Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
AK lattad a meccseket amikor rossz helyre ment a passz lattad h full ures embereket nem talalt meg te is lattad , nem ezen ment el nem o volt a fek a csapatban de Mondjuk ki nem is ugy jatszott iden mint egy Pro bowler 35 millios QB kapitany!
Fantomas0429
Én mindent láttam. Ő sem gép, sokszor hibázik, és az utóbbi időben talán többet is mint szokott. De most ezzel mit akarsz mondani?

Odaálltunk a WC körre egy QB-val, aki nem volt 100%-os formában, hanem csak olyan 60%-ot hozott, mert összeroppant a nyomás alatt.
Igen ez így történt, ezt nem fogom elvitatni.

Viszont azt a diskurzust elutasítom ami csak erről szól, és nem teszi egy keretrendszerbe ezt az adatot.

Mert közben az OL-t úgy tökreverték a meccsen, hogy a fal adta a másikat - Donald-al meg Donald nélkül is, ez kb 30%-os forma volt volt.
A HC/OC/DC hármast szintén eltemette McVay, az edzői munkára 20%-ot se tudnék adni.
Metcalf szép TD-ket kapott el, ezen kívül meg 28 route-ból 22-nél eltüntette Ramsey, az hány százalék?
Érted a problémámat?

Szóval a felejthető QB performanszról rojtosra beszélhetjük a szánkat, de tök feleslegesen, mert nem ezért kaptunk ki.

több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Hat ezaz hogy az elmult 9 evben pont ezt hivtuk Wilson magicnek ez a definicioja hogy meghosszabitja addig a jatekot amig megnem talalja a rest a pajzson de iden ez nem ment sokszor vagy ha ment is rossz volt a dobas. Csak a Rams ellen emlekszem 3 passzra ami tul lett dobva .
...
Es tudom nem.elvarhato egy idealis vilagban h neki kell meghosszabitani a jatekot vagy h az elkapo mem jatsza magat uresre teljesen egyet ertunk de 8 evig ez igy volt es mukodott akik most csalodtak benne nem azert tettek mert nem hisznek mar benne csak a sajat maga altal felallitott szintet nem hozta . Majd jovore.
Fantomas0429
Meg is válaszoltad a saját felvetésed, és ennek örülök.

Az nem gameplan, hogy hát igen, szar az egész, nem működik a futás, nem működnek az útvonalak, de baszni rá, majd RW megoldja.
Mint ahogy az sem csapatépítés, hogy hát igen hulladék ez az OL, de hát majd RW megoldja.
Mégis 5 éve ezt nézzük.

Hidd el én is csalódott vagyok, amiért elmaradt a DangeRuss show, és nem csinálta meg a lehetetlen játékokat, amikor minden összedőlt... de....

De más ezért csalódottnak lenni, meg más ugyanezért kikiáltani őt bűnbaknak.

Mind értjük a hiányosságait meg a limiteit, de basszus, attól ő még mindig egy top5 QB.
*Nem tudok 5 QB-nál többet írni jelen pillanatban akivel előrébb lennénk.

És amikor arra keressük a választ, hogy miért buktunk el, akkor tényleg úgy érezzük hogy jó helyen keresgélünk, hogy a QB az egy igen komoly fék?

Tényleg azt hisszük, hogy csak Mahomszal meg Rodgersel lehet az SB-be menni, a top-top QB-kkal, és aki nem top-top, hanem csak simán elit, hianyosságokkal, az már nem jó?

Az hogy RW képes a SB-ba repíteni a csapatot, az nem fikció. Kétszer már megtette.

A teljesítménye meg a számai pedig rohadtul relatív dolgok. Ez nem a pro bowl, ahol célkeresztekre dobálgat, és kapsz róla egy objektív mérőszámot, ez egy csapatsport, és itt ha a csapat bezuhan akkor viszi magával a QB-t is, nagyon ritka a kivetel ezalól.

Egy bizonyos szintű megbicsaklást, meg meccsen belüli hullámvölgyet vissza tud kormányozni egy jó QB, és meg tudja nyerni a meccset (RW ilyen, milliószor bizonyította ezt)...
De amikor olyan szinten mattolják és alázzák meg a támadóegységet, ahogy szombaton tették, ott már rég átléptük az eseményhorizontot, onnan nincs visszaút.

P.Manning HOF QB, mégse tudta a hátára venni a csapatot a 49.SB-n.
Pedig még csak nem is fogott ki kifejezetten rossz napot.
akdestroyer
Te vegletekrol beszelsz AK senki nem mondta hogy komoly fek Wilson senki nem tartja bunbaknak nem irta senki hogy rajta ment el a szezon de meg mindig ugy iraz h nem volt benne felelossege.

Mas a felfogasunk a sportrol nalam a kapitany az aki latja ha szar napja van h passzokat rontott el es kiall es azt mondja ja ezt meg ezt elbasztam de vallalom a felelosseget . En ezert csomorlottem meg Wilsonban iden mert mar olyan Brandje van hogy nincs felelossege a jatekban, olyan brandje van ami az egesz organizaciot befolyasolja lasd "Let Russ Cook" amivel nincs baj csak akkor dobja pontosan a labdat ennyi. Mondom mondjuk ki hogy pontatlan volt iden!

