NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Helmut én bírlak nagyon, de ezeket a szóképeket én nem tudom értelmezni 😀 akkor most Wilson a lókötő? Carrolt értem, mert azt meg én - Hawks’ dolgaiban abszolut laikus - is látom, hogy vele a csapat egy helyben topog évek óta. De RW? Szerintem nélküle ez a csapat egy közepszar langyos fos lenne. Mint mondjuk az idei Cowboys volt Prescott nélkül.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Itt senki nem fogja belátni, hogy Wilsonnak lefőtt a kávé, vagy hogy a Carroll foci ilyen. Előbbiben én sem vagyok biztos, illetve nem hiszem, hogy nincs számára kivezető út, bármilyen rosszul nézett is ki az utóbbi 2 hónap.www.youtube.com/watch?v=0kj7hTIwSmcHa Quinn-nel meg tudott állapodni, akkor sztem előbb megy Norton, mint Schotty.
A hírek szerint "major change is expected."
Gondolom megy a szertáros meg Schottenheimer.
Helmut Zimmer
empty taxi
Ami az utóbbi állítást illeti, akkor betenném az előbb idézett mondat eredetijét:[/b]
"New England relied on Bledsoe's passing, but he has slumped badly while being heavily pressured. In the final eight games, he was sacked 33 times and his receivers had trouble getting open"
www.thesunchronicle.com/patriots-fire-pete-carroll/article_11bcf44b-7fd4-5f64-b0d7-930eb7de79d5.html
Ez 20 éve történt - Robert Kraft 3 év után unta meg a banánt, amit mi 6 éve szopogatunk.
Norton lovechild, és egy tehetség alapján top 5 védelmet év végére elfogadható szintre hozott. Adams nem tűnt bustnak alatta. (arról nem Adams tehet, hogy mit adtunk érte)
Az O-ért valaki el fogja vinni a balhét.
Wilson nem. Az ő cseréje, megosztaná a szurkolótábort, soha nem fog megtörténni. Nyilván aki azon a szinten áll, hogy nem ismeri a 15 mp-es rádiócsend fogalmát- az be is szopja, hogy ő itt vétlen.
Schottenheimer nem működik jól Wilsonnal., nem szárnyal az O, utóbbi az ő felelőssége. Tök mindegy ki jön, mert ugyanazt fogjuk játszani, mint eddig. Carrollnak van egy világképe, Wilsonnak meg megvan a stílusa.
több mint 3 éve
daelaci
13
Egyébként mitől lett Jamal Adams is ennyire közepesen szar erre a szezonra? Az előző két szezonjában közel 90-es PFF-es mértékelése volt, most meg 64. Annyira gyenge a védelem, hogy őt is lehúzza? Vagy nem is illik ebbe a szisztémába? Vagy eleve rosszul használják?
több mint 3 éve
Most éppen Wilson éveit pocsékoljuk. Kicsit hajaz Watsonéra, bár az 1 gyűrű sokat számít. Emiatt nem fognak tőle elnézést kérni, pedig járna neki.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Ezzel a szezonnal végleg beragadtunk a 9-11 gyozelmes csapatok kategoriajaba. Nem vagyunk remenytelenul szarok, de jok se. A "championship window" -ha nyitva volt egyaltalan - vegleg bezarult.Azért csak jobb ide beragadni, mint a 0-4 győzelmesek közé, ahol a Browns volt 17 évig...
Wilson megerdemelne meg egy gyurut, de az -ha szerencseje van- mar nem nalunk lesz.
funkyparduc
Vérfrissítés kéne ide is, mint anno GB-be, amikor elküldték McCarthyt.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=0kj7hTIwSmcHa Quinn-nel meg tudott állapodni, akkor sztem előbb megy Norton, mint Schotty.
A hírek szerint "major change is expected."
Helmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ezzel a szezonnal végleg beragadtunk a 9-11 gyozelmes csapatok kategoriajaba. Nem vagyunk remenytelenul szarok, de jok se. A "championship window" -ha nyitva volt egyaltalan - vegleg bezarult. Wilson megerdemelne meg egy gyurut, de az -ha szerencseje van- mar nem nalunk lesz.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Szerintem is ráfér AK-ra mindenképpen egy kis szíverősítő azok után, amiket itt olvastam első körök nemlétéről és a hozzáértők jövőképéről. 😊Tavaly kaptam egyet, de itt még ránézni sem tud senki. Kéritek? 😀Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:Mamám és egyetlen barátom után az első ismert ember, aki Hubit szereti 28 évem alatt Ez a beszéd. 😊
GAMEDAY!!!!!!!!!!!
Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
akdestroyer
kristóf17
Mondjuk Ak-é a prioritás 😀
Hanni
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=0kj7hTIwSmcA hírek szerint "major change is expected."
több mint 3 éve
Tavaly kaptam egyet, de itt még ránézni sem tud senki. Kéritek? 😀Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:Mamám és egyetlen barátom után az első ismert ember, aki Hubit szereti 28 évem alatt Ez a beszéd. 😊
GAMEDAY!!!!!!!!!!!
Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
akdestroyer
kristóf17
Mondjuk Ak-é a prioritás 😀
több mint 3 éve
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:Mamám és egyetlen barátom után az első ismert ember, aki Hubit szereti 28 évem alatt Ez a beszéd. 😊
GAMEDAY!!!!!!!!!!!
akdestroyer
Szerkesztette: kristóf17
több mint 3 éve
12th member
1 053
- Kritikus helyzetben, 4&1-re delay of gameUgyanez a ketto verte ki a biztositekot nalam is. Illetve tobbszor is volt okyan harmadikra passz kiserlet ahol egy olyan elkapot sikerult celba venni aki kb 5yardra volt a firstdown vonaltol...most ezeket vagy az elkapok futjak meg rosszul vagy a play remenytelen.
- 17 pontos hátrányban, negyedik negyedben 3&5-re futás középen
Elmegy az egész csapat, edzők, játékosok a fenébe. Lehet jobb is, hogy ez lett a vége, mert a pl. egy Packers szanaszét erőszakolt volna egy meccsen.
Duff
AK elmult hetekbeli elemzeseibol sajnos sok visszakoszont tegnap a 0 szeparaciotol kezdve az idiota utvonolakon at. Tenyleg nem csak Wilsonon mult,nyilvan de azert o is tobbszor hibazott. Az int nem az o hibaja volt tobb mindennek kozbe kellett jonni (Williams nyilvan megint ellenunk csinalta a nagy jatekat) de komolyan en lattam a TV elott mikor DK keresztbe futott h neki megy a screen majd...mellesleg ezek szezonkozben sem ultek nem tudom hogy marad bent ilyen jatek a playbookba...
több mint 3 éve
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben McvayA tegnapi győzelemmel 6-3-ra vezet McVay.
funkyparduc
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Duff
3 133
Jogos. Valszeg a csalódottságtól már nem is figyeltem annyira. Voltak szar meccseink a regular seasonben idén is, de egyiken se húztam fel magam. Ez a tegnapi viszont mindenen túltett.- Kritikus helyzetben, 4&1-re delay of gameFalse start volt az, a játék maga időben elindult volna.
Duff
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
- Kritikus helyzetben, 4&1-re delay of gameFalse start volt az, a játék maga időben elindult volna.
Duff
több mint 3 éve
Duff
3 133
- Kritikus helyzetben, 4&1-re delay of game- 17 pontos hátrányban, negyedik negyedben 3&5-re futás középen
Elmegy az egész csapat, edzők, játékosok a fenébe. Lehet jobb is, hogy ez lett a vége, mert a pl. egy Packers szanaszét erőszakolt volna egy meccsen.
több mint 3 éve
Érdekes adatot találtam a The Sun Cronicle-n."...relied on passing, but he has slumped badly while being heavily pressured. In the final eight games, he was sacked 33 times and his receivers had trouble getting open."
több mint 3 éve
Sejtettem, hogy a mumus befigyel, de hogy simán lehúz minket a budin.... Gyakorlatilag minden kerülendő marhaság megtörtént. Pick6, fumble, eldumált támadóidő, stb. Így nem lehet kikapni. Az egész rendszer csalódás nekem. Én most a komplett vezérkart cserélném, mert képtelenek megújulni. Nálam eljött a drasztikus változtatások ideje.Tök igazad van, de van egy 1. lépés.
