Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Mi folyik itt, csak kapkodom a fejem.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

több mint 3 éve
Új OC lesz 2021-ben.

iktriad
LMAO

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új OC lesz 2021-ben.
több mint 3 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
De mik ezek az 5-6 éves szerződéshosszabbítások? Nem is értem, ez nem az NCAA, ahol a toborzásnál kifejezetten hátrány, ha nincs az edzői stáb hosszabb időre lekötve, itt meg mintha zsarolnák valamivel a tulajdonost...
r.baggio
v0.) Elégedettség van- ezt röhögés nélkül.
v1.) el fogják adni a csapatot, és bebetonozzák a srácokat. Jeff szerintetek hány perc alatt rúgja picsán a srácokat? Na ugyanannyi perc alatt tűnök el mint Hawks szurkoló, ha Jeff megjelenik.
v2.) mr Carroll készül nyugállományba, és Schottenheimer átveszi a csapatot pár év múlva.
v3.....akármi más
Helmut Zimmer
V1.) nem sok infot olvasni erről mostanság, de tény hogy Jody Allen-ről sem😊
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
De mik ezek az 5-6 éves szerződéshosszabbítások? Nem is értem, ez nem az NCAA, ahol a toborzásnál kifejezetten hátrány, ha nincs az edzői stáb hosszabb időre lekötve, itt meg mintha zsarolnák valamivel a tulajdonost...
r.baggio
v0.) Elégedettség van- ezt röhögés nélkül.
v1.) el fogják adni a csapatot, és bebetonozzák a srácokat. Jeff szerintetek hány perc alatt rúgja picsán a srácokat? Na ugyanannyi perc alatt tűnök el mint Hawks szurkoló, ha Jeff megjelenik.
v2.) mr Carroll készül nyugállományba, és Schottenheimer átveszi a csapatot pár év múlva.
v3.....akármi más
több mint 3 éve

mótvá?

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 485 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Schneidernek is beton van 27-ig. Hát nem mostanában fogunk újjászületni úgy érzem.
garrett27
Csövi...
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Schneidernek is beton van 27-ig. Hát nem mostanában fogunk újjászületni úgy érzem.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor a PSW trió vagy együtt kitalál vmit, hogyan induljatok felfele, vagy lehet top 5s prospecteket nézni hamarost...

Reméljük előbbi főleg az itteni fanok és a PSW trió utolsó tagja miatt....

Kitartást, amíg minket elvertek van remény 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve

Beki
Tényleg?! Ennyi részvét nincs benned Beki? 😀
Jó jogos, végülis én is megírtam, hogy Woody Johnson & Johnson visszatér! 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Egyetertek veled, csak a masik oldal erveit is hallom (de nem ertek veluk egyet).
undisputedly
Kérdezem, mert érdekel a veleményed - volt idén Lets Russell Cook, vagy csak beszéltek róla?

A WC körben az ő kezében volt a pálca, és ez lett belőle, vagy nem, és csak egy iszonyatos OC munka volt ez, amit elénkraktak?

Nagyra értékelném az őszinte véleményedet.
akdestroyer
Volt, de elkezdett INT-eket dobalni. A week7 ota 12 labdat adott el, legtobb a ligaban. Tobb, mint Wentz, Daniel Jones stb.

Aztan visszavette a gyeplot PC, jott a futas ismet, es Schotty besult, mert a passzjatekot igy a futas mellett mar nem tudta kiepiteni azzal, hogy elvttek a deep ballt.

Hogy miert szort INT-eket Russ? Nem tudom. Gyanitom mert fejben nem volt ott. Levedette a Let Russ Cook brandet, elkezdett ilyen cuccokat arulni a neten, podcast minden heten stb. Nekem ne mondja senki, hogy teljesen a focira osszpontositott, mert az nem igaz.
undisputedly
??????????? Ezt fejtsd már ki lécci!!!!
több mint 3 éve
Tök őszintén vagy Wilson menjen el, vagy Carroll, de egy ilyen sunyi légkörben ez egyre rosszabb lesz.
Persze nem cseréljük el Wilsont. Van Carrollnak még jópár éve. Behúz egy fiatalt aki elmanagelgeti a játékot, vagy behúz egy félrekezelt veteránt, akinek Schotti suttoghat. A Wilsonért kapott értékből megépíthető egy erős fal. Tudom ezt sokan nem tudják, de Drew Breest a Chargers húzta 2. körben, és karrierje 3. évére lett irányító, majd egy rettenetes vállsérülést követően került a Saintsbe. Tehát ilyen van. Ha Schottenheimer annyira jó edző, akkor miért félnek egy Darnoldtól pl.?

Wilsont még mindig sok csapat látná szeretettel. Egy másik szemléletben sok munkával...
mindegy.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egyetertek veled, csak a masik oldal erveit is hallom (de nem ertek veluk egyet).
undisputedly
Kérdezem, mert érdekel a veleményed - volt idén Lets Russell Cook, vagy csak beszéltek róla?