Az h a szamai relativek? 32 iranyito es 32 csereiranyito 64 jatekosbol barmelyiknek oda rakod ezeket a szamokat es a mutatott jatekot soha senki nem kerdezte meg h milyen fal volt elottuk Bortles, Mariota,Mccoy stb csak azt mondjak ra hogy :Sszzzz nem tul acelos

Ezek szerint ha a szamok nem szamitanak a QB nal nincs jo vagy rossz QB csak jo vagy rossz rendszer es nem a szamokkal van baj AK lattad a meccseket amikor rossz helyre ment a passz lattad h full ures embereket nem talalt meg te is lattad , nem ezen ment el nem o volt a fek a csapatban de Mondjuk ki nem is ugy jatszott iden mint egy Pro bowler 35 millios QB kapitany!

P.Manning nekem a kedvenc iranyitom de abban es a kovetkezo evben mar nagyon limitalt volt es a csapat huzta ot nem pedig forditva es igen igazad van 100% ban h nalunk is lehetne neha hogy a csapat huzza Wilsont ez volt a L.O.B.! Es ezert voltunk ketszer SB- ben, mert volt egy eros vedelem es egy brutalis futo aki segitett Wilsonnak sajnos ez mar nincs es nem lesz , de attol meg ha valaki rosszul jatszik az rosszul jatszik.

Es ha Mahomes ,Allen vagy barki lerak egy ilyen statot es egy ilyen mutaott jatekot azt fogom ra mondani hogy rosszul jatszott.

Es ne haragudj AK nagyon varom a valaszod de en a temaban mar tobbet nem irok az egyet nem ertes csodas dolog mert elore viszi a gondolkodasd es velemenyt ad es formal de errol mar nem lehet tobbet beszelni ugyis a jovo ev fogja meghatarozni Wilson mit tud kezdeni a tapasztalataval tehetsegevel Dk vel es a playbookkal amit kapni fog.

Peace and love

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Hat ezaz hogy az elmult 9 evben pont ezt hivtuk Wilson magicnek ez a definicioja hogy meghosszabitja addig a jatekot amig megnem talalja a rest a pajzson de iden ez nem ment sokszor vagy ha ment is rossz volt a dobas. Csak a Rams ellen emlekszem 3 passzra ami tul lett dobva .
...
Es tudom nem.elvarhato egy idealis vilagban h neki kell meghosszabitani a jatekot vagy h az elkapo mem jatsza magat uresre teljesen egyet ertunk de 8 evig ez igy volt es mukodott akik most csalodtak benne nem azert tettek mert nem hisznek mar benne csak a sajat maga altal felallitott szintet nem hozta . Majd jovore.
Fantomas0429
Meg is válaszoltad a saját felvetésed, és ennek örülök.

Az nem gameplan, hogy hát igen, szar az egész, nem működik a futás, nem működnek az útvonalak, de baszni rá, majd RW megoldja.
Mint ahogy az sem csapatépítés, hogy hát igen hulladék ez az OL, de hát majd RW megoldja.
Mégis 5 éve ezt nézzük.

Hidd el én is csalódott vagyok, amiért elmaradt a DangeRuss show, és nem csinálta meg a lehetetlen játékokat, amikor minden összedőlt... de....

De más ezért csalódottnak lenni, meg más ugyanezért kikiáltani őt bűnbaknak.

Mind értjük a hiányosságait meg a limiteit, de basszus, attól ő még mindig egy top5 QB.
*Nem tudok 5 QB-nál többet írni jelen pillanatban akivel előrébb lennénk.

És amikor arra keressük a választ, hogy miért buktunk el, akkor tényleg úgy érezzük hogy jó helyen keresgélünk, hogy a QB az egy igen komoly fék?

Tényleg azt hisszük, hogy csak Mahomszal meg Rodgersel lehet az SB-be menni, a top-top QB-kkal, és aki nem top-top, hanem csak simán elit, hianyosságokkal, az már nem jó?

Az hogy RW képes a SB-ba repíteni a csapatot, az nem fikció. Kétszer már megtette.

A teljesítménye meg a számai pedig rohadtul relatív dolgok. Ez nem a pro bowl, ahol célkeresztekre dobálgat, és kapsz róla egy objektív mérőszámot, ez egy csapatsport, és itt ha a csapat bezuhan akkor viszi magával a QB-t is, nagyon ritka a kivetel ezalól.

Egy bizonyos szintű megbicsaklást, meg meccsen belüli hullámvölgyet vissza tud kormányozni egy jó QB, és meg tudja nyerni a meccset (RW ilyen, milliószor bizonyította ezt)...
De amikor olyan szinten mattolják és alázzák meg a támadóegységet, ahogy szombaton tették, ott már rég átléptük az eseményhorizontot, onnan nincs visszaút.

P.Manning HOF QB, mégse tudta a hátára venni a csapatot a 49.SB-n.
Pedig még csak nem is fogott ki kifejezetten rossz napot.

több mint 3 éve
De O az a jatekos aki 35 milliot keres ,o a csapat kapitanya o az akinek igenis barmilyen ellenszelben hatan kell vinnie a csapatot.
Fantomas0429
Ezt aláírom, de amikor kulcsszituációban nincsenek üres elkapóid a pályán, akkor kinek dobsz?
akdestroyer

Megegyszer leirom nem veszek el semmit az erdemeibol se a tudasabol de ha nincs wilson magic es melle rakod a PONTOSSAGOT amivel jatszott iden legalabbis a szezon masodik felebe kozel se volt elit.

BTW a kerdesedre egy kerdesem is lenne mi a velemenyetek az elkapokrol az is az OC hibaja volt h ennyire gyengek voltak 1 v 1 ben marmint h tul egyszeru volt a shema vagy az elso 6 meccs alapjan kicsit tobbet lattunk bele?

több mint 3 éve
De O az a jatekos aki 35 milliot keres ,o a csapat kapitanya o az akinek igenis barmilyen ellenszelben hatan kell vinnie a csapatot.
Fantomas0429
Ezt aláírom, de amikor kulcsszituációban nincsenek üres elkapóid a pályán, akkor kinek dobsz?

több mint 3 éve
OSzinte leszek, RW-t remek, elit rianyitonak tartom, de amikor oda lett adva neki a gyeplo, hogy csinald, akkor beegtunk a szezon masodik feleben.
undisputedly
Ez tényleg megtörtént?

Igen, az NFL-ben dolgozók, fanok meg újságírók körében nagyon ment idén a Lets Russell Cook, de emögött szerintem meg nem volt semmi. A run-run-pass-t néha felváltotta a run-pass-pass, oszt ennyi.

De érdekel az érvrendszer, mert lehet hogy én maradtam le valamiről.

Hogy mást ne mondjak, a Rams ellen kb 1db option, zone read, meg RPO játékunk nem volt.
Megint az ütemre dobott curl-öket erőltettük orra-szájba, több kevesebb sikerrel - inkább kevesebbel.

Ez nem az a gameplan, amivel egy olyan RW megy ki, aki fogja a gyeplőt.

Tartozkodtak tole a vereseg ota hogy elkezdjuk a vitat RW rol mert sokszor az az ember erzese hogy nem.lehet leirni ha szarul jatszik mert mindig jon a kifogas hogy De mert ez/ De mert az
Fantomas0429
Nem erről van szó, nyugodtan meg lehet fogalmazni kritikát, de az, hogy az eredménykövetőben lezüllesztjük a társalgás színvonalát oda, RW egy nagy 0, csereQB szint, az úgy gondolom, hogy nem segít a hiteles analízisben.

Ezúttal elnézést kérek, ha bármi rosszat mondtam szombaton, én se voltam a legjobb passzban, a vége felé elszakadt a cérna.

Azt a felvetésed, hogy a QB játékát külön lehet választani a coachingtól, viszont még mindig élből elutasítom.
Ha anno Mahomszt viszi ki a Bears, sosem lett volna belőle az, aki most - a legjobb edzővel, foghatatlan elkapókkal, ligaelit TE játékkal, meg egy (most még) verhetetlen rendszerrel a háta mögött.
Ugyanúgy égne ki a Bearsben mint Trubi, max 2-3 év eltéréssel.
Ugyanezen vonalon, ha Bradyt kiviszi anno a Browns, ma már azt se tudjuk, hogy ki ő.

Szóval nem, nem lehet különválasztani.
Amikor ilyen legendásan tönkre vagyunk verve az edzői fronton, ott a liga legjobb QB-ja se csinál csodát, és szerintem a legutolsó ő, akit ilyenkor elő kell szedni.

Ott a blueprint, megkaptunk a Ramstől, testközelből láttuk hogy egy jól kitalált rendszerrel mit lehet kihozni egy offenzből, akár egy csereQB-vel is.

Bár még nem kezdtem bele a videózásba, de ez amivel készültünk, egy lehugyozott sóskifli volt.
Már 2x is játszottunk idén, és mégis, még mindig semmi megoldásunk nem volt arra, hogy hogyan szakítsuk le az elkapókról az őrzőket (pl keresztező útvonalakkal), vagy hogy egy 3&short-ra milyen futást hívjunk, amiből tuti tudunk haladni 2 yardot. Nem volt ilyen.
A DC oldalon meg arra, hogy hogyan fojtsuk meg a futást, azt verjen meg a félkezű Goff, ha tud.
(Nem tudott volna)

Ez egy kibaszott nagy blama volt, olyan szintű edzőimunka-elmaradással, amit már én se tudok megemészteni.

A keret top 5, a védelem is, az ST is, meg az O# is.
És ebből ennyit sikerült kihozni, amit szombat éjjel láttunk.
Ha rajtam múlna mindenki elhúzhatna a picsába.
A Penny-Collier-Brooks első körökkel együtt.

Ha meg akarjuk érteni miért kaptunk ki, akkor ilyen messziről kell elindulni.
Az hogy RW-t baszogatjuk, az nem visz ebben a kérdésben előre, és a probléma meg nem értésére utal.

8 éve képtelenek vagyunk egy kibaszott OL-t felhúzni elé, amikor ennyi idő után jól tudjuk, hogy a játékára nagyon rossz hatással van a szar fal.
Azért idő, meg drafttőke lett volna rá...

Az a nagy baj hogy PC megbuktathatatlan.
akdestroyer
En is elnezest kerek a szombatiert minden tiszteletem a tied , de akkor se ertek egyet 😊

Nem tudod bizonyitani mi lett volna Mahomes-bol Schottyval pl

Szeretnem ha ertened az ervelesemet en nem veszem el h szar az O szar a coaching stb es nem is veszem ugy h RW nek innentol vege de azt felejted el hogy az O a Coaching a kisegito szemelyzet 7 eve ugyanilyen sott meg roszabb volt es eddig RW nem hibazott olyan sokat mint iden alul tul dobott labdak nem eszrevett emberek stb mind lattuk, lehet a coaching nem segitette, De O az a jatekos aki 35 milliot keres ,o a csapat kapitanya o az akinek igenis barmilyen ellenszelben hatan kell vinnie a csapatot.

A vitank szombaton Watson volt hogy egy sokkal de sokkal szarabb csapatba jobb szamokat produkalt mint RW erre azt irtad higy de a Texans 4-12 , ha bemasolom neked a ket csapat sorsolasat kiderulne hogy a Hawks is max 4-12 lett volna egy masik sorsolassal nezzetek meg a draft sorrendet hogy kiket vertunk meg es kiktol kaptunk ki Bills-Rams a ket csapat 15 on kivul.

Nem Wilson nyakaba varrom de korabban leirtam ha elovesszuk az OC-t a jatekosok ugyanannyira hibasak az O nem.tartott az RW- egy az egyben semmit nem.csinaltak es Wilson is sokat hibazott ami normalis a korulmenyekhez kepest csak szokatlak mert a korulmenyekhez kepest hozza azt az extrat amitol a csapat megy.

Igazabol ertelmetlennek tartom ezt a vitat mert az a velemenyem hogy meg 5 ev stagnalas utan lesz 5 ev szopas es utana kerulhetunk ujra SB kozelebe. Akarhanyszor irjuk le h PC kirobbanthatatlan kind tudjuk ez lesz a forgatokonyv csak.akkor terhetunk vissza az SB be ha olyan melyre kerulunk mint a 49ers/KC/Rams stb volt az elmult 10+ ev valamelyik szakaszaba

Sose lesz elit O Wilson elott mert nincs ra toke es ha az O ra forditod akkor a D tol veszed el ami ugye PC nel nem lehet en remelem hogy Wilson kap majd lehetoseget egy kiszolgalo csapatban mint ami most Bradynek a Bucs.

DE hozzateszem mindehhez hogy ertem a velemenyed aki nezte a tobbi wildcard meccset csodakat lathatott tamado.playhivasban, legalabbis en annak eltem.meg!

több mint 3 éve
OSzinte leszek, RW-t remek, elit rianyitonak tartom, de amikor oda lett adva neki a gyeplo, hogy csinald, akkor beegtunk a szezon masodik feleben.
undisputedly
Ez tényleg megtörtént?

Igen, az NFL-ben dolgozók, fanok meg újságírók körében nagyon ment idén a Lets Russell Cook, de emögött szerintem meg nem volt semmi. A run-run-pass-t néha felváltotta a run-pass-pass, oszt ennyi.

De érdekel az érvrendszer, mert lehet hogy én maradtam le valamiről.

Hogy mást ne mondjak, a Rams ellen kb 1db option, zone read, meg RPO játékunk nem volt.
Megint az ütemre dobott curl-öket erőltettük orra-szájba, több kevesebb sikerrel - inkább kevesebbel.

Ez nem az a gameplan, amivel egy olyan RW megy ki, aki fogja a gyeplőt.

Tartozkodtak tole a vereseg ota hogy elkezdjuk a vitat RW rol mert sokszor az az ember erzese hogy nem.lehet leirni ha szarul jatszik mert mindig jon a kifogas hogy De mert ez/ De mert az
Fantomas0429
Nem erről van szó, nyugodtan meg lehet fogalmazni kritikát, de az, hogy az eredménykövetőben lezüllesztjük a társalgás színvonalát oda, RW egy nagy 0, csereQB szint, az úgy gondolom, hogy nem segít a hiteles analízisben.

Ezúttal elnézést kérek, ha bármi rosszat mondtam szombaton, én se voltam a legjobb passzban, a vége felé elszakadt a cérna.

Azt a felvetésed, hogy a QB játékát külön lehet választani a coachingtól, viszont még mindig élből elutasítom.
Ha anno Mahomszt viszi ki a Bears, sosem lett volna belőle az, aki most - a legjobb edzővel, foghatatlan elkapókkal, ligaelit TE játékkal, meg egy (most még) verhetetlen rendszerrel a háta mögött.
Ugyanúgy égne ki a Bearsben mint Trubi, max 2-3 év eltéréssel.
Ugyanezen vonalon, ha Bradyt kiviszi anno a Browns, ma már azt se tudjuk, hogy ki ő.

Szóval nem, nem lehet különválasztani.
Amikor ilyen legendásan tönkre vagyunk verve az edzői fronton, ott a liga legjobb QB-ja se csinál csodát, és szerintem a legutolsó ő, akit ilyenkor elő kell szedni.

Ott a blueprint, megkaptunk a Ramstől, testközelből láttuk hogy egy jól kitalált rendszerrel mit lehet kihozni egy offenzből, akár egy csereQB-vel is.

Bár még nem kezdtem bele a videózásba, de ez amivel készültünk, egy lehugyozott sóskifli volt.
Már 2x is játszottunk idén, és mégis, még mindig semmi megoldásunk nem volt arra, hogy hogyan szakítsuk le az elkapókról az őrzőket (pl keresztező útvonalakkal), vagy hogy egy 3&short-ra milyen futást hívjunk, amiből tuti tudunk haladni 2 yardot. Nem volt ilyen.
A DC oldalon meg arra, hogy hogyan fojtsuk meg a futást, azt verjen meg a félkezű Goff, ha tud.
(Nem tudott volna)

Ez egy kibaszott nagy blama volt, olyan szintű edzőimunka-elmaradással, amit már én se tudok megemészteni.

A keret top 5, a védelem is, az ST is, meg az O# is.
És ebből ennyit sikerült kihozni, amit szombat éjjel láttunk.
Ha rajtam múlna mindenki elhúzhatna a picsába.
A Penny-Collier-Brooks első körökkel együtt.

Ha meg akarjuk érteni miért kaptunk ki, akkor ilyen messziről kell elindulni.
Az hogy RW-t baszogatjuk, az nem visz ebben a kérdésben előre, és a probléma meg nem értésére utal.

8 éve képtelenek vagyunk egy kibaszott OL-t felhúzni elé, amikor ennyi idő után jól tudjuk, hogy a játékára nagyon rossz hatással van a szar fal.
Azért idő, meg drafttőke lett volna rá...

Az a nagy baj hogy PC megbuktathatatlan.

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Mikor arról fantáziáltok, hogy hejjdenagyonjó lesz Griff nélkül, remélem lelki szemeitek előtt van Dunbar játéka., meg a tény, hogy nincs 1. körünk, tehát a 2. sem cornerre megy, és Kris távozása óta nem szarjuk a hátsó körös DB talenteket.

Elengedtük Clarkot is , mert megkérte azt az árat, amelyet a piac megfizet, nincs is azóta konstans 4 emberes passrushunk.
Helmut Zimmer
Akkor kit engedsz el? Reed, az egyetlen DT-nk aki passrushban ertekelheto, es a ligaban az ilyen ritkabb, mint a jo CB?

Vagy Wagnert dobod ki? Vagy Wrigtot? Vagy Brownt aki evek ota az elso hasznalhato T a csapatban? Vagy RW-t?
Vagy Diggs es Adams nem kell? Vagy Lockett 12 millioja a sok?

Sajnos nem lehet mindenkit megtartani es Griff iden kifejezetten nem volt jo. MAradjon, ha belefer, de gyanitom lesz valaki aki tullicital.

Van kiemelkedo T, QB, WR, RB, LB1, LB2, SS, atlag feletti DT, FS, DE. Reed-del es Amadival, plusz meg valakivel lenne egy atlagosan jo CB sor is.

www.spotrac.com/nfl/seattle-seahawks/cap/
undisputedly
egyrész szerintem nem managelhetetlen a cap, másrészt Reed akkor tud nyomást gyakorolni, odaérni, ha valaki megcsinálja a nagy játékot és vált a támadófal. ez nem kevés, és én szeretem is őt, de azért nem ö a föld fundamentuma.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Durva, hogy valaki pár hét alatt, hogy lesz istenből "leszarja már a focit, csak a brandépítés számít" karakter.
Elszomorító ez.
Wilson nem felejtett el játszani, nem koptak meg a képességei. Sok játékosnak követem a social media megnyilvánulásait, és Wilson offseason munkája ott is példaértékű. Folyamatosan készül a legkülönbözőbb rehabilitációs és fejlesztő edzésmódszerekkel. Aki leszarja a focit, nem tol ennyit bele a szabadidejéből.
Gyanítom annyi történt, hogy simán a teher miatt szétesett fejben. Ezt természetesen fel lehet róni neki, de gondoljatok bele, hogy ti a legbecsületesebb hozzáállással is, egy idő után hogyan teljesítenétek a munkahelyeteken, hogyha a főnököd aki a feladatot osztja, egy fasz. Ha a pedig azok a dolgozók/társosztályok akiktől a te munkád minősége függ, évek óta szánalmasan szarok lennének, de te annyira kiemelkedsz még így is, hogy folyamatosan viszed a céget előre.
Lehet itt mondani persze, hogy egy profi sportoló nem engedheti meg magának, hogy ne legyen folyamatosan 100%-os a teljesítménye a pályán, de Ő is csak ember. Vannak rossz napjai/hetei, rossz döntései, lehet motiválatlan, bármi. Családapa egy majdnem újszülöttel, sikeresnek tűnő vállalkozó, egy top franchise motorja/esze/sztárja, az NFL egyik kirakatembere. Kit nem törne meg néha ez a nyomás?

Én a meccs után is csak két nagyon egyszerű kérdést tettem fel magamnak (az oda vezető utat nem számolva, csak ezt az egy meccset.)

Hogy alakult volna az eredmény HA:
- A két csapat irányítót cserél. Nálunk Goff passzol, a Ramsben pedig Russ. Szerintem 45-3 nem ide.
- A két csapat HC-t cserél. McVay viszi a puskát PC helyett. Itt pedig szerintem kis túlzással fordítva.

Nálam ez eldöntötte a kinek a hibája ez a meccs kérdést egy szempillantás alatt.

"Big changes" az.... akkor lesz itt változás, ha PC eldobja a kanalat, vagy Russ tényleg megunja, és mielőtt szétveretné magát visszavonul. Mondjuk az tényleg nagyot szólna. Jöhetnének a régi szép esélytelenek nyugalmával meccsnézős eredménykövetők 2008-2009-ből 😀
több mint 3 éve
Nem akkor ment neki, mikor oda lett adva a gyeplő a szezon első felében, s aztán visszavették? Vagy én emlékszem rosszul...
dande
Probalok nem negativ lenni de nem megy , az egesz szezonban 16 meccsbol kb a 15 legroszabb csapattal jatszottunk es igy jott ki a 12-4 es merleg,ha mas a sorsolas nincs iden se PO ahogy tavalyelott se volt, az elejen amikor ment neki ahogy Helm mondta nem voltak keszek a vedelmek, onnantol h beèrtek mar nem ment.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mikor arról fantáziáltok, hogy hejjdenagyonjó lesz Griff nélkül, remélem lelki szemeitek előtt van Dunbar játéka., meg a tény, hogy nincs 1. körünk, tehát a 2. sem cornerre megy, és Kris távozása óta nem szarjuk a hátsó körös DB talenteket.

Elengedtük Clarkot is , mert megkérte azt az árat, amelyet a piac megfizet, nincs is azóta konstans 4 emberes passrushunk.
Helmut Zimmer
Akkor kit engedsz el? Reed, az egyetlen DT-nk aki passrushban ertekelheto, es a ligaban az ilyen ritkabb, mint a jo CB?

Vagy Wagnert dobod ki? Vagy Wrigtot? Vagy Brownt aki evek ota az elso hasznalhato T a csapatban? Vagy RW-t?
Vagy Diggs es Adams nem kell? Vagy Lockett 12 millioja a sok?

Sajnos nem lehet mindenkit megtartani es Griff iden kifejezetten nem volt jo. MAradjon, ha belefer, de gyanitom lesz valaki aki tullicital.

Van kiemelkedo T, QB, WR, RB, LB1, LB2, SS, atlag feletti DT, FS, DE. Reed-del es Amadival, plusz meg valakivel lenne egy atlagosan jo CB sor is.

www.spotrac.com/nfl/seattle-seahawks/cap/

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem akkor ment neki, mikor oda lett adva a gyeplő a szezon első felében, s aztán visszavették? Vagy én emlékszem rosszul...
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 233 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Wrigth kell, Carson kell, a szezonban elég jól vigyázott a lasztira nem úgy mint a múlt idényben. Olsen háát nekem kérdőjel, Moore maradjon, de Griffin mehet, a többiekkel együtt.
Itt jönne egy kérdésem a hozzártőkhöz. Nem is tudom hogy fogalmazzak. Mivel ilyen ,,bénán" kaptunk ki rams-től, én egyértelműen ráhúznám a coachingra. szvsz. De mivel PC marad 5évig, van arra egy hangyaf.sznyi esély hogy Wilson PC után is playoffig vigye majd a csapatot? Igaz akkor már 37éves lesz azért az már tényező. Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni miért nem látja be a stáb hogy építsenek rá? Szegény Paul Allan ha élne hagyta volna ezt? Mondjuk egy ilyen cserét amit Adamsért adtunk? Oké van tűz a csávóba meg nagyon éli az itt létet, de akkor is ezt tudja mindenki hogy nem érte meg. Azt is aláírom hogy Schneider és Caroll kapcsolata több mint sok más csapatnál. De azt nem láttom hogy a Jody Allan annyira mozgatná a szálakat a háttérből, ennyi erővel inkább megnéztem volna Jeff Bezost owner ként. De Wilsonnak ezt a visszaesését nem tudom hova tenni, de ide is inkább oc gondokat sejtek, oké lehet magánéleti gond/stressz de az nem Wilsonra jellemző, ott a gyerek, meg biztos építeni kell a brandjét stb, de akkor se tekintek erre úgy hogy homályba menjen a játéka.
Ezt csak kikívánkozott belőlem, lehet full bénán látom a helyzetet meg hülyeséget írtam, de azt betudom annak hogy én csak seahawks fotelszurkoló vagyok, maga a tök jó írásokat meghagyom a keménymagnak ők itt a szakik számomra 😊 😊
Oszi

PErsze tragya lett az OL, az OC inkompetens, de az INT eso a szezon felenel az az o sara.

PC addig marad amig kedve tartja, szerintem ez vitan felul all Jodyeknal.

Nagy valtozasok nem lesznek, vagy osszejon egy elit OL vagy elit vedelem a draftrol, vagy folytatodik a visszafejlodes. Ez most furan hangozhat, hiszen 12-4-el zartuk az evet, de szerintem mar szeptemberben tudta mindenki, hogy ez a plafon, es tobb nics benne az evben.