Wilson egy külön téma. Nekem a byweek óta folyamatos csalódás. Nyilván csak önmagához képest,de ez tőle azért kevés.
Metcalf hisztije pedig jelzés volt, hol kell elkezdeni a rendrakást. Mindenkinek tudnia kell hány kiló.
Csalódott vagyok, mert egy félkész Goff ellen is szívtunk. A jövő meg most igen homályos nekem.
garrett27
Ezt az erélytelen fasz sóhivatalt el kell tüntetni. Kell egy tulajdonos, vagy valaki aki egy személyben képviseli a tulajdonost. Egy erélyes tulajdonos eleve nem engedte volna az Adams tradet.
Itt állunk 1. körtök nélkül. Új rezsim nehezen fog tudni mit kezdeni a csapattal.
Mi most az az érték ebben a csapatban, ami miatt bárkinek megérné belevágni?
Rég állt ennyire rosszul a szénánk.
Amúgy a védelem lehetne sokkal jobb egy másik DC-vel, és Wilson is lehetne jobb egy másik OC-vel, de ez a lényegen nem változtat, hogy nagyon messze vagyunk attól, hogy jövőre ismét nyerjünk nyugaton.
több mint 3 éve
Sejtettem, hogy a mumus befigyel, de hogy simán lehúz minket a budin.... Gyakorlatilag minden kerülendő marhaság megtörtént. Pick6, fumble, eldumált támadóidő, stb. Így nem lehet kikapni. Az egész rendszer csalódás nekem. Én most a komplett vezérkart cserélném, mert képtelenek megújulni. Nálam eljött a drasztikus változtatások ideje.Wilson egy külön téma. Nekem a byweek óta folyamatos csalódás. Nyilván csak önmagához képest,de ez tőle azért kevés.
Metcalf hisztije pedig jelzés volt, hol kell elkezdeni a rendrakást. Mindenkinek tudnia kell hány kiló.
Csalódott vagyok, mert egy félkész Goff ellen is szívtunk. A jövő meg most igen homályos nekem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Sebii
3 539
Ha mélyen magunkra nézünk, várható volt ez az eredmény. A vereség ténye elfogadható számomra, mert egy nagyon jól felkészített csapattól kaptunk ki Az a botrányos OL teljesítmény viszont amit eloadtunk, nevetséges. Nyilván, Donald egy állat, nem lehet fogni, de az hogy Floyd is úgy játszott mint Mack az vicc.
Keresztúthoz érkezett a csapat. Most el kell dönteni, hogy mit is akarunk. Wilsonnak is van sok eldzamolnivaloja.
több mint 3 éve
kennyke04
42
Túl sok hibás döntést fel lehetne róni az egész csapatnak és fejtegetni, de én kicsit letagadtam a 4&1-es szitunál. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kié a nagyobb felelősség: a játékos(ok)é (jelenleg Wilsont venném elö), aki könnyelműen, sétálgatva áll fel egy adott playhez, vagy az edzöké, akik túl sokáig beszélnek vele az oldalvonal mellett? Olyan soknak vélem azt a 40 mp-et a playek között, miért nem lehet kicsit tempósabban felállni/visszaérni? P.Manning nagy mágus volt az áthivásoknak, de ahhoz meg idö kell gondolom, hogy átnézhesse a D felállását, akkor mi miért nem pörgetjük ezt jobban? Nem nohuddle, csak úgy +5-10mp-t simán lehetne nyerni, ha nem sétálgatunk, meg értetlenkedünk, hogy mi is jön...Illetve ott a támadó óra QB előtt, edző előtt, miért nem kérnek inkább időt és nem az, hogy próbálnak meg 5mp alatt felállni?
