen a focira osszpontositott, mert az nem igaz.
Egyetertek veled, csak a masik oldal erveit is hallom (de nem ertek veluk egyet).Kérdezem, mert érdekel a veleményed - volt idén Lets Russell Cook, vagy csak beszéltek róla?
undisputedly
Egyetertek veled, csak a masik oldal erveit is hallom (de nem ertek veluk egyet).Ja tudom, ez egy jó játék végülis. 😊
undisputedly
...talán, mert megerőszakolta a rájátszásban a csoportellenfél a csapatot, ahova 2 évek feleslegesen jutunk.
... talán mert a Pitt nyomaorúsága senkit nem érdekel, mert a Philly és mi elvittük a showt.
De a 21. században mindennél fontosabb tényező a figyelem. Ez a csapat nem szokott túl sok figyelmet kapni. Az, hogy mégis kapunk figyelmet ma elsősorban annak Russell Wilsonnak köszönhető, aki erősebb brand, mint a csapat.
Ennek a csávónak veszélyben a megítélése, ha nem a karrierje. Abban a pillanatban, hogy 3-as azt mondja, köszi srácok elég volt fel fog robbanni egy kulturális hidrogénbomba, és vákumot szív majd maga körül.
Minden story, ami nem úgy ér véget, hogy Wilson még egy gyűrűvel, egy MVP címmel visszavonul 6-8 év múlva csalódás lesz.
Szerintem nem érdemes egy olyan szezon statjait sorolni, amely minden csak nem reprezentatív. Első alkalommal ez az offence szervezett, tudatos ellenállással a 7. héten találkozott.
A legjobb, és szerintem legalkalmasabb véleményt egykori kedvenc szponzorom (azóta hát cimborám, már amennyire ilyen létezik egy magamfajta alkalmazott és egy nehézsúlyú nagytőkés közt) fogalmazta meg.Jatszom az ordog ugyvedjet.
"Leszarom, hogy Wilson rossz-e vagy sem, nagyon az sem érdekel, hogy miért. Engem ezért nem fizetnek, én egy fan vagyok. OLYAN VISZONT NINCS HOGY EGY ILYEN UTÁN NEM FIZET MEG SENKI, ÉS NEM VÁLTOZIK SEMMI!"
Helmut Zimmer
Elmult 5-6 szezon legjobb alapszakasz merlege, frencsajz legtobb alapszakasz pont talan, stb.
Ezutan miert fizetne meg barki?
Ezt itt hagyom. Idei probowl DT-k es zarojelben az eves fizetesuk. Poonat meg kell kinalnunk majd egy szerzodessel, az biztos 😊
Pff of 2020 pro bowl DT’s with Poona Ford. Salaries this year in ( )
— Coach BJ Payne (@Americanfbcamp) January 7, 2021
1. Aaron Donald 94.5 (22.5M)
2. Chris Jones 90.3 (21.25M)
3. Cam Heyward 89.1 (17.85M)
4. Poona Ford 81.9 (750K)
5. Grady Jarret 80.3 (17.1M)
6. Fletcher Cox 74.1 (17.1M)
7. Calais CampBell 72.4 (13.5M) pic.twitter.com/976r2XDvR9
undisputedly
A legjobb, és szerintem legalkalmasabb véleményt egykori kedvenc szponzorom (azóta hát cimborám, már amennyire ilyen létezik egy magamfajta alkalmazott és egy nehézsúlyú nagytőkés közt) fogalmazta meg.Jatszom az ordog ugyvedjet.
"Leszarom, hogy Wilson rossz-e vagy sem, nagyon az sem érdekel, hogy miért. Engem ezért nem fizetnek, én egy fan vagyok. OLYAN VISZONT NINCS HOGY EGY ILYEN UTÁN NEM FIZET MEG SENKI, ÉS NEM VÁLTOZIK SEMMI!"
Helmut Zimmer
Elmult 5-6 szezon legjobb alapszakasz merlege, frencsajz legtobb alapszakasz pont talan, stb.
Ezutan miert fizetne meg barki?
Ezt itt hagyom. Idei probowl DT-k es zarojelben az eves fizetesuk. Poonat meg kell kinalnunk majd egy szerzodessel, az biztos 😊
Pff of 2020 pro bowl DT’s with Poona Ford. Salaries this year in ( )
— Coach BJ Payne (@Americanfbcamp) January 7, 2021
1. Aaron Donald 94.5 (22.5M)
2. Chris Jones 90.3 (21.25M)
3. Cam Heyward 89.1 (17.85M)
4. Poona Ford 81.9 (750K)
5. Grady Jarret 80.3 (17.1M)
6. Fletcher Cox 74.1 (17.1M)
7. Calais CampBell 72.4 (13.5M) pic.twitter.com/976r2XDvR9
Szerkesztette: undisputedly
Rodney Harrisont csak azok hallgassák, akik nem akarnak kijönni a rózsaszín buborékból.Van itt ilyen ember? o.O
www.youtube.com/watch?v=kWzt7uHKhlU
Helmut Zimmer
A franchise történetében először fordult elő idén, hogy nem szerzett a csapat D# vagy Special team TD-t.