Nem is tudom mi a jo kifejezes arra, aki ugyanazt a hibat ismetli evrol-evre, de nem halando valtoztatni. Na ezek vagyunk mi.
undisputedly
Did I ever tell you the definition of insanity?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve

Helmut Zimmer
Kivancsi vagyok mit fog kèrni, nem biztos hogy horribilis osszeget sot azt is meg merem kockaztatni h azert tartjak a tesojat palyan "minimalberert" hogy ezzel is osztonozzek az olcsobb maradasra (konteo)
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Carson, Wright kell, talán Griffin is , OLsen mehet, Pocic helyenként elfogadható volt, aztán a vége felé már simán elcseréltem volna. Moore maradhat, de a DK Lockett páros mellé kell egy jó kezű WR, különösen hogy DK azért annyira nem labdabiztos.
A főnökségnél szerintem az Öreghez nem nyúlnak, így kellene egy karakteres Offense meg Defense coach. Nálam Schotty és Norton is kuka.
Wilson meg szedje össze magát, mert most már a legelvakultabb fanok fejébe is befészkelte magát a kétség. Most még csak kétség, de tudjuk hogy a nép ebből gyorsan tud ítéletet kreálni.
Ritkán beszélünk róla, de TE fronton is vannak gondok. Azon túl, hogy gyakorlatilag nullával egyenlő a TE játékunk, a nagyon jól induló Dissly mintha ott se lenne, Olsent hoztuk de minek, Hollister pedig nem az a szint. Évek óta nincs nagy formátumú TE-ünk (Grahamet most hagyjuk), így marad DK meg Lockett, őket meg leszedik a jobbak, így jöhet Wilson zsenije.
Jut eszembe, nekem úgy tűnik, mintha Wilson már nem lenne olyan robbanékony, kevesebb a nagy menekülése, sokkal többször áll bele inkább a sack-be.
Mindenesetre a következő szezon vízválasztó lehet, kiderül, hogy tényleg beragadtunk és képtelenek vagyunk váltani, vagy ez egy átmeneti időszak a LOB után.
Na és most jön majd egy kínkeserves draft, ahol szokás szerint hátratradelünk világtalan fickókért. Vagy nem, de az nem ránk vallana.
Próbálok optimista lenni, de az elmúlt évek jelentősen megnehezítik a biztató jövőbe tekintést. De ne legyen igazam!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma

több mint 3 éve
Wrigth kell, Carson kell, a szezonban elég jól vigyázott a lasztira nem úgy mint a múlt idényben. Olsen háát nekem kérdőjel, Moore maradjon, de Griffin mehet, a többiekkel együtt.
Itt jönne egy kérdésem a hozzártőkhöz. Nem is tudom hogy fogalmazzak. Mivel ilyen ,,bénán" kaptunk ki rams-től, én egyértelműen ráhúznám a coachingra. szvsz. De mivel PC marad 5évig, van arra egy hangyaf.sznyi esély hogy Wilson PC után is playoffig vigye majd a csapatot? Igaz akkor már 37éves lesz azért az már tényező. Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni miért nem látja be a stáb hogy építsenek rá? Szegény Paul Allan ha élne hagyta volna ezt? Mondjuk egy ilyen cserét amit Adamsért adtunk? Oké van tűz a csávóba meg nagyon éli az itt létet, de akkor is ezt tudja mindenki hogy nem érte meg. Azt is aláírom hogy Schneider és Caroll kapcsolata több mint sok más csapatnál. De azt nem láttom hogy a Jody Allan annyira mozgatná a szálakat a háttérből, ennyi erővel inkább megnéztem volna Jeff Bezost owner ként. De Wilsonnak ezt a visszaesését nem tudom hova tenni, de ide is inkább oc gondokat sejtek, oké lehet magánéleti gond/stressz de az nem Wilsonra jellemző, ott a gyerek, meg biztos építeni kell a brandjét stb, de akkor se tekintek erre úgy hogy homályba menjen a játéka.
Ezt csak kikívánkozott belőlem, lehet full bénán látom a helyzetet meg hülyeséget írtam, de azt betudom annak hogy én csak seahawks fotelszurkoló vagyok, maga a tök jó írásokat meghagyom a keménymagnak ők itt a szakik számomra 😊 😊
Oszi

PErsze tragya lett az OL, az OC inkompetens, de az INT eso a szezon felenel az az o sara.

Nagy valtozasok nem lesznek, vagy osszejon egy elit OL vagy elit vedelem a draftrol, vagy folytatodik a visszafejlodes. Ez most furan hangozhat, hiszen 12-4-el zartuk az evet, de szerintem mar szeptemberben tudta mindenki, hogy ez a plafon, es tobb nics benne az evben.

Nem is tudom mi a jo kifejezes arra, aki ugyanazt a hibat ismetli evrol-evre, de nem halando valtoztatni. Na ezek vagyunk mi.
undisputedly
2.
4.
5.
7x2.
Ezek a draft pickek es kb 0 cap space a jovoben semmi nem lesz elit valoszinuleg sajnos de ne legyen igazam.

Az elmult 8 evben elit ianyito volt top 3-5 viszont! Most mindenki csukja be a szemet gondoljon az elmult evekre es h az hogy zajlott:
3 negyed szar aztan a 4. Negyedben RW megdobta a tupontos labdakat es ezzel a Momentummal vitte a csapatot(zsenialis).
Iden ezek a tupontos labdak nem sikerultek nem volt momentum, ez tortent a Rams ellen is amikor volt ra esely alul dobta ,tul dobta vagy az elkapo elejtette vagy jott a sack csakhogy korabban is jott a sack korabban is elejtettek el a labdajat de o 80% os pontossaggal dobalt es ez iden kozel se volt igy!

Lehet serult,lehet a brand miatt lehet a fasza tele az egesszel en nem mondom h elfelejtett jatszani en nem mondom h szar iranyito lesz jovore de iden nem ugy jatszott ahogy tole megszoktuk , pontatlan volt es voltak meccsek amikor tok egyertelmu celpontokat nem dobott meg stb.

Es hozza kell tenni, hogy ahhoz kepest hogy par hete azt irtuk itt hogy 2014 ota nem volt ilyen OL ahhoz kepest hogy azt irtuk h sose volt ilyen WR parosunk az OL hulladek es szamomra nagyon kiabrandito hogy a WR olyan szinten nem.tudtak 1-1 ben megverni Cornereket hogy az hihetetlen aki nezte a tobbi Wild card meccset az azt hiszem erti mirol beszelek . Lehet Schotty szar playeket hiv de en 50% ot adok ra h a kivitelezesben is bukta volt.

több mint 3 éve
Oszi

több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Pedig tök logikus lenne:

Ha a DET elviszi Schneidert és PC lép egy Elway-szerű lépést (átmegy GMbe mondjuk), vagy valahogy leosztanák (PC-President of football operations, Schneider - GM) ÉS hoznának egy HC-t, aki kiépíthetné a saját staffját. Maradhatna PC-JS a góré az irányszabással, de lenne lehetőség színezni a dolgokat.

Ááááá, bele sem kezdek, hogy mennyi pont van, ami miatt nem valósulna meg... pedig eléggé kecske-káposztának tűnik...
több mint 3 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Szeretnem ismet megkerdezni mert nagyon erdekel a velemenyetek hogy az alabbi listabol ti kit latnatok szivesen jovore is ?

K.J. Wright,
Chris Carson,
Greg Olsen,
Mike Iupati,
Ethan Pocic,
David Moore and
Shaquill Griffin.

Nekem: | Wright,Carson,Pocic Griffin |
Fantomas0429
Wright kell.
Carson kell.
Olsent meg kellett probalni, nem valt be. Menjen.
Iupati hasznavehetetlen, annyit serult. Menjen.
Pocicban nem vagyok biztos.
Moora maradjon.
Shaq nem eri meg a pent amit valahol kapni fog.
undisputedly
Egyetértunk, kiveve: Moore.
DK+Lockett+ barki eleg a wr csapatba. Az O gyengesegei nem ezen multak.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Szeretnem ismet megkerdezni mert nagyon erdekel a velemenyetek hogy az alabbi listabol ti kit latnatok szivesen jovore is ?

K.J. Wright,
Chris Carson,
Greg Olsen,
Mike Iupati,
Ethan Pocic,
David Moore and
Shaquill Griffin.

Fantomas0429
Wright kell.
Carson kell.
Olsent meg kellett probalni, nem valt be. Menjen.
Iupati hasznavehetetlen, annyit serult. Menjen.
Pocicban nem vagyok biztos.
Moora maradjon.
Shaq nem eri meg a pent amit valahol kapni fog.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
Szóval a többség szerint PC a nehezék a hajón. Viszont amíg odafent úgy gondolják hogy inkább tőkesúly, addig ez lesz. Langyos középszer egy csapágyasra járatott Wilsonnal, érthetetlen trade-ekkel és soha össze nem álló támadófallal.
Nehéz évek jönnek, de majd eszmét cserélünk a Jets Jags, Texans fanokkal.
garrett27
Hát baszdmeg hogy mi már erre sem vagyunk jók. 😊 😉

több mint 3 éve

K.J. Wright,
Chris Carson,
Greg Olsen,
Mike Iupati,
Ethan Pocic,
David Moore and
Shaquill Griffin.

több mint 3 éve
Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?

Az en valasztottam: | Shell-RT |
undisputedly
Nekem | DJ.Reed | volt az.
akdestroyer
Nekem | K.J.Wright |

Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
Fantomas0429
KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.
Neki ez a siganture move-ja idestova 8 éve - azaz Bobby árnyékában unsung heronak lenni, és soha el nem nyerni a neki kijáró elismerést.
akdestroyer
Nalam azert lett o iden , mert ebben az evben nem Bobby arnyekabol lepett ki hatalmas jatekokkal, nalam az ev tackle je es int je is O hanem a sajat arnyekabol serules utan uj poszton egy rookieval a nyakadban , hatalmas !

Remelem ameddig Brooks rookie szerzodesen van addig itt tartjuk aztan innen vonul majd vissza , de sajnos a cap space es a draft toke nem ezt vetiti elore! 😕
Fantomas0429
Igen, mint a jatek elinditoja, invalidalom Fantomas kollega valaszat, KJ-t nem er beirni 😀 (Viccelek).

Mindegyikotok tippje vedheto amugy, van logika mindegyik mogott.