DK hiszti: kinek szólt és miért? Bírom a csávót, de látszik még, hogy nem a legvajpuhább a keze, illetve én kicsit hiányolom töle a kontakt után szerzett yardokat is, így kicsit nem értem mire ez a műsor, főleg hogy azért még mindig csak egy tehetség, nem egy bizonyított sztár...
több mint 3 éve
"Meddig kell még néznem ezt a szart?" /"Vége a szenvedésnek"/stb.Amikor a 2 éves kislányom megunja Peppa malacot, akkor a kezembe adja a távirányítót, és jelentőségteljesen rám néz. 😊
Ezek a fiúk ezt vagy nem tudják, vagy haterek. és alig várják, hogy leírhassák, hogy ez két szar csapat, de a hox szarabb. Ennyi.
Próbálok visszavágni és a leggyűlöletesebb szarral a panaszkodva dicsekvés fegyverével élek.
"Ma tönkrement az aksi a Taycanomban (ide kell típusmeghatározás, amiből kiderül, hogy csúcsmodell), mondjuk vadi új, szóval garis . (nincs még kész) Hál Istennek a Model X még gurul"
Ennyi 😀
Fel a fejjel Haver!
Egy név - Josh Allen- ennyi, szóval jól vagyok.Köszi a választ.
A pix után kikapcsoltam, mert nem voltam már szomjas. Nemrég felsírt a kislányom. Belenéztem a haverjaim kommunikációjába, aztán itt az eredménykövetőbe, ahol láttam, hogy az összes nyomorultnak olyan a TV-je , hogy "néznie kell ezt a szart" különben a Spectre egyenként végzi ki a családtagjaikat.
Szóval nem láttam, segíteni sem tudok. Ameddig láttam jó felkészültek voltunk, mely párosodott remek egyéni megoldásokkal.
De bocs a Bills 25 év után rájátszás meccset nyert- nem igazán tudok ezen a mai Hox meccsen kiakadni. Mondjuk azt érzem, hogy DK cserét fog kérni.
Wilson+DK <-> Watson 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
Az eredménykövetőbe kár volt benézni, utólag én is megbántam hogy ott voltam. Arra volt csak jó, hogy elszakadjon a végére a cérna. :/
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Egy név - Josh Allen- ennyi, szóval jól vagyok.Köszi a választ.
A pix után kikapcsoltam, mert nem voltam már szomjas. Nemrég felsírt a kislányom. Belenéztem a haverjaim kommunikációjába, aztán itt az eredménykövetőbe, ahol láttam, hogy az összes nyomorultnak olyan a TV-je , hogy "néznie kell ezt a szart" különben a Spectre egyenként végzi ki a családtagjaikat.
Szóval nem láttam, segíteni sem tudok. Ameddig láttam jó felkészültek voltunk, mely párosodott remek egyéni megoldásokkal.
De bocs a Bills 25 év után rájátszás meccset nyert- nem igazán tudok ezen a mai Hox meccsen kiakadni. Mondjuk azt érzem, hogy DK cserét fog kérni.
Helmut Zimmer
Az eredménykövetőbe kár volt benézni, utólag én is megbántam hogy ott voltam. Arra volt csak jó, hogy elszakadjon a végére a cérna. :/
több mint 3 éve
Egy név - Josh Allen- ennyi, szóval jól vagyok.Remélem a szíved jól bírta a mai napot.Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Kíváncsian várom a jövő évet, és remélem nem a Huston sorsára jut a csapat
Sifur
- Nincs elsó körünk 2 évig.
- Nem működik az O -Jövőre valszeg elkezdjük leamortizálni a 3. OC-t
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Van valami gyors észrevételed a meccsről?
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.
A játék minden elemében tönkre lettünk baszva, és még szerencsénk se volt.
akdestroyer
több mint 3 éve
12th member
1 053
Na jo ez legalabb vicces 😀😀