A WC körben az ő kezében volt a pálca, és ez lett belőle, vagy nem, és csak egy iszonyatos OC munka volt ez, amit elénkraktak?

akdestroyer
Volt, de elkezdett INT-eket dobalni. A week7 ota 12 labdat adott el, legtobb a ligaban. Tobb, mint Wentz, Daniel Jones stb.

Aztan visszavette a gyeplot PC, jott a futas ismet, es Schotty besult, mert a passzjatekot igy a futas mellett mar nem tudta kiepiteni azzal, hogy elvttek a deep ballt.

Hogy miert szort INT-eket Russ? Nem tudom. Gyanitom mert fejben nem volt ott. Levedette a Let Russ Cook brandet, elkezdett ilyen cuccokat arulni a neten, podcast minden heten stb. Nekem ne mondja senki, hogy teljesen a focira osszpontositott, mert az nem igaz.
több mint 3 éve
undisputedly

több mint 3 éve
undisputedly
Ja tudom, ez egy jó játék végülis. 😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
OK, értem!

...talán, mert megerőszakolta a rájátszásban a csoportellenfél a csapatot, ahova 2 évek feleslegesen jutunk.
... talán mert a Pitt nyomaorúsága senkit nem érdekel, mert a Philly és mi elvittük a showt.

De a 21. században mindennél fontosabb tényező a figyelem. Ez a csapat nem szokott túl sok figyelmet kapni. Az, hogy mégis kapunk figyelmet ma elsősorban annak Russell Wilsonnak köszönhető, aki erősebb brand, mint a csapat.
Ennek a csávónak veszélyben a megítélése, ha nem a karrierje. Abban a pillanatban, hogy 3-as azt mondja, köszi srácok elég volt fel fog robbanni egy kulturális hidrogénbomba, és vákumot szív majd maga körül.
Minden story, ami nem úgy ér véget, hogy Wilson még egy gyűrűvel, egy MVP címmel visszavonul 6-8 év múlva csalódás lesz.

Szerintem nem érdemes egy olyan szezon statjait sorolni, amely minden csak nem reprezentatív. Első alkalommal ez az offence szervezett, tudatos ellenállással a 7. héten találkozott.

A legjobb, és szerintem legalkalmasabb véleményt egykori kedvenc szponzorom (azóta hát cimborám, már amennyire ilyen létezik egy magamfajta alkalmazott és egy nehézsúlyú nagytőkés közt) fogalmazta meg.
"Leszarom, hogy Wilson rossz-e vagy sem, nagyon az sem érdekel, hogy miért. Engem ezért nem fizetnek, én egy fan vagyok. OLYAN VISZONT NINCS HOGY EGY ILYEN UTÁN NEM FIZET MEG SENKI, ÉS NEM VÁLTOZIK SEMMI!"
Helmut Zimmer
Jatszom az ordog ugyvedjet.

Elmult 5-6 szezon legjobb alapszakasz merlege, frencsajz legtobb alapszakasz pont talan, stb.
Ezutan miert fizetne meg barki?

Ezt itt hagyom. Idei probowl DT-k es zarojelben az eves fizetesuk. Poonat meg kell kinalnunk majd egy szerzodessel, az biztos 😊

undisputedly
több mint 3 éve
A legjobb, és szerintem legalkalmasabb véleményt egykori kedvenc szponzorom (azóta hát cimborám, már amennyire ilyen létezik egy magamfajta alkalmazott és egy nehézsúlyú nagytőkés közt) fogalmazta meg.
"Leszarom, hogy Wilson rossz-e vagy sem, nagyon az sem érdekel, hogy miért. Engem ezért nem fizetnek, én egy fan vagyok. OLYAN VISZONT NINCS HOGY EGY ILYEN UTÁN NEM FIZET MEG SENKI, ÉS NEM VÁLTOZIK SEMMI!"
Helmut Zimmer
Jatszom az ordog ugyvedjet.

Elmult 5-6 szezon legjobb alapszakasz merlege, frencsajz legtobb alapszakasz pont talan, stb.
Ezutan miert fizetne meg barki?

Ezt itt hagyom. Idei probowl DT-k es zarojelben az eves fizetesuk. Poonat meg kell kinalnunk majd egy szerzodessel, az biztos 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Rodney Harrisont csak azok hallgassák, akik nem akarnak kijönni a rózsaszín buborékból.

www.youtube.com/watch?v=kWzt7uHKhlU
Helmut Zimmer
Van itt ilyen ember? o.O

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Amúgy eredménykövetőbe már beírtam, de hátha valaki nem eredeti kommentárral nézte a meccset.

A franchise történetében először fordult elő idén, hogy nem szerzett a csapat D# vagy Special team TD